Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 12:08:19
|
|
|
|
Blacky*
|
blaža, no daj me akceptaj na FB... a me ne maraš
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 12:10:17
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Nizy, kar big mamma sem bla spet, res je Tkole sem bla dobre 3 ure preden sem rodila , frišno sklistirana Aja, pa mislim, da sem tik pred tem slikanjem še z Ello govorila lepotička O hvala, kaj piješ dolenjka res super zgledaš... upam, da bom jaz vsaj pol toliko ... ko bo čas za to
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 12:13:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Nizy, kar big mamma sem bla spet, res je Tkole sem bla dobre 3 ure preden sem rodila , frišno sklistirana Aja, pa mislim, da sem tik pred tem slikanjem še z Ello govorila lepotička O hvala, kaj piješ dolenjka res super zgledaš... upam, da bom jaz vsaj pol toliko ... ko bo čas za to sej sem vedla da se bo še katera oglasila ker sem pijačo omenila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 12:14:30
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka, a tebi bodo v ponedeljek spet amnio delal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 12:23:07
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, a tebi bodo v ponedeljek spet amnio delal ne, ker bom do takrat že rodila drugače pa jaaaaaaaaaa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 12:35:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, a tebi bodo v ponedeljek spet amnio delal ne, ker bom do takrat že rodila drugače pa jaaaaaaaaaa ne, do takrat še ne boš rodila, ker imaš 14 rok je pa res, da če ti bodo v pon delal še 1x amnio, pol do 14. ne boš 2 v 1
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 12:54:35
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, a tebi bodo v ponedeljek spet amnio delal ne, ker bom do takrat že rodila drugače pa jaaaaaaaaaa ne, do takrat še ne boš rodila, ker imaš 14 rok je pa res, da če ti bodo v pon delal še 1x amnio, pol do 14. ne boš 2 v 1 sva se danes z mojim hecala da je moje telo navajeno na 3 amnie, tako da glih danes teden rodim matr, na koncu bo še res tko saj zdaj mi je že po malem vseeno ker 1x pač bo, mal mam skoz v mislih tist čep, pa itak ni nič efekta, tako da... naj lepo še počaka del vikenda, da mojemu še torto spečem in se jutri poveselimo, v nedeljo naj me pa pelje če že hoče so mi pa vsi datumi od danes do nedelje všeč, tako da naj zdaj enkrat pride Grem pripravit za kosilo in se spet mal razmigat...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 12:56:41
|
|
|
|
torcica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Počasi verjemem, da bom res še do nedelje doma Sem začela po ne vem koliko mesecih tamalo dvigovat, pa ni efekta tako da... zgleda mu/ji je čist fajn še na toplem, naj pa bo, če že hoče bit Zdele šibava s tamalo na sprehod da se mal razmigava, potem pa standardni dan naprej, sva sami, moj ma danes fešto na šihtu, jo je le dočakal Sem pa poiskala slikce bušija iz 1. da mal primerjam in evo vam razliko To je buši pri Larisi-39t To pa danes, 39t2d Nič, šibava da se zbrihtam Joj, kok maš lep trebušček Februarka . Meni je žal, da se nisem v prvi nosečnosti nič slikala , sem pa tudi jaz imela v drugo dosti večji trebuh.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 13:10:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, a tebi bodo v ponedeljek spet amnio delal ne, ker bom do takrat že rodila drugače pa jaaaaaaaaaa ne, do takrat še ne boš rodila, ker imaš 14 rok je pa res, da če ti bodo v pon delal še 1x amnio, pol do 14. ne boš 2 v 1 sva se danes z mojim hecala da je moje telo navajeno na 3 amnie, tako da glih danes teden rodim matr, na koncu bo še res tko saj zdaj mi je že po malem vseeno ker 1x pač bo, mal mam skoz v mislih tist čep, pa itak ni nič efekta, tako da... naj lepo še počaka del vikenda, da mojemu še torto spečem in se jutri poveselimo, v nedeljo naj me pa pelje če že hoče so mi pa vsi datumi od danes do nedelje všeč, tako da naj zdaj enkrat pride Grem pripravit za kosilo in se spet mal razmigat... Amnio res baje lahko sproži čeprav očitno tebi ne pomaga No, jaz že dolgo trdim, da čist preveč jamraš da bi kaj prej rodila. Če sem jaz lahko do konca zdržala pa daj še ti, zakaj bi blo pa teb boljš k men
