|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
13.10.2009 10:25:23   
ksenci
lili- aljaž ma v flaški večinoma vodo, včasih pa tud nesladkan čaj. pije pa tud sok iz kozarca.

flower- kire planice to? my love majo v akciji? mi jih skoz kopujemo v hoferju in so v redni ceni 12€. to bi se pa res splačal it pogledat!

sm probala zobke prštet-misija nemogoče, tud zobke čistit več ne pusti. na vem kaj naj, sej ne more bit tak da mu jih ne čistimuser posted image .
mislim, da jih je zunaj okol 12. rastejo pa trojkice in štirkice. odspod ima 4 že čist zunaj, odzgor pa na eni strani 3 in 4 na pol zunaj, na drugi strani pa tik da pokukakta vn.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 10:34:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1752
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 11:05:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1753
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 11:15:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1754
13.10.2009 11:20:01   
metuljcek321
Hej!

Naša noč je bila bolj cigu-migu ... mala je imela drelne vaje ob pol dveh, pa potem ob petih, se je komaj umirila, vzela esm jo kar med naju v posteljo in je potem mrknila. Očitno jo matrajo zobki, da se kar kreše. Dudico si je potiskala notri in ven, jo žvečila, da se je bliskalo - ful je bla revca. Sumim, da bomo kmalu imeli zob nr. 11, pa 12, pa tako naprej do 20 ... wiii, samo še 10 jih manjkauser posted image

Kako ste ve? Danes se je vsaj sonček naredil - jupiii!

hruška, it seems to me that picture number 1 is winning ... hura, res je najbolj všečna.

zimska, dobr opravi in the evening. Boš za spol vprašala? Se ti še vedno zdi, da bo tokrat deklica? Kolikšen je že buši? Kako si sicer? Kako Lan?

pijača - naša pije H2O v 99%-ih.

Aha, glugluglu, to je prava sodelavkauser posted image  Blagor vam, daimate vsaj Mercator IN Tuš, mi smo zdaj že ene 3 leta brez trgovine - to je pa res shit. Za vsak jogurt in mleko moraš v avto. Too bad. No, nam pa zdaj gradijo Tuš in bo ... baje enkrat okoli velike noči (hm, a je velika z veliko?).

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1755
13.10.2009 11:21:13   
metuljcek321
Še en navihan pozdravček s kostanjevega piknika:

user posted image

Lep dan

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 11:34:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1757
13.10.2009 13:20:13   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Za spol bom vprašala, upam da se vidi. Sicer pa imava tokrat namen zadržat spol do konca le zase, ne bova drugim povedala (hm... Čeprav mislim, da ne bom zdržala... user posted image )
Počutim se ok, buši raste, kile tudi. Edino časa za počitek je premalo, se pozna. Zvečer me včasih zelo boli vse spodaj... Čutim brcike! (Bolj nežne)

Lanu gre na bolje, šiba po stanovaju, "pospravlja" stvari v omare, predale, koš za smeti... Skoz gledam kaj ima v rokah, ker sicer iščemo ključe, daljince, telefone... Se pozna da sva že 14 dni notri in da se mu že meša od sten, saj se mei tudi... Mogoče kasneje skočiva za pol urce na sprehod z vozičkom. Je sranje, ker imam šolo pred nosom in starše za sosede, vsi me lahko vidijo in potem... A nisi ti na bolniški?? Ja, to so pa minusi, če imaš službo preblizu...

user posted image user posted image user posted image , da sta bolje... spol... ah, daj nam boš pa ja povedala user posted image

aja, kaj ima pa to veze al si ti na bolniški in greš ven na sprehod z otrokom?... saj morata oba malo ven, sploh, če mali nima vročine, to ti pa starši (normalni starši) nimajo kaj očitat, saj so verjetno sami dostikrat na istem user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1758
13.10.2009 13:22:58   
3jeMi
evo midva sva od P, dobila Bivacin kapljice, sem do četrtka lahko doma z njim... drugače pa lepo diha, pljučka čista user posted image , samo je pa nosek še vedno kar zabasan, ušeska malo rdeča in jasno tele naše očke... zdaj detece spi, mami pa mejčkano off.. vas grem nazaj brat, mislim, da sem tam nekje na 63. strani, če pade kakšen after komentar ne bit hude... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
13.10.2009 13:40:21   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

AD3 še dajete? Nama je zmanjkalo, pa ne vem al naj grem samo po to k P gužvo delat?

hmmm... jaz kar malo pozabim...

sem bila pa enkrat pri P, ko je klicala ena mama, da bi rabila kapljice za 18 mesečno hčerko in je P kar iz ordinacije sestri vpila, da jih ne potrebuje več, če otrok že hodi... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1760
13.10.2009 13:45:24   
3jeMi

Gleda katera trenutno Ladota&Jurija? Gostje danes - jaojao, meni 3 najbolj antipatične ženske s TV...user posted image

oprostite oprostite, v eno od njih je moj sin prav zaljubljen - Katja Jevšek user posted image , se mu pa kar očke user posted image , ko jo zagleda... ena je pa precej podobna njegovi vzgojiteljici - Rezka... uf, une ta tretje pa res noben od nas 3 ne more vidt...

