Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 11:07:19
|
|
|
|
mlavla
|
še za blažo imam eno tehnično vprašnje glede tort: Zanima me kako se izogneš "švicanju" tort oblečene v tičino oz. če je to sploh možno? sploh si ne predstavljam kako to izgleda poleti... pa še tebi listek dolgujem odgovor: tortica je bila ene plast nutela z višnjami, ena plast pa maskarpone z breskvami..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 11:20:41
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla še za blažo imam eno tehnično vprašnje glede tort: Zanima me kako se izogneš "švicanju" tort oblečene v tičino oz. če je to sploh možno? sploh si ne predstavljam kako to izgleda poleti... pa še tebi listek dolgujem odgovor: tortica je bila ene plast nutela z višnjami, ena plast pa maskarpone z breskvami.. Tole je blo pa božansko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 13:50:59
|
|
|
|
mlavla
|
kakšno zatišje? Kje pa se vse skrivate? jst mam par minut tišine..pa čepim za računalnikom..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 13:55:16
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla kakšno zatišje? Kje pa se vse skrivate? jst mam par minut tišine..pa čepim za računalnikom.. jaz sem dala ravno kosilo na štedilnik, zdaj pa hitro spet mal noge v luft kaj bi dala zdele za 1 uro spanca komaj gledam... upam da bom popoldne kaj dol padla, čeprav so spet eni obiski najavljeni Grem mal oči spočit, sej sam za par minut
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 13:58:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
.... Daaaaaaan se od mene... .... ceprav pada in je mrzlo... , v bajti je pa lepo.... .... Stipe vam zeli da bo cimrej sonce... ... i dalje se kotrlja.... bice bolje Februarka.... vidim da si ok.... .... se mal ....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 14:05:53
|
|
|
|
Stipe air force
|
A ja, Maks lihkar pije iz taleveeeeee .... Sefla ima nasmeh kot TUTANKAMON in NEFRETETTE....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 14:11:56
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ja, Maks lihkar pije iz taleveeeeee .... Sefla ima nasmeh kot TUTANKAMON in NEFRETETTE.... GO MAKS GOOOOO
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 14:16:17
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ja, Maks lihkar pije iz taleveeeeee .... Sefla ima nasmeh kot TUTANKAMON in NEFRETETTE.... jeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 14:19:01
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ja, Maks lihkar pije iz taleveeeeee .... Sefla ima nasmeh kot TUTANKAMON in NEFRETETTE.... bravo maks in seveda mami, ki je tako potrpežljiva in vztrajna!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 15:22:42
|
|
|
|
dolenjka
|
Aha, vidim da že vse veste No, pol pa nič pametnega nimam več za napisat, edino da upam, da mu bo to vsaj za 6 m ostalo v navadi in da se bo po 15. letu čim kasneje lotil česa podobnega O kaj vidim, Februarka, kaj ti si še kar kinderjajc Še mal, pa se bom čarovnica začela klicat in če si jeseni ihta ne najdem, se bom šla kar šloganje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 15:30:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla še za blažo imam eno tehnično vprašnje glede tort: Zanima me kako se izogneš "švicanju" tort oblečene v tičino oz. če je to sploh možno? sploh si ne predstavljam kako to izgleda poleti... pa še tebi listek dolgujem odgovor: tortica je bila ene plast nutela z višnjami, ena plast pa maskarpone z breskvami.. tičina, če tudi je v hladilniku, se meni ni nikoli orosila. kaj si mislila s tem švicanje torte oblečene v tičino? a ta kondenz? No meni se nikoli ni še nardil, čeprav sem mela samo to štirinadstropno v hladilniku čez noč. Če si to mislila, se izogneš tako, da jo pač krasiš zanji dan par ur pred postrežbo. poleti ravnotako ni panike zaradi toplote, itak torta mora bit na hladnem. Ne vem točno kaj si mislila, malo pojasni.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 15:36:08
|
|
|
|
blaža
|
drugače pa dan! Blaž je bolan. v soboto smo šli k mojim, da jim pobelimo oz pobarvamo doma dnevno in je zakuhal. Baje, da je viroza. Pol je moja mama prišla gor, da sem lahko šla delat danes in je tudi ona bruhala in leži zdej oz spi na kavču. tako, da mamo zabavno. No se javim kej zvečer, če bo cajt, če ne pa jutri.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 16:14:44
