|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
26.8.2009 20:49:04   
Anonimen
Endrina, košara je Cargo mocha, športni del imamo pa College green.

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
27.8.2009 12:38:06   
endrina
Moram vam povedat, da sem dobila od Mutsy iz Niz. odgovor kar se tiče spremembe barv. Pa so mi javili, da če jih že menjavajo, jih na začetku leta, predvidoma marca. Drugače pa bodo College barve sigurno dobavljive še do marca drugega leta.

Aja pa še to, če katero zanima. Kolegica mi ja javila, da imajo v BC v MB na zalogi eno podvozje 4rider in eno 3rider single spoke (oboje s penastim držalom) ter športni del v rdeči in sinje modri barvi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 602
27.8.2009 13:31:04   
skuštrana
Endrina, mi imamo športni del in pa košaro v college green, ki mi je zdaleč najlepša barva, duoseat pa v red in je tudi lep. Glede avta, pa mi imamo ogromnega pežoja, in sem zadnjič peljala duoseat, športni del, košaro in podvozje, pa še prtljage za 3 otroke in sebe pa je bila še kakšna luknja kjeuser posted image Moj mož pravi, da je poanta vsega v zlaganju, tudi v manjši avto lahko gre veliko če dobro zložišuser posted image user posted image No, hočem ti povedat, ko Mutsyja rastaviš ga dobiš kamorkoli. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 603
28.8.2009 16:12:32   
endrina
Zanima me ali je katera za športni del vozička nabavljala ono zaščito za nogice - Boothcover in kolikšna je zanj kaj cena, pa seveda kako se kaj obnese v praksi.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 604
28.8.2009 18:35:06   
Mož*

Mi smo se odločili za usnjen ročaj, 4-rider; ker bo otrok rojen konec avgusta ali v prvih dneh septembra, nimamo košare, temveč lupinico Maxi-cosi cabriofix z vrečo,, športni del Mutsy-a, zimsko vrečo in dežno pregrinjalo. Barva: cold ice

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 605
28.8.2009 20:44:08   
endrina
A je pri usnjenem ročaju spodaj tisti ta debeli zašiti rob, al je to tako, da roba s šivi niti ne opaziš?

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 606
28.8.2009 20:45:15   
Anonimen
Usnjen ročaj ima en rob ... samo mene ne moti.

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
30.8.2009 21:57:15   
patkapatatka
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka

IZVIRNO SPOROČILO: little angel

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

pomoje je patkapatatka mislila tegale: http://www.ebaby.co.uk/bebe-confort-1/trio-high-trek-stralight-grey.html

Jz sem tut na začetku tega gledala, samo ima takooo mali športni del pa MC lupinica ne paše gor ... in to sta mi bila veliiiiika minusa.

aha. ta pa mi ni prevec vsec oz. mojemu ni vsec. mislis da ta lupinica ni dobra? kr zgleda taka zanimiva. vesoljskauser posted image ampak ta vozicek ni drazji od mutsya ne... kr je rekla ce bi mela 200 eu viska bi kupila bebe confort... kolko sploh stane mutsy?user posted image sportni del plus ogrodje(pri sliderju) je menda okrog 450 eu ne?pol pa se kosara pa lupinica pa ce se kake dodatke kupis pa si na 700 eu al pa 800??je tak?al je cenejsi?

Košara + športni del z ogrodjem 570 evrov
z dodatki (dežna prevleka,..) 660 ojrov

kje si kupla vozicek?v baby centru?no mi smo ga narocili nekje 2 tedna nazaj... ogrodje, sportni del, kosaro, dezna prevlaka za kosaro in sportni del, adapterji za maxi cosi, zimska vreca, previjalvna torba, pa deznik za sonce.... in smo na nekje 850 eu ampak za eno stvar (ne vem za katero...) ni nasla cena... tak da okrog 900 eu bo menda vse skupaj, ampak dobim baje neki popust na baby center kartico. ampak pod 800 zagotovo ne bo to vse skupaj...