Neposredna povezava do sporočila: 1761
13.10.2009 13:58:54   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

user posted image  

tota...

Neposredna povezava do sporočila: 1762
13.10.2009 13:59:57   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

babe moje..hvala vam za ramo...sej to je problem k nimam službe in mam preveč časa za razmišljat..o neumnostih seveda...
in sam doma bit skos pol smo pa tam..pa še burja dež, mož ki mu trener najdea...idria here i come....

Saj veš da smo tle. Tudi meni bi se že zdavnaj scufalo brez RR in mojih ljubljanskih čvekuser posted image

hvala enako... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1763
13.10.2009 14:02:53   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Kaj pa pijejo vaši malčki čez dan?

v glavnem samo vodo, s sokom se crklja, zdaj mu pa vseeno malo težim s čajem materine dušice, pa mi gre bolj slabo... voda je zakon user posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
13.10.2009 14:09:42   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

hofer ima enobarvne žabice. drugač pa sem lani dala Maticu tud roza, pa z rožicam user posted image
samo sem mu dala še nogavice čez, pa hlače, tako da se ni vidlo.
pa za spodaj tud nosi Zarjine bodije, punčkaste, je tolk hecen user posted image

pa kaj mu čem zdaj celo kolekcijo kupovat, če so te stvari še čist okej, sej za ven ga čist fantovsko oblečem, za spat pa za doma pa tud kakšno roza majčko dobi user posted image

no saj če bi jaz imela žabice od prej, ne bi nič komplicirala ... pri nas imamo roza brisače, ki smo jih dobili še od sestrinih dvojčkov user posted image

jezi me to, da za fante ni kaj dosti izbire user posted image

žabice se jaz kar v Müllerju kupila, pa nekaj v H&M... so fantovske... modre z velikim medvedom na riti user posted image , v H&M pa so pač bolj temne barve, rjave, sive...

je pa tudi meni danes sestra pri P rekla, da naj ga v punčko oblečem in slikam... ker ima take lepe kodrčke, da bom vidla kako punčkast bi lahko bil user posted image ...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
13.10.2009 14:10:49   
3jeMi

Punce drže danes pesti, ob 18.00 imam MORFOLOGIJO! user posted image

go girl go... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1766
13.10.2009 14:11:36   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Še en navihan pozdravček s kostanjevega piknika:

user posted image

Lep dan

pa pa, bejbi! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1767
13.10.2009 14:14:51   
3jeMi
... user posted image user posted image user posted image ... pa še veliko lepih metrov (deteta) in kilometrov (gospe z novimi avtoti)...

... user posted image user posted image user posted image ... za vse bolančke... 

... user posted image user posted image user posted image ... uspešne šopinge (tudi jaz bi mogla it, pa ne vem kdaj, s tamalim itak ne smem v šoping centre)...

... user posted image user posted image user posted image ... za zobke... in lepo prosim tiste zobke, ki še rinejo ven, naj to opravijo čim manj nadležno in glasno, hvala...

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 13.10.2009 14:19:22 >

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
13.10.2009 14:22:21   
3jeMi
... aja, mi smo pa v soboto dvojno praznovali... naša Deja bi imela 14. rojstni dan in smo jedli čips in pili kokoto, ter tuhtali kakšna pubertetnica bi bila... in moj gospod je opravil s 7 leti nekajenja... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
13.10.2009 14:22:50   
3jeMi
no, sem naložila, zdaj pa ve skidajte za mano user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
13.10.2009 16:03:02   
ksenci

Za spol bom vprašala, upam da se vidi. Sicer pa imava tokrat namen zadržat spol do konca le zase, ne bova drugim povedala (hm... Čeprav mislim, da ne bom zdržala... user posted image )
Počutim se ok, buši raste, kile tudi. Edino časa za počitek je premalo, se pozna. Zvečer me včasih zelo boli vse spodaj... Čutim brcike! (Bolj nežne)

