|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
14.9.2009 9:00:26   
Joob
A mi lahko katera pove, kje točno se pripne strehica na vozek?

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
14.9.2009 9:11:57   
Anonimen
Na košaro je strehica pripeta tam kjer so združeni vsi loki ... no tam je pripeta fiksno in se je ne da odstranit. pri otrokovi glavici je pa pripeta na ježka, ki ga poleti lahko odpneš, malo privzdigneš blago strehice, da zrak kroži in hladi otroka. Na portnem delu je pa pripeta na tistem nosilcu kot sprednje varovalo (glej slikice) in je snemljiva.

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
14.9.2009 10:38:29   
Joob
Otika, na strani pa se strehe ne da nikamor pripeti? Meni je to tako čudno, ker pri nsa zgleda, kot da bi imela streha premalo blaga oz kot da bi bila premala...ko streho napnem, se odlepi od ježka...grrr...nagaja nam ta strehica.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 628
14.9.2009 10:50:34   
Anonimen
Joob, pri nas s strehico na košari res ni bilo nikoli problema ... niti da bi se kakorkoli odlepila in to.

Imamo pa SPET težave z ogrodjem ... in to že s tadrugim, zamenjanim ... na ogrodju pri prvem desnem kolesu se je spet zrahljal en šrauf in to do te mere, da smo zgubili matico, šrauf smo pa za las še ujeli, da ni ven padel ... v raznih trgovinah z orodji takih matic nimajo, ker so neki ekstra spešl čudne, v BC jo morrajo pa naročit ... ma kako se ravno nam vse to dogaja user posted image .

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
14.9.2009 11:39:22   
Tanja_
otika nimam časa brat vse za nazaj...Kaj pa je bilo z vašim ogordjem, da ste ga že morali zamenjati?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 630
14.9.2009 11:40:23   
Anonimen
Ročaj se je začel parat (usnjen) ... pa škripal je ko stara ciza.

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 631
14.9.2009 11:46:09   
Tanja_
otika imaš ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 632
15.9.2009 11:36:02   
Anonimen
Da ne boste spregledala, ko se je stran obrnila:

Prodam 4 mesece rabljeno in zelo lepo ohranjeno košaro barve Cargo mocha. Prodam pa jo za 120€.

Slikica:

user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
16.9.2009 8:13:20   
zoga08
Hoj,
še ena vesela uporabnica mutsya.

Malo vas berem in da pokomentiram.

Zložen mutsy: imam 4riderja in ga dam v prtljažnik od škode fabia (malo prostora), tako da snamem eno kolo (porabim 2s). Gor dam šoping basket in košaro, če jo rabim. Ampak je potem prtljažnik poln.
Če rabim prtljažnik. Odstranim vsa štiri kolesa. Košara pa se da podret (Cargo green) tako, da snameš streho in podlogo, ki je v košari. Notri so tri kovinske palice (držijo košaro pokonci), ki se spodmaknejo in se košara poleže, potem je velika okol 5 cm (dela za 1 min, ko se navadiš). Smo bili na morju, ko je bila stara user posted image 2m in smo si omislili montano, da ni bilo gužve v avtuuser posted image . Smo imeli tudi selitev narodov pa je samo en otrok.

JOOB Streha (cargo green): se sname iz košare tako, da pri strani stisneš plastiko kot klipsno in potegneš. Ježek za zapenjanje se je tudi meni odpenjal, ker sem bila preveč agresivna s potegom kasneje ne več. No pa mogoče ga malo očisti se ti je kaj nabralo gor pa slabše prime. Notri nič ne piha pa smo imeli burjo na morju.

Usnjen roč:je še čist ko nov šiv me ne moti. Se je pa tudi meni smešno zdelo kako se gunca košara ampak je stestirano ne bo padla nikamor, naši bejbi pa paše če se mal poguncauser posted image .

Prehod čez pločnike in stopnice oz. ovire. Res moraš vedno iti z dvignjenimi kolesi, če ne te lahko kar preruka al pa se zatakneš ob rob. Ko narediš 'izpit' user posted image je to mala malica. Drugače je kljub svoji širini zelo vodljiv vožiček. Mogoče mu manjka samo vzmetenje.

