|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
9.10.2009 20:40:58   
Kepica83
Čerček punce!
Morem vam povedat da sem do ušes zaljubljena.... v mravljičinega princa. Kako je to lep bejbi to je neverjetno. user posted image user posted image  čudovit je!!!! Joj kakšen cuker. nemorem se ga nagledat.

Sonček nismo še v novem domeku. malo pred prvim upam da se bomo selili. V ponedeljek začnejo fasado delat pa vse ostalo zunaj kar še je potrebno. Naslednji teden oz. pred 15 se dobima z lastnico da podpišemo pogodbo. Komaj čakam da imam pogodbo v rokah, takrat bom mirna.
Morem se vam pohvalit, da mi je možek danes kupil "nov avto". No ni nov je pa novuser posted image user posted image . Je že malo v letih avtek ampak zeeelo očuvan, zelo lep. Hvala možek moj. Aja punce mislimd a moj nekaj skriva. Vsak dan čaka poštarja pa na pošto klicari. občutek imam da mi je angel sound naročiluser posted image . bomo vidli. Grozno strah me je pregleda v ponedeljek. Punce kakšna je verjetnost da je kaj narobe v 16 tednu??user posted image  jaz srčno upam,da bo vse vredu. Obljubim da če bo vse vredu bom se sprostila in začela uživat. bom začela z mojo bebo plavat hodit pa tak dalje.
A katero boli križ? Jaz komaj hodim. Ko naredim korak me od križa reže dol v nogo. 1x v levo 1x v desno nogo. Kaj je to kaj druga krivo ali nosečnost??

Še malo pa bom v 16 tednuuser posted image user posted image .

Punce kje ste vse? Jaz sem sama z mojima staršema. Moj je šel v nočno. Pol pa je 3 dni doma.
Aja po avto sem hodla v Celje oz. v Lopato. Nato pa sma šla na kosilo v Bistrico. K Leonardu.. pozna katera? Mmmmm super hrana.

Punce pridite čvekat z mano.

Lahko pride kera na planico...sladoleduser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
9.10.2009 20:51:53   
sonček85
kepica:aha  ,no upam da bo vse potekalo ok.Super za avoček,ja zakaj pa ne pokličeš da si 10 minut stran od meneuser posted image .uuuu lepo od dragega ,nekaj ti pripravljauser posted image user posted image user posted image
A kopat se boš hodla,ja no kopanje ni glih priporočljivo ker je lahko kaj v vodi ,samo jaz priznam da sem se v 4-5t ko pe nisem vedela.potem pa ne več k nismo šli
Križ:naj te dragi mal sede zmasira ko bo 3 dni doma user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 9.10.2009 20:53:40 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
9.10.2009 21:04:39   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kepica:aha  ,no upam da bo vse potekalo ok.Super za avoček,ja zakaj pa ne pokličeš da si 10 minut stran od meneuser posted image .uuuu lepo od dragega ,nekaj ti pripravljauser posted image user posted image user posted image
A kopat se boš hodla,ja no kopanje ni glih priporočljivo ker je lahko kaj v vodi ,samo jaz priznam da sem se v 4-5t ko pe nisem vedela.potem pa ne več k nismo šli

user posted image kam pa te naj pokličem zakladek??? neboš verjela da sem vidla dve punci ko sta bile z vozički pa sme se obrnila in pogledala če si slučajno ti, pa nisi bila. Prisežem da je res, res sem mislila nate. Pa še na občino sem hodla v Celju. Kakšna občina.... da dol padeš. full lepo zrihtana.
A tak da n priporočljivo kopanje?? No dobro da si mi povedala. Skoraj bi nardila pizd... user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
9.10.2009 21:13:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

user posted image kam pa te naj pokličem zakladek??? neboš verjela da sem vidla dve punci ko sta bile z vozički pa sme se obrnila in pogledala če si slučajno ti, pa nisi bila. Prisežem da je res, res sem mislila nate. Pa še na občino sem hodla v Celju. Kakšna občina.... da dol padeš. full lepo zrihtana.
A tak da n priporočljivo kopanje?? No dobro da si mi povedala. Skoraj bi nardila pizd... user posted image

Ja no jaz nisem glih v CE sem v Žalcu zato pa si imela smao 10 minut do mene ,se to ne.
Ja no bolje da ne ,povprašaj pa še raje G
Ja CE občina je pa res prečudovita,pa tudi osebje je kar prijazno

tko zdaj pa res grem,sem še malo kukala na FB :)user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
9.10.2009 21:19:22   
Kepica83
aha Žalec pa jaz dokaj dobro poznam user posted image .

