Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.10.2009 13:45:28
|
|
|
|
aqua77
|
Dober dan!!! A me je kdo omenjal???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.10.2009 14:29:37
|
|
|
|
aqua77
|
No tipično... Ko sem pa jaz tukaj pa živga pujsa ni nikjer....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.10.2009 15:58:05
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: ledenka benika, bemti, sem te že resno vzela Ja tudi jast se bom podpisala pod tole. še dobro, da diha. le kaj bi bilo, če ne bi. ej, ti benika. dobiš po nagi riti.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.10.2009 17:25:15
|
|
|
|
spelka12
|
Kaj nonči a teb pa nič ne dogaja? Zadrga zaprta? Kej popadkov?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.10.2009 18:32:36
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 No tipično... Ko sem pa jaz tukaj pa živga pujsa ni nikjer.... ko sem jest tle...prav nobene ni tle ...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.10.2009 22:22:33
|
|
|
|
Kliki
|
Evo se vam še jast malo javim. Moje zdravje je še vedno bol tako tako me še kar kašel daje. Drugače sem pa Ok. O PMS ne duha ne sluha upam da tako tudi ostane. So se pa mazolčki pojavli ampak jest se ne dam in upam na najboljše. Lepo spite.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.10.2009 9:22:38
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Kaj nonči a teb pa nič ne dogaja? Zadrga zaprta? Kej popadkov? mam kar pogosto lažne popadke in me pogosto mantra v križu. povečal se mi je izcedek, a ni krvavi. zadrga pa ni zaprta, jaz sem že ene 3m odprta za prst in pa MV mi je tudi kratek cca2cm.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.10.2009 9:58:01
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 No tipično... Ko sem pa jaz tukaj pa živga pujsa ni nikjer.... ko sem jest tle...prav nobene ni tle ... @ aqua .... k teb bom moja dva razgrajaca poslala pipija in melkijada..da te bosta pripujsala na borbo @Tanja_Jes... a dej dej.. ves kokrt mam jz monologe je prou zanimivo punce jz bom sla pa vrjetno tole a je ze ktera sla? aja pa doooobbrooo jutrooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.10.2009 10:57:50
|
|
|
|
Anonimen
|
roza pigi jaz še nisem šla in tud ne bom šla,k bi me vrjetn kap zadela dobra si če si boš upala se bom šla pa drug let tetovirat sam narisat si morm orng slikco
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.10.2009 11:51:15
|
|
|
|
pikicao.
|
hihi.. jz tetovirana sm ze ja ej cist sm adrenalinski đanki kaj si bos pa dala tetovirat?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.10.2009 12:52:05
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Piki....ti kr pejt...jest sem bolj prizemljena in se ne grem takih športov... Nisem tetovirana...mam pa piercing v popku
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.10.2009 13:09:10
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Piki....ti kr pejt...jest sem bolj prizemljena in se ne grem takih športov... Nisem tetovirana...mam pa piercing v popku haha tud jz ga mam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.10.2009 14:13:39
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Pa mravljice v riti... k tko migaš
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.10.2009 14:33:21
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Kaj nonči a teb pa nič ne dogaja? Zadrga zaprta? Kej popadkov? mam kar pogosto lažne popadke in me pogosto mantra v križu. povečal se mi je izcedek, a ni krvavi. zadrga pa ni zaprta, jaz sem že ene 3m odprta za prst in pa MV mi je tudi kratek cca2cm. Uh, vupan ka bon mejla te teden končno avto doma pa ka de naša pupa brez krčkof. Ka se lejko najdeve na drinki... BTW - bon čakala na sms, kan znala gda ite torit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.10.2009 14:35:04
|
|
|
|
Serendipity
|
pikicaO - jaz bi šla na bungee jumping . Ampak šele potem, ko se zize spravijo v normal stanje. Ne bi rada smetane proizvajala ali pa jih do stopal mela...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 11.10.2009 14:37:28 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.10.2009 18:24:52
|
|
|
|
Nončika
|
Seki, gnes me je celi den samo nekaj mantral križ, pa samo dele me mantra. ene 3x me je popoldnevi redno zgrabilo. meni se jako čini, ka se nekaj kuha. gda iti torit? tou še ne ven. jutri nameravam iti poriktat stvari v službo, nato še na CSD moram nesti novo pogodbo in pa vlogo za otroške.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.10.2009 18:25:47
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity pikicaO - jaz bi šla na bungee jumping . Ampak šele potem, ko se zize spravijo v normal stanje. Ne bi rada smetane proizvajala ali pa jih do stopal mela... samo lepo prosin nej z Murinoga mosta.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.10.2009 19:36:39
|
|
|
|
Kliki
|
Pujsi dobr ši če boš šla skočit. Nončika no kaj se bo tale vaš fant odloču, a bo že pokukal nasvet?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.10.2009 20:12:35
|
|
|
|
Nončika
|
kliki, pokukal bo že. kdaj to pa res ne vemo. že zdaj nas heca, kaj še bo pol?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 11.10.2009 21:49:57
|
|
|
|
ledenka
|
špelči, držimo pesti za jutri!!! pa če ostaneš not, javi, da te pridemo pogledat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.10.2009 9:41:53
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Špelči mislim nate. Pikica ne ga sra.t. A nisi neki jamrala, da te križ boli? Tole ti vse kostke v teleščku fejst prešejka. Če rabiš adrenalin si zmisli kaj drugega, ki ni tako agresivno do telesa. Sorči srce, jaz sem odločno proti. Vsem želim kljub slabemu vremenu lep dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.10.2009 13:05:42
|
|
|
|
pikicao.
|
ju-hu-hu pujsa je tu ma ja naj me preruka hihi drgac pa gigi morm cakat tko do poletja tko d nou slo prej lhk d me bo ze minil do tkrt hihihi,,, in gigi , aqua pa ostale principese moje kako ste
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.10.2009 14:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla roza pigi tatto bo bil tko 2 metuljčka,v teleščku od metulja bo tko rahlo viden ime od otročka (od lukca in klare) krila bodo pa stopinje od nogic,tko da dejansko bosta dva metuljčka,k metulji so mi ful neki posebnega in pa moja dva sončka k vrjetn (no vsaj upam) da pol k bosta večja da si ne bosta ime spremenila k pol bom pa v p..... jaz bi mogla dans risat pa mi sploh ne uspe,al se pikica zbudi pa godrnja,al pa iščem prometno k jo je moj založil oziroma po njegovo pospravil bog ve kam aja pa še cunje so mi šle v barvo bravo jaz
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.10.2009 14:12:36
|
|
|
|
jazzz27
|
Dan!! Imam malo časa pa se oglasim. Vidim, da bomo kmal dihale....špelkica in nončika...kaj gre čas . Če pomislim, da je že naš razgrajaček star 3 mesece in pol. pikicao...kaj se sedaj dogaja pri vas? aqua... Ajsika..kako kaj mali veliki Maks? Žižika...še sedaj se mi sanja o tvojih čokolatinih...mmmmmmmmmmm. Lubčka vsem..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.10.2009 14:46:35
|
|
|
|
sonček33
|
Miška73 . Vesela sem za vas!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......