|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
12.10.2009 11:07:19   
mlavla
še za blažo imam eno tehnično vprašnje glede tort: Zanima me kako se izogneš "švicanju" tort oblečene v tičino oz. če je to sploh možno? sploh si ne predstavljam kako to izgleda poleti...

pa še tebi listek dolgujem odgovor: tortica je bila ene plast nutela z višnjami, ena plast pa maskarpone z breskvami..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
12.10.2009 11:20:41   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

še za blažo imam eno tehnično vprašnje glede tort: Zanima me kako se izogneš "švicanju" tort oblečene v tičino oz. če je to sploh možno? sploh si ne predstavljam kako to izgleda poleti...

pa še tebi listek dolgujem odgovor: tortica je bila ene plast nutela z višnjami, ena plast pa maskarpone z breskvami..

Tole je blo pa božansko user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
12.10.2009 13:50:59   
mlavla
kakšno zatišje?
Kje pa se vse skrivate?

jst mam par minut tišine..pa čepim za računalnikom..user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
12.10.2009 13:55:16   
Februarka08

kakšno zatišje?
Kje pa se vse skrivate?

jst mam par minut tišine..pa čepim za računalnikom..user posted image

jaz sem dala ravno kosilo na štedilnik, zdaj pa hitro spet mal noge v luftuser posted image kaj bi dala zdele za 1 uro spancauser posted image komaj gledam... upam da bom popoldne kaj dol padla, čeprav so spet eni obiski najavljeniuser posted image

Grem mal oči spočit, sej sam za par minutuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
12.10.2009 13:58:27   
Stipe air force
.... Daaaaaaan se od mene... user posted image .... ceprav pada in je mrzlo... user posted image , v bajti je pa lepo.... .... user posted image

Stipe vam zeli da bo cimrej sonce... user posted image ... i dalje se kotrlja....  bice bolje user posted image

Februarka.... vidim da si ok.... user posted image .... se mal .... user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
12.10.2009 14:05:53   
Stipe air force
A ja, Maks lihkar pije iz taleveeeeee user posted image  user posted image  user posted image  .... Sefla ima nasmeh kot TUTANKAMON in NEFRETETTE.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
12.10.2009 14:11:56   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

A ja, Maks lihkar pije iz taleveeeeee user posted image  user posted image  user posted image  .... Sefla ima nasmeh kot TUTANKAMON in NEFRETETTE.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  GO MAKS GOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3132
12.10.2009 14:16:17   
ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeeeeee

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3133
12.10.2009 14:19:01   
mlavla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo maks in seveda mami, ki je tako potrpežljiva in vztrajna!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3134
12.10.2009 15:22:42   
dolenjka
Aha, vidim da že vse veste user posted image  user posted image  user posted image  No, pol pa nič pametnega nimam več za napisat, edino da upam, da mu bo to vsaj za 6 m ostalo v navadi in da se bo po 15. letu čim kasneje lotil česa podobnega user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

O kaj vidim, Februarka, kaj ti si še kar kinderjajc user posted image  Še mal, pa se bom čarovnica začela klicat in če si jeseni ihta ne najdem, se bom šla kar šloganje user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
12.10.2009 15:30:16   
blaža

tičina, če tudi je v hladilniku, se meni ni nikoli orosila. kaj si mislila s tem švicanje torte oblečene v tičino? a ta kondenz? No meni se nikoli ni še nardil, čeprav sem mela samo to štirinadstropno v hladilniku čez noč. Če si to mislila, se izogneš tako, da jo pač krasiš zanji dan par ur pred postrežbo.

poleti ravnotako ni panike zaradi toplote, itak torta mora bit na hladnem. Ne vem točno kaj si mislila, malo pojasni.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
12.10.2009 15:36:08   
blaža
drugače pa dan!

Blaž je bolan. v soboto smo šli k mojim, da jim pobelimo oz pobarvamo doma dnevno in je zakuhal. Baje, da je viroza. Pol je moja mama prišla gor, da sem lahko šla delat danes in je tudi ona bruhala in leži zdej oz spi na kavču. tako, da mamo zabavno.user posted image

No se javim kej zvečer, če bo cajt, če ne pa jutri.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
12.10.2009 16:14:44   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Aha, vidim da že vse veste user posted image  user posted image  user posted image  No, pol pa nič pametnega nimam več za napisat, edino da upam, da mu bo to vsaj za 6 m ostalo v navadi in da se bo po 15. letu čim kasneje lotil česa podobnega user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

O kaj vidim, Februarka, kaj ti si še kar kinderjajc user posted image  Še mal, pa se bom čarovnica začela klicat in če si jeseni ihta ne najdem, se bom šla kar šloganje user posted image  user posted image  user posted image

točno to mi je danes dopoldne rojilo po glaviuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za Maksa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
12.10.2009 19:45:12   
ella79
čer user posted image
pri nas je kurilna sezona zaštartala, se je pa danes zelo ohladijo; na Krvavcu je sneg user posted image

