metuljcek321
|
Hej-hoj! Kako kaj? Ej, kolk je zahladilo danes - noro, kazalo je 9 stopinj. Pa dež - OMG, OMG. In še točo smo imeli sredi dneva. Sem v razredu, razlagam, pridno ponavljamo z učenci, ko se usuje dež, potem pa še mini toča - ojej, ojej. K sreči nič hujšega, je blo pa definitivno veliko presenečenje. flower, ja, je naša podnajemnica, a rahlo čudna - nikoli ničesar ne reče, je tiho kot miška, precej antipatična, moram rečt. spanje podnevi - hm, what's that? Včeraj je mala miss oddremala 1 uro v celem dnevu, danes pa malce več v vrtcu. Potem pa drnjohala 12,5 ur. Opala, dete odrašča AD3 - zdajle sem mal prenehala, štartam spet very soon. Majuška - nedeljski zajtrk je pa bil ulala. Thank you very much. Almera, for a great day off. nove finte naših čmrljev - oh, yes, every day. Tolk se ji moramo smejat, kakšne finte ima. Ni in ni konca, energije ima za izvoz. Skoz se skriva, čeblja, vriska, raziskuje, prižiga in ugaša luči, teka naokoli, pospravlja kockice, žogice, ... in vse, kar je na dosegu roke, nosi naokoli magnetke ter jih lepi na pomivalni stroj, se zapleta v zaveso in rjovi od navdušenja itd. itn. ... In točno tako je, mojček, kot praviš: namesto, da bi mi odneslo pokrov, se ji velikokrat režim kot pečen maček. Ampak potem se mami mal strezni in začne postavljati meje. Red mora bit. Od majhnega naprej Btw: v vrtcu smo imeli šolo za starše, kolegica mi je poslala povzetek - wow, fantastično predavanje o vzgoji otrok. Mi je kar žal, da nisem šla. zimska, za košek. Dobro opravi tomorrow --> good luck. O, Sandrine, happy b'day. Kje si? Dunja je prišla na svet - ja, to je resnično bad, da je očka zamudil ta veličastni dogodek - prihod na svet svoje male deklice. Škoda, res škoda, pa še takole javno sta šla v vse skupaj & je to potem še bolj očitno. Sicer pa bravo za princesko! šoping - mi smo bili pa včeraj z Anjo & našima dvema na mini šopingu-izletu v Sparu na Vrhniki (glux3, greš kdaj tja?) - ma, ful je luštna trgovina, nič kaj pretirano gneče (za razliko od sobote, ko je bila Supernova zafilana do konca in naprej). Malčica je sedela v nakupovalnem vozičku, ki smo ga morali obrniti v kontra smer, da je gledala naprej, zraven je vriskala od veselja, se smejala, spuščala totalno simpatične glasove, vsi so se ji nasmihali in jo hecali - ma, odlično je bilo. Je bla tak cuker, da je dobila kar nekaj yummy, yummy jogurtkov in podobnih dobrot. čebula - oh, yeah, baby, to mi deli. mojček, jaz imam tako visečo reč kot jo je prilepila Almera, in je fajn. Pa eno polno omaro. Se mi pa trga srce, ker ji milijonkrat več pomenijo reči, ki so okoli nje, kot vse prelepe igrače (beri: predvsem plišlkoti), ki so pretty much praholovilec v tej fazi. Sem pa prepričana, da bo že čez čas bolje, ko se bo ful igrala z njimi, jih prekladala, skrbela za pliškote in punčke itd. glugluglu, verjetno misliš mojo sodelavko Majdo, kajne? Da je bila zadnjič njena deklica pri vas oz. pri Nini? Se poznate? Lovro, mali mož, kaj te je zdaj to spet napadlo? Drži se, mladi mož 3jemi, vidim, da je tudi tebe zadela gospa Smotka-Jotka (beri: naveličanost, ) ... things can only get better. Prijetno se crkljajta z malim bolnikom & prepričana sem, da bo razpoloženje obeh strmo narastlo ... soon, very soon.