Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.8.2009 20:49:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Endrina, košara je Cargo mocha, športni del imamo pa College green.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 27.8.2009 12:38:06
|
|
|
|
endrina
|
Moram vam povedat, da sem dobila od Mutsy iz Niz. odgovor kar se tiče spremembe barv. Pa so mi javili, da če jih že menjavajo, jih na začetku leta, predvidoma marca. Drugače pa bodo College barve sigurno dobavljive še do marca drugega leta. Aja pa še to, če katero zanima. Kolegica mi ja javila, da imajo v BC v MB na zalogi eno podvozje 4rider in eno 3rider single spoke (oboje s penastim držalom) ter športni del v rdeči in sinje modri barvi.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 27.8.2009 13:31:04
|
|
|
|
skuštrana
|
Endrina, mi imamo športni del in pa košaro v college green, ki mi je zdaleč najlepša barva, duoseat pa v red in je tudi lep. Glede avta, pa mi imamo ogromnega pežoja, in sem zadnjič peljala duoseat, športni del, košaro in podvozje, pa še prtljage za 3 otroke in sebe pa je bila še kakšna luknja kje Moj mož pravi, da je poanta vsega v zlaganju, tudi v manjši avto lahko gre veliko če dobro zložiš No, hočem ti povedat, ko Mutsyja rastaviš ga dobiš kamorkoli.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.8.2009 16:12:32
|
|
|
|
endrina
|
Zanima me ali je katera za športni del vozička nabavljala ono zaščito za nogice - Boothcover in kolikšna je zanj kaj cena, pa seveda kako se kaj obnese v praksi.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.8.2009 18:35:06
|
|
|
|
Mož*
|
Mi smo se odločili za usnjen ročaj, 4-rider; ker bo otrok rojen konec avgusta ali v prvih dneh septembra, nimamo košare, temveč lupinico Maxi-cosi cabriofix z vrečo,, športni del Mutsy-a, zimsko vrečo in dežno pregrinjalo. Barva: cold ice
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.8.2009 20:44:08
|
|
|
|
endrina
|
A je pri usnjenem ročaju spodaj tisti ta debeli zašiti rob, al je to tako, da roba s šivi niti ne opaziš?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 28.8.2009 20:45:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Usnjen ročaj ima en rob ... samo mene ne moti.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 30.8.2009 21:57:15
|
|
|
|
patkapatatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: little angel IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka IZVIRNO SPOROČILO: little angel IZVIRNO SPOROČILO: Otika pomoje je patkapatatka mislila tegale: http://www.ebaby.co.uk/bebe-confort-1/trio-high-trek-stralight-grey.html Jz sem tut na začetku tega gledala, samo ima takooo mali športni del pa MC lupinica ne paše gor ... in to sta mi bila veliiiiika minusa. aha. ta pa mi ni prevec vsec oz. mojemu ni vsec. mislis da ta lupinica ni dobra? kr zgleda taka zanimiva. vesoljska ampak ta vozicek ni drazji od mutsya ne... kr je rekla ce bi mela 200 eu viska bi kupila bebe confort... kolko sploh stane mutsy? sportni del plus ogrodje(pri sliderju) je menda okrog 450 eu ne?pol pa se kosara pa lupinica pa ce se kake dodatke kupis pa si na 700 eu al pa 800??je tak?al je cenejsi? Košara + športni del z ogrodjem 570 evrov z dodatki (dežna prevleka,..) 660 ojrov kje si kupla vozicek?v baby centru?no mi smo ga narocili nekje 2 tedna nazaj... ogrodje, sportni del, kosaro, dezna prevlaka za kosaro in sportni del, adapterji za maxi cosi, zimska vreca, previjalvna torba, pa deznik za sonce.... in smo na nekje 850 eu ampak za eno stvar (ne vem za katero...) ni nasla cena... tak da okrog 900 eu bo menda vse skupaj, ampak dobim baje neki popust na baby center kartico. ampak pod 800 zagotovo ne bo to vse skupaj... Tu http://www.yatego.com/q,mutsy,slider