Zojina današnja izjava po koncu kopanja, k sem vodo spustila: 'Papa voda, dijo'. Pa jo vprašam kam gre voda, pa prav: 'Na morje' user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
12.10.2009 19:52:31   
blaža
Čer!

evo naša babica je šla že domov, bolna.user posted image

Blaž danes od zjutraj ni imel vročine, samo še malo slabo je. No upam, da bo jutri zaštartal, bo pa ta teden doma, da pride malo k sebi. Ker itak bi mela za it delat samo v sredo, bom pa spustila, pa bova kar lepo doma, da se pocajta.

edina bala je, ki sem mela jutri kontrolo za Mireno. se bom probala naročit en teden kasneje, če mi bo ratalo, ki jutri ne bom mogla it.

Alo fajn bodte.

ella, ja pametnega otroka maš, ni kej. Ma res so brihtni.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
12.10.2009 20:04:28   
mary_lou
user posted image user posted image faca Zoja....Tai-jeva izjava dons ga ena gospa v dvigalu vpraša ja fantek kok si pa ti star? Pa pravi Tai "tli leta"...men pa nč jasno user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
12.10.2009 20:06:21   
blaža
Stiiiipe, gledam te!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
12.10.2009 20:06:43   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

user posted image user posted image faca Zoja....Tai-jeva izjava dons ga ena gospa v dvigalu vpraša ja fantek kok si pa ti star? Pa pravi Tai "tli leta"...men pa nč jasno user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zoja pa pravi 5, pa še pet prstov pokaže user posted image user posted image user posted image user posted image no, sej pametni so že za tok user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
12.10.2009 20:07:20   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

a si ti njihova soseda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
12.10.2009 20:08:02   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

a si ti njihova soseda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
12.10.2009 20:08:50   
blaža
ploha, a študiraš torto od mlavle?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
12.10.2009 20:10:13   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: torcica

Bambi, pri nas je to stalna praksa, to packanje in osvajanje vseh možnih ovir user posted image . Zato pa naš stroj non stop veselo pere in suši. Otroci pač.

Saj je pri nas tudi. Samo v soboto je bil poseben dan in smo šli v eno gostilno na kosilo. Zato sem se razkurila, ker sta se tam taka packa naredila. Drugače se pa ne sekiram, ko se na navaden dan opckata, ker imamo tudi pri nas pralni stroj, ki opere vse user posted image user posted image .

mlavla, zelo lepa tortica in ne dvomim tudi v njeno dobroto user posted image  user posted image !!!!
Glede Blaževega dojenja na tri ure: kaj pa če je mleko zanj enostavno premalo user posted image . Po moje mu ne zadostuje zadosti in sta zato tako pogosto pristavljena.

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ja punce, zelo počasi bom šla v Idrijo user posted image  user posted image  user posted image

Super!!! Kar oglasi se! Samo prej povej, da se najprej pripravim user posted image user posted image user posted image .

pina, vam je pa dogajal včeraj user posted image user posted image user posted image !!! Od zore do mraka v akciji user posted image user posted image user posted image !

ella, Zoja ima že zdaj vse naštudirano. Kako bo brihtna šele, ko bo večja user posted image user posted image !!!

Ne vem če sem že omenila, da smo se tudi pri nas že odvadili dude user posted image ! Prejšnji teden jo je en dan v vrtcu pobrala tašča in je popokala vse njene stvari z dudo vred. Ker nismo vedeli, da je le-ta doma, je šla Anaja naslednji dan itak brez nje vrtec. Problem je nastal, ko je bilo treba it spat, ker je ni bilo. Pa so ji dali plenico in medvedka in je naša punca brez problema zaspala. To so probali še naslednje dneve in je bilo uspešno, zato smo tudi doma vse dude poskrili, ki so se "nenadoma izgubile". Zdaj pravi da ni dude in gre spat lepo brez nje user posted image user posted image user posted image . Pridna moja punca!!!!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
12.10.2009 20:13:15   
ella79
bamby user posted image user posted image user posted image user posted image za brez dude user posted image pri nas jo ima sam za spat, računam na to, da ne bo večjega problema se odvaditi. Idejo že imam kako, sam še spelemo user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
12.10.2009 20:15:16   
blaža
Blaž tudi nima dude v vrtcu, ker je preveč koma in takoj zaspi.user posted image Doma jo ma pa rad, ampak samo za spat, ma bo treba počasi ukinit.

Anajauser posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
12.10.2009 20:51:14   
dolenjka
Aja user posted image  A ko jaz pridem pa nikjer več nobene user posted image  user posted image

Se bom pa sama s sabo pogovarjala user posted image  Maks je spet levanko jedel, zgrabil v 3. poizkusu user posted image  user posted image  user posted image  No, sej mogoče bomo pa še letos začel jest tko kot se zagre user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......