malaMravljica
|
ojoj, ze dvakrat v dveh dnevih pisem tukaj, pa nikoli ne rata do konca. Danes je bila pri nas spet patronazna, sva malega skopali in stehtali, vsak dan odkar sva doma je pridobil 50 g, je kar dobro to baje. Ja, saj postaja vse bolj mocen, pije pa po 45 min skupaj. V kopanju je uzival 100/h, sem bila prav vesela. Ma punce, res je cukrcek ta moj oktobrcek, tako ga imam rada. Vcasih ga gledam in se mi tako zasmili, ne vem kaj mu gre po glavi, se sprasujem ce ve, da sem nejgaova mama in je pri meni varen. Sem mu ze razlozila kaj pomeni mama in tata, sam kako naj on to razume. Kepica. Hvala za pohvalo, ma tebi bi jaz tudi kar enga fantka zazelela, so tok fajn no, pravi frajerji. JAz sem si bolj zelela puncke sam sem full zadovoljna da je fantek, mu bom lahko pa ena kul mami, pa se kul ocija ima. Sem ze kupila eno modro majco, da bom vsklajena z vozickom. Ej, pa napisi mi na mail al pa na zs kam se selite, tukaj sploh ne morem brat, sam trenutno stran preskilim, ni tok casa vec. PA tok pogresam ko smo tko full klepetale. Pa se glede brcik v 13 tednu. Men je to tako na sumljivih tleh, pomoje cuti svojo prebavo, brcike tako zgodaj, so po moje cist nemozno, razn mooooogoce ce je ze res 4 ali 5 noseca. Ti se ne sekiraj, si ze tako dalec, uzivaj nosecnost, pa ozke majcke oblacit, da bo cel svet videl, da si nosecka. In ponosno razkazuj trebuh! Aja, glede vozicka. Moje nakladanje da bo pasala dekca zraven, pa da se modra barva ne maze. Ah dejte no, ce bi bla punca bi imela pesceno oranznega, sedaj je moder samo zato, ker sem rekla mojemu kaksnega vzameva in je reku ja modrega. No, pa moder je tudi res lep, sam ne za punco Drobtinica, madona mas hitrega mizarja. Najin je bil vceraj slucajno mimo in je videl LM-ja, joj ga ni mogu prehvalit. Pol je baje poklical mojega in skor jokal v telefon, da kok je lep. Pa direkt po previjalno je sel, da jo predela v belo-oreh, je delal to previjalno za eno puncko in je bila bela, roza z rozicami in je reku, da tega Lm ne more imet. Pa baje da sobica tudi bo, upam, da pred poroko nasega malega Drobtinica, a ti ze dela urca tika-taka, tika-taka, kmalu bos mama. Nogavica, mi je ze ratalo pohvalit tiste slikce? vedno napisem, pa mi nikoli ne rata oddat. TVoja urca tudi ze zeloooooo tiktaka, porodna soba ze pocasi klice. Nogavica in Drobtinica, obema zelim lahek porod in predvsem bistveno hitrejsega kot je bil moj. Soncek, ha ha ha na tvoj sms. Kaj pa vem kaj je pri nas, smo deloholiki al ne, pir se kar pije v tej nasi dezelici. Ej, je tok smesno, tukaj popijejo moski bistveno vec piva kot v Slo in baje je na Bavarskem celo res oznacen kot hrana. Sam delamo pa tudi. Jaz sem ze 5 dan po porodu spedenala 4 stroje cunj, vceraj 7 dan pa vse to zlikala. Ma sem ze kar sestavljena nazaj skupaj. Imam sicer se okna za spucat, pa to bom pa res odlozila se nekaj casa. Ne ve, mi moje laufanj sem in tja al dojenje non stop topijo kg. Domov sem prisla z nekje +5, sedaj sem na +3,5. Da ne povem kolk sem danes za zajtrk pojedla, jem res neomejene kolicine, sam kg kar letijo stran, pa sem se gledala v ogledalo, ma sem ratala tok suha, sam kaj naj. Tassika, ce ti po pravici povem bi bila jaz na tvojem mestu cist za to, da mi naredijo carski rez. Jaz sem ga celo prosila, pa ga brez razloga niso hotli naredit. Ej, pa ne zeli si, da rodis pred rokom. Ti povem, da je 100x boljse rodit cim bolj tocno na rok. SAj otroku nic ne manjka, ce je rojen tam po 34 tednu, sam pol imam pa bistveno vec dela z njim. Ti kar zdrzi do roka, pol bomo pa dihale s tabo, ok. Rizkoo, men se zdi, da imas ti full vec dela s tvojim malim kot jaz. Jaz tega nasega vragca kamot cist na easy sama obvladam. sam res, je tako priden in nezahteven. Ceprav sem ob 20h zvecer tako mrtvo zaspana, pol od 20.30 do 21 greva pa ze v postlo in zaspim skupaj z malim. Komaj cakam, da bomo vsi trije skupaj doma, pol bo mali malo tudi z ocijem in bom imela vsaj nekaj casa zase, sedaj si zvecer tako zelim mal razvajanja v kopalnici pa ne znese. Bejbe, tukaj verjetn zgleda porod mal drgac kot pri vas. Tukaj nimas ves cas babice zraven. Dajo te v porodno, prikljucijo na CTG in babica ima par porodnih skupaj, v vsaki porodni pa na steni monitor z vsemi CTG-ji, da spremlja. Brez partnerja skor ne gre, babico lahko poklices al pa pride mimo vsake kvatre enkrat. Men se je na koncu, ko se je otrok spustil se zadnje 2 cm dol tok panika grabila, se mi je zdelo, da bo lihkar vn padel, babice pa nikjer. No, saj pol pride pravocasno, sam ko si v prvo tam na porodni mizi tudi ne ves tocno kako to poteka. Sem pa vceraj koncno sla cez darila ki jih dajo v bolnici. Madona kolk reci, kozmetike mi sploh ne bi bilo treba kupvat, saj je vse v paketku. kremic, olja, samponi, 2 dudi, slincek, kuponcki, ena gora robckov za ritko, brisacka in se bi se naslo. Pa ene par fajn zadev za brat, sem bila prav vesela tega za brat. Bejbike, pozdravcek vsem od mami mM in LM-ja
|