|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
12.10.2009 13:03:39   
a.biba
Pilotina uspešno zrihtajte danes! Držim pesti!

Rižkoo sem vedela, da te bo zdaj do pc - ja večkrat zaneslo, ko boš sama z malim princemuser posted image .

Vreme pa da dol padeš... naliv, toča, grmenje, bliskanje... kot v filmu... pa glih sem mojemu zabičaka, da bo pa on centralno nazaj pripravil, bomo začeli kuriti. Zdaj si še s pečko občasno pomagam, samo glede na napoved za prihodnje dni, to ne bo dovolj.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
12.10.2009 13:06:38   
pilotina
hvala ti a.biba user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
12.10.2009 13:08:24   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

hvala ti a.biba user posted image

Prosim user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
12.10.2009 13:11:30   
a.biba
Tassika sem ubogala tvoj nasvet in sem že skoraj med živimo... kokošjo juhco (seveda iz vrečke, ker nisem sposobna stat v kuhinji), pa toplo vodo z limono (kdo bi si mislil, da mi bo to tako pasalo, med si pa ne upam) in sem malo boljše. Zdaj sem ugotovila, da tole ne bo sam nosečnost kriva z moje počutje, imam vneto grlo in to mi daje ta glupi občutek v želodcu, da nič ne ostane noter... no, juhica je še tak kot mora biti. Hvala, zlata si!

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
12.10.2009 13:11:46   
tassika
No jaz sem tudi travnokar ugotovila, d aimamo tople radiatorje, samo kaj ko mene ne zebe, ampak mi je vročeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
12.10.2009 13:13:26   
tassika
a.biba ni panike, meni so to novembrke povedale oz giotti, to je neka indijska zadeva za čiščenje telesa,.... meni je pomagalo tudi z medom, je pa tako kot bi pil toplo limonadouser posted image . Jaz imam tudi na sopredu juhico, potem mi pa tast prinese segadin, ga skuha cel tavelik pisker in potem razvozi k nama in k svakinjiuser posted image  jaz se pa ful branimuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
12.10.2009 13:14:05   
MAŠKA
Pilotina... pestke tudi od mene, močne!user posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
12.10.2009 13:19:43   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: tassika
Jaz imam tudi na sopredu juhico, potem mi pa tast prinese segadin, ga skuha cel tavelik pisker in potem razvozi k nama in k svakinjiuser posted image  jaz se pa ful branimuser posted image

Ja, jaz se tašče tud tak zelo branim, ko preveč skuha - če verjameš user posted image user posted image user posted image . Še sreča, da jih imamo... danes je sicer še nisem videla, ker pa tud teh par metrov ne grem iz hiše, tole vreme je katastrofa, spet lije da joj.

Zdaj grem pa probat še mal odspat, preden mala biba pride iz vrtca, po njo tak ne vem, če sem sposodna it... bomo videli, ko je ati ravno pri takem opravilu.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
12.10.2009 13:19:51   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Pilotina... pestke tudi od mene, močne!user posted image user posted image user posted image

hvalaaaa, srček si user posted image

ravno odhajam...se pišemo kaj pol ali pa jutri, da vam poročam kako sem opravila

a.biba
...čuvaj se in počivaj čimbolj

a ja tassi...se vidimo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 12.10.2009 13:20:41 >

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
12.10.2009 13:41:50   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Punce bolj se bliža jutrišnji pregled bolj me je strah. Pa tako sem se ga že veselila. Najbolj me je strah ker gre moj zraven. Ko je šel v prvi nosečnosti zraven in me zunaj čakal da bi pikico videl je šlo vse narobe. Cel čas je čakal da pridem po njega. Ko stopim ven on ves nasmejan vstane in me gleda z njegovimi velikimi črnimi okicami. Jaz vzamem jakne in črta ven. On pa za mano: kepica kaj je narobe? Kaj je z najinim dojenčkom?user posted image user posted image  tega nočem več v življenju doživet. Nočem da še ga kdaj vidim tak jokatuser posted image . Na smrt me je strah punce.
zdaj ni bilo tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super sem vesela ker je srček bil in tako bo tudi pri naslednjem pregledu.Ste čule punče Srček bijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
12.10.2009 13:41:52   
sonček85
hojla!