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 13:12:00
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Nizy, kar big mamma sem bla spet, res je Tkole sem bla dobre 3 ure preden sem rodila , frišno sklistirana Aja, pa mislim, da sem tik pred tem slikanjem še z Ello govorila lepotička O hvala, kaj piješ dolenjka res super zgledaš... upam, da bom jaz vsaj pol toliko ... ko bo čas za to sej sem vedla da se bo še katera oglasila ker sem pijačo omenila šefla prečudovito zgledašššš. kako pijačo pa časitš? jaz mam za tvojo slabokrvnost doma prišparan mega dober refoškov barik, tako da ne boš mislila dane skrbimo za tvoje zdravje drugače pa dan. Pri nas je danes idrija na kvadrat. sem cel dan okoli laufala, tako da sem se prov spotila. še malo pa bom šla po moji dve čebeli in domov.... popoldne gre pa mia na mini počitnice in bo ana kraljevala po maminih živcih v ednini
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 15:11:15
|
|
|
|
Stipe air force
|
Daaaaaaaaaaaaaaan... Danes sem bil pa leteci in to po tleh..... sem zrihtal otroski dodatek za oba diteta u paketu - coporativno.... za Maksa zdravstveno zavarovanje ter bil na davcni, tko da ze mamo davcno cifro (to itak naredijo avtomticno, samo postopek sem skrajsal).... Inace... sem se vedno support Sefli... .... kotrljam se u glavnom nizbrdo, jer uzbrdo nece.... .... mogoć... jednog dana kej drgac.... PS: Februarka, imas veliko lepsi trebuh od mene .... in manjsi od Sefle, preden je bla akcija ....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 16:25:23
|
|
|
|
Blacky*
|
no, pa sem doma... v praznem flatu, moja2 in liuka so pa pri babi...mah... že zdaj jih pogrešam do pol osmih me čaka kar nekaj dela, malo bom pospravila, se zrihtala, nato pa bejbs night out
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 22:28:34
|
|
|
|
lillchy123
|
čer sem pršla sam pogledat, če lahko spijem kak kozarc na zdravje malemu februarčk-u/ici, pa vidim, da bom raj kar vseen enga ruknila, ker če bom februarko čakala da rodi, bom še dehidrirala drugač sem pa dons dežurna, ker je Luka zakuhal mah, upam, da bo hitro ok. nočko, lepe sanje in če gre ktera rodit, pol hiter, lahek in lep porod
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.10.2009 7:13:32
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Mi smo pa že vsi vsali In to ob 6 uri . MAter se nam dogaja. vo kavica se pije, in bi pasal zraven še kak čvek, pa ni nikjer nobenega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.10.2009 10:12:36
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer sem pršla sam pogledat, če lahko spijem kak kozarc na zdravje malemu februarčk-u/ici, pa vidim, da bom raj kar vseen enga ruknila, ker če bom februarko čakala da rodi, bom še dehidrirala drugač sem pa dons dežurna, ker je Luka zakuhal mah, upam, da bo hitro ok. nočko, lepe sanje in če gre ktera rodit, pol hiter, lahek in lep porod kljub temu da sem čist nenaspana, sem se zdele ful nasmejala Naši bi tud že pili, pa ni še nič vsak večer me matra, pa me zgleda ne zmatra dost, tako da... Smo po zajtrku, torta je narejena in v hladilniku, zdaj pa mal počitka, potem pa še pospravit stanovanje z dragim... še zadnjič pol pa fešta Lilchy, upam da je Luka že ok Lep vikend!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.10.2009 10:18:30
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. Mi smo pa že vsi vsali In to ob 6 uri . MAter se nam dogaja. vo kavica se pije, in bi pasal zraven še kak čvek, pa ni nikjer nobenega ....ma vi pa kar sred noci ustajate.... ..... ker zivite na vasi in samo jeste in pijeste.... ... Midva s Carico sva ustala malo pred 8mo .... Sefla in Maks pol ure za nama .... zdej pa Maks s polnim trebusckom ze sanja.... Carica s polnim trebusckom gleda telebajske.... Sefla pa s praznim trebuhom zurira po mercatorju.... men pa manjka nekdo za cvek ker kavo sem ze spil...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.10.2009 11:15:39
