|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 8:50:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 8:51:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1677
   RE: Julijke 2008, 2. del
12.10.2009 9:25:45   
neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Kavica je v coffe mugu, tako da šibam v avto in via Klagenfurt

Neboglasnica, če se zgubim, te pokličem.

Ti samo sledi McDonaldsu, user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1678
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 9:28:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1679
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 9:42:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1680
12.10.2009 9:48:51   
3jeMi
morgen!

štala, živalski vrt... ala rtv slovenija... skratka nič novega...

Že 3. noč spim pri Lovru, ker kašlja oz. se izkašljuje in spiva sede, pa spet leže, pa spet sede, mali spi z zelnatimi listi na prsih in je počasi bolje, mati ima user posted image  in se ima skratka fino fajn... tolažim se, da bom slej ali prej bolje... user posted image

čauči...

Neposredna povezava do sporočila: 1681
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 10:33:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 12:13:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1683
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 12:20:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1684
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 12:55:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1685
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 12:57:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1686
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 15:13:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1687
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 17:09:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1688
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 17:25:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1689
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 17:43:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1690
12.10.2009 19:31:48   
neboglasnica
HD: najprej user posted image . Tudi meni se je dolgo časa kegljalo,  za vse mi je bilo ravno. Pa mi je tale RR ogromno pomagal, poleg tega pa meni odleže že, ko komu zaupam, mu pojamram in s tem preložim breme še na drugega. Pa še sladke stvari so meni pomagale, da sem prebrodila največjo krizo. Še vedno pa se najdejo dnevi, ko bi najraje vse pustila in odkorakala stran.

Neposredna povezava do sporočila: 1691
12.10.2009 19:33:08   
ksenci
natrpan ampak fajn vikend za nami in se bomo počasi začel pripravljat za naslednjega, ki bo prav tako pester!user posted image
shladilo se je ful! ampak vsaj mušice in ostal mrčes je pobralouser posted image
čakam na popravleno diplomo od mentorja že 14 dni- od kar mi je reku da jo bo poslaluser posted image matr, če je jutr poštar ne prnese ga pokličem! nimam več velik cajta!
dans sem nardila generalko po omarah- meni ni nič zimskega pravuser posted image za aljaža pa sem našla kr dost po škatlah in ne bo treba velik dokupituser posted image

grem mleko dat kuhat, prihajata deca domov- sta šla mal naokrog, da ima mami mal počitkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1692
12.10.2009 20:07:07   
3jeMi
al' se men sam zdi, al' je pa neki tazga v zraku... ker se počutim precej blizu tega kar pravi HD... res tolk sitna pa ne vem kdaj sem bila nazadnje... fej... dons v službi sem samo renčala, maile sem take pisala, uf, grdo... eno, ki bi ji najraj glavo odšrafala, je pravočasno rešila moja šefica, da ni prišla do mene... ej, ni da ni... moj dec ma srečo, da mi ne teži, ker bi ga... bova pa zdele verjetno malo sosede nahrulila, ker so se ravnokar spravili nekaj tolčt, ker zgleda prej ni bilo časa... eh, še prej grem pa še na nekaj sladkega (by GR), da vidim, če to reši sosede pred mano... user posted image

... aja, sem se pa odločila, da bom še ta teden doma s tamalim, ker ima zdaj še oči vnete (imava jutri P) in še vedno smrk in kašlja... mogoče bom pa kaj manj sitna... jok, še bolj bom tečna... user posted image

nočko bejbike... edine na katere ne morem bit sitna user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
12.10.2009 20:14:20   
Majuska
3jeMi, privošči si nekaj sladkega, bo takoj boljše user posted image

vsem bolančkom in boščkom pa pošiljam user posted image user posted image user posted image

naša zverinica gode v postelji ... kar noče ga zmanjkat, pa fuuuul je zaspan user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 20:18:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1695
12.10.2009 20:22:25   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Eh sem pisala pol ure pol mi je pa izginilo vse nekamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Shit, ej, točno to delam tudi jaz ... že pol urce komentiram ... moram hitr shranit - zihr je zihr!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1696
12.10.2009 20:24:19   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

matr jst ne vem kaj mi je..a sem v depresiji al kaj pri vragu..sam pizdim, sam bentim, vse mi gre na živce..sam pospravljam doma, non stop neki prelagam, kuham, pospravjam, utrujena sem, rada bi šla službo a kaj ko pol bo še večja bomba doma...sedežno mam svinjsko od kalinega nahoda..ker se valja po njej in potem si nos noter briše..mislim da se mi bo počas spelal....

so kakšne tablete da te začne za vse bolet ****.???ker tole je pa višek...
žnimam volje do življenja, nimam volje do mrožeka, nimam volje za pospravljat, nimam volje za z malo se igrat...nekam bi se zabubila in spala...