No pol pa šibaj pančkat. se tipkamo ju3.

Nočko

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
10.10.2009 8:02:07   
tassika
Jutro punce, kje ste vse, še spiteuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
10.10.2009 8:03:54   
zvesta
Jutro...

Jaz sem že pokonci. S čisto zabasanim nosom in bolečinami v kosteh. Počutim se ubijalsko.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
10.10.2009 8:20:56   
pilotina
dobro jutro user posted image

tassika...nič ne spim...včeraj zvečer sem dragemu rekla, da ndanes bom pa spala, uf kako bom spala...ob sedmih nula nula sem bila kot sova user posted image ...no pa vsaj dragi sladko spančka user posted image

zvesta...joj revica, daj počivaj in se z vitaminčki filaj, pa bo mogoče hitro bolje...čuvaj se

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
10.10.2009 9:09:29   
tassika
Tudi jaz sem tqako mislila, pa sem se lačna zbudila in sem vstala, zdaj pa sept posprvaljava, kaj čmo, če pride nov marcedes dam je treba naredit plac pa ga opratuser posted image

Zvesta meni je ful pomagalo, čista limonada pol limone in malo vode pa na eks

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
10.10.2009 9:19:24   
pilotina
tassi

vidva kar lepo pospravljajta da bo plac za vozička user posted image

za v pon. pa je tko...dragi še ne gre v pon. stran tko, da greva lahko spet skupaj k Rešu...če bosta doma se morda res oglsiva...mislim, da nebi smela biti dolga pri Rešu user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
10.10.2009 10:01:29   
drobtinica29
jutro punce!

no za nekatere je že dan vidim da ste že ene dolgo pokonci user posted image

sonček ne sem že 2v1user posted image , kak dolgo pa ne vem, ker naš user posted image dela take vragolije v trebušku da je joooj user posted image , se kar nasmejem zraven. mene pa je začelo boleti v križu, pa medenične kosti in špikanje je tud prisotno od spodaj, tak da jaz mislim da se vse skupaj počasi začelo pomalem pripravljat.

ta teden sem bla kar zaposlena, sem še zadnje podrobnosti urejela za prihod novega čalana. Dobila sma dolgopričakovani vožiček in pa predalnik za pod previjalno,... no za razliko od MM in tassike, sem jaz imela očitno bolj pridnega mizarja, mi je predalnik naredil v 14 dneh in včeraj ga je pripelaj, in jaz sem lahko ponosno vanj zložila vse kar imam za user posted image , ... jeeeej.
Tako sedaj pa čakamo samo še user posted image !

Rižko lepo da si se oglasila, pa MM tudi!

Nogavica sedaj pa sma zgleda midve na vrsti user posted image , no ti imaš prednost, ker že veš kako vse to izgleda, zame je to prvič. Pa saj bo, se nič ne sekiram.

kepica super za avteka user posted image user posted image , kopala pa se tudi jaz nisem razen kar sem bila na morju to pa je čisto nekaj druga. V bazen pa nisem šla je preveč okužb in vsega. Vprašaj G.

lp, vsem ostalim

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
10.10.2009 10:10:00   
tassika
Pilotina sva doma.

Kepica, meni g. ni dovolila kopanja v bazenih, je rekla da naj grem rajši na morje, tako da je bila letos moja kopalna sezona 2x namočena rit v morju.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
10.10.2009 11:30:57   
Kepica83
jutro punce!
No hvala vsem za info o kopanju. Punce?? Je možno da meni voda uhaja? Hlačke imam vedno zeelo mokre. sicer imam veliko izcedka ampak višje gor po hlačkah je pa prav mokrouser posted image , kot da bi se polulala. Vsak dan si preoblečem po 4-5 hlačk.

Punce kdaj ste ve začutile brcike? Berem na temi aprilčice, da ene že v 13t3d so začutile. Jaz pa še nič.

Sem pa danes napolnila 15 tednov. Jupiii!!!user posted image  smo že v 16. Upam da bo vse vredu na pregledu. Mislite da bo mi G delala UZ? Ker moj bi rad bebija videl. ker še ga ni.

