|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
13.10.2009 11:45:30   
itata
blacky, ella: midva bova po mojem nasl teden štartala, ker je jakob močno prehlajen, pa ne da ne bi mogu šibat okol, ampak je tečen hitr pa še skoz neki smrka pa pokašljuje in verjetno ne bodo tam glih navdušeni...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
13.10.2009 11:47:31   
itata
bom ob 15h še preverla kakšen je no, ko bo prišel iz vrtca, ampak zjutraj je bil tko na meji za ga peljat al ne v vrtec... čeprav popoldne pa razgraja in laufa okol pa spat gre tud brez težav šele ob 21h, tko da neki hudo narobe mu niuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
13.10.2009 11:57:06   
mlavla
blaža..sem mal pozabila na tisto moje vprašanje o "švicanju" tort..mislila sem na to, da ko jo postaviš iz hladilnika se na njej zelo hitro začno nabirat kapljice..in potem začne teči..posledično se lahko začnejo tudi barve packat..itd.
Imam pa spet eno vprašanje..Kakšne so kaj cene za take torte oblečene v tičino z dekoracijami..sem dobila namreč že kar nekaj povpraševanj..pa nevem če sem že pripravljena na to...itak pa nevem kolk sploh zaračunat..da ne bom delala sama sebi zgubo..sej štekaš kaj mislim..?

zdej mam pa sireno..šibamuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
13.10.2009 12:07:33   
ella79
mlavla kokr se jaz spoznam na tele torte, je point v masleni kremi ali pa čokoladi, ki more biti obvezno pod tičino maso, da se ne topi

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
13.10.2009 12:09:59   
blaža
ma meni se niso še rosile, ne vem kaj ti rečt, po moje je to kondenz, morda imaš preveč naštelan hladilnik, da je preveč mrzlo in ko daš na toplo se to zgodi. zadnjič se meni ni, pa je bla torta celo noč v hladilniku.

Glede cenpa je ta velika okrogla nekje 45-50e, če je v tičino je dražja. Za ta veliko kvadratno je okoli 50e, če je v tičino, pa ful dekoracije je lahko tudi 55-60e. Ta male so pa okoli 30e. Tako na oko, je treba videt in malo zračunat. Ma definitivno jaz še vedno pravim, da lahko z pucanjem čez več zaslužim, ker je ura 9-10e, tle pa če je veliko dekoracije, niti pod razno ne rata tolko na uro. Folku je pa itak vse kar je nad 30e predrago. za klovne, pa nevem kaj vse, ni taka panika dat keš, za torte, pa je že kriza. Vsaj kolkor jaz vidim. Ma briga me. Če bom ful delala, pa dekoracija pa to, bom tudi računala. Zadosti mi je delat usluge.

samo za primer. Una 4 nadstropna torta je bla delana 7 ur. torta je bla za najmanj 30 ljudi. Težka okoli 4,5 kg. materijala sem mela za okoli 30. Računala bi jo lahko nekje okoli 70-80e. se pravi 50 bi mi v najboljšem primeru ostalo. Če teh 50e razdelim na svojih 7 ur, je pol blo moje delo na uro 7e. Pa pečice oz elektrike nisem računala v stroške. Pol veš kolko je to biznis. No nekaj se vseeno da zaslužit za zraven. To je pa včasih tudi dosti vredno.user posted image Pa veselje do dela tudi.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
13.10.2009 12:10:09   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mlavla kokr se jaz spoznam na tele torte, je point v masleni kremi ali pa čokoladi, ki more biti obvezno pod tičino maso, da se ne topi

ella sej to vem..sam vseeno pride do kondeza..zaradi višje temperature v prostoru...pač ta razlika ko jo daš iz hladilnika na toplo...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
13.10.2009 12:12:45   
blaža

ma ne ona je spraševala za kondenz, to da se spodaj topi, če ni maslene kreme al pa čokolade, mislim, da ja ve.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
13.10.2009 12:13:10   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

ella sej to vem..sam vseeno pride do kondeza..zaradi višje temperature v prostoru...pač ta razlika ko jo daš iz hladilnika na toplo...

user posted image user posted image user posted image , si me prehitela.

