malaMravljica
|
Punce moje zlate!!! Hvala vam, cist vsaki posebej za vse cestitke. Tok sms-jev sem dobila od vas, pa se tukaj tortice in cestitke. Ma zlate ste, sam to itak vem ze dolgo. Imam tok zaposlen dan danes, sedaj par minutk diham. Sms-je sem brala tko vsake kvatre enkrat, vedno nekaj danes, ko se dojiva naju vedno nekdo zmoti in mrava nehat, groooooza. Komaj cakam vecer, da se z mojim stisnemo v postelji skupaj, joj kok cakam to no. Darilo pa sem ze dobila 9 dni prej ja. Ma najlepse darilo vseh casov je to. Tok imam rada mojega sincka, tok ljubezni, veselja in srece je tam, ne predstavljate si. Naredil me je najsrecnejso mami na svetu. En tak cartek je. Pa vse ostale boste kmalu na temu, ene pa ze ste ja. Jaaaaa, punce, dejte diiiiiihat, dihat dihat dihat .... Rizkoo bo danes mami ja ja, sam Rizkoo je danes ze profi mami drage moje. Da bi vas prebrala pa nimam casa. PA ene lepe fotke sem dobila na mail, pogledam jutri, danes tko ne znese. Ej punce, se nekaj ... hmmm kaj naj recem, nekaj v stilu PA VENDAR SE VRTI, PA VENDAR SE DOGAJA :-)) sobico mi pleska. En kul malar je to, je rekel: ma ne, ne bo modra, to je premrzla barva, jaz bi rumeno, dva tona rumene kombinirano z belo in lepe zaklucke. Pol sem pa jaz zirafo omenila, :-)) ja, bom pogledal na net :-))) sem rekla lahko zirafo, lahko prijazno kaco. Mogoce bo celo isto kot je na previjalni podlagi. Jutri konca pa videla sem s kaksnim temnim lesom bo kombinirana sobica. Mega bo ( ko bo) sam enkrat vseeno bo Bejbe, poljubcke vsem!!
|