Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.10.2009 23:43:39
|
|
|
|
Nogavica
|
mM, hvala za lepe želje! Tudi jaz si predvsem želim, da bi bil porod čimhitrejši. Če sem odkrita, se kar nekako tolažim s tem, ker je že pri Živi šlo kar hitro (2.5h v porodni), v drugo pa pravijo, da navadno gre še hitreje.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 7:09:24
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba Kepica83 čisto te razumem, da te je groza glede na to kar si že dala skozi, pa vseeno poskušaj kar se da pozitivno, ne se obremenjevat... glej paziš nase in svoje dete v sebi, če je kakšna višja sili nobena ne bo mogla nič vplivat. Pa glede na to, da ste že tako daleč prišli je res mala šansa, da bi bilo kaj narobe. Tako, da umiri se, božaj trebuščeka in se veseli, ker bosta jutri spet videla svojo štručko, ki pridno raste in se razvije. Glede brcik pa jaz skor ne verjamem, da katera čuti že tako hitro. Jaz sem prvič v 19. tednu, pri drugi nosečnosti pravijo, da je prej, samo to 13, 14, 15 tednov je pa verjetno bolj prebava in raztezanje in ne prave brcike. Še malo pa jih boš tudi ti deležna. Naj ti še zaželim lep pregled, poln lepih pogledov na bebico in glej da boš poročala. Smo v mislih s tabo!!!! Njalepša hvala moja biba! Sem prišla na hitro pokukat,preden odšibam na fax. Pa si mi zeeelo polepšala dan. Hvala ti. Lupčka se vam javim ko bom konec s pregledom. Tam po 12 uri bom šla k g. čE NEM MOGLA DO PCJA BOM SONČEKU JAVILA. ups velike črke. Nimam časa še 1x pisat. Sorry punce
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 7:41:12
|
|
|
|
a.biba
|
Jutro! Kepica nič bat, vse bo v najlepšem redu! Za mano je pa grozna noč, nič kaj nisem spala, skoz slabo, pa nekaj blodila, pa vse bolelo...noč je trajala tri dni, pojest sem šla pol banane, ki sem jo že zjutraj zbruhala.... zdaj sem pa jaz očitno spet na tistih tahudih tednih, ko ne bom prenesla ničesar razen albert keksov. Mačka mala je šla v vrtec po enem tednu, čeprav ji ni bilo za it. Je včeraj tako začela kašljat, ko sem rekla, da gre danes v vrtec - je rekla, mami slišiš kako kašljam, sem še kr bolana - navihanka mala.... Tako, da imam dan za počitek, ko se mi želodec umiri bom poskušala it mal nazaj spat, vreme je primerno pa bomo videli, če bo kaj boljše. Go, go... Nogavica (še 8 dni) in Drobtinica (še 18 dni)!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 8:36:54
|
|
|
|
pilotina
|
malaMravljica vse najboljše stisni se k dragemu in malemu princu ter uživaj svoj dan
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 8:41:43
|
|
|
|
pilotina
|
dobro jutro vsem ostalim punce dajte glasovati za Aleksa
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 9:03:04
|
|
|
|
tassika
|
Jutro punce, Kepica vse bo ok boš videla, zdaj je itak že tanajhujše mimo, danes boš prav vesela, boš videla. A.biba poskusi, meni je celo parkrat pomagalo, v topli vodi (ca.1dcl) sem dala malo limone in žličko medu, jedla sem pa večinoma popečen kruh takrat ko sem bruhala , pa juhice, ker drugega nisem prenesla. Nikar jest banan ali pa melone, to je potem tako grozen okus ko moraš zbruhat, aja pa pomagal mi je svež juice. Pilotina si kaj živčna, no danes ko prideta, upam, da se do takrat pokaže sonček, ker trenutno je vreme bljak in sploh nisem hotla vstat iz postelje, dežuje sicer ne je pa temno ko v kočevski gmajni MM sem ti že vse napisala v sms, tukaj pa dobiš še eno spešl tortico, za nas sladkosnedke
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 9:17:10
|
|
|
|
mariee
|
mM vse najboljše!!! Trenutno imaš pa res vse, tako da sploh ne vem kaj naj ti še zaželim Uglavnem naj te danes tvoj možek in sinček pocrkljata
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 9:48:00
|
|
|
|
MAŠKA
|
Mm vse najboljše . Naj veselje, ki ga doživljaš v zadnjih dneh, traja do konca in naprej!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 10:04:55
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Pilotina si kaj živčna, no danes ko prideta, upam, da se do takrat pokaže sonček, ker trenutno je vreme bljak in sploh nisem hotla vstat iz postelje, dežuje sicer ne je pa temno ko v kočevski gmajni ne tassika, nisem živčna , vem pa, da verjetno ne bo ravno navdušen nad mojim skrajno visokim prolactinom jah, vreme danes ni ravno naklonjeno, ampak kaj čmo, lepo da je sonček bil vsaj do sedaj včeraj sem nabrala žižole, ki so že proti koncu...sem pa uspela nabrati mogoče malo manj kot zadnjič tko, da za posladkat bosta mela
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 10:15:05
|
|
|
|
Nogavica
|
malaMravljica, vse najboljše in najlepše!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 10:51:33