Otika: Zanima me koliko časa si čakala na popravilo oz. zamenjavo podvozja. Meni se namreč nagaja zavora je bolj trda in ga težko zapremzam. No v bistvu jo tako malo uporabljam, da me to niti ne moti veliko.

Nakup košare:Mojauser posted image je junika pa sem kupila košaro zato, da je lahko mirno spala zunaj in na morju smo jo imeli za posteljo. Se je super obneslo. Ni bilo nič prevročeuser posted image .

Pozdravčka.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 634
16.9.2009 8:33:35   
zoga08
POPRAVEK:
Hoj se opravičujem sem šele sedaj videla da sem narobe napisala.user posted image

Imam Collage green košaro in ne cargo me je malo zmedlo sporočilo od Otikeuser posted image .
Tako zgoraj napisano velja za ta tip košareuser posted image .

pozdravčkauser posted image

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 635
16.9.2009 14:14:24   
endrina
Otika, kako to, da po 4 mesecih že prodajaš košaro?
Naš prvi otrok je bil v globoki košari do 6 meseca starosti, pol pa smo ga presedlali v športni del, da mu je bil sprehod bolj zanimiv, ker je lahko opazoval okolico, je pa res, da pri 6 mes. otrok še ne sedi stabilno in ga je blo treba vsakih toliko časa popravit, ker se je zleknil na stran.

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 636
16.9.2009 14:28:45   
Anonimen
Endrina, naša frčafelca bo čez 4 dni stara 10 mesecev user posted image . Samo drugače je bila pa v košari samo 4 mesece, ker je blazno radoveden otrok in je hotla ven videt. In če ni spala, je bil grozen jok čut iz košare ... tak da sem jo pri 4ih mesecih v športni del prestavila (itak je bila obložena z zimsko vrečo in ovčko spodi, tak da je ni nič sem in tja zanašalo) ... pa je bila k meni obrnjena, pa čisto poležana pa okenček sem ji na strehici odprla in je bila vsa zadovoljna.

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
17.9.2009 17:24:14   
skuštrana
Endrina, naš mali še ni napolnil 3m pa mu košara že postaja prekratka. Jaz ga še dajem notri ampak veliko dlje kot do 4m pa ne bo uporabna.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 638
17.9.2009 21:29:52   
endrina
Zanimiva informacija kar se tiče uporabnosti košare. Ravno zaradi tega razmišljam, da bi morda uporabila le v ležeč položaj postavljen športni del oblečen v footmuf za čez zimo. Koliko se pa spomnim nekaj str. nazaj je bilo o tem že govora, da se namreč šp.del ne da povsem v ležeč položaj in da ni najbolj primerno za dojenčka, da ga tako voziš.
Kaj pa vem, saj tudi v posteljici leži z malo privzdignjenim delom vzglavja. Vem da mi je patronažna pri mojem prvem otroku najprej popravila posteljico tako, da sem jogi od spodaj podložila z zvito koco, da je bil vzglavni del malo vodoravno. Je pa res, da je v tem položaju ležišče bilo ravno, ne pa na sredini pripognjeno kot je to ponavadi v vozišču.
Pa tudi kolegica ima sedaj 2 meseca starega fantka pa ga kar vozi v športnem vozičku, ki je sicer v ležečem rahlo privzdignjenem položaju. Se mi zdi da malemu kar paše, da ni čisto dol položen in da vidi malo kaj se dogaja okrog njega.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 639
19.9.2009 9:53:00   
fedora
IZVIRNO SPOROČILO: endrina

Zanimiva informacija kar se tiče uporabnosti košare. Ravno zaradi tega razmišljam, da bi morda uporabila le v ležeč položaj postavljen športni del oblečen v footmuf za čez zimo. Koliko se pa spomnim nekaj str. nazaj je bilo o tem že govora, da se namreč šp.del ne da povsem v ležeč položaj in da ni najbolj primerno za dojenčka, da ga tako voziš.
Kaj pa vem, saj tudi v posteljici leži z malo privzdignjenim delom vzglavja. Vem da mi je patronažna pri mojem prvem otroku najprej popravila posteljico tako, da sem jogi od spodaj podložila z zvito koco, da je bil vzglavni del malo vodoravno. Je pa res, da je v tem položaju ležišče bilo ravno, ne pa na sredini pripognjeno kot je to ponavadi v vozišču.
Pa tudi kolegica ima sedaj 2 meseca starega fantka pa ga kar vozi v športnem vozičku, ki je sicer v ležečem rahlo privzdignjenem položaju. Se mi zdi da malemu kar paše, da ni čisto dol položen in da vidi malo kaj se dogaja okrog njega.

