|
RE: Julijke 2008, 2. del 14.10.2009 10:50:39
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska 'jutro, pa sem le prilezla do službe, vsa zmrznjena in zaspana. Prav mi je, kaj pa hodim brez nogavic naokoli! Noč smo imeli dokaj mirno, le proti jutru je Aleksander nekaj jamral v spanju. Evo zajtrk za vas, medtem grem spit kavico in brskat po Delu ... Morgen! Mrazzzzz .... OMG, Majuška, kako ti pa to znese - brez štumfov? Dio miio, le pazljivo, da ne bo kaj zmrznilo ... potem ni šans za porodniško ... žabice - zaštartali danes z njimi. Sem jo pa potem v vrtcu preoblekla, ker je bla čist pereveč zadekana za njihove tople notranje temperature. Tjko fino imajo zakurjeno - bio človek kar tam ostal. glugica - to pa je tempo. Ampak ni kaj, mame smo itak kot vojaki - izurjene, natrenirane, največje face! hd, 3jemi & ostale - a je minilo nerazpoloženje? Upam, da ga je odpihnil veter. neboglasnica - kmalu bom oznali Bravehaeart na pamet, ja. Naj začnejo še JEsensko pripoved rolat - oer and over again ... emni bi bilo superca!: KLIKNI KLIKNI zimska: glasujem za punčko. Majuška, hi, hi za zgago. mojček, naša mala je kar sama skenslala drugo rundo spanja - kar naenkrat ga je začela svirat v stajci - pa ne, pa ne zaspat. Metala ven igračke, šibala naokoli, se z glavo zaletavala v mrežo (to ji je blazno smešno, če se pa jaz z glavo notri zapikujem - seveda, ko sem na vseh štirih - pa kar poka od smeha!) ... in smo počasi ugotovili, da morda pa ni več zaspana. In ni bila ... tako spi zdaj le še v vrtcu & je to to za cel dan. Ponoči mrkne za 12 ur. mojček, a si že dala odpoved torej? Kako je bilo? Almera, mene je nekaj praskalo čez vikend, pa se je - thank God - razladilo. Sem bla pa tud čist prestrašena, da bo trajalo en teden. V šoli je res bedno, ko si smrkajoč, s počenim glasom, pa moraš razlagat, spraševat, itd. itn. Upam, da hitro mine. Inigo, ful sta dobr ustvarjala z malim. Boš dala končni izdelek v ovkir? A s cunjic so tud šle barve lepo dol? populis, je kavica pomagala k boljšemu počutju? Hja, 3jemi, možeki znajo bit tud en mal smotkoti-jotkoti, ja. Žal. Je pa potem toliko lepše Pa, pa for now ...
|