hruška, vsake toliko pride trenutek, ko se nam, mamicam, nabere too much vsega. Takrat je treba mal isprečt, si vzeti nekaj časa zase, se nekomu zaupati, potožiti, dati otročka v varstvo, da izprežeš, se nadihati zraka, si nabrati energije, se s kom pošteno pogovoriti o vseh stvareh, si zastaviti in izpolniti kakšen kratkoročen cilj & spet je vse lažje. Meni pomaga, upam, da bo tudi tebi & boš kmalu back to normal. Koordinacija službenih in domačih obveznosti je včasih prava loterija, definitivno, a meni zapoljnenost urnika že od nekdaj pomaga, da se dobro organiziram in razporedim stvari tako, da mi znese. Sem dosledna, natančna, pedantna in včasih že kar mal tečna s to svojo organiziranostjo, a meni ustreza. Saj veš - vsak ima kakšno svojo muho/kaprico/posebnost. Najprej se vsedi in si magar napiši seznam stvari, ki si jih želiš spremeniti, v sosednji stolpec pa, kako boš to dosegla. Poročaj. Srečno! In nikoli ne pozabi: "Za vsakim dežjem posije sonce!"

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1697
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 20:28:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1698
12.10.2009 20:28:56   
metuljcek321
veliki beli morski pes ogroža slavne - ajme, ajme:
KLIKNI

da nam ne bo odnesel Matthewa ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
12.10.2009 20:29:01   
metuljcek321
Hej-hoj!

Kako kaj?

Ej, kolk je zahladilo danes - noro, kazalo je 9 stopinj. Pa dež - OMG, OMG. In še točo smo imeli sredi dneva. Sem v razredu, razlagam, pridno ponavljamo z učenci, ko se usuje dež, potem pa še mini toča - ojej, ojej. K sreči nič hujšega, je blo pa definitivno veliko presenečenje.

flower, ja, je naša podnajemnica, a rahlo čudna - nikoli ničesar ne reče, je tiho kot miška, precej antipatična, moram rečt.

spanje podnevi - hm, what's that? Včeraj je mala miss oddremala 1 uro v celem dnevu, danes pa malce več v vrtcu. Potem pa drnjohala 12,5 ur. Opala, dete odraščauser posted image

AD3 - zdajle sem mal prenehala, štartam spet very soon.

Majuška - nedeljski zajtrk je pa bil ulala. Thank you very much.

Almera, user posted image  for a great day off.

nove finte naših čmrljev - oh, yes, every day. Tolk se ji moramo smejat, kakšne finte ima. Ni in ni konca, energije ima za izvoz. Skoz se skriva, čeblja, vriska, raziskuje,  prižiga in ugaša luči, teka naokoli, pospravlja kockice, žogice, ... in vse, kar je na dosegu roke, nosi naokoli magnetke ter jih lepi na pomivalni stroj, se zapleta v zaveso in rjovi od navdušenja itd. itn. ... In točno tako je, mojček, kot praviš: namesto, da bi mi odneslo pokrov, se ji velikokrat režim kot pečen maček. Ampak potem se mami mal strezni in začne postavljati meje. Red mora bit. Od majhnega naprejuser posted image  Btw: v vrtcu smo imeli šolo za starše, kolegica mi je poslala povzetek - wow, fantastično predavanje o vzgoji otrok. Mi je kar žal, da nisem šla.

zimska, user posted image  za košek. Dobro opravi tomorrow --> good luck.

O, Sandrine, happy b'day. Kje si?

Dunja je prišla na svet - ja, to je resnično bad, da je očka zamudil ta veličastni dogodek - prihod na svet svoje male deklice. Škoda, res škoda, pa še takole javno sta šla v vse skupaj & je to potem še bolj očitno. Sicer pa bravo za princesko!

šoping - mi smo bili pa včeraj z Anjo & našima dvema na mini šopingu-izletu v Sparu na Vrhniki (glux3, greš kdaj tja?) - ma, ful je luštna trgovina, nič kaj pretirano gneče (za razliko od sobote, ko je bila Supernova zafilana do konca in naprej). Malčica je sedela v nakupovalnem vozičku, ki smo ga morali obrniti v kontra smer, da je gledala naprej, zraven je vriskala od veselja, se smejala, spuščala totalno simpatične glasove, vsi so se ji nasmihali in jo hecali - ma, odlično je bilo. Je bla tak cuker, da je dobila kar nekaj yummy, yummy jogurtkov in podobnih dobrot.

čebula - oh, yeah, baby, to mi deli.

mojček, jaz imam tako visečo reč kot jo je prilepila Almera, in je fajn. Pa eno polno omaro. Se mi pa trga srce, ker ji milijonkrat več pomenijo reči, ki so okoli nje, kot vse prelepe igrače (beri: predvsem plišlkoti), ki so pretty much praholovilec v tej fazi. Sem pa prepričana, da bo že čez čas bolje, ko se bo ful igrala z njimi, jih prekladala, skrbela za pliškote in punčke itd.

glugluglu, verjetno misliš mojo sodelavko Majdo, kajne? Da je bila zadnjič njena deklica pri vas oz. pri Nini? Se poznate?
Lovro, mali mož, kaj te je zdaj to spet napadlo? Drži se, mladi možuser posted image user posted image user posted image

3jemi, vidim, da je tudi tebe zadela gospa Smotka-Jotka (beri: naveličanost, ) ... things can only get better. Prijetno se crkljajta z malim bolnikom & prepričana sem, da bo razpoloženje obeh strmo narastlo ... soon, very soon.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?