Lepo sobot vam želim. Jaz pa grem zdaj kuhat. Špinačo, pire krompir in jajčke. Aja že od 7 zjutraj laufam okrog. Prvo z psom ven, pol 22km v eno smer v živalsko trgovino po plašček za Leeja, za dež. Nato v trgovino, na pošto, v trgovino z avtodeli po nove brisalce, še 1x v trgovino in končno domov. Zdaj sem vse sčistla, zdaj pa kuhat. Ata, mama in moj pa uživajo. Moj še sicer pančka ker je delal do pol 6.

Se javim kaj po kosilu.

Lupčka vsem.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
10.10.2009 19:38:49   
Kepica83
Nikjer ni dobene. Cel dan sem sama tu gor. Me vsaj slikice od malega princa MM grejejo. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
10.10.2009 21:50:34   
Nogavica

Punce kdaj ste ve začutile brcike? Berem na temi aprilčice, da ene že v 13t3d so začutile. Jaz pa še nič.

Pri 13 tednih? user posted image  To se mi pa zdi malo zgodaj. Pravijo, da naj bi tazgodnje že lahko začutile nekje v 16t. Jaz sem pri obeh nekje tesno okrog 20 tedna, ne vem več natančno.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
11.10.2009 7:26:12   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Pri 13 tednih? user posted image  To se mi pa zdi malo zgodaj. Pravijo, da naj bi tazgodnje že lahko začutile nekje v 16t. Jaz sem pri obeh nekje tesno okrog 20 tedna, ne vem več natančno.

Ja ena je imela napisano da jih je začutila pri 13t3d sedaj pa jih redno čuti pri 14t4d.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
11.10.2009 8:15:19   
tassika
Jaz sem zelo malo čutila pri 18t, več potem v 20t. Kepica še malo pa bo, še par tednov, ko bom šla jaz rodit bo pri tebi že ful brcaluser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
11.10.2009 9:03:00   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Jaz sem zelo malo čutila pri 18t, več potem v 20t. Kepica še malo pa bo, še par tednov, ko bom šla jaz rodit bo pri tebi že ful brcaluser posted image

jutro !

Ti se že meni počasi rodit odpravljaš?  user posted image  jaz bi tuuudiii. Če bo v ponedeljek vse vredu, pol se več nebom toliko sekirala. Ker mam občutek da bo mi moj angelsound podaril. In bom lahko srčka vsak dan poslušala. user posted image  nebo si več kepica nohteke grizlauser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
11.10.2009 10:52:26   
sonček85
kepica:ja drugič se le oglasi.Voda:ja možno ,pokliči h G in se pojdi pokazat ali pa ne vem če se šupijo tisti testi za uhajanje vode
brce.po moje ni možno v 13t ,razen če je že 2-3 noseča.tiste prej čutijo-samo še vseeno ne tko kmalu okoli 16-17t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
11.10.2009 12:55:38   
Kepica83

kepica:ja drugič se le oglasi.Voda:ja možno ,pokliči h G in se pojdi pokazat ali pa ne vem če se šupijo tisti testi za uhajanje vode
brce.po moje ni možno v 13t ,razen če je že 2-3 noseča.tiste prej čutijo-samo še vseeno ne tko kmalu okoli 16-17t

Hej!
Saj ju3 imam pregled pri G pa bom ji omenila. Pa da vidim kaj bo rekla.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
11.10.2009 13:20:32   
malaMravljica
ojoj, ze dvakrat v dveh dnevih pisem tukaj, pa nikoli ne rata do konca.

Danes je bila pri nas spet patronazna, sva malega skopali in stehtali, vsak dan odkar sva doma je pridobil 50 g, je kar dobro  to baje. Ja, saj postaja vse bolj mocen, pije pa po 45 min skupaj. V kopanju je uzival 100/h, sem bila prav vesela.  Ma punce, res je cukrcek ta moj oktobrcek, tako ga imam rada. Vcasih ga gledam in se mi tako zasmili, ne vem kaj mu gre po glavi, se sprasujem ce ve, da sem nejgaova mama in je pri meni varen. Sem mu ze razlozila kaj pomeni mama in tata, sam kako naj on to razume.

