|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
9.10.2009 8:19:26   
itata
jutro,
naša noč kr neki, jakob je skoz neki jamral. učke ma mal vnete, ampak nobene panike. sam ponoč se mu mal spopajo pa mal več ma zaspančkov čez dan. mal je prehlajen, kaj je blo pa druzga pa pojma nimam.
drugač sem fajn. zaenkrat se je situacija pri mojmu v službi umirila. zdej bomo pa vidl kako bo. men se pa tud neke nove priložnosti kažejo, tko da... nikol se ne ve kam me zaneseuser posted image načeloma je pa moj moto do nadaljnega (še par mesecev): "učiti se učiti se in še enkrat učiti se"user posted image tko da neki jako zanimiva nisem.
danes pridem okol pol petih na gibigib oz mercator center, če bo dež. tko da se vidimo in poklepetamo!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
9.10.2009 8:21:23   
itata
aja včeri sem šla mal prej iz službe in direkt v vrtec in sva bila z Jakobom na delavnicah - v okviru tedna otroka. je ful risal z voščenkami in se tam po enem poligonu preganjal. prav smešn je bilo. mali riše k norc. pa zraven razlaga kaj ti je narisaluser posted image . zdej ga sprašujem kdo je fant in kdo punca ... pol pa ful razmišljauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
9.10.2009 9:28:10   
Februarka08
Jutro.

Počasi verjemem, da bom res še do nedelje domauser posted image user posted image user posted image Sem začela po ne vem koliko mesecih tamalo dvigovat, pa ni efektauser posted image tako da... zgleda mu/ji je čist fajn še na toplem, naj pa bo, če že hoče bituser posted image Zdele šibava s tamalo na sprehod da se mal razmigava, potem pa standardni dan naprej, sva sami, moj ma danes fešto na šihtu, jo je le dočakaluser posted image

Sem pa poiskala slikce bušija iz 1.user posted image da mal primerjam in evo vam razlikouser posted image
To je buši pri Larisi-39t
user posted image

To pa danes, 39t2d
user posted image

Nič, šibava da se zbrihtamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
9.10.2009 9:31:15   
listek1
jutro,

midva prideva cca. ob 17h. Itata kje pa so te delavnice? Bi šla mogoče mal čez vikend pogledat.

Mi smo spali super, celo noč. Je pa mali taka faca ratal, je rekla varuška, da je ful priden, da velik je in ko poje kosilo, gre še k njenemu možu, se mu vsede v naročje in še pri njem potem je naprej. Ko da ne bi že prej pojedel dveh porcij kosila user posted image user posted image user posted image user posted image  

Komaj čakam danes, da poklepetamo user posted image user posted image user posted image .

Pa GOSPA JENCILI tudi pride user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
9.10.2009 9:31:46   
Blacky*
dan,

hitro pofočkanje user posted image user posted image user posted image

mam full dela in to bo tako še cez cel vikend, končujem projekt, dead line je pa v četrtek... mah saj bo user posted image

lep dan in naj hitro minejo te urice, da boste kmalu s svojimi šrkati in škratinjami user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
9.10.2009 9:32:47   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

Počasi verjemem, da bom res še do nedelje domauser posted image user posted image user posted image Sem začela po ne vem koliko mesecih tamalo dvigovat, pa ni efektauser posted image tako da... zgleda mu/ji je čist fajn še na toplem, naj pa bo, če že hoče bituser posted image Zdele šibava s tamalo na sprehod da se mal razmigava, potem pa standardni dan naprej, sva sami, moj ma danes fešto na šihtu, jo je le dočakaluser posted image

Sem pa poiskala slikce bušija iz 1.user posted image da mal primerjam in evo vam razlikouser posted image
user posted image

To pa danes, 39t2d
user posted image

lep buši user posted image  A mogoče prideš tudi ti danes naokoli?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
9.10.2009 9:33:32   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

jutro,

midva prideva cca. ob 17h. Itata kje pa so te delavnice? Bi šla mogoče mal čez vikend pogledat.

Mi smo spali super, celo noč. Je pa mali taka faca ratal, je rekla varuška, da je ful priden, da velik je in ko poje kosilo, gre še k njenemu možu, se mu vsede v naročje in še pri njem potem je naprej. Ko da ne bi že prej pojedel dveh porcij kosila user posted image user posted image user posted image user posted image  

Komaj čakam danes, da poklepetamo user posted image user posted image user posted image .

Pa GOSPA JENCILI tudi pride user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  me veseli, da mu tako odgovarja v varstvu in da je tak jedec... najbolj pa seveda, da je zdrav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
9.10.2009 9:34:13   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

user posted image

To pa danes, 39t2d
user posted image

lep buši user posted image  A mogoče prideš tudi ti danes naokoli?

user posted image user posted image user posted image  februarka user posted image user posted image user posted image , no pa si zdržala.... bravo.... še do nedelje pa bo user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
9.10.2009 9:35:47   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

aja včeri sem šla mal prej iz službe in direkt v vrtec in sva bila z Jakobom na delavnicah - v okviru tedna otroka. je ful risal z voščenkami in se tam po enem poligonu preganjal. prav smešn je bilo. mali riše k norc. pa zraven razlaga kaj ti je narisaluser posted image . zdej ga sprašujem kdo je fant in kdo punca ... pol pa ful razmišljauser posted image

ja cