|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
13.10.2009 20:28:37   
ksenci

ja mirjam, mame so taprave! jz komaj kaj skrijem pred mojo, tak me dobr pozna! sicer pa midva spola nisva mogla skrit, imena pa ne izdava! no nisva še 100% odločen za ime. sta še dva v igri! za enga navija bol mami, za drugga pa bol atiuser posted image

aljaž je dans padu dol že pred 8, je že komaj gledal. zdaj pa bo vsak čas moj borat prišu domov, tak da se grem stiskatuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 20:31:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
13.10.2009 20:36:09   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

mirjam..ste bili v naših koncih danes??? bil je čudovit dan..sonce, 17 stopinj..

jz tudiuser posted image mi pa smo imeli ful mrzlo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
13.10.2009 20:46:51   
Majuska
'čer,

evo šibam naokoli z barvo na laseh ... vmes sem pokukala še na TV Paprika, ker je bila prijateljica pri "Drnački".

No štumfki - sem šla danes ponovno šnofat v Kik in mi je uspelo najdet dvoje žabice, ene svetlo modre in ene olivno zelene; očitno so dobili nekaj nove robe, ker zadnjič nikjer niso imeli navadnih enobarvnih (razen belih). Zraven je mali dobil še trak za na glavo in rokavičke - se je pa ful razburjal, ko smo oboje pomerjali, ni mu bilo prav user posted image

Sicer pa sem zmatrana. V službi je imela danes ena sodelavka zagovor specializacije in smo ga malo zažurale, potlej sem morala pa na hitro svoje delo opravit. Sem pa ugotovila, da bi me dekle, ki me je nadomeščalo, najraje poslalo na še eno porodniško. Očitno bi si rada podaljšala pogodbo, ker ji niso dali za nedoločen čas, pač pa za določen čas. No, saj jaz ne bi imela nič proti ... ampak očitno še ni pravi čas user posted image

Kako so kaj naši bolančki? Vsem pošiljam pikepoke, da bodo čimprej fajn! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 20:55:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
13.10.2009 21:10:12   
neboglasnica
Ahoj...

Saj ne vem kje bi začela komentirat. Spomnim se samo dveh tem in sicer zobki - mi jih imamo komaj šest. Počasi lezemo za vami. In žabice - jaz sem kupila vsem trem otrokom kar ala dolge gate, pravzaprav žabice brez stopal. V H&M-u jih imajo po dvoje skupaj okoli 13 €.

Metuljček321:
spet je Braveheart na sporedu, žnjitič.

Malce sem utrujena, smo si ogledale našo prelepo LJ, pa služba, pa gasilci...lezem proti postelji.

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1781
13.10.2009 21:18:37   
sasi13
a je kira naročeno na revijo iskrice? v njej so rezultati nagradne igre in piše da jih najdem tukaj. a mogoče ve katera kje se nahajajo nagrajenci? mi smo dobili lino blok in od šumija bi nej bilo nekaj.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 21:25:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
13.10.2009 21:26:08   
glugluglu
Dober večer,

pri nas je pestro, Tian pa namesto, da bi bil boljši, je pa slabši, zvečer je imel majčkeno vročine (37,2) in težje kašlja, sedaj pa ne vem, če sem sploh prav naredila, da sem ga dala k tašči. Tam v njihovem stanovanju so že začeli kurit, stanovanje je na sončno stran, radiatorji pa do konca prižgani, zrak je najbrž totalno suh, ma saj sta bila zunaj, ampak zunaj je v Lj,. ful pihalo.
Tako, da nič mi ni prav, samo čakam spet kdaj bo našega mišeka pobralouser posted image . Pa jaz tudi ne vem kako tašča in tast kadita no, danes je Tian ful smrdel po cigaretih, sploh glava mu je smrdela.  Pa ne vem no, saj najbrž pazita no kako in kje kadita.

Tako, da sem v začaranem krogu, jutri sem zmenjena, da spet pripeljem Tiana (smo že od prej zmenjeni), mi ne paše preveč zaradi teh cigaret, kurjave in suhega zraka, po drugi strani ga pa ne bi rada dala še v vrtec.

Ta večja dva sta se komaj spokala v posteljo, jaz se bom pa tudi kmalu pobrala.

ja metuljcek, umpalumpa in nekatere, kmetija po Arturjevo je pa res gnusnauser posted image , najprej sem premišljevala ali bi to sploh poslala, potem pa nisem mogla, da ne bi, ker tolk paše v ta koncept, da ne bi moglo bolj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1784
13.10.2009 21:39:09   
Inigo
zimska - punčkaaaaaaaaaaaaaaaa!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 21:50:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1786
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 21:54:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1787
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 21:56:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1788
13.10.2009 21:57:11   
Inigo
user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Mirjam - Inigo je na FB dala fotke, kaj se lahko počenja notri - prstne barve. Si me spomnila, da moram kake stare plakate domov prinest iz službe

ja ja, počekirajte fotke. so kr lušne. in umazane! dobesedno! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1789
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 21:59:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1790
13.10.2009 22:06:03   
glugluglu
zimska, fantek

Neposredna povezava do sporočila: 1791
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 22:10:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1792
13.10.2009 22:14:46   
glugluglu
majuska, pa jaz te ziher vodim glede utrujenosti: no takole je šel danes dan, saj drugi so kar podobni:

v službi takoj ko pridem, akcija, od začetka do 15.15,  Lahko bi komot še ostala in delala.

No ob 15.15 letim proti Polju, gužva na cesti za znort, grem skozi BTC, potem vmes med vožnjo najprej kliče Nina, če sem že na poti domov in ji povem, da še ne, da moram še po Tiana.  In mi začne govorit, da se ji ne da peš domov in naj jo pridem na igrišče iskat. Ok, se zmeniva kako in kaj.

Odložim, kliče Mark. In začne: mami meni je dolgčas: jaz: a si naredil naloge? Da. Imaš pripravljeno torbo? Ja. Se imaš kaj za učit? Ne. So sosedje zunaj? Ne. Ja potem greš pa lahko na računalnik ali prižgeš TV. Pa pravi: Ne imam tega polno glavo. In si mislim, ja fajn zelo lepo. Potem pa on nadaljuje: jaz bi rad pekel palačinke!user posted image Ne Mark, ne moreš, če ni mene zraven,. .. Ja pa bi, saj sem jaz dobil recept.  Ja ne, ker lahko kaj zažgeš,.....in tako dalje,.... vmes med pogovorom jaz še vedno pilotiram v gužvi na poti iz BTC-ja do Tiana. No se zmeniva, da naredi samo maso in spet mu moram razlagat kje je kaj in kako. (tehtnica, moka,...)

OK. končava, vmes kličem hitro taščo naj prideta dol s Tianom. Poberem Tiana, se zmenim za jutri in vija končno proti domu.
Tam spet Nino kličem kam mora priti iz igrišča, da jo spotoma poberem. Prideva domov, Mark gleda TV, kuhinja v razsulu, ga prosim, če bo po tem ko se preoblečem z mano peljal Nino k tabornikom potem pa v trgovino po špecerijo (BTW torek je).
Pravi, da ne,user posted image ker bo on palačinke pekel,user posted image da sem obljubila, da bo palačinke pekel ko pridem.user posted image
OK, spečem vsaj eno palačinko, ker za druge ni več časa, se preoblečem, dam Tianu mufin od včeraj za jesti (vse nadrobi naokoli), potem Nina zateži, da je lačna, Marka prepričam, če bi tisto palačinko dal raje Nini, ker je on itak mufine jedel, ki jih Nina ne mara in bomo potem ko pridemo do konca spekli palačinke. Odgovor? seveda: NE.
No končno umirim zadevo, Nina poje palačinko, se spet napokamo v avto, via taborniki in potem trgovina, Mark je pripravljen pomagat.
Pridemo do tabornikov, njih ni nikjeruser posted image   Na Markovo slabo voljo gre z nami v trgovino tudi Nina. Med potjo do trgovine premišljujem kaj čem narest, da se mi ne bosta stepla sredi trgovine.
No in jima že v avtu povem oz. naložim kaj bo vsak od njiju prinesel v voziček. Kasneje v trgovini se to izkaže za zelo učinkovito. Zelo hitro smo imeli vse v vozičku kar smo potrebovali, pa še Tian je užival, ker sta se z Markom šla dirkalno stezo po trgovini. Na srečo, glede na torek je bila dokaj prazna trgovina.

Pridemo domov, razpakiranje, vrečk, pečenje palačink, pospravljanje kuhinje.
Potem se Nina spomni, da še nima v zvezku za domačo nalogo slike od našega kraja. Iščem na inernetu ko zmešana, prižgem printer, ene barve je zmanjkalo , vmes kliče Mitja, Tian je pa že zaspan, ga dam v banjo skupaj z Markom, vmes skuham čaj, pripravim vse za ORL spiranje nosu, potem grem zrihtat Tiana, HB kar pade v posteljo, vmes se še Mark zrihta, zamenja kartušo, končno najdem sliko, ki jo je prej Nina neuspešno iskala, potem še jaz, vendar se ni hotela sprintat dokler nisem malo prelisičila zadevo, jo sprintam, napodim še Nino, da neha gledat kmetijo in se gre zrihtat za spat. Mala prebrisanka pa okoli mene in lupčkat.user posted image

No tako, to je bil en opis enega od naših dnevov.
Ja so face ti otroci, energije gre sicer na miljone, ampak začuda, se mi je dalo še vse to napisat, vmes sem že dala Tianu za pit, ker je kašljal in se zbudil, no noč bo še pestra. Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1793
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 22:15:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1794
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 22:19:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1795
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 22:33:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1796
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 22:36:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1797
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 22:50:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1798
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 22:53:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1799
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 22:56:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?