Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.4.2009 11:30:58
|
|
|
|
banananjam
|
hvala za odgovor... no sej rok imam šele 28.6. tako, da upam, da do takrat bodo pa že :-)
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.4.2009 14:09:35
|
|
|
|
tanc555
|
Jaz pa kupujem košaro za Mutsy voziček - če jo katera proda naj mi javi!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 4.4.2009 21:03:17
|
|
|
|
Joob
|
Punce, tudi sama sem navdušena nad tem vozom...me pa zanima do katerega leta starosti otročiček lahko leži v športnem delu. Kolegica ima High treka, in njena 14 mesečna pupa je že prevelika za poležavanje v športnem delu.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 5.4.2009 19:40:43
|
|
|
|
Joob
|
Punce, če bo katera prodajala košaro za Mutsyja, se javim, da jo odkupim. Voz bomo šli verjetno naročiti ta teden, rok imam pa avgusta...tako, da če bo katera prodajala košaro, naj se mi prosim javi. Lp!
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 5.4.2009 20:03:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joob Punce, tudi sama sem navdušena nad tem vozom...me pa zanima do katerega leta starosti otročiček lahko leži v športnem delu. Kolegica ima High treka, in njena 14 mesečna pupa je že prevelika za poležavanje v športnem delu. Mislim, a ima Mutsy enega večjih športnih delov in da je uporaben zelo dolgo. Mislim moja pupa ima sedaj pri 4,5 mesecih tam okoli 62cm pa ima do vrha naslona okrog 40cm ... mislim res je ogromen sedež.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 5.4.2009 21:49:06
|
|
|
|
janie
|
hoj, punce, a mi lahko pomagate? mogoče ste že pisale kaj na to temo, samo ne najdem.imamo mutsy 4 rider in tudi sama izgubljam živce s sedežem, ki mi leze narazen, se premika, skratka ni fiksen. imam obrnjenega stran od sebe, pa ne vem kaj narediti, a je treba tiste trakce privezat, ki jih omenjate tudi ko je sedež stran obrnjen? a tista kaveljčka spodaj prideta pod prečko? IN kako za vraga se fiksira spodnji del za noge, moj revček čisto poševno notri leži, sploh ne pogruntam kako fiksirat za noge.HELP!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 7.4.2009 14:53:37
|
|
|
|
patkapatatka
|
boni25 pri Sliderju sta možni obe varianti: obračanje ročaja in košare oz. športnega dela
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 8.4.2009 12:09:12
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janie hoj, punce, a mi lahko pomagate? mogoče ste že pisale kaj na to temo, samo ne najdem.imamo mutsy 4 rider in tudi sama izgubljam živce s sedežem, ki mi leze narazen, se premika, skratka ni fiksen. imam obrnjenega stran od sebe, pa ne vem kaj narediti, a je treba tiste trakce privezat, ki jih omenjate tudi ko je sedež stran obrnjen? a tista kaveljčka spodaj prideta pod prečko? IN kako za vraga se fiksira spodnji del za noge, moj revček čisto poševno notri leži, sploh ne pogruntam kako fiksirat za noge.HELP! Tista dva črna hakeljčka na sedežu spodaj moraš zahakljat za tisto prečno letvico na podvozju. Aja, pa še tista dva črna trakca zategneš. To je Otika fajn razložla, preberi poste za nazaj.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 8.4.2009 12:11:51 >
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 9.4.2009 22:05:45
|
|
|
|
*Junona*
|
Mene pa so danes klicali iz BC BTC, da je prišel footmuff.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 9.4.2009 23:13:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene tudi ... a si predstavljate, da jo zdaj v to vrečo tlačim ... sem pa jaz decembra naročila tudi prevleko za dež za športni del in potem teto vprašam, če je prevleka tudi prišla, in mi reče da ne, saj sem itak skenslala naročilo prevleke ... aja, nisem vedela ... sem jim malo na lep način povedala kar jim gre in je bila teta pol ful prijazna in rekla, da bodo nekako zadevo uredili ... upam da res!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 10.4.2009 0:04:39
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Mene tudi ... a si predstavljate, da jo zdaj v to vrečo tlačim ... sem pa jaz decembra naročila tudi prevleko za dež za športni del in potem teto vprašam, če je prevleka tudi prišla, in mi reče da ne, saj sem itak skenslala naročilo prevleke ... aja, nisem vedela ... sem jim malo na lep način povedala kar jim gre in je bila teta pol ful prijazna in rekla, da bodo nekako zadevo uredili ... upam da res! Otika, jaz sem jo pa odpovedala in imajo verjetno itak viška, ker vseeno naročijo.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 10.4.2009 10:48:01
|
|
|
|
Flora2
|
Punce a mi poveste koliko stane v BC-ju prevleka za dež za športni del, seveda če katera ve iz glave . Hvala
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 10.4.2009 14:31:43
|
|
|
|
eternety
|
Dežna prevleka stane 9,99 EUR za športni del, za košaro je cena ista.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 10.4.2009 14:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eternety Dežna prevleka stane 9,99 EUR za športni del, za košaro je cena ista. Tole pa ne bo držalo ... ta cena velja za košaro ... za športni del je pa 35€ ... sem jo danes kupila.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 10.4.2009 16:05:51
|
|
|
|
eternety
|
Meni je prodajalka v BC naredila naročilo in predračun po tej ceni za oba dela. Cene je preverjala v računalniku. Upam, da se ni zmotila, ker to pa je kar velika razlika v ceni
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 10.4.2009 17:38:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Sigurno se je zmotila: Eto izsek iz današnjega računa: Imam pa tole: Mogoče je dežna prevleka za lupinico tudi 9,99€???