Lanu gre na bolje, šiba po stanovaju, "pospravlja" stvari v omare, predale, koš za smeti... Skoz gledam kaj ima v rokah, ker sicer iščemo ključe, daljince, telefone... Se pozna da sva že 14 dni notri in da se mu že meša od sten, saj se mei tudi... Mogoče kasneje skočiva za pol urce na sprehod z vozičkom. Je sranje, ker imam šolo pred nosom in starše za sosede, vsi me lahko vidijo in potem... A nisi ti na bolniški?? Ja, to so pa minusi, če imaš službo preblizu...

zimska, drž se! a misliš, da nam tud en boš povedal spolauser posted image no nam lahk, sej bomo čist tihuser posted image o kilah pa kr nebi, ne vem če ne bom počla, če bo še tri mesce šlo tak goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1771
13.10.2009 16:38:31   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

zimska, drž se! a misliš, da nam tud en boš povedal spolauser posted image no nam lahk, sej bomo čist tihuser posted image o kilah pa kr nebi, ne vem če ne bom počla, če bo še tri mesce šlo tak goruser posted image

tak mi je lpo brat ko poročate kak ste nosečke... user posted image ksenci - jst sm se pa sam do 6 meseca redila, pol sm pa v zadnjih 10 dneh dobila še kilco gor. vse skupaj 13kg. mogoče ne bo šlo več gor, veš... ni nujno.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
13.10.2009 18:06:56   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

tak mi je lpo brat ko poročate kak ste nosečke... user posted image ksenci - jst sm se pa sam do 6 meseca redila, pol sm pa v zadnjih 10 dneh dobila še kilco gor. vse skupaj 13kg. mogoče ne bo šlo več gor, veš... ni nujno.

samo dvomim da se bo pr men vstavl, kr imam konjski apetituser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
13.10.2009 18:12:48   
ksenci
mislim, da mam jz tud mal problemov s privajanjem na zimski čas! mi je že dva dni tak depresivno,ko je tak hladn odzuniprej sva bla z aljažem čez dan ogromno odzun (blo polno ljudi okol, poletne počitnice, trgatev,..-babiji dediji, tetke, ki pa so zdaj začele s faxom in še kofetkam sama) zdaj pa greva samo 2x na kratek sprehodm, kr ni več za bit odzun (aljaž bi se kr vsedu na tla in se igral s kamenčki, sam ko so hladni in mokri!). mi je tak depresivno vreme, pa še to diplomo čakam in mi ne gre iz glave kaj mučka, če pa je reku da bo poslav že pred 14 dnevi! si bom mogla najdit nek hobi, neki kr mi je dolgcajt doma, kr sm vajena da se skoz neki dogaja, da mam kaj za delat, da sm zuni, dans pa cel dan čepim za računalnikom, tvjem, se igram z aljažem in mi je dolgcajt in se mi dan vleče- matr mam probleme

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
13.10.2009 19:54:25   
Netta
čer...

ta teden sem bolj kot ne mama samohranilka, tak da mam bolj malo časa za vas...vidim pa da slabo vreme ne vpliva negativno le name...meni je najhuje to, da moram  bit skoz v akciji in ko sva bili sedaj po cele dneve zunaj je bilo super...sedaj pa so se najini sprehodi precej skrajšali in se mi že malo meša...ani pa tudi...kar razmetava igrače, pa skoz hodi k vratom in mi nosi čevlje...jojmenejoj...bom mogla prav nekaj dobrih idej dobit, kaj počet z malo notri...kakšni predlogi???

sicer pa imava tudi midva jutri obletnico poroke...in gremo na obalo na izlet, ko pride iz službe...že komaj čakam, sončka in spremembe okolja.
obmorke...ali zelo piha dol pr vas???

zimska - upam da je bila morfologija ok...poročaj!

ksenci - men grejo pa zdaj kile ful bolj počasi gor...pr ani me je pa itak razneslouser posted image user posted image user posted image   ni časa jest, pa tud apetita nimam velikega

sicer pa me je včeraj moja mami čist šokirala...mi reče da je sanjala našega najmlajšega in mi povedala pravilno katerega spola bo in celo to kako mu/ji bo ime...pa nisva še nikomur povedala kaj bo, imena pa sploh ne...to bo presenečena ko se rodiuser posted image

AD3 - ne dajem več...je na pregledu pri enem letu rekla, da ni več potrebno

za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vse zaposlene mamice user posted image user posted image user posted image user posted image ,

šibam otroka skopat, pol pa spat

papa

< Sporočilo je popravil **mirjam** -- 13.10.2009 19:56:18 >

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?