Ne bom veliko pisala ker sem tečna ko sto m......-ne vem kaj je to a nikoli prej v 24 letihg ko sem imela user posted image nisel bila tko sitna kot sem sedaj,vse mi gre najetra ,nič mio ne paše,.....
Lije pa kot iz škafa ko nevem kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj ksako lepa torta,tako bom pa jaz kupila Aleksu za 1.leto ,si mi dala super idejo.Hvala

rižkoo:ojej ja ti verjamem kako jer.Groza jaz sem pa tečna ko sam h.....
Sem poljubčkala in enako nazaj.tebi pa 100 objmlčkov ker si danes prvi dan brez dragega z LIamom
Popadke mam na 5 minut.... grem rodit... Mislite na mene... user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra.Dihammmmmmmmmmmm

pilotina:pestkeeeeeeeeeeeeeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
12.10.2009 13:43:06   
sonček85
HVALA ZA AŽURNO GLASOVANJE

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
12.10.2009 14:02:04   
tassika
Sonček še malo pobrskaj tukaj,
http://www.kraljevi-mignon.si/
moja kolegica jih tukaj naroča, smoa so hude ceneuser posted image

Glede tečnobe pa tako, veš kaj po vsaki stvari se malo spremenimo, jaz recimo po abraziji sem ful čutila ovulacijo, ki jo prej nisem, v nosečnosti sem ful tečna ko je luna, tebi pa tudi še malo nagajajo hormoni, pa še vreme ti ni ravno v pomoč, bo že minilo.

Punce jaz bi pa vročo čokolado pa se mi ne da it v trgovino jo iskatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
12.10.2009 14:09:26   
sonček85
tassika:joj kaaj pa vem,sama seb grem na jetra,A bo že mimo.Tudi to mora bit.

Ja bom pogledala hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
12.10.2009 14:12:57   
Kepica83
Hvala vsem, ki ste držale pesti, predvsem pa tebi draga sonček da si bila z mano pred pregledom, med in po user posted image . Ja res je. srček še vedno lepo bije, Uzja mi ni delala tak kot je naša a.biba rekla. Je me pregledala in ji nekaj ni bilo všeč. Je rekla da bo bris vzela pol pa je vidla da ga je že delala ne dolgo nazaj. In je rekla da bove to uredili po porodu. Jaz mislim da je vidla kako cisto ali kaj ve mislite?user posted image  ma nima veze v glavnem da moja pikica veselo bije in se bori z mamico. Naslednji pregled imam 9.11. takrat bom pa upajmo da kooončno izvedela spol bebice. Punce kdaj naj grem na 3d? Po 20 tednu? je šla katera od vas?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
12.10.2009 14:18:49   
tassika
Jaz sem šla v 25t, malo poglej kako jih delajo, je pa tako če greš prej dobiš celega dojenčka, če greš kasneje je pa lepši, ker ima več mišic in bolj izoblikovane poteze, je pa na 3d ful odvisno od položaja otročka, od tega ali spi ali ful miga,... in pa sevede od strokovnosti doktorja. Tam 25-26t je pomoje ravno super za 3d.

Pomoje ni videla ciste, ker tisto se ne vidi s tem, mogoče imaš kaj na materničnem vratu, samo če je bil bris ok se ne sekiraj, meni skos pravi, da imam nekaj, pa sem zaradi tega bila v LJ na preiskavah pa niso našli nič.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
12.10.2009 14:24:43   
Kepica83
Aha hvala ti tassi. Daj mi povej kam gre pilotinca da še ji bom jaz pesti drža. Občutek imam da gre frajla k tebi na obiskuser posted image user posted image . Vseeno pa mi ne gre v glavo zakaj bi ji držale pesti če gre k tebi na kosilo? user posted image user posted image  ah sem mičkeno smotkana zadnje dneve. tudi meni možgančki ne delajo kot bi mogli.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
12.10.2009 14:34:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Aha hvala ti tassi. Daj mi povej kam gre pilotinca da še ji bom jaz pesti drža. Občutek imam da gre frajla k tebi na obiskuser posted image user posted image . Vseeno pa mi ne gre v glavo zakaj bi ji držale pesti če gre k tebi na kosilo? user posted image user posted image  ah sem mičkeno smotkana zadnje dneve. tudi meni možgančki ne delajo kot bi mogli.

šla je k Resu se mi zdi,srečno držimo pestke

Ja 3D je tko kot je rekla tassika.če greš pred 25t se vidi lepo cel bebi če greš pa kasneje se pa samo deli bolj vidjo ker je jenči že tko velik da se ne more vse videt.Važno je da bije srček ,da je vse ok ,ti lepo naprej uživaj v user posted image kot si do sedaj,dragi te naj razvaja  in kmalu se vselita v nov domek zato bodi srečna.
Po moje če bi bilo kaj narobe z brisom bi ti rekla.
In draga moja ni zakaj,z veseljem.pa še drugičuser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 12.10.2009 14:37:15 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
12.10.2009 14:36:39   
sonček85
Draga mm še tukaj

