|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
9.10.2009 12:08:19   
Blacky*
blaža, no daj me akceptaj na FB... a me ne maraš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
9.10.2009 12:10:17   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Ja Nizy, kar big mamma sem bla spet, res je user posted image  Tkole sem bla dobre 3 ure preden sem rodila user posted image , frišno sklistirana user posted image

user posted image

Aja, pa mislim, da sem tik pred tem slikanjem še z Ello govorila user posted image

lepotičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O hvala, kaj piješ user posted image  user posted image

dolenjka res super zgledaš... upam, da bom jaz vsaj pol toliko user posted image ... ko bo čas za to user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
9.10.2009 12:13:47   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Ja Nizy, kar big mamma sem bla spet, res je user posted image  Tkole sem bla dobre 3 ure preden sem rodila user posted image , frišno sklistirana user posted image

user posted image

Aja, pa mislim, da sem tik pred tem slikanjem še z Ello govorila user posted image

lepotičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka res super zgledaš... upam, da bom jaz vsaj pol toliko user posted image ... ko bo čas za to user posted image

sej sem vedla da se bo še katera oglasila ker sem pijačo omenila user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
9.10.2009 12:14:30   
dolenjka
Februarka, a tebi bodo v ponedeljek spet amnio delal user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
9.10.2009 12:23:07   
Februarka08

ne, ker bom do takrat že rodilauser posted image drugače pa jaaaaaaaaaauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
9.10.2009 12:35:23   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

ne, ker bom do takrat že rodilauser posted image drugače pa jaaaaaaaaaauser posted image

ne, do takrat še ne boš rodila, ker imaš 14 rok user posted image  je pa res, da če ti bodo v pon delal še 1x  amnio, pol do 14. ne boš 2 v 1 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3081
9.10.2009 12:54:35   
Februarka08

ne, do takrat še ne boš rodila, ker imaš 14 rok user posted image  je pa res, da če ti bodo v pon delal še 1x  amnio, pol do 14. ne boš 2 v 1 user posted image

sva se danes z mojim hecala da je moje telo navajeno na 3 amnie, tako da glih danes teden rodimuser posted image user posted image user posted image matr, na koncu bo še res tkouser posted image saj zdaj mi je že po malem vseeno ker 1x pač bo, mal mam skoz v mislih tist čep, pa itak ni nič efekta, tako da... naj lepo še počaka del vikenda, da mojemu še torto spečem in se jutri poveselimo, v nedeljo naj me pa pelje če že hočeuser posted image so mi pa vsi datumi od danes do nedelje všeč, tako da naj zdaj enkrat prideuser posted image

Grem pripravit za kosilo in se spet mal razmigat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
9.10.2009 12:56:41   
torcica

Jutro.

Počasi verjemem, da bom res še do nedelje domauser posted image user posted image user posted image Sem začela po ne vem koliko mesecih tamalo dvigovat, pa ni efektauser posted image tako da... zgleda mu/ji je čist fajn še na toplem, naj pa bo, če že hoče bituser posted image Zdele šibava s tamalo na sprehod da se mal razmigava, potem pa standardni dan naprej, sva sami, moj ma danes fešto na šihtu, jo je le dočakaluser posted image

Sem pa poiskala slikce bušija iz 1.user posted image da mal primerjam in evo vam razlikouser posted image
To je buši pri Larisi-39t
user posted image

To pa danes, 39t2d
user posted image

Nič, šibava da se zbrihtamuser posted image

Joj, kok maš lep trebušček Februarka user posted image user posted image user posted image . Meni je žal, da se nisem v prvi nosečnosti nič slikala user posted image , sem pa tudi jaz imela v drugo dosti večji trebuh.

Neposredna povezava do sporočila: 3083
9.10.2009 13:10:18   
dolenjka

sva se danes z mojim hecala da je moje telo navajeno na 3 amnie, tako da glih danes teden rodimuser posted image user posted image user posted image matr, na koncu bo še res tkouser posted image saj zdaj mi je že po malem vseeno ker 1x pač bo, mal mam skoz v mislih tist čep, pa itak ni nič efekta, tako da... naj lepo še počaka del vikenda, da mojemu še torto spečem in se jutri poveselimo, v nedeljo naj me pa pelje če že hočeuser posted image so mi pa vsi datumi od danes do nedelje všeč, tako da naj zdaj enkrat prideuser posted image

Grem pripravit za kosilo in se spet mal razmigat...

