|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
13.10.2009 23:23:50   
Majuska
Gluglu ... pri takem tempu, kot ga imaš, bi mene že zdavnaj pobralo user posted image  user posted image

Tko, Housa je konec, prebrala sem še eno poglavje romana, grem v posteljo ... jutri gremo do naše mami user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
14.10.2009 7:53:00   
Majuska
'jutro,

pa sem le prilezla do službe, vsa zmrznjena in zaspana. Prav mi je, kaj pa hodim brez nogavic naokoli! Noč smo imeli dokaj mirno, le proti jutru je Aleksander nekaj jamral v spanju.

Evo zajtrk za vas, medtem grem spit kavico in brskat po Delu ...

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 8:15:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1803
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 8:16:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1804
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 8:19:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1805
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 8:20:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1806
14.10.2009 8:25:14   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Eh, šibam počasi na štajerski konec - upam, da imate sonce

če greš v smeri Velenja... JA! sunce puno seka! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1807
14.10.2009 8:30:43   
Majuska
Malo za smeh

Gost v restavraciji naroči jajčka na oko.
Ko poje, pokliče  natakarico in naroči: 
"Kozarec radenske, prosim. Zgaga me peče."
"A po  jajcih?"
"Ne, po grlu."

< Sporočilo je popravil Majuska -- 14.10.2009 8:43:39 >

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1808
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 8:45:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1809
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 9:05:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1810
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 9:05:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 9:05:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1812
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 9:07:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1813
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 9:10:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1814
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 9:11:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1815
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 9:15:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1816
14.10.2009 9:20:48   
3jeMi
morgen!

dvignila rit, pijem kavo, šaram po računalniku... mali še spi od že... se je zbudil ob 5.45 s kašljem, do 7.30 mi ga je uspelo uspavat nazaj in zdaj drnjoha dalje... moj dec pa... ker je zjutraj odšel od doma brez mojega poljubčka in Lovrovega slinjenja, je ves tečen, da je nekaj narobe, ker mali tolk spi ... bučman user posted image ... sva se prej že kar malo spičla po telefonu, sem mu rekla, da verjetno, da je bolje, če je bolan, da spi, al' naj ga pokonci držim in matram še bolj... mislim, včasih bi mu kar glavo odšraufala, ko takole egoistično razmišlja... joj, res zna bit driska včasih... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1817
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 9:22:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1818
14.10.2009 9:24:29   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

3jeMi - katera sestra pa je bila pri P? A tista ta mlada, malo bolj močna, rjavolasa

jp, z očali... mislim, da je Tadeja... je punca spet noseča user posted image , če sem prav ujela ima marca rok... je včasih prav hecna, samo se da še kar kaj zmenit z njo...

Neposredna povezava do sporočila: 1819
14.10.2009 9:27:11   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Morfologija - vse ok, mere primerne starosti. spol pa... ne povem! user posted image
Lahko pa ugibate, da vidim kolk vas meni da je user posted image  in kolk da je user posted image , no začnite!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ammm... pa ja naj bo kar bo... samo, da bo sin zdrav... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1820
14.10.2009 9:49:32   
3jeMi
glugluglu... user posted image user posted image user posted image .... user posted image user posted image ... dobra si, res...

almera... česen in čebula sta najboljša naravna antibiotika... naš je tudi kar navdušen nad njima... sploh pa, ko naš oči pije česnovo tinkturo v vodi, mora tudi on par požirkov naredit... sem ravno zadnjič brala kako bi mu lahko pomagala pri kašlju in je česen super za to, samo da bi mu dajala pa česnovo tinkturo si pa ne upam, se mi zdi še premali, mu ga pa kje drugje malo uturim... user posted image

majuska... lahko noč in dobro jutro... sem opazila, da si zadnje dneve ta prva, ki pride in tazadnja, ki gre... user posted image

