Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 14.9.2009 9:00:26
|
|
|
|
Joob
|
A mi lahko katera pove, kje točno se pripne strehica na vozek?
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 14.9.2009 9:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Na košaro je strehica pripeta tam kjer so združeni vsi loki ... no tam je pripeta fiksno in se je ne da odstranit. pri otrokovi glavici je pa pripeta na ježka, ki ga poleti lahko odpneš, malo privzdigneš blago strehice, da zrak kroži in hladi otroka. Na portnem delu je pa pripeta na tistem nosilcu kot sprednje varovalo (glej slikice) in je snemljiva.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 14.9.2009 10:38:29
|
|
|
|
Joob
|
Otika, na strani pa se strehe ne da nikamor pripeti? Meni je to tako čudno, ker pri nsa zgleda, kot da bi imela streha premalo blaga oz kot da bi bila premala...ko streho napnem, se odlepi od ježka...grrr...nagaja nam ta strehica.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 14.9.2009 10:50:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Joob, pri nas s strehico na košari res ni bilo nikoli problema ... niti da bi se kakorkoli odlepila in to. Imamo pa SPET težave z ogrodjem ... in to že s tadrugim, zamenjanim ... na ogrodju pri prvem desnem kolesu se je spet zrahljal en šrauf in to do te mere, da smo zgubili matico, šrauf smo pa za las še ujeli, da ni ven padel ... v raznih trgovinah z orodji takih matic nimajo, ker so neki ekstra spešl čudne, v BC jo morrajo pa naročit ... ma kako se ravno nam vse to dogaja .
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 14.9.2009 11:39:22
|
|
|
|
Tanja_
|
otika nimam časa brat vse za nazaj...Kaj pa je bilo z vašim ogordjem, da ste ga že morali zamenjati?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 14.9.2009 11:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ročaj se je začel parat (usnjen) ... pa škripal je ko stara ciza.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 14.9.2009 11:46:09
|
|
|
|
Tanja_
|
otika imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 15.9.2009 11:36:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Da ne boste spregledala, ko se je stran obrnila: Prodam 4 mesece rabljeno in zelo lepo ohranjeno košaro barve Cargo mocha. Prodam pa jo za 120€. Slikica:
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 16.9.2009 8:13:20
|
|
|
|
zoga08
|
Hoj, še ena vesela uporabnica mutsya. Malo vas berem in da pokomentiram. Zložen mutsy: imam 4riderja in ga dam v prtljažnik od škode fabia (malo prostora), tako da snamem eno kolo (porabim 2s). Gor dam šoping basket in košaro, če jo rabim. Ampak je potem prtljažnik poln. Če rabim prtljažnik. Odstranim vsa štiri kolesa. Košara pa se da podret (Cargo green) tako, da snameš streho in podlogo, ki je v košari. Notri so tri kovinske palice (držijo košaro pokonci), ki se spodmaknejo in se košara poleže, potem je velika okol 5 cm (dela za 1 min, ko se navadiš). Smo bili na morju, ko je bila stara 2m in smo si omislili montano, da ni bilo gužve v avtu . Smo imeli tudi selitev narodov pa je samo en otrok. JOOB Streha (cargo green): se sname iz košare tako, da pri strani stisneš plastiko kot klipsno in potegneš. Ježek za zapenjanje se je tudi meni odpenjal, ker sem bila preveč agresivna s potegom kasneje ne več. No pa mogoče ga malo očisti se ti je kaj nabralo gor pa slabše prime. Notri nič ne piha pa smo imeli burjo na morju. Usnjen roč:je še čist ko nov šiv me ne moti. Se je pa tudi meni smešno zdelo kako se gunca košara ampak je stestirano ne bo padla nikamor, naši bejbi pa paše če se mal pogunca . Prehod čez pločnike in stopnice oz. ovire. Res moraš vedno iti z