Amnio res baje lahko sproži čeprav očitno tebi ne pomaga user posted image

No, jaz že dolgo trdim, da čist preveč jamraš da bi kaj prej rodila. Če sem jaz lahko do konca zdržala pa daj še ti, zakaj bi blo pa teb boljš k men user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3084
9.10.2009 13:12:00   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

user posted image

sej sem vedla da se bo še katera oglasila ker sem pijačo omenila user posted image  user posted image  user posted image

šefla prečudovito zgledašššš.
kako pijačo pa časitš?user posted image

jaz mam za tvojo slabokrvnost doma prišparan mega dober refoškov barik, tako da ne boš mislila dane skrbimo za tvoje zdravjeuser posted image

drugače pa dan.
Pri nas je danes idrija na kvadrat. sem cel dan okoli laufala, tako da sem se prov spotila.
še malo pa bom šla po moji dve čebeli in domov....
popoldne gre pa mia na mini počitnice in bo ana kraljevala po maminih živcih v edniniuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
9.10.2009 15:11:15   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaaaaaan... user posted image  user posted image  user posted image

Danes sem bil pa leteci in to po tleh..... sem zrihtal otroski dodatek za oba diteta u paketu - coporativno.... za Maksa zdravstveno zavarovanje ter bil na davcni, tko da ze mamo davcno cifro (to itak naredijo avtomticno, samo postopek sem skrajsal).... user posted image
Inace... sem se vedno support Sefli... user posted image .... kotrljam se u glavnom nizbrdo, jer uzbrdo nece.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .... mogoć... jednog dana kej drgac.... user posted image

PS: Februarka, imas veliko lepsi trebuh od mene user posted image .... in manjsi od Sefle, preden je bla akcija user posted image ....

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
9.10.2009 16:25:23   
Blacky*
no, pa sem doma... v praznem flatu, moja2 in liuka so pa pri babi...mah... že zdaj jih pogrešam

do pol osmih me čaka kar nekaj dela, malo bom pospravila, se zrihtala, nato pa bejbs night out user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
9.10.2009 22:28:34   
lillchy123
čer user posted image

sem pršla sam pogledat, če lahko spijem kak kozarc na zdravje malemu februarčk-u/ici, pa vidim, da bom raj kar vseen enga ruknila, ker če bom februarko čakala da rodi, bom še dehidrirala user posted image user posted image user posted image

drugač sem pa dons dežurna, ker je Luka zakuhal user posted image mah, upam, da bo hitro ok.

nočko, lepe sanje in če gre ktera rodit, pol hiter, lahek in lep porod user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
10.10.2009 7:13:32   
pina-1
Jutro.
Mi smo pa že vsi vsaliuser posted image  In to ob 6 uriuser posted image . MAter se nam dogaja.

vo kavica se pije, in bi pasal zraven še kak čvek, pa ni nikjer user posted image  nobenegauser posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
10.10.2009 10:12:36   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

čer user posted image

sem pršla sam pogledat, če lahko spijem kak kozarc na zdravje malemu februarčk-u/ici, pa vidim, da bom raj kar vseen enga ruknila, ker če bom februarko čakala da rodi, bom še dehidrirala user posted image user posted image user posted image

drugač sem pa dons dežurna, ker je Luka zakuhal user posted image mah, upam, da bo hitro ok.

nočko, lepe sanje in če gre ktera rodit, pol hiter, lahek in lep porod user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kljub temu da sem čist nenaspana, sem se zdele ful nasmejalauser posted image user posted image
Naši bi tud že pili, pa ni še ničuser posted image vsak večer me matra, pa me zgleda ne zmatra dost, tako da...
Smo po zajtrku, torta je narejena in v hladilniku, zdaj pa mal počitka, potem pa še pospravit stanovanje z dragim... še zadnjičuser posted image pol pa feštauser posted image

Lilchy, upam da je Luka že okuser posted image user posted image user posted image

Lep vikend!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
10.10.2009 10:18:30   
Stipe air force
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro.
Mi smo pa že vsi vsaliuser posted image  In to ob 6 uriuser posted image . MAter se nam dogaja.

vo kavica se pije, in bi pasal zraven še kak čvek, pa ni nikjer user posted image  nobenegauser posted image

....ma vi pa kar sred noci ustajate.... user posted image ..... ker zivite na vasi in samo jeste in pijeste.... user posted image ...
Midva s Carico sva ustala malo pred 8mo user posted image .... Sefla in Maks pol ure za nama user posted image .... zdej pa Maks s polnim trebusckom ze sanja.... Carica s polnim trebusckom gleda telebajske.... Sefla pa s praznim trebuhom zurira po mercatorju.... men pa manjka nekdo za cvek ker kavo sem ze spil... user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
10.10.2009 11:15:39   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro.