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aha, vidim da že vse veste No, pol pa nič pametnega nimam več za napisat, edino da upam, da mu bo to vsaj za 6 m ostalo v navadi in da se bo po 15. letu čim kasneje lotil česa podobnega O kaj vidim, Februarka, kaj ti si še kar kinderjajc Še mal, pa se bom čarovnica začela klicat in če si jeseni ihta ne najdem, se bom šla kar šloganje točno to mi je danes dopoldne rojilo po glavi za Maksa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 19:45:12
|
|
|
|
ella79
|
čer pri nas je kurilna sezona zaštartala, se je pa danes zelo ohladijo; na Krvavcu je sneg Zojina današnja izjava po koncu kopanja, k sem vodo spustila: 'Papa voda, dijo'. Pa jo vprašam kam gre voda, pa prav: 'Na morje'
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 19:52:31
|
|
|
|
blaža
|
Čer! evo naša babica je šla že domov, bolna. Blaž danes od zjutraj ni imel vročine, samo še malo slabo je. No upam, da bo jutri zaštartal, bo pa ta teden doma, da pride malo k sebi. Ker itak bi mela za it delat samo v sredo, bom pa spustila, pa bova kar lepo doma, da se pocajta. edina bala je, ki sem mela jutri kontrolo za Mireno. se bom probala naročit en teden kasneje, če mi bo ratalo, ki jutri ne bom mogla it. Alo fajn bodte. ella, ja pametnega otroka maš, ni kej. Ma res so brihtni.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 20:04:28
|
|
|
|
mary_lou
|
faca Zoja....Tai-jeva izjava dons ga ena gospa v dvigalu vpraša ja fantek kok si pa ti star? Pa pravi Tai "tli leta"...men pa nč jasno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 20:06:21
|
|
|
|
blaža
|
Stiiiipe, gledam te!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 20:06:43
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou faca Zoja....Tai-jeva izjava dons ga ena gospa v dvigalu vpraša ja fantek kok si pa ti star? Pa pravi Tai "tli leta"...men pa nč jasno zoja pa pravi 5, pa še pet prstov pokaže no, sej pametni so že za tok
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 20:07:20
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stiiiipe, gledam te! a si ti njihova soseda
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 20:08:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stiiiipe, gledam te! a si ti njihova soseda Seveda.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 20:08:50
|
|
|
|
blaža
|
ploha, a študiraš torto od mlavle?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 20:10:13
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: torcica Bambi, pri nas je to stalna praksa, to packanje in osvajanje vseh možnih ovir . Zato pa naš stroj non stop veselo pere in suši. Otroci pač. Saj je pri nas tudi. Samo v soboto je bil poseben dan in smo šli v eno gostilno na kosilo. Zato sem se razkurila, ker sta se tam taka packa naredila. Drugače se pa ne sekiram, ko se na navaden dan opckata, ker imamo tudi pri nas pralni stroj, ki opere vse . mlavla, zelo lepa tortica in ne dvomim tudi v njeno dobroto !!!! Glede Blaževega dojenja na tri ure: kaj pa če je mleko zanj enostavno premalo . Po moje mu ne zadostuje zadosti in sta zato tako pogosto pristavljena. IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja punce, zelo počasi bom šla v Idrijo Super!!! Kar oglasi se! Samo prej povej, da se najprej pripravim . pina, vam je pa dogajal včeraj !!! Od zore do mraka v akciji ! ella, Zoja ima že zdaj vse naštudirano. Kako bo brihtna šele, ko bo večja !!! Ne vem če sem že omenila, da smo se tudi pri nas že odvadili dude ! Prejšnji teden jo je en dan v vrtcu pobrala tašča in je popokala vse njene stvari z dudo vred. Ker nismo vedeli, da je le-ta doma, je šla Anaja naslednji dan itak brez nje vrtec. Problem je nastal, ko je bilo treba it spat, ker je ni bilo. Pa so ji dali plenico in medvedka in je naša punca brez problema zaspala. To so probali še naslednje dneve in je bilo uspešno, zato smo tudi doma vse dude poskrili, ki so se "nenadoma izgubile". Zdaj pravi da ni dude in gre spat lepo brez nje . Pridna moja punca!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 20:13:15
|
|
|
|
ella79
|
bamby za brez dude pri nas jo ima sam za spat, računam na to, da ne bo večjega problema se odvaditi. Idejo že imam kako, sam še spelemo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 20:15:16
|
|
|
|
blaža
|
Blaž tudi nima dude v vrtcu, ker je preveč koma in takoj zaspi. Doma jo ma pa rad, ampak samo za spat, ma bo treba počasi ukinit. Anaja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 20:51:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja A ko jaz pridem pa nikjer več nobene Se bom pa sama s sabo pogovarjala Maks je spet levanko jedel, zgrabil v 3. poizkusu No, sej mogoče bomo pa še letos začel jest tko kot se zagre
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......