Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 27.9.2009 18:49:31
|
|
|
|
*I.am.happy*
|
ojla zadovoljne uporabnice mutsy-jev! mene pa nekaj zanima.in sicer....že na začetku pri nabavi mutsy-ja sem se odločila, da mi tista originalna previjalna torba ni všeč in da bi imela kaj drugega.pa me zanima kaj imate ve ?? obsatjajo kakšne fine, prostorne, da se dajo nekako obesit na vozek al bi morala met tisto, ki mi pa res ni všeč kaj pa ve uporabljate?? hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.9.2009 9:22:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma skor vsaka previjalma torba se da obesit na voziček ... jaz ima od Peg Perega, pa mi je malo žal, da nise kupila kar DM-ove, ker je prostornejša, v njej dobiš že par kozmetičnih izdelkov, pa da ne omenjam tega da je pol cenejša ... je samo 25€. PS ... Košara je še kar naprodaj!!!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 29.9.2009 6:51:25
|
|
|
|
endrina
|
Jaz sem si kupla previjalno torbo Laessig in ima nastavek, da se lahko obesi na vsak voziček. Vzela sem ta manjšo Messenger Bag. Cena je sicer kar visoka, je pa res dobra torba - polno predalov, dodatkov - previjalna podloga je not pa tudi torbico za flaško zajema.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.9.2009 13:02:50
|
|
|
|
endrina
|
Pred enim mesecem sem si naročila Mutsy 4riderja s košaro, pa me že iz BC niso nič klicali (ja saj vem da je dobavni rok od 8-10 tednov). Pa me vseeno zanima ali ima katera od vas kakšno informacijo kdaj pride naslednja pošiljka? Sem že malo živčna ker se moj rok poroda kar hitro bliža. Pa ravno razmišljam al naj kar zdaj raje naročim še športni del. Ker to sem mislila storiti kasneje, ko bo dete že prišlo. A ste ve naročile vse skupaj al vsak del posebej?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.9.2009 14:46:17
|
|
|
|
ellie
|
endrina mi gremo v soboto naročit...in nameravam naročit vse skupaj. In to mislim res vse...košaro, športni del, zimsko vrečo,...in vse drobnarije. In vidim, da je skrajni čas. Meni so rekli, da je tud 3 mesece za čakat. Za katero barvo si se odločila?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.10.2009 13:04:33
|
|
|
|
endrina
|
Košaro sem hotla imet svetle barve, ker mi žive nekako niso preveč všeč za tako malo dete. Ker pa žal ni bilo na izbiro nobene v oker barvi, sem si naročila Team New White. Športni del pa razmišljam o bolj živahni barvi - lepa mi je recimo College Green al pa Red. Kaj si si pa ti naročila ellie?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.10.2009 13:08:05
|
|
|
|
Anonimen
|
endrina ... jaz prodajam košaro Cargo Mocha barve ... je še čisto lepa, nič umazana, rabljena je bila pa itak samo 4 mesece. Pa tut cena 120€ se mi zdi ok ... glede da je nova 155€, saj si za razliko lahko kupiš veliko nakupovalno košaro ...
< Sporočilo je popravil Otika -- 1.10.2009 13:09:28 >
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.10.2009 13:57:00
|
|
|
|
ellie
|
endrina mi gremo v soboto naročit. Sva se pa zdaj fiksno odločila za team new white. Ker je moj bil čisto navdušen, ko je videl to barvo v živo. Sva najprej tud mislila športni del vzet druge barve...ampak bova zdaj verjetno kar enake.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.10.2009 17:47:41
|
|
|
|
endrina
|
Otika hvala za ponudbo. Ampak košaro sem že naročila malo manj kot pred enim mesecem, tak da... škoda da nisem vedela prej. Malo po tistem ko sem naročilo oddala in je že šlo na Niz. sem videla da ti tvoj košarico prodajaš. Ellie - ja meni je tudi bila košara Team New White takoj všeč ko sem jo videla v živo, ker sploh ni tako snežno bela kot je videt na spletni strani od Mutsyja. Športni del pa v tej barvi ne bom kupila ker vem kaj pomeni imeti potem še 2 leti voziček v uporabi in kaj vse "pretrpi". Ga pa zaradi tega ne mislim vsakih tolko časa prat, ker vem kako je bilo to prvič - otrok s čevlji gor, dol, pa se kaj polije ko pije sokec, pa ko kaj papa, vse to pa se na svetlem blagu ful pozna. Že prvi voziček je bil temne barve, pa se je tudi tam gor poznalo, ampak še vseeno ne tak, kot pri kolegici, ki je imela karamelno oker barvo vozička.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.10.2009 17:08:35
|
|
|
|
manna
|
endrina; mi smo mutsy-ja čakali 14 tednov. Klicali smo BC najmanj 10-krat in so vse zamešali, nič niso vedeli kdaj bo. Potem je po kosih hodila pošiljka... zadnji kos - zimska vreča je prišla dva tedna nazaj, to je natanko 6 mesecev (!!) odkar smo jo naročili. No, drugače pa smo FUL zadovoljni z vozičkom.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 3.10.2009 15:09:13
|
|
|
|
skuštrana
|
Endrina, jaz sem naročila okoli 15.6, stvari pa sem dobila 1.8 kar pomeni ene 6t. Kar hitro, sem bila presenečena. Red barva je v živo full lepa, mi imamo takšen duoseat, navaden športni del pa imamo v green college in ta je meni itak najlepša
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 12.10.2009 10:51:44
|
|
|
|
primaky
|