mojcek... se strinjam z napisanim o ohinsploh kaj mora ženska vse bit... samo smo si en mejčkan tudi same krive, ker smo si določene ideale same postavile... meni recimo sploh ni, da bi vsak mesec pri frizerju visela, pri 30. še vedno najraje guram kavbojke (pa sem že razmišljala, da celo večnost to ne bo šlo, ker ipak prihajam v bolj zrela leta user posted image ), visokih pet nimam v omari, ker jih niti ne bi znala nosit (na poroki sem imela nizke, pa še to sem se malo lomila), make-up? kaj je že to?... glede službe in materinstva... jah, prva je 8 ur na dan, pa še to veliko o ta drugi razmišljaš, ki pa je itak 24/7... gospodinjstvo... si pa včasih mislim, k*** te gleda, bom pa jutri, se mi danes ne da... kuhanje... ej, včasih tudi kakšen Pogrej in pojej pade, sploh, če mi ni treba še za Lovra kuhat... kolikor sem bila pred nosečnostjo pedantna glede doma, se mi pa zdajle za pol stvari kar malo fu***... user posted image

za smrkajoče in glavoboleče mame... user posted image user posted image ...

... mali pa še kar drnjoha, sem in tja malo pokašlja, ampak spi... res pa, da sem mu zjutraj roleto čisto dol spustila in ima totalno temo... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
   [Brisano sporočilo]
14.10.2009 9:57:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1822
14.10.2009 10:13:42   
3jeMi
nič, punce, grem jaz kar kosilo kuhat, bo pa dete zajtrk preskočilo in jedlo kosilo... user posted image user posted image user posted image ...

... zdaj sem pa že jaz malo zmedena... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1823
14.10.2009 10:48:10   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

majuska... lahko noč in dobro jutro... sem opazila, da si zadnje dneve ta prva, ki pride in tazadnja, ki gre... user posted image

ja, prava odvisnica od RR sem user posted image   nisem zdrava, če ne pridem vsaj pozdravit user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
14.10.2009 10:50:39   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

'jutro,

pa sem le prilezla do službe, vsa zmrznjena in zaspana. Prav mi je, kaj pa hodim brez nogavic naokoli! Noč smo imeli dokaj mirno, le proti jutru je Aleksander nekaj jamral v spanju.

Evo zajtrk za vas, medtem grem spit kavico in brskat po Delu ...

user posted image

Morgen!

Mrazzzzz .... OMG, Majuška, kako ti pa to znese - brez štumfov? Dio miio, le pazljivo, da ne bo kaj zmrznilo ... potem ni šans za porodniško ...

žabice - zaštartali danes z njimi. Sem jo pa potem v vrtcu preoblekla, ker je bla čist pereveč zadekana za njihove tople notranje temperature. Tjko fino imajo zakurjeno - bio človek kar tam ostal.

glugica - to pa je tempo. Ampak ni kaj, mame smo itak kot vojaki - izurjene, natrenirane, največje face!

hd, 3jemi & ostale - a je minilo nerazpoloženje? Upam, da ga je odpihnil veter.

neboglasnica - kmalu bom oznali Bravehaeart na pamet, ja. Naj začnejo še JEsensko pripoved rolat - oer and over again ... emni bi bilo superca!: KLIKNI    KLIKNI

zimska: glasujem za punčko.

Majuška, hi, hi za zgago.

mojček, naša mala je kar sama skenslala drugo rundo spanja - kar naenkrat ga je začela svirat v stajci - pa ne, pa ne zaspat. Metala ven igračke, šibala naokoli, se z glavo zaletavala v mrežo (to ji je blazno smešno, če se pa jaz z glavo notri zapikujem - seveda, ko sem na vseh štirih - pa kar poka od smeha!) ... in smo počasi ugotovili, da morda pa ni več zaspana. In ni bila ... tako spi zdaj le še v vrtcu & je to to za cel dan. Ponoči mrkne za 12 ur.

mojček, a si že dala odpoved torej? Kako je bilo?

Almera, mene je nekaj praskalo čez vikend, pa se je - thank God - razladilo. Sem bla pa tud čist prestrašena, da bo trajalo en teden. V šoli je res bedno, ko si smrkajoč, s počenim glasom, pa moraš razlagat, spraševat, itd. itn. Upam, da hitro mine.

Inigo, ful sta dobr ustvarjala z malim. Boš dala končni izdelek v ovkir? A s cunjic so tud šle barve lepo dol?

populis, je kavica pomagala k boljšemu počutju?

Hja, 3jemi, možeki znajo bit tud en mal smotkoti-jotkoti, ja. Žal. Je pa potem toliko lepšeuser posted image

Pa, pa for now ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?