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 31.8.2009 22:03:05
|
|
|
|
*lena*
|
Zanima me če lahko na voziček dam košaro Dream od quenny in Maxi cosia? hvala
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.9.2009 0:12:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Na Mutsy-je Dreami košara ne paše ... s posebnimi adapterji se lahko gor montira samo MC lupinica.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.9.2009 9:25:26
|
|
|
|
Aniiita
|
Ene ste napisale, da st eimele ob nakupu Mutsy-ja popust..Vendar to verjento ni bil popust, ki da imajo občasno za vsakih 50 e? Ker ta ni za izdelke, ki jih naročiš..kakšen popust ste tako ujele? Nekaj sem gledala te tuje strani, vendar nikjer zasledila, da bi se lahko naročilo samo športni del brez podvozja.. a se to da ali ne?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.9.2009 10:23:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Aniita, točno ta popust smo mi koristili ... saj je bilo takrat vse kar smo si zaželeli, na zalogi.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.9.2009 10:47:08
|
|
|
|
Aniiita
|
A res? Otika, ste imeli pa ful srečo.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.9.2009 14:53:27
|
|
|
|
Joob
|
Punce, ali so vače košare, na 4 riderju, ko jo namontirate na ogrodje, čisto pri miru, ali se malo gincajo? Moja se malo gunca in me je kar strah, da mi bo dol padla. Morm pa malo pokritizirat, da je kar težko voziček spravit iz pločnika dol oz gor...je takrat v momentu, ko ga dviguješ oz spuščaš (pločnik), voz ful nestabilen.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.9.2009 15:00:42
|
|
|
|
zez76
|
Se gunca tko,da ne skrbi ne bo padla! Mi prodajamo 3 riderja(usnjen ročaj) športni del(college lime) plus dodatke(shopping bag,torba,adapter za lupinico,dežnik) skoraj čisto nič rabljen!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.9.2009 15:04:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Joob, teh problemov, ki jih naštevaš jaz pri našem nisem opazila. Je pa res, da ko grem s pločnika dol, tamale nikoli na glavo ne pikeram naprej, t.j. da bi šla na spodnji nivo najprej s sprednjimi kolesi ... se mi taka vožnja v nobenem vozičku ne zdi humana do otroka ... jaz vozičku rahlo privzdignem sprednja kolesa in samo z zadnjimi zapeljem čez rob robnika in se imava z malo obedve fino ... ona, ker je ne meče na nos, jaz pa ker mi voziček lepo teče.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 2.9.2009 21:20:32
|
|
|
|
ellie
|
Punce že nekaj časa berem vašo debato...ker je tudi pri meni mutsy 4 rider na 1. mestu. Bo počasi treba v nabavo Pa imam še nekaj vprašanj: 1. Na enem filmčku sem opazila, da ima športni del spodaj neka 2 čudna kavlja (kot kapitan kljuka ). Pa me zanima čemu služita? ker zgleda tisto malo čudno. 2. Ogrodje se mi zdi spredaj ful široko. Je pri uporabi to kaj moteče? No, kljub temu pa mi je še vedno ta voziček naj naj naj upam da me bo tudi v živo tako prepričal. Sicer sem ga v bc na hitro že pogledala...ni pa še bilo časa za natančno analizo. Aja pa še to...je možno v bc v živo videt vse materiale in to? Al lahko samo po katalogu izbiraš?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 3.9.2009 8:47:32
|
|
|
|
Aniiita
|
zez76- a prodajaš tudi samo nakupovalno košaro?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 3.9.2009 12:22:35
|
|
|
|
endrina
|
