|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
27.9.2009 18:49:31   
*I.am.happy*
ojla zadovoljne uporabnice mutsy-jev!

mene pa nekaj zanima.in sicer....že na začetku pri nabavi mutsy-ja sem se odločila, da mi tista originalna previjalna torba ni všeč in da bi imela kaj drugega.pa me zanima kaj imate ve ?? obsatjajo kakšne fine, prostorne, da se dajo nekako obesit na vozek al bi morala met tisto, ki mi pa res ni všečuser posted image
kaj pa ve uporabljate??

hvala za odgovore

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 651
28.9.2009 9:22:52   
Anonimen
Ma skor vsaka previjalma torba se da obesit na voziček ... jaz ima od Peg Perega, pa mi je malo žal, da nise kupila kar DM-ove, ker je prostornejša, v njej dobiš že par kozmetičnih izdelkov, pa da ne omenjam tega da je pol cenejša ... je samo 25€.

PS ... Košara je še kar naprodaj!!!

(odgovor članu *I.am.happy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
29.9.2009 6:51:25   
endrina
Jaz sem si kupla previjalno torbo Laessig in ima nastavek, da se lahko obesi na vsak voziček. Vzela sem ta manjšo Messenger Bag. Cena je sicer kar visoka, je pa res dobra torba - polno predalov, dodatkov - previjalna podloga je not pa tudi torbico za flaško zajema.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 653
30.9.2009 13:02:50   
endrina
Pred enim mesecem sem si naročila Mutsy 4riderja s košaro, pa me že iz BC niso nič klicali (ja saj vem da je dobavni rok od 8-10 tednov). Pa me vseeno zanima ali ima katera od vas kakšno informacijo kdaj pride naslednja pošiljka? Sem že malo živčna ker se moj rok poroda kar hitro bliža.

Pa ravno razmišljam al naj kar zdaj raje naročim še športni del. Ker to sem mislila storiti kasneje, ko bo dete že prišlo. A ste ve naročile vse skupaj al vsak del posebej?

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 654
30.9.2009 14:46:17   
ellie
endrina mi gremo v soboto naročit...in nameravam naročit vse skupaj. In to mislim res vse...košaro, športni del, zimsko vrečo,...in vse drobnarije. In vidim, da je skrajni čas. Meni so rekli, da je tud 3 mesece za čakat.
Za katero barvo si se odločila?

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 655
1.10.2009 13:04:33   
endrina
Košaro sem hotla imet svetle barve, ker mi žive nekako niso preveč všeč za tako malo dete. Ker pa žal ni bilo na izbiro nobene v oker barvi, sem si naročila Team New White. Športni del pa razmišljam o bolj živahni barvi - lepa mi je recimo College Green al pa Red.
Kaj si si pa ti naročila ellie?

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 656
1.10.2009 13:08:05   
Anonimen
endrina ... jaz prodajam košaro Cargo Mocha barve ... je še čisto lepa, nič umazana, rabljena je bila pa itak samo 4 mesece. Pa tut cena 120€ se mi zdi ok ... glede da je nova 155€, saj si za razliko lahko kupiš veliko nakupovalno košaro ...

< Sporočilo je popravil Otika -- 1.10.2009 13:09:28 >

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
1.10.2009 13:57:00   
ellie
endrina mi gremo v soboto naročit. Sva se pa zdaj fiksno odločila za team new white. Ker je moj bil čisto navdušen, ko je videl to barvo v živo. Sva najprej tud mislila športni del vzet druge barve...ampak bova zdaj verjetno kar enake.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 658
1.10.2009 17:47:41   
endrina
Otika hvala za ponudbo. Ampak košaro sem že naročila malo manj kot pred enim mesecem, tak da... škoda da nisem vedela prej. Malo po tistem ko sem naročilo oddala in je že šlo na Niz. sem videla da ti tvoj košarico prodajaš.
Ellie - ja meni je tudi bila košara Team New White takoj všeč ko sem jo videla v živo, ker sploh ni tako snežno bela kot je videt na spletni strani od Mutsyja. Športni del pa v tej barvi ne bom kupila ker vem kaj pomeni imeti potem še 2 leti voziček v uporabi in kaj vse "pretrpi". Ga pa zaradi tega ne mislim vsakih tolko časa prat, ker vem kako je bilo to prvič - otrok s čevlji gor, dol, pa se kaj polije ko pije sokec, pa ko kaj papa, vse to pa se na svetlem blagu ful pozna. Že prvi voziček je bil temne barve, pa se je tudi tam gor poznalo, ampak še vseeno ne tak, kot pri kolegici, ki je imela karamelno oker barvo vozička.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 659
2.10.2009 17:08:35   
manna
endrina; mi smo mutsy-ja čakali 14 tednov. Klicali smo BC najmanj 10-krat in so vse zamešali, nič niso vedeli kdaj bo. Potem je po kosih hodila pošiljka... zadnji kos - zimska vreča je prišla dva tedna nazaj, to je natanko 6 mesecev (!!) odkar smo jo naročili.

No, drugače pa smo FUL zadovoljni z vozičkom.