Zanima me če ima kdo izkušnje z mutsy 4riderom in maxi cosy cabriofix lupinico? Namreč vemo, da je to mogoče uporabljati na vozičku v sklopu z adapterjem, kateri se montira na podvozje. Zanima me pa predvsem to ali lahko uporabljaš košaro tudi takrat, ko je na podvozju nameščn adarptek za lupinicom, ali ga je potrebno venomer montirati? Praktične bi blilo, da se adapter namontira potem pa se lahko vzporedno uporablja lupinica ali košara. prosim za vaše izkušnje. hvala
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 12.10.2009 11:18:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Kombinacija ogrodje in lupinice je super!! Meni je prišlo to neštetokrat prav. Je pa tako, da se košara ne more dat gor, če so adapterji namontirani na ogrodje. Mi smo ta problem rešili tako, da so bili adapterji non stop montirani na lupinici.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 12.10.2009 11:18:40
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: primaky Zanima me če ima kdo izkušnje z mutsy 4riderom in maxi cosy cabriofix lupinico? Namreč vemo, da je to mogoče uporabljati na vozičku v sklopu z adapterjem, kateri se montira na podvozje. Zanima me pa predvsem to ali lahko uporabljaš košaro tudi takrat, ko je na podvozju nameščn adarptek za lupinicom, ali ga je potrebno venomer montirati? Praktične bi blilo, da se adapter namontira potem pa se lahko vzporedno uporablja lupinica ali košara. prosim za vaše izkušnje. hvala Adapterje moraš dol snet, če hočeš dat košaro gor.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 12.10.2009 11:34:39
|
|
|
|
primaky
|
aha.. kako pa je z montažo adapterjev? je hitra montaža (brez orodja)?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 12.10.2009 11:37:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Na ogrodje jih natakneš na isto mesto kot košaro in je vse samo na klik, sekunda pa so dol (nobenega orodja). Jih pa res pusti kar pritrjene v lupinici, se jo dat z adapterji not tut v izofix podstavek ... preverjeno.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 12.10.2009 11:40:35
|
|
|
|
manna
|
Tudi mi imamo adapterje kar nonstop na lupinici, tako da sploh ni treba nič prestavljat, itak nič ne motijo, tudi če imamo isofix podstavek v avtu. Ja, montaža vsega je ful enostavna. Odkar uporabljamo vse skupaj (mutsy košaro in športni del, maxicosi lupinico) nismo niti enkrat rabili orodja, pa tudi navodil nismo niti odprli kr je blo takoj jasno vse.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 12.10.2009 11:41:09
|
|
|
|
Tanja_
|
Montaža v sekundi.Jih pa jst prodam, enkrat rabljene, če želiš.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 12.10.2009 12:13:57
|
|
|
|
primaky
|
glede na to da so novi 20eur, ne vem če se splača kupiti rabljene. koliko je cena ?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 12.10.2009 12:55:46
|
|
|
|
primaky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Na ogrodje jih natakneš na isto mesto kot košaro in je vse samo na klik, sekunda pa so dol (nobenega orodja). Jih pa res pusti kar pritrjene v lupinici, se jo dat z adapterji not tut v izofix podstavek ... preverjeno. aha, super. kaj pa če nimaš isofix podstavka? ker v enem avtu bo v drugem pa ne.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 12.10.2009 13:25:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: primaky IZVIRNO SPOROČILO: Otika Na ogrodje jih natakneš na isto mesto kot košaro in je vse samo na klik, sekunda pa so dol (nobenega orodja). Jih pa res pusti kar pritrjene v lupinici, se jo dat z adapterji not tut v izofix podstavek ... preverjeno. aha, super. kaj pa če nimaš isofix podstavka? ker v enem avtu bo v drugem pa ne. Glej ti adapterji se nič ne fiksirajo na isofix ... hotla sem samo povedt, da kljub temu da so pritrjeni na lupinico, niso nič napoti in se vseeno lupinica da na isofix pritrdit. Če pa ni izofixa, se pravi da so samo pasovi, pa sploh ni problema s pritrjevanjem.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 12.10.2009 14:20:02
|
|
|
|
Tanja_
|
primaky imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 14.10.2009 12:01:17
|
|
|
|
Joob
|
Naj samo javim, da imajo na Rudniku v BC 20 komadov dežnih prevlek za športni del...če ima katera namen naročiti prevleko... Aja, čez kak mesec bomo prodajali košaro limeta barvo...naš je ne bo imel do 3.meseca starosti, ker je že sedaj pri dveh mesecih velik 68 cm.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 14.10.2009 12:33:38
|
|
|
|
Joob
|
Imamo footmuff, vendar ga še nisem raspakirala, oz je še pri mami...je ta footmuff mišljen tudi za v košaro ali samo športni del? Imamo pa Mutsyjevo vrečo
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 14.10.2009 14:34:40
|
|
|
|
Flora2
|
Mogoče katera prodaja adapterje za lupinico Maxi Cosi Cabrio?
|
|
|
OSKARTLFKako vam je všeč ime Oskar za dečka?zelo všeč (
34%)
ne preveč (
24%)
ni mi všeč (
42%)
Število vseh glasov: 133Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!