dvignjenimi kolesi, če ne te lahko kar preruka al pa se zatakneš ob rob. Ko narediš 'izpit' je to mala malica. Drugače je kljub svoji širini zelo vodljiv vožiček. Mogoče mu manjka samo vzmetenje. Otika: Zanima me koliko časa si čakala na popravilo oz. zamenjavo podvozja. Meni se namreč nagaja zavora je bolj trda in ga težko zapremzam. No v bistvu jo tako malo uporabljam, da me to niti ne moti veliko. Nakup košare:Moja je junika pa sem kupila košaro zato, da je lahko mirno spala zunaj in na morju smo jo imeli za posteljo. Se je super obneslo. Ni bilo nič prevroče . Pozdravčka.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 16.9.2009 8:33:35
|
|
|
|
zoga08
|
POPRAVEK: Hoj se opravičujem sem šele sedaj videla da sem narobe napisala. Imam Collage green košaro in ne cargo me je malo zmedlo sporočilo od Otike . Tako zgoraj napisano velja za ta tip košare . pozdravčka
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 16.9.2009 14:14:24
|
|
|
|
endrina
|
Otika, kako to, da po 4 mesecih že prodajaš košaro? Naš prvi otrok je bil v globoki košari do 6 meseca starosti, pol pa smo ga presedlali v športni del, da mu je bil sprehod bolj zanimiv, ker je lahko opazoval okolico, je pa res, da pri 6 mes. otrok še ne sedi stabilno in ga je blo treba vsakih toliko časa popravit, ker se je zleknil na stran.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 16.9.2009 14:28:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Endrina, naša frčafelca bo čez 4 dni stara 10 mesecev . Samo drugače je bila pa v košari samo 4 mesece, ker je blazno radoveden otrok in je hotla ven videt. In če ni spala, je bil grozen jok čut iz košare ... tak da sem jo pri 4ih mesecih v športni del prestavila (itak je bila obložena z zimsko vrečo in ovčko spodi, tak da je ni nič sem in tja zanašalo) ... pa je bila k meni obrnjena, pa čisto poležana pa okenček sem ji na strehici odprla in je bila vsa zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 17.9.2009 17:24:14
|
|
|
|
skuštrana
|
Endrina, naš mali še ni napolnil 3m pa mu košara že postaja prekratka. Jaz ga še dajem notri ampak veliko dlje kot do 4m pa ne bo uporabna.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 17.9.2009 21:29:52
|
|
|
|
endrina
|
Zanimiva informacija kar se tiče uporabnosti košare. Ravno zaradi tega razmišljam, da bi morda uporabila le v ležeč položaj postavljen športni del oblečen v footmuf za čez zimo. Koliko se pa spomnim nekaj str. nazaj je bilo o tem že govora, da se namreč šp.del ne da povsem v ležeč položaj in da ni najbolj primerno za dojenčka, da ga tako voziš. Kaj pa vem, saj tudi v posteljici leži z malo privzdignjenim delom vzglavja. Vem da mi je patronažna pri mojem prvem otroku najprej popravila posteljico tako, da sem jogi od spodaj podložila z zvito koco, da je bil vzglavni del malo vodoravno. Je pa res, da je v tem položaju ležišče bilo ravno, ne pa na sredini pripognjeno kot je to ponavadi v vozišču. Pa tudi kolegica ima sedaj 2 meseca starega fantka pa ga kar vozi v športnem vozičku, ki je sicer v ležečem rahlo privzdignjenem položaju. Se mi zdi da malemu kar paše, da ni čisto dol položen in da vidi malo kaj se dogaja okrog njega.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.9.2009 9:53:00
|
|
|
|
fedora
|