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 660
3.10.2009 15:09:13   
skuštrana
Endrina, jaz sem naročila okoli 15.6, stvari pa sem dobila 1.8 kar pomeni ene 6t. Kar hitro, sem bila presenečena.
Red barva je v živo full lepa, mi imamo takšen duoseat, navaden športni del pa imamo v green college in ta je meni itak najlepšauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 661
12.10.2009 10:51:44   
primaky
Zanima me če ima kdo izkušnje z mutsy 4riderom in maxi cosy cabriofix lupinico?
Namreč vemo, da je to mogoče uporabljati na vozičku v sklopu z adapterjem, kateri
se montira na podvozje.
Zanima me pa predvsem to ali lahko uporabljaš košaro tudi takrat, ko je na podvozju
nameščn adarptek za lupinicom, ali ga je potrebno venomer montirati?

Praktične bi blilo, da se adapter namontira potem pa se lahko vzporedno uporablja
lupinica ali košara.

prosim za vaše izkušnje.

hvala

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 662
12.10.2009 11:18:39   
Anonimen
Kombinacija ogrodje in lupinice je super!! Meni je prišlo to neštetokrat prav. Je pa tako, da se košara ne more dat gor, če so adapterji namontirani na ogrodje. Mi smo ta problem rešili tako, da so bili adapterji non stop montirani na lupinici.

(odgovor članu primaky)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
12.10.2009 11:18:40   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: primaky

Zanima me če ima kdo izkušnje z mutsy 4riderom in maxi cosy cabriofix lupinico?
Namreč vemo, da je to mogoče uporabljati na vozičku v sklopu z adapterjem, kateri
se montira na podvozje.
Zanima me pa predvsem to ali lahko uporabljaš košaro tudi takrat, ko je na podvozju
nameščn adarptek za lupinicom, ali ga je potrebno venomer montirati?

Praktične bi blilo, da se adapter namontira potem pa se lahko vzporedno uporablja
lupinica ali košara.

prosim za vaše izkušnje.

hvala

Adapterje moraš dol snet, če hočeš dat košaro gor.

(odgovor članu primaky)
Neposredna povezava do sporočila: 664
12.10.2009 11:34:39   
primaky
aha..

kako pa je z montažo adapterjev? je hitra montaža (brez orodja)?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 665
12.10.2009 11:37:51   
Anonimen
Na ogrodje jih natakneš na isto mesto kot košaro in je vse samo na klik, sekunda pa so dol (nobenega orodja). Jih pa res pusti kar pritrjene v lupinici, se jo dat z adapterji not tut v izofix podstavek ... preverjeno.

(odgovor članu primaky)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
12.10.2009 11:40:35   
manna
Tudi mi imamo adapterje kar nonstop na lupinici, tako da sploh ni treba nič prestavljat, itak nič ne motijo, tudi če imamo isofix podstavek v avtu.
Ja, montaža vsega je ful enostavna. Odkar uporabljamo vse skupaj (mutsy košaro in športni del, maxicosi lupinico) nismo niti enkrat rabili orodja, pa tudi navodil nismo niti odprli kr je blo takoj jasno vse.

(odgovor članu primaky)
Neposredna povezava do sporočila: 667
12.10.2009 11:41:09   
Tanja_
Montaža v sekundi.Jih pa jst prodam, enkrat rabljene, če želiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 668
12.10.2009 12:13:57   
primaky
glede na to da so novi 20eur, ne vem če se splača kupiti rabljene.
koliko je cena ?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 669
12.10.2009 12:55:46   
primaky
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Na ogrodje jih natakneš na isto mesto kot košaro in je vse samo na klik, sekunda pa so dol (nobenega orodja). Jih pa res pusti kar pritrjene v lupinici, se jo dat z adapterji not tut v izofix podstavek ... preverjeno.

aha, super.
kaj pa če nimaš isofix podstavka? ker v enem avtu bo v drugem pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
12.10.2009 13:25:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: primaky

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

aha, super.
kaj pa če nimaš isofix podstavka? ker v enem avtu bo v drugem pa ne.

Glej ti adapterji se nič ne fiksirajo na isofix ... hotla sem samo povedt, da kljub temu da so pritrjeni na lupinico, niso nič napoti in se vseeno lupinica da na isofix pritrdit. Če pa ni izofixa, se pravi da so samo pasovi, pa sploh ni problema s pritrjevanjem.

(odgovor članu primaky)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
12.10.2009 14:20:02   
Tanja_
primaky imaš ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
14.10.2009 12:01:17   
Joob
Naj samo javim, da imajo na Rudniku v BC 20 komadov dežnih prevlek za športni del...če ima katera namen naročiti prevleko...user posted image
Aja, čez kak mesec bomo prodajali košaro limeta barvo...naš je ne bo imel do 3.meseca starosti, ker je že sedaj pri dveh mesecih velik 68 cm.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 673
14.10.2009 12:33:38   
Joob
Imamo footmuff, vendar ga še nisem raspakirala, oz je še pri mami...je ta footmuff mišljen tudi za v košaro ali samo športni del? Imamo pa Mutsyjevo vrečo

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu banananjam)
Neposredna povezava do sporočila: 674
14.10.2009 14:34:40   
Flora2
Mogoče katera prodaja adapterje za lupinico Maxi Cosi Cabrio?

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

OSKAR
TLF

Kako vam je všeč ime Oskar za dečka?

zelo všeč (34%)

ne preveč (24%)

ni mi všeč (42%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!