Ni isto postelja dvignjena ali pa športni del vozička. user posted image Še vedno je moje mnenje da mora novorojenček bit v košari.

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 640
19.9.2009 9:53:49   
fedora
 Mene pa zanima če katera ve koliko pride velika nakupovalna košara za voziček?

(odgovor članu fedora)
Neposredna povezava do sporočila: 641
19.9.2009 9:54:54   
Tanja_
fedora, jo grem izmerit. Sam da najdem meter.

(odgovor članu fedora)
Neposredna povezava do sporočila: 642
19.9.2009 10:03:24   
Tanja_
Se pravi: dno je cca 21 cm široko, potem pa vsaka stranica še cca 22-23 cm visoka. Ampak so stranice približno pod kotom 40 stopinj glede na dno, tako da pride ful široka košara.

Uf, upam, da si lahko kej pomagaš s tem.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 643
19.9.2009 10:11:42   
zoga08
Hoj,
Fedora pomoje si mislila ceno nakupovalne košare? user posted image No če se prav spomnim okol 36€. Jaz bi dala zanjo tud 60 € mi je ful uporabna vozim not ni da ni (debelo dekco, ruzak, zase za oblečt, pijačo, in cel kup drobnarij), pa še v trgovino grem lahko sama (špecarija) si kar notr namečem stvari zaenkrt se ni še nihče pritožu.
Da ne rečem kaj vse smo trogal na morju z njo (brisače 2 ruzaka in še ležalke). Je mel voz skor 200 kg user posted image .

Pozdravčka.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 644
19.9.2009 10:29:53   
Tanja_
Jaz sem mislila, da je hotla vedeti velikost?Če je napisala, koliko pride velika košara?Sej male košare ni?Ali pač?

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 645
19.9.2009 19:39:07   
fedora
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jaz sem mislila, da je hotla vedeti velikost?Če je napisala, koliko pride velika košara?Sej male košare ni?Ali pač?

user posted image Sem malo smešno napisala...mislila sem koliko everčkov stane nakupovalna košara.Tanja hvala da si se potrudila.user posted image Zanima pa me še,če jo moreš naročit in kako dolgo ste čakale?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 646
19.9.2009 19:48:24   
skuštrana
Nakupovalno košaro sem jaz pred 1 mesecem plačala 30e, nanjo pa sem čakala cca 8t. Moraš jo naročit.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu fedora)
Neposredna povezava do sporočila: 647
19.9.2009 20:54:54   
endrina
No lahko pa tudi pokličeš v BC Rudnik ali pa BC BTC Hala 11, ki imajo nekatere zadeve od Mutsyja tudi na zalogi. Vprašat ni greh, naročiš si jo itak lahko še vedno če je ne bi imeli na zalogi.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 648
19.9.2009 21:58:16   
fedora

Bom poklicala ja....vem da imajo nekaj na zalogi ja,sem tako košaro kupila.user posted image Hvala za info.

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 649
21.9.2009 18:34:49   
endrina
Mene pa zanima ali katera ve če se še dobijo Mutsy nahrbtniki, ker na njihovi osnovni spletni strani si jih ni možno več pogledat. Prav tako me zanima, če ga katera uporablja, kakšen je in ali je z njim zadovoljna, kolko je zanj odštela, če pa še predloži slikice notranjosti in predalov, pa bi bila že več kot hvaležna.

(odgovor članu fedora)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Spontani splavi
MioBambino

Koliko spontanih splavov ste imele?

nobenega (58%)

1 (30%)

2 (7%)

3 (2%)

več kot 3 (2%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!