Kepica. Hvala za pohvalo, ma tebi bi jaz tudi kar enga fantka zazelela, so tok fajn no, pravi frajerji. JAz sem si bolj zelela puncke sam sem full zadovoljna da je fantek, mu bom lahko pa ena kul mami, pa se kul ocija ima. Sem ze kupila eno modro majco, da bom vsklajena z vozickom.
Ej, pa napisi mi na mail al pa na zs kam se selite, tukaj sploh ne morem brat, sam trenutno stran preskilim, ni tok casa vec. PA tok pogresam ko smo tko full klepetale.
Pa se glede brcik v 13 tednu. Men je to tako na sumljivih tleh, pomoje cuti svojo prebavo, brcike tako zgodaj, so po moje cist nemozno, razn mooooogoce ce je ze res 4 ali 5 noseca. Ti se ne sekiraj, si ze tako dalec, uzivaj nosecnost, pa ozke majcke oblacit, da bo cel svet videl, da si nosecka. In ponosno razkazuj trebuh!

Aja, glede vozicka. Moje nakladanje da bo pasala dekca zraven, pa da se modra barva ne maze. Ah dejte no, ce bi bla punca bi imela pesceno oranznega, sedaj je moder samo zato, ker sem rekla mojemu kaksnega vzameva in je reku ja modrega. No, pa moder je tudi res lep, sam ne za punco user posted image user posted image user posted image

Drobtinica, madona mas hitrega mizarja. Najin je bil vceraj slucajno mimo in je videl LM-ja, joj ga ni mogu prehvalit. Pol je baje poklical mojega in skor jokal v telefon, da kok je lep. Pa direkt po previjalno je sel, da jo predela v belo-oreh, je delal to previjalno za eno puncko in je bila bela, roza z rozicami in je reku, da tega Lm ne more imet. Pa baje da sobica tudi bo, upam, da pred poroko nasega malega user posted image    Drobtinica, a ti ze dela urca tika-taka, tika-taka, kmalu bos mama.

Nogavica, mi je ze ratalo pohvalit tiste slikce? vedno napisem, pa mi nikoli ne rata oddat. TVoja urca tudi ze zeloooooo tiktaka, porodna soba ze pocasi klice.

Nogavica in Drobtinica, obema zelim lahek porod in predvsem bistveno hitrejsega kot je bil moj.

Soncek, ha ha ha na tvoj sms. Kaj pa vem kaj je pri nas, smo deloholiki al ne, pir se kar pije v tej nasi dezelici. Ej, je tok smesno, tukaj popijejo moski bistveno vec piva kot v Slo in baje je na Bavarskem celo res oznacen kot hrana.  Sam delamo pa tudi. Jaz sem ze 5 dan po porodu spedenala 4 stroje cunj, vceraj 7 dan pa vse to zlikala. Ma sem ze kar sestavljena nazaj skupaj. Imam sicer se okna za spucat, pa to bom pa res odlozila se nekaj casa. Ne ve, mi moje laufanj sem in tja al dojenje non stop topijo kg. Domov sem prisla z nekje +5, sedaj sem na +3,5. Da ne povem kolk sem danes za zajtrk pojedla, jem res neomejene kolicine, sam kg kar letijo stran, pa sem se gledala v ogledalo, ma sem ratala tok suha, sam kaj naj.

Tassika, ce ti po pravici povem bi bila jaz na tvojem mestu cist za to, da mi naredijo carski rez. Jaz sem ga celo prosila, pa ga brez razloga niso hotli naredit. Ej, pa ne zeli si, da rodis pred rokom. Ti povem, da je 100x boljse rodit cim bolj tocno na rok. SAj otroku nic ne manjka, ce je rojen tam po 34 tednu, sam pol imam pa bistveno vec dela z njim. Ti kar zdrzi do roka, pol bomo pa dihale s tabo, ok.

Rizkoo, men se zdi, da imas ti full vec dela s tvojim malim kot jaz. Jaz tega nasega vragca kamot cist na easy sama obvladam. sam res, je tako priden in nezahteven. Ceprav sem ob 20h zvecer tako mrtvo zaspana, pol od 20.30 do 21 greva pa ze v postlo in zaspim skupaj z malim. Komaj cakam, da bomo vsi trije skupaj doma, pol bo mali malo tudi z ocijem in bom imela vsaj nekaj casa zase, sedaj si zvecer tako zelim mal razvajanja v kopalnici pa ne znese.