Tu http://www.yatego.com/q,mutsy,slider

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 608
31.8.2009 22:03:05   
*lena*
Zanima me če lahko na voziček dam košaro Dream od quenny in Maxi cosia?

hvala

Lena

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 609
1.9.2009 0:12:11   
Anonimen
Na Mutsy-je Dreami košara ne paše ... s posebnimi adapterji se lahko gor montira samo MC lupinica.

(odgovor članu *lena*)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
1.9.2009 9:25:26   
Aniiita
Ene ste napisale, da st eimele ob nakupu Mutsy-ja popust..Vendar to verjento ni bil popust, ki da imajo občasno za vsakih 50 e? Ker ta ni za izdelke, ki jih naročiš..kakšen popust ste tako ujele?

Nekaj sem gledala te tuje strani, vendar nikjer zasledila, da bi se lahko naročilo samo športni del brez podvozja.. a se to da ali ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
1.9.2009 10:23:30   
Anonimen
Aniita, točno ta popust smo mi koristili ... saj je bilo takrat vse kar smo si zaželeli, na zalogi.

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
1.9.2009 10:47:08   
Aniiita
A res? Otika, ste imeli pa ful srečo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 613
2.9.2009 14:53:27   
Joob
Punce, ali so vače košare, na 4 riderju, ko jo namontirate na ogrodje, čisto pri miru, ali se malo gincajo? Moja se malo gunca in me je kar strah, da mi bo dol padla. Morm pa malo pokritizirat, da je kar težko voziček spravit iz pločnika dol oz gor...je takrat v momentu, ko ga dviguješ oz spuščaš (pločnik), voz ful nestabilen.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 614
2.9.2009 15:00:42   
zez76
Se gunca tko,da ne skrbi ne bo padla! Mi prodajamo 3 riderja(usnjen ročaj) športni del(college lime) plus dodatke(shopping bag,torba,adapter za lupinico,dežnik) skoraj čisto nič rabljen!  

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 615
2.9.2009 15:04:44   
Anonimen
Joob, teh problemov, ki jih naštevaš jaz pri našem nisem opazila. Je pa res, da ko grem s pločnika dol, tamale nikoli na glavo ne pikeram naprej, t.j. da bi šla na spodnji nivo najprej s sprednjimi kolesi ... se mi taka vožnja v nobenem vozičku ne zdi humana do otroka ... jaz vozičku rahlo privzdignem sprednja kolesa in samo z zadnjimi zapeljem čez rob robnika in se imava z malo obedve fino ... ona, ker je ne meče na nos, jaz pa ker mi voziček lepo teče.

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
2.9.2009 21:20:32   
ellie
Punce že nekaj časa berem vašo debato...ker je tudi pri meni mutsy 4 rider na 1. mestu. Bo počasi treba v nabavouser posted image

Pa imam še nekaj vprašanj:

1. Na enem filmčku sem opazila, da ima športni del spodaj neka 2 čudna kavlja (kot kapitan kljukauser posted image ). Pa me zanima čemu služita? ker zgleda tisto malo čudno.

2. Ogrodje se mi zdi spredaj ful široko. Je pri uporabi to kaj moteče?

No, kljub temu pa mi je še vedno ta voziček naj naj najuser posted image  upam da me bo tudi v živo tako prepričal. Sicer sem ga v bc na hitro že pogledala...ni pa še bilo časa za natančno analizo.

Aja pa še to...je možno v bc v živo videt vse materiale in to? Al lahko samo po katalogu izbiraš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
3.9.2009 8:47:32   
Aniiita
zez76- a prodajaš tudi samo nakupovalno košaro?