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
13.10.2009 12:13:48   
blaža
Mogoče jo najprej prestavi v spalnico al kjer maš malo hladneje, da ni takoj na toplem, pa se ne bo takoj orosila.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
13.10.2009 12:16:58   
blaža
zadnjič je bil Matija na enem RD in so meli samo sladoled planica narobe obrnjen in so eno svečko pihali. Pa je on edini vprašal: Ja kje je pa torta? a je ne bo?-user posted image

Sem ga razvadla. Eni ne dajo nič na to.

No vsaj prva tri, štiri leta, mi je lušno, da ima otrok lepo tortico na slikah od Rd, pol pa ni več taka panika. pa če so kake obletnice, poroke, krsti,... takrat tudi folk lažje da keš za torto.

No naša dva jo bosta mela vedno. Če ne drugega, ko bomo doma praznovali z babicami pa dedki,...Drugače pa s frendi na pizzo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
13.10.2009 12:36:54   
Februarka08
Dan.

Mala_pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tele zahrbtne bolezni so res krute. Te čisto razumem, tud naša familija jih ma polnouser posted image Bodite optimisti, čeprav vem da je težko v teh trenutkihuser posted image user posted image Glede user posted image maš pa prav, ja... prej se čuvaš in počivaš, na koncu pa čez rokuser posted image user posted image tokrat si res nisem mislila da bo takouser posted image
Lilchy, hvalauser posted image user posted image user posted image

Pri nas tako veter vleče, da ni it za venuser posted image ponoči smo mislili da bomo brez strehe ostaliuser posted image grozno je blo. Grem mal tv prižgat, trebuh me boli za user posted image ampak ne da bi mela popadke, boleč je na otip, tud premaknit se ne smemuser posted image pojma nimam od kje zdaj to, sem čaj spila, je vse samo še slabšeuser posted image eh... popoldne gremo spet mal v KRuser posted image ker doma mi je dolgčasuser posted image

Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
13.10.2009 12:54:06   
listek1
dan

samo pofočkam se, da midva tudi danes prideva na telovadbo.

Februarka - samo še mal, pol boš pa na polno uživala s svojo malo šturčko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
13.10.2009 14:01:25   
torcica

Zojina današnja izjava po koncu kopanja, k sem vodo spustila: 'Papa voda, dijo'. Pa jo vprašam kam gre voda, pa prav: 'Na morje' user posted image user posted image user posted image

Kok so pridni ti vaši otročički, k že tko lepo klepetajouser posted image . Moj Gašper pa noče nič kaj dosti povedat, razen mama, tata, kia (naš kužek) in ki-ki, kadar hoče flaško ter am-am, ko je lačen. Ampak razume pa dosti, pa ful uporablja besede da in ne, kadar ga kaj vprašaš, npr. a se gremo kopat, pa začne na ves glas kričat ja, ja! Al pa ko ga vprašam, če je lačen, pa reče ne.

Punce, vas moram prav pohvalit, kako pridne ste pri peki teh tortic in peciva. Blaža, sem šla pogledat na link, ki si ga prilepila par strani nazaj, pa sem se spomnila, da bi mogoče lahko naredila torto za mojega user posted image , ki ima novembra 30 let?

Bambi, včasih pomislim, da samo kompliciram, da otroci takšni pač so. Samo ko gledam druge otroke, niso glih vsi tko divji. Kadar kam gremo, jih moram vedno loviti okrog, pa non stop: ne to, ne ono, skratka, delajo kažin. Pol pa vidim druge otroke, kako sedijo pridno zraven staršev, kot da jih niuser posted image . No, jaz sem se že navadila in si sploh ne predstavljam, da bi bili drugačni, takšni pač so moji sončkiuser posted image , je bilo pa na začetku zelo težko, še posebej, ko sem rodila Gašperja, pa je Maša non stop norela in kričala zraven, zdej se je pa še on navadu noret in kričat (no, nekaj je tudi podedoval user posted image ).