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. Mi smo pa že vsi vsali In to ob 6 uri . MAter se nam dogaja. vo kavica se pije, in bi pasal zraven še kak čvek, pa ni nikjer nobenega ....ma vi pa kar sred noci ustajate.... ..... ker zivite na vasi in samo jeste in pijeste.... ... Midva s Carico sva ustala malo pred 8mo .... Sefla in Maks pol ure za nama .... zdej pa Maks s polnim trebusckom ze sanja.... Carica s polnim trebusckom gleda telebajske.... Sefla pa s praznim trebuhom zurira po mercatorju.... men pa manjka nekdo za cvek ker kavo sem ze spil... ha ha ha stipe, pri nas se potička peče, pa kosilo je na 3/4 narejeno. bo kar pašta bolognese na sporedu. zdej grem še na vrt po solatko. danes bova s Pinotom kar sama jedla, ker ana že spi , Mia je pa na vikend paketu pri pranoni in teti. Sploh ne pomnim kdaj sva na zadnje sama jedla... Že dolgo ne.. bo treba mizo pripravit slavnostno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.10.2009 11:47:28
|
|
|
|
Stipe air force
|
Pina... pr nas pa ni nona-baka servisa ... tko da skoristita cajt za slavnostno kosilo.... miza je dobra za vseeeeeeeeeeee..... .........
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.10.2009 11:58:57
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Pina... pr nas pa ni nona-baka servisa ... tko da skoristita cajt za slavnostno kosilo.... miza je dobra za vseeeeeeeeeeee..... ......... Stipe sej ga tudi pri nas ni. Je teta servis. Ampak to je enkrat na 6 let..tako da....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.10.2009 11:59:58
|
|
|
|
buči
|
Dan!!!!!!!! Po 10 dneh sem spet online! Končno so nama zrihtal pc in net, sva imela več kot 40 virusov in 16 trojancev, avast je zablokiral internet, skratka tema. Sem vas pogrešala, grem nazaj gledat fotke!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.10.2009 12:01:16
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan!!!!!!!! Po 10 dneh sem spet online! Končno so nama zrihtal pc in net, sva imela več kot 40 virusov in 16 trojancev, avast je zablokiral internet, skratka tema. Sem vas pogrešala, grem nazaj gledat fotke! buči... to je blo pa prov katastrofa.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.10.2009 12:54:42
|
|
|
|
buči
|
A si predstavljaš, ko sem teste pisala? Nikakor!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.10.2009 13:00:40
|
|
|
|
buči
|
Sem našla slikice Stpičev, lepi ste, no predvsem otroka ... . Blaža, pa tvoje torte sem videla! Noro. Drugo leto ima moj fotr 70, bi mi naredila torto "Triglav"? To bi dol padel, če bi kaj takega dobil! A imam preveč bujno domišljijo? ker ko tole gledam, imam občutek, da se ti prav igračkaš z materiali.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.10.2009 13:04:43
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem našla slikice Stpičev, lepi ste, no predvsem otroka ... . Blaža, pa tvoje torte sem videla! Noro. Drugo leto ima moj fotr 70, bi mi naredila torto "Triglav"? To bi dol padel, če bi kaj takega dobil! A imam preveč bujno domišljijo? ker ko tole gledam, imam občutek, da se ti prav igračkaš z materiali. Rabim kako slikico za triglav, ker še nisem bla na Triglavu, pa a si malo pogledam. Kdaj pa ma točno? Bom malo naštudirala, pa ti javim. A iskat bi jo pršla, če ti jo nardim? Al si se samo malo pohecala?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.10.2009 13:05:50
|
|
|
|
blaža
|
A zdej sem vidla, ni panike, za drugo leto bom že naštudirala. Se bova zmenle, samo me prej spomni, bom že kej naštudirala, če se odločiš.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostemIgre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?