....ma vi pa kar sred noci ustajate.... user posted image ..... ker zivite na vasi in samo jeste in pijeste.... user posted image ...
Midva s Carico sva ustala malo pred 8mo user posted image .... Sefla in Maks pol ure za nama user posted image .... zdej pa Maks s polnim trebusckom ze sanja.... Carica s polnim trebusckom gleda telebajske.... Sefla pa s praznim trebuhom zurira po mercatorju.... men pa manjka nekdo za cvek ker kavo sem ze spil... user posted image

ha ha ha

stipe, pri nas se potička peče, pa kosilo je na 3/4 narejeno. bo kar pašta bolognese na sporedu.
zdej grem še na vrt po solatko. danes bova s Pinotom kar sama jedla, ker ana že spiuser posted image , Mia je pa na vikend paketu pri pranoni in teti.
Sploh ne pomnim kdaj sva na zadnje sama jedla... Že dolgo ne.. bo treba mizo pripravit slavnostnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3092
10.10.2009 11:47:28   
Stipe air force
Pina... pr nas pa ni nona-baka servisa user posted image ... tko da skoristita cajt za slavnostno kosilo.... miza je dobra za vseeeeeeeeeeee..... user posted image  user posted image  user posted image .........

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
10.10.2009 11:58:57   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Pina... pr nas pa ni nona-baka servisa user posted image ... tko da skoristita cajt za slavnostno kosilo.... miza je dobra za vseeeeeeeeeeee..... user posted image  user posted image  user posted image .........

Stipe sej ga tudi pri nas ni. Je teta servis. Ampak to je enkrat na 6 let..tako da....

Neposredna povezava do sporočila: 3094
10.10.2009 11:59:58   
buči
Dan!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image  Po 10 dneh sem spet online! Končno so nama zrihtal pc in net, sva imela več kot 40 virusov in 16 trojancev, avast je zablokiral internet, skratka tema. Sem vas pogrešala, grem nazaj gledat fotke!

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 3095
10.10.2009 12:01:16   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image  Po 10 dneh sem spet online! Končno so nama zrihtal pc in net, sva imela več kot 40 virusov in 16 trojancev, avast je zablokiral internet, skratka tema. Sem vas pogrešala, grem nazaj gledat fotke!

buči... to je blo pa prov katastrofa.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
10.10.2009 12:54:42   
buči
A si predstavljaš, ko sem teste pisala? Nikakor! user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
10.10.2009 13:00:40   
buči
Sem našla slikice Stpičev, lepi ste, no predvsem otroka ... user posted image .

Blaža, pa tvoje torte sem videla! user posted image  Noro. Drugo leto ima moj fotr 70, bi mi naredila torto "Triglav"? To bi dol padel, če bi kaj takega dobil! A imam preveč bujno domišljijo? ker ko tole gledam, imam občutek, da se ti prav igračkaš z materiali.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
10.10.2009 13:04:43   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Sem našla slikice Stpičev, lepi ste, no predvsem otroka ... user posted image .

Blaža, pa tvoje torte sem videla! user posted image  Noro. Drugo leto ima moj fotr 70, bi mi naredila torto "Triglav"? To bi dol padel, če bi kaj takega dobil! A imam preveč bujno domišljijo? ker ko tole gledam, imam občutek, da se ti prav igračkaš z materiali.

Rabim kako slikico za triglav, ker še nisem bla na Triglavu, pa a si malo pogledam.user posted image Kdaj pa ma točno? Bom malo naštudirala, pa ti javim. A iskat bi jo pršla, če ti jo nardim? Al si se samo malo pohecala?user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
10.10.2009 13:05:50   
blaža
A zdej sem vidla, ni panike, za drugo leto bom že naštudirala.user posted image Se bova zmenle, samo me prej spomni, bom že kej naštudirala, če se odločiš.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?