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 10.4.2009 18:31:20
|
|
|
|
eternety
|
Te prodajalke v BC so tako nesposobne, da ne moreš verjet. Če že ne znajo razložit funkcij vozičkov, bi pa vsaj lahko cene posameznih artiklov vedele. Bom ji že pokazala , ko mi izstavijo račun .
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 10.4.2009 19:33:49
|
|
|
|
frosti
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Mene pa so danes klicali iz BC BTC, da je prišel footmuff. Mi lahko poveš iz katere številke so te klicali ker mene bi tudi morali pa mam na telefonu full neodgovorjenih klicev.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 10.4.2009 19:47:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: frosti IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Mene pa so danes klicali iz BC BTC, da je prišel footmuff. Mi lahko poveš iz katere številke so te klicali ker mene bi tudi morali pa mam na telefonu full neodgovorjenih klicev. Sicer nisem Junona, samo imam ravno čas ... iz tele številke so klicali: 031/322-702
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 10.4.2009 22:28:30
|
|
|
|
nina04
|
Mi imamo tudi 4riderja. Max zadovoljni do sedaj. Smo pa ravno dali športni sedež v uporabo. Me pa zanima ali je katera uporabljala različne globine sedeža. Pri meni, ko obrnem na small, se hrbtni del prestavi bolj naprej, ampak pol nastane do sedišča kar ena luknja Moja pupa sploh ne more tako sedet. Najbrž delam kaj narobe, pa ne vem ugotovit kaj. No če katera ve ali kaj pogrunta prosim za kakšen nasvet. Vidim, da ste kar strokovnjakinje. Aja, pa še vprašanje za tiste, ki ste naročile footmuf. Ali so dovolj veliki, da boste lahko naslednjo zimo lahko otroke not dajale?? Ali je katera mogoče kupila tisto pokrivalo za spodnji del športnega sedeža? Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 10.4.2009 22:45:06
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: frosti IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Mene pa so danes klicali iz BC BTC, da je prišel footmuff. Mi lahko poveš iz katere številke so te klicali ker mene bi tudi morali pa mam na telefonu full neodgovorjenih klicev. Sicer nisem Junona, samo imam ravno čas ... iz tele številke so klicali: 031/322-702 Je Otika že namesto mene odgovorila. Ja, iz te številke so klicali.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 11.4.2009 20:43:36
|
|
|
|
Joob
|
Juupi, tudi midva sva danes naročila 4riderja, košara bo limeta, športni del pa cargo grey...aja pa uno footmuff.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 12.4.2009 16:29:03
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joob Juupi, tudi midva sva danes naročila 4riderja, košara bo limeta, športni del pa cargo grey...aja pa uno footmuff. Kaj to so že nove barve? Kje jih pa lahko vidim?
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 12.4.2009 20:29:39
|
|
|
|
Anonimen
|
V petek sem bila v BC v BTCju in so imeli vse modele Mutsy-jev razstavljene, če katero zanima.
|
|
|
dojenjeLelly28 RRDo kdaj ste dojile?nisem dojila (
12%)
do 3 mesecev (
10%)
do 6 mesecev (
12%)
do 12 mesecev (
31%)
do 24 mesecev (
21%)
več kot 24 mesecev (
15%)
Število vseh glasov: 78Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!