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina zlata si Jaz sem šla pa po trgovinah in me je opralo, do kolen sem mokra s tem, da itak nisem vsega dobila, ker v lekarni vedno kaj zmanjka, ampak imajo pa vsaj hitro dobavo, abje bo že jutri na zalogi.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 11:26:40
|
|
|
|
Kepica83
|
mm Vse najboljše pa naj trenutna sreča še kar traja in traja . Punce evo moj spet nebo mogel it zraven. Danes je bil prost pa je imel sklic in je posebna enota mogla it v službo . Jezna sem ko vrag. Šibam zdaj k G. Se takoj ajvim. lUpčka
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 11:27:32
|
|
|
|
MAŠKA
|
Kepica drobro opravi!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 11:32:00
|
|
|
|
pilotina
|
tassika...pol se pa hitro preobleci in posuši, da te kak prehlad ne najde Kepica83 ...srečno, lepo opravi in pozdravi malo pikico
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 11:43:45
|
|
|
|
a.biba
|
MM vse najboljše in ogromno uživanja v povečani družinici!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 12:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Punceee... Nogavica...v kermu programčku.., jst bi tud mal čarala... Joj še mal pa boš mami še enkrat... joj kok hitro je šlo.. Kepica.. ma ti si en mal zaskrbljenček.. Vse bo ok.., na brcike pa še mejčkan počaki. Mislim, da so čreva... Moja so delala še in še... brcike sm pa čutla v 20t. Sonček85, ja mam že čas pisat tu gor. Dragi je šel... , kr ve je neki prazno pa še vreme je, da se zjokaš. Sm pa hotla it na sprehodka z Oktavijo. No.. namesto sprehodka sm cunje okol bajte pobirala, ker mi je vseeee odnesel veter. Noro grdo vreme. Polupčki mi Aleksa. pilotina, pestke mam skupi, sinek tud. Javi mi, boš? MM... sms povedal vse. Drugač pa mislim, da mamo kr podobno dela z našimi malčki..... , pri meni je bolj atijeva družba problem. Pa zajtrki pa... ko sva papcala je ati gledal joške zraven ... pa tko nasplošno. POGREŠAM GA zelo. Ura je pa šele 12:27. ..No, se bom že navadla... Drugač pa punce... Popadke mam na 5 minut.... grem rodit... Mislite na mene...
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 12.10.2009 12:32:18 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 12:45:05
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Drugač pa punce... Popadke mam na 5 minut.... grem rodit... Mislite na mene... eee Rižkica moja, kje si že ti lepo, da imaš čas, ker te prou pogrešamo tuki a ja...seveda ti javim
< Sporočilo je popravil pilotina -- 12.10.2009 12:46:01 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 12:47:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo me, pilotinčika......... , pa mam res cajt. Prej sm se k dragiju stiskala, ko je mali spal, zdej se pa h kompjutru.. Kako si.. miška, piška?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 12:47:33
|
|
|
|
pilotina
|
tassika...kaj praviš, moram dolgo zimsko jakno vzet ...ne resno, tuki je črno, lije non stop, odzuni pa je 11 stopinj...verjetno ni pri vas nič bolj toplo...se bom jaz kot mali medved oblekla
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 12:49:29
|
|
|
|
tassika
|
Rižko ne hecaj se, zdajle sem najprej to vidla in študirala za katero si to napisala, tole vreme me je naredilo čisto zaspano in tudi dojemam več ne dobro. Jaz grem pa likat, kaj več nisem sposobna v tem vremenu, je mraz, pilotina dobro se obleči imamo samo 9 stopinj, in močno dežuje, vmes še malo grmi, ravno toliko, da te zbudi če malo zakinkaš
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 12:51:03
|
|
|
|
tassika
|
Lažem, je že samo 8
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 12:51:05
|
|
|
|
pilotina
|
Rižkoo...ti se kar stiskaj k PCju, bo čas hitreje minil in bo dragi tik tak doma jaz sem super, malček prezebla, ker sem mali zmrzljivček, ampak se bom spet kmalu navdila še dobre pol urce in šibam domov pod tuš, počakam, da pride dragi iz dela in pičiva v Dravlje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 12:52:16
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Lažem, je že samo 8 tassi, ne se mi smejat, ko me boš vidla kot eskimčka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 12:55:58
|
|
|
|
tassika
|
ne bom, pri meni notri je pa kljub odprtemu oknu 22, zdaj bom pa še z likalnikom mal segrela, drgač nas bo pa vinček pogrel 1dcl za zdravje
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.10.2009 13:00:32
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika 1dcl za zdravje ok, ampak vseeno se bom fajn oblekla
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?