Pa čestitke zaradi dude user posted image user posted image user posted image .

Dolenjka, čestitke za uspešno "levo" dojenje user posted image .

user posted image user posted image user posted image  vsem bolančkom, tudi jaz sem ta teden na bolniški (prvič po nevem koliko letihuser posted image ), ker imam zgleda poleg prehlada vnetje ušes. Nič kaj prijetno, non stop mi bobni v ušesih, pa tišči in kljuva user posted image . Pa še Gašper kašlja in ima čist zamašen nos, pa sem rekla, da ga kar doma pustim ta teden, čeprav nima vročine in je čist živahen.

Februarka, user posted image . Držimo pesti, da bo čimprej akcija. user posted image

Drugač je pa pri nas na obali tudi kar zahladilo, no zdej je kar prijetno na sončku, zjutraj je blo pa tko mrzlouser posted image .

Lep pozdravček! 

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
13.10.2009 14:59:09   
Stipe air force
Pr' n's dolgcajt za poscat.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , Maks je nepricakovano spet zaspal.... user posted image .... Danes samo spi, ponoci je spal mal' manj kot po navadi ampak ni b'lo krize.... 'Zgleda, da ga Carica dobr' uci.... user posted image ...

Februarka.... sta se ceka user posted image  user posted image ..... Akcijaaaaaaaaaaa !!!!! user posted image  (lako meni govorit.... user posted image ).... Ves da vsi drzimo pesti, da bo vse ok... user posted image

Ma sem ponosen na popoldanske Februarske telovadke, ukras prirode user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
13.10.2009 18:54:54   
nizy
NS za mano me je G malo prestrašil , še zmer pa ni tolk rizično je pa razmerje 1:2291 (1.8mm), veliki smo 58mm, ...je pa naš otroček Tratnjeku malo ponagajal in se 20min ni hotu nikamor premaknit , smo ga komaj zbudil , ker ni hotel pokazati noska , no ko smo ga zdramili pa se je  prvo zvil v klobčič in nato pomahal  , je G komaj zmeril vse skupaj ,... spola mi pa ni hotel napovedati , ker naj bi bilo 70%, no pa saj ni niti tako važno , samo da je živo in zdravo,...

februarka - kaj še čakaš , bo res zgleda točno na rok , je šefla dobr scoprala user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
13.10.2009 19:12:30   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Pr' n's dolgcajt za poscat.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , Maks je nepricakovano spet zaspal.... user posted image .... Danes samo spi, ponoci je spal mal' manj kot po navadi ampak ni b'lo krize.... 'Zgleda, da ga Carica dobr' uci.... user posted image ...

Februarka.... sta se ceka user posted image  user posted image ..... Akcijaaaaaaaaaaa !!!!! user posted image  (lako meni govorit.... user posted image ).... Ves da vsi drzimo pesti, da bo vse ok... user posted image

Ma sem ponosen na popoldanske Februarske telovadke, ukras prirode user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

aha, so eni spet mal pametni user posted image  user posted image  Kako pa vi vse to veste gospod, saj vi ste spali user posted image  user posted image  user posted image

Čist nič manj ni spal, samo jedel je šolsko na 3 ure in ne na 3 in pol al pa 4. Je pa res, da od kar tudi levanko porajta, bolj pogosto je in danes sem z vago ugotovila, da naenkrat poje po cca 20 - 30 manj kot prej user posted image  Valda je posledično bolj pogosto lačen, ampak tudi to bomo rešili, je vseeno bolj pomembno da se dojimo kot pa da črpamo user posted image

Februarka, a že kej dihaš, pa zakaj ne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
13.10.2009 21:31:06   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

aha, so eni spet mal pametni user posted image  user posted image  Kako pa vi vse to veste gospod, saj vi ste spali user posted image  user posted image  user posted image