IZVIRNO SPOROČILO: endrina Zanimiva informacija kar se tiče uporabnosti košare. Ravno zaradi tega razmišljam, da bi morda uporabila le v ležeč položaj postavljen športni del oblečen v footmuf za čez zimo. Koliko se pa spomnim nekaj str. nazaj je bilo o tem že govora, da se namreč šp.del ne da povsem v ležeč položaj in da ni najbolj primerno za dojenčka, da ga tako voziš. Kaj pa vem, saj tudi v posteljici leži z malo privzdignjenim delom vzglavja. Vem da mi je patronažna pri mojem prvem otroku najprej popravila posteljico tako, da sem jogi od spodaj podložila z zvito koco, da je bil vzglavni del malo vodoravno. Je pa res, da je v tem položaju ležišče bilo ravno, ne pa na sredini pripognjeno kot je to ponavadi v vozišču. Pa tudi kolegica ima sedaj 2 meseca starega fantka pa ga kar vozi v športnem vozičku, ki je sicer v ležečem rahlo privzdignjenem položaju. Se mi zdi da malemu kar paše, da ni čisto dol položen in da vidi malo kaj se dogaja okrog njega. Ni isto postelja dvignjena ali pa športni del vozička. Še vedno je moje mnenje da mora novorojenček bit v košari.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.9.2009 9:53:49
|
|
|
|
fedora
|
Mene pa zanima če katera ve koliko pride velika nakupovalna košara za voziček?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.9.2009 9:54:54
|
|
|
|
Tanja_
|
fedora, jo grem izmerit. Sam da najdem meter.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.9.2009 10:03:24
|
|
|
|
Tanja_
|
Se pravi: dno je cca 21 cm široko, potem pa vsaka stranica še cca 22-23 cm visoka. Ampak so stranice približno pod kotom 40 stopinj glede na dno, tako da pride ful široka košara. Uf, upam, da si lahko kej pomagaš s tem.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.9.2009 10:11:42
|
|
|
|
zoga08
|
Hoj, Fedora pomoje si mislila ceno nakupovalne košare? No če se prav spomnim okol 36€. Jaz bi dala zanjo tud 60 € mi je ful uporabna vozim not ni da ni (debelo dekco, ruzak, zase za oblečt, pijačo, in cel kup drobnarij), pa še v trgovino grem lahko sama (špecarija) si kar notr namečem stvari zaenkrt se ni še nihče pritožu. Da ne rečem kaj vse smo trogal na morju z njo (brisače 2 ruzaka in še ležalke). Je mel voz skor 200 kg . Pozdravčka.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.9.2009 10:29:53
|
|
|
|
Tanja_
|
Jaz sem mislila, da je hotla vedeti velikost?Če je napisala, koliko pride velika košara?Sej male košare ni?Ali pač?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.9.2009 19:39:07
|
|
|
|
fedora
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz sem mislila, da je hotla vedeti velikost?Če je napisala, koliko pride velika košara?Sej male košare ni?Ali pač? Sem malo smešno napisala...mislila sem koliko everčkov stane nakupovalna košara.Tanja hvala da si se potrudila. Zanima pa me še,če jo moreš naročit in kako dolgo ste čakale?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.9.2009 19:48:24
|
|
|
|
skuštrana
|
Nakupovalno košaro sem jaz pred 1 mesecem plačala 30e, nanjo pa sem čakala cca 8t. Moraš jo naročit.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.9.2009 20:54:54
|
|
|
|
endrina
|
No lahko pa tudi pokličeš v BC Rudnik ali pa BC BTC Hala 11, ki imajo nekatere zadeve od Mutsyja tudi na zalogi. Vprašat ni greh, naročiš si jo itak lahko še vedno če je ne bi imeli na zalogi.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 19.9.2009 21:58:16
|
|
|
|
fedora
|
Bom poklicala ja....vem da imajo nekaj na zalogi ja,sem tako košaro kupila. Hvala za info.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 21.9.2009 18:34:49
|
|
|
|
endrina
|
Mene pa zanima ali katera ve če se še dobijo Mutsy nahrbtniki, ker na njihovi osnovni spletni strani si jih ni možno več pogledat. Prav tako me zanima, če ga katera uporablja, kakšen je in ali je z njim zadovoljna, kolko je zanj odštela, če pa še predloži slikice notranjosti in predalov, pa bi bila že več kot hvaležna.
|
|
|
Spontani splaviMioBambinoKoliko spontanih splavov ste imele?nobenega (
58%)
1 (
30%)
2 (
7%)
3 (
2%)
več kot 3 (
2%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!