Za rojstni dan ti želim:
ocean sreče, jezero ljubezni,
potok uspehov in niti eno kapljico trpljenja!

vse naj naj od nas treh M,A,M

user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 12.10.2009 14:37:30 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
12.10.2009 15:08:58   
tassika
Ja kepica, pilotina gre k rešu na pregled, ker je prejšnjič ni mogel pregledati in upamo na kakšno vzodbudno novico, potem gre pa k meni, da vidi še moj razgled, ki se z njenim ne more primerjat, saj ni preveč sarkastično tole slišat a neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
12.10.2009 15:40:36   
a.biba
Kepica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vidiš, samo da si pomirjena! Z bebico je vse ok, tako da začni uživati in pozabi na strahove. Škoda, da ti ni delal uz, jaz ga tudi ne pričakujem. Je bila soseda pri 16.tednu na pregledu, pa ji ni nič pokukal, tak da očitno so še bolj striktni in ni za pričakovati.

Sončke hormoni delajo svoje, tudi ti imaš pravico, da imaš slabe dneve, tako da se ne sekiraj preveč. Tudi to mine, baje...user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
12.10.2009 16:09:02   
Kepica83
Kdo pa je ta dr. Reš? user posted image user posted image  sem preveč radovedna?

V glavnem pilotinca moja držđim pestke da bo vse vredu. Tassiko mi pozdravi. Lepo se naklepetajta, da bo še več dežekauser posted image .

Hvala biba. Ja prav si imela. V 20.tednu bom pol imela tehnični pregled. voda, kri, uz...

Upam da dedek mraz kakšen angelsound prinese predčasno da bom lahko srčka poslušala in nebom več v skrbeh non stop.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
12.10.2009 16:37:13   
malaMravljica
Punce moje zlate!!!

Hvala vam, cist vsaki posebej za vse cestitke. Tok sms-jev sem dobila od vas, pa se tukaj tortice in cestitke. Ma zlate ste, sam to itak vem ze dolgo.

user posted image

Imam tok zaposlen dan danes, sedaj par minutk diham. Sms-je sem brala tko vsake kvatre enkrat, vedno nekaj danes, ko se dojiva naju vedno nekdo zmoti in mrava nehat, groooooza. Komaj cakam vecer, da se z mojim stisnemo v postelji skupaj, joj kok cakam to no.

Darilo pa sem ze dobila 9 dni prej ja. Ma najlepse darilo vseh casov je to. Tok imam rada mojega sincka, tok ljubezni, veselja in srece je tam, ne predstavljate si. Naredil me je najsrecnejso mami na svetu. En tak cartek je. Pa vse ostale boste kmalu na temu, ene pa ze ste ja. Jaaaaa, punce, dejte diiiiiihat, dihat dihat dihat .... Rizkoo bo danes mami user posted image user posted image user posted image user posted image  ja ja, sam Rizkoo je danes ze profi mami drage moje.

Da bi vas prebrala pa nimam casa. PA ene lepe fotke sem dobila na mail, pogledam jutri, danes tko ne znese.

Ej punce, se nekaj ... hmmm kaj naj recem, nekaj v stilu PA VENDAR SE VRTI, PA VENDAR SE DOGAJA :-)) sobico mi pleska. En kul malar je to, je rekel:  ma ne, ne bo modra, to je premrzla barva, jaz bi rumeno, dva tona rumene kombinirano z belo in lepe zaklucke. Pol sem pa jaz zirafo omenila, :-)) ja, bom pogledal na net :-)))  sem rekla lahko zirafo, lahko prijazno kaco. Mogoce bo celo isto kot je na previjalni podlagi. Jutri konca user posted image user posted image user posted image   pa videla sem s kaksnim temnim lesom bo kombinirana sobica. Mega bo  ( ko bo) sam enkrat vseeno bo user posted image user posted image  

Bejbe, poljubcke vsem!!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
12.10.2009 17:18:02   
Anonimen
Punce... spet sam na hitr.. pa dobr si preberte in povejte naprej, če vas pač ne zanima ali ne rabite.

Dobila sem od tete, ki ima malo deklico... 3 posteljnine, kouterček, poušterček... dve obrobi za pojstlco... baldehin... in še par zadevic...
Jst sm si vseeee kupla in mam...
ČE kero zanima.. poslikam in pošljem slikce... sam na zs nej mi da tista ki želi... ZASTOJN dam naprej seveda... pa ne bo dolgo pri meni..  Če se ne najde nobena bom dala pa kr v une kontejnerje od karitasa.
Javite se..., niso slabe zadevce.

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4449
12.10.2009 18:56:36   
zvesta
rižkoo, sem ti poslala mejl, ZS-ji ne delajo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?