Čist nič manj ni spal, samo jedel je šolsko na 3 ure in ne na 3 in pol al pa 4. Je pa res, da od kar tudi levanko porajta, bolj pogosto je in danes sem z vago ugotovila, da naenkrat poje po cca 20 - 30 manj kot prej user posted image  Valda je posledično bolj pogosto lačen, ampak tudi to bomo rešili, je vseeno bolj pomembno da se dojimo kot pa da črpamo user posted image

Februarka, a že kej dihaš, pa zakaj ne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image bom jutri na PDP... pobožne željeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
14.10.2009 5:47:06   
buči
Dan. Sem bila spet par dni brez pc-ja, spet nama je nekaj ven vrglo ... Vidim, da je februarka še v enem kosu ... Ste ostale pridne? Grem v službo.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
14.10.2009 7:01:29   
blaža
U buči, si pa res zgodnja danes.user posted image

No mi smo tudi že vstali in kavica z belo penico takooooo paše. Spijem to, ko odpeljem Matijo, pa še eno.user posted image

kako bo vreme še ne vem, ki je še temauser posted image

Je pa mraz, to pa vem za sigurno. Bomo kar bunde oblekli. Danes gre Blaž z mano, da odpeljem Matijo, ki včeraj je bil kot rožca. Je jedu, se igral, in mislim, da bo šlo dobro skozi. No vseeno bo ta teden doma, da ne faše še kej drugega.

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
14.10.2009 7:58:01   
blaža
evo smo dobili tudi mi vabilo za ceplenje in sistematski. Imamo v petek zjutraj. No še dobro, da se je nekako pozdravil, da se bo lahko cepil.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
14.10.2009 8:34:24   
mlavla
jutro..

Neža spet bolna..user posted image
se odpravljava k zadravniku..

lep dan vam želim..

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
14.10.2009 8:45:14   
itata
jutro,
danes "zadnji dan" službe ta tedenuser posted image grem pol na izobraževnje v Portorož do konca tedna. krasno bo. eno noč bom celo Jakoba prepustila mojmu. upam, da ne bo preveč joka in stoka. sam se moram pa tud jaz mal naspat. tole je katastrofa. kašlja ponoč in posledično bolj malo spimo že nekaj dni.
drugače nič novega. vse po starem.
kako je bila včeraj telovadba?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
14.10.2009 9:03:30   
ella79
jutro

mlavla user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se hitr pozdravite user posted image

itata men je blo čist luštn. To je bolj igra, kot telovadba seveda. Mal čez steperje lezejo, pa žoge čez obroč mečejo... čist luštn, bolj pa druženje kot kaj drugega. Pa fajn igralnico imajo 'zunaj', tako da lahko potem še tam mal poklepetamo.

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
14.10.2009 9:19:18   
itata
aha no super. nasl teden sigurno pridevauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
14.10.2009 9:31:44   
Blacky*
dan user posted image

Mlavla user posted image , upam da bo Neža hitro bolje

Nisem hotela že prej napisat, a to je del uvajanja v vrtec... ko smo se mi uvajali januarja, je bil Val v 3 mesecih v vrtcu 12 dni ali nekaj takega... vsi so mi govorili, da se pač mora "prekužit". Zdaj ko gledam uvajanje v naši skupini (od starih sta ostala samo 2) jih je tudi veliko bolnih... nekako rotirajo... mi se pa še kar držimo... res da valu teče iz nosa in občasno kašlja, a to je vse... en teden je brez svečk iz nosa, en teden pa jih ima... torej tudi jaz zdaj mislim, da se morajo prekužiti...

Itata uživaj, pa upam, da se naspiš... čeprav ,če prav mislim kam greš in če je družba iz tvojega delovnega področja user posted image , bo bolj malo spanca user posted image

Včerajšnja telovadba je bila super... no kar lahko mi2 komentirava, ker kot prvo sva stala na cesti, nato pa malo iskala in uspešno pribrzela v telovadnico 8 minut pred koncem... no koment in teh 8 minut je bilo lušno... nato smo bili pa še nekaj časa v igralnici.

Val je užival, jaz  tudi. user posted image Odločila sem se, da bova kar hodila. Zaradi druženja in telovadbe user posted image .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......