Bejbe, tukaj verjetn zgleda porod mal drgac kot pri vas. Tukaj nimas ves cas babice zraven. Dajo te v porodno, prikljucijo na CTG in babica ima par porodnih skupaj, v vsaki porodni pa na steni monitor z vsemi CTG-ji, da spremlja. Brez partnerja skor ne gre, babico lahko poklices al pa pride mimo vsake kvatre enkrat. Men se je na koncu, ko se je otrok spustil se zadnje 2 cm dol tok panika grabila, se mi je zdelo, da bo lihkar vn padel, babice pa nikjer. No, saj pol pride pravocasno, sam ko si v prvo tam na porodni mizi tudi ne ves tocno kako to poteka.
Sem pa vceraj koncno sla cez darila ki jih dajo v bolnici. Madona kolk reci, kozmetike mi sploh ne bi bilo treba kupvat, saj je vse v paketku. kremic, olja, samponi, 2 dudi, slincek, kuponcki, ena gora robckov za ritko, brisacka in se bi se naslo. Pa ene par fajn zadev za brat, sem bila prav vesela tega za brat.

Bejbike, pozdravcek vsem od mami mM in LM-ja

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
11.10.2009 17:44:02   
sonček85
mm:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sms jaz sem se tko narežala zraven,ko sem ga dobilalepo za sobico,ja LM je pa res pravi sladkorček ,tudi jaz se ga ne morem nagledat.Si pa zellllllo pridna

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
11.10.2009 20:03:55   
tassika
Evo mene, utrujena do konca, kje je moja kondicijauser posted image

MM se strinjam s tabo, upam na najboljše, sam vpliva pa nimam kaj veliko, baje se pri ZO večkrat zgodi, da rodiš potem malo prej, saj jaz ne bi še sedaj, tam po 37t enkrat, sej zato grem tudi takrat na obrat, ker si ga prej ne upajo delat, ravno zaradi zgoraj navedenega razloga.

Toliko zaenkrat, mogoče bom imela jutri kaj več energije za pisanje, zdajle vidim samo horizontalo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
11.10.2009 20:20:56   
Kepica83
Punce bolj se bliža jutrišnji pregled bolj me je strah. Pa tako sem se ga že veselila. Najbolj me je strah ker gre moj zraven. Ko je šel v prvi nosečnosti zraven in me zunaj čakal da bi pikico videl je šlo vse narobe. Cel čas je čakal da pridem po njega. Ko stopim ven on ves nasmejan vstane in me gleda z njegovimi velikimi črnimi okicami. Jaz vzamem jakne in črta ven. On pa za mano: kepica kaj je narobe? Kaj je z najinim dojenčkom?user posted image user posted image  tega nočem več v življenju doživet. Nočem da še ga kdaj vidim tak jokatuser posted image . Na smrt me je strah punce.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
11.10.2009 20:37:10   
a.biba
Kepica83 čisto te razumem, da te je groza glede na to kar si že dala skozi, pa vseeno poskušaj kar se da pozitivno, ne se obremenjevat... glej paziš nase in svoje dete v sebi, če je kakšna višja sili nobena ne bo mogla nič vplivat. Pa glede na to, da ste že tako daleč prišli je res mala šansa, da bi bilo kaj narobe. Tako, da umiri se, božaj trebuščeka in se veseli, ker bosta jutri spet videla svojo štručko, ki pridno raste in se razvije.
Glede brcik pa jaz skor ne verjamem, da katera čuti že tako hitro. Jaz sem prvič v 19. tednu, pri drugi nosečnosti pravijo, da je prej, samo to 13, 14, 15 tednov je pa verjetno bolj prebava in raztezanje in ne prave brcike. Še malo pa jih boš tudi ti deležna.
Naj ti še zaželim lep pregled, poln lepih pogledov na bebico in glej da boš poročala. Smo v mislih s tabo!!!!

Jaz sem pa zdajle gledala porod na biba leze, tiste mamice, ki so jo spremljali čez celo nosečnost. So mi kar solze tekle in sem svoj porod podoživela. Krasno je bilo, pa krasno še bo... vse slabo se pa tako pozabi...

Zdaj pa spat, ker tile vikend mene čisto ubijajo, pa slabo mi je da joj... hrane sploh videt več ne more, najhujše je pa pri mesu... blje, mi je še bolj slabo, ko sem tole samo napisala.

Lahko noč! Grem z mislim drugam!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?