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 618
3.9.2009 12:22:35   
endrina
Ellie, res je, ogrodje je precej široko in tudi zložen zgleda voziček kar velik, tako da v prtljažniku zavzame precejšenj del prostora, vsaj v našem enoprostorcu ga je, ko mo ga šli sprobat. Vendar so punce iz izkušenj povedale, da to ni toliko moteče, ker se pri večjih nakupih in na potovanjih pač odločiš, da odstraniš kolesa in je voziček pol manjši. Je pa res, da še vedno moraš nekam odložit to košaro. Skratka če imaš samo enega otroka tudi to ni problem, pač daš košaro na zadnji sedež. Itak jo boš uporabljala le kakšnih 5 mesecev. No pri nas je ta velikost zloženega vozička pri mojem možu odtehtala, da nad njim ni najbolj navdušen, zato ga še tudi nismo naročili. Meni pa je voziček blazno všeč in bi ga takoj imela.

Drugače pa je voziček krasen, super vodljiv, ne glede na njegovo "široko" podvozje. Med policami se ga da vozit tudi z eno roko. Vsaj koliko sem ga uspela sama stestirat v trgovini. Če pa imaš čas si malo preberi prispevke ostalih punc, pa boš videla, da so vse navdušene.

Glede barv pa tako - na internetu in v katalogu dajejo povsem drug videz kot v živo, tako da ti predlagam, da se s prodajalko v BC dogovoriš, da te pokličejo, ko dobijo novo robo, da si lahko neposredno ogledaš barve in dobiš pravi vtis kaj je to kar bi rada. Tudi jaz sem se zdaj tako dogovorila in čakam, da me pokličejo. Mislim, da je ena omenila, da imajo v BC v LJ-Rudnik blago na ogled, tega namreč jaz v MB in CE nisem zasledila.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 619
3.9.2009 20:44:03   
zez76
Annniiita(verjetn nisem prov napisala) , prodajam v kompletu. Sorryuser posted image

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 620
4.9.2009 10:19:29   
Aniiita
zez76- ok, ni problema. Uspešno prodajo user posted image

(odgovor članu zez76)
Neposredna povezava do sporočila: 621
4.9.2009 15:49:34   
Joob
Sem že klicala v BC in se košara more malo guncati, ker če se ne bi, bi otroka, ko bi se peljal po makedamu, treslo kot šibo na vodi.
Me pa še nekaj zanima...ali se strehica, ki je na košari, pritrdi samo na enega ježka, ki je spredaj na košari, ker se mi zdi, da če bi veter malo zapihal, da bi mi strehico kar odpihnilo.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 622
10.9.2009 16:39:21   
endrina
Tiste, ki ste si kupile Mutsyja v barvi Team New White, bi rada vprašala kako je kaj ta barva občutljiva. Sicer mi je strašno všeč, ampak se bojim, da se hitro maže. Lepo prosim za realno mnenje. Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
13.9.2009 11:45:44   
ellie
endrina si mogoče že kje drugje dobila kakšno mnenje o tej barvi? Midva sva se tudi odločila za to barvo. Za košaro definitivno, za športni del se pa tud še odločava, ker me skrbi, da bo preveč občutljiva ta barva, sploh ko ima otroček že čeveljčke. Če bi vsaj pri nogah bilo temno, tako kot je pri nekaterih barvah. Se je pa moj navdušil v trenutku, ko sva videla to košaro v bcuser posted image  

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 624
13.9.2009 20:26:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Joob
Me pa še nekaj zanima...ali se strehica, ki je na košari, pritrdi samo na enega ježka, ki je spredaj na košari, ker se mi zdi, da če bi veter malo zapihal, da bi mi strehico kar odpihnilo.

Strehica je zelo trdno na košari, tako da bi ti veter prej celo košaro odpihnil, kot pa samo strehico.

Punce, jaz sem si premislila in prodam 4 mesece rabljeno in zelo lepo ohranjeno košaro barve Cargo mocha. Kupljena je bila nova za 149,99€, prodam pa jo za 120€.

Slikica:

user posted image

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ime za fantka
mel79

Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.

Matevž (11%)

Tevž (8%)

Aljaž (20%)

Jaka (18%)

Jakob (18%)

Luka (26%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!