torcica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Zojina današnja izjava po koncu kopanja, k sem vodo spustila: 'Papa voda, dijo'. Pa jo vprašam kam gre voda, pa prav: 'Na morje' Kok so pridni ti vaši otročički, k že tko lepo klepetajo . Moj Gašper pa noče nič kaj dosti povedat, razen mama, tata, kia (naš kužek) in ki-ki, kadar hoče flaško ter am-am, ko je lačen. Ampak razume pa dosti, pa ful uporablja besede da in ne, kadar ga kaj vprašaš, npr. a se gremo kopat, pa začne na ves glas kričat ja, ja! Al pa ko ga vprašam, če je lačen, pa reče ne. Punce, vas moram prav pohvalit, kako pridne ste pri peki teh tortic in peciva. Blaža, sem šla pogledat na link, ki si ga prilepila par strani nazaj, pa sem se spomnila, da bi mogoče lahko naredila torto za mojega , ki ima novembra 30 let? Bambi, včasih pomislim, da samo kompliciram, da otroci takšni pač so. Samo ko gledam druge otroke, niso glih vsi tko divji. Kadar kam gremo, jih moram vedno loviti okrog, pa non stop: ne to, ne ono, skratka, delajo kažin. Pol pa vidim druge otroke, kako sedijo pridno zraven staršev, kot da jih ni . No, jaz sem se že navadila in si sploh ne predstavljam, da bi bili drugačni, takšni pač so moji sončki , je bilo pa na začetku zelo težko, še posebej, ko sem rodila Gašperja, pa je Maša non stop norela in kričala zraven, zdej se je pa še on navadu noret in kričat (no, nekaj je tudi podedoval ). Pa čestitke zaradi dude . Dolenjka, čestitke za uspešno "levo" dojenje . vsem bolančkom, tudi jaz sem ta teden na bolniški (prvič po nevem koliko letih ), ker imam zgleda poleg prehlada vnetje ušes. Nič kaj prijetno, non stop mi bobni v ušesih, pa tišči in kljuva . Pa še Gašper kašlja in ima čist zamašen nos, pa sem rekla, da ga kar doma pustim ta teden, čeprav nima vročine in je čist živahen. Februarka, . Držimo pesti, da bo čimprej akcija. Drugač je pa pri nas na obali tudi kar zahladilo, no zdej je kar prijetno na sončku, zjutraj je blo pa tko mrzlo . Lep pozdravček!
|