Ellie, res je, ogrodje je precej široko in tudi zložen zgleda voziček kar velik, tako da v prtljažniku zavzame precejšenj del prostora, vsaj v našem enoprostorcu ga je, ko mo ga šli sprobat. Vendar so punce iz izkušenj povedale, da to ni toliko moteče, ker se pri večjih nakupih in na potovanjih pač odločiš, da odstraniš kolesa in je voziček pol manjši. Je pa res, da še vedno moraš nekam odložit to košaro. Skratka če imaš samo enega otroka tudi to ni problem, pač daš košaro na zadnji sedež. Itak jo boš uporabljala le kakšnih 5 mesecev. No pri nas je ta velikost zloženega vozička pri mojem možu odtehtala, da nad njim ni najbolj navdušen, zato ga še tudi nismo naročili. Meni pa je voziček blazno všeč in bi ga takoj imela. Drugače pa je voziček krasen, super vodljiv, ne glede na njegovo "široko" podvozje. Med policami se ga da vozit tudi z eno roko. Vsaj koliko sem ga uspela sama stestirat v trgovini. Če pa imaš čas si malo preberi prispevke ostalih punc, pa boš videla, da so vse navdušene. Glede barv pa tako - na internetu in v katalogu dajejo povsem drug videz kot v živo, tako da ti predlagam, da se s prodajalko v BC dogovoriš, da te pokličejo, ko dobijo novo robo, da si lahko neposredno ogledaš barve in dobiš pravi vtis kaj je to kar bi rada. Tudi jaz sem se zdaj tako dogovorila in čakam, da me pokličejo. Mislim, da je ena omenila, da imajo v BC v LJ-Rudnik blago na ogled, tega namreč jaz v MB in CE nisem zasledila.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 3.9.2009 20:44:03
|
|
|
|
zez76
|
Annniiita(verjetn nisem prov napisala) , prodajam v kompletu. Sorry
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 4.9.2009 10:19:29
|
|
|
|
Aniiita
|
zez76- ok, ni problema. Uspešno prodajo
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 4.9.2009 15:49:34
|
|
|
|
Joob
|
Sem že klicala v BC in se košara more malo guncati, ker če se ne bi, bi otroka, ko bi se peljal po makedamu, treslo kot šibo na vodi. Me pa še nekaj zanima...ali se strehica, ki je na košari, pritrdi samo na enega ježka, ki je spredaj na košari, ker se mi zdi, da če bi veter malo zapihal, da bi mi strehico kar odpihnilo.
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 10.9.2009 16:39:21
|
|
|
|
endrina
|
Tiste, ki ste si kupile Mutsyja v barvi Team New White, bi rada vprašala kako je kaj ta barva občutljiva. Sicer mi je strašno všeč, ampak se bojim, da se hitro maže. Lepo prosim za realno mnenje. Hvala.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 13.9.2009 11:45:44
|
|
|
|
ellie
|
endrina si mogoče že kje drugje dobila kakšno mnenje o tej barvi? Midva sva se tudi odločila za to barvo. Za košaro definitivno, za športni del se pa tud še odločava, ker me skrbi, da bo preveč občutljiva ta barva, sploh ko ima otroček že čeveljčke. Če bi vsaj pri nogah bilo temno, tako kot je pri nekaterih barvah. Se je pa moj navdušil v trenutku, ko sva videla to košaro v bc
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 13.9.2009 20:26:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joob Me pa še nekaj zanima...ali se strehica, ki je na košari, pritrdi samo na enega ježka, ki je spredaj na košari, ker se mi zdi, da če bi veter malo zapihal, da bi mi strehico kar odpihnilo. Strehica je zelo trdno na košari, tako da bi ti veter prej celo košaro odpihnil, kot pa samo strehico. Punce, jaz sem si premislila in prodam 4 mesece rabljeno in zelo lepo ohranjeno košaro barve Cargo mocha. Kupljena je bila nova za 149,99€, prodam pa jo za 120€. Slikica:
|
|
|
Ime za fantkamel79Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.Matevž (
11%)
Tevž (
8%)
Aljaž (
20%)
Jaka (
18%)
Jakob (
18%)
Luka (
26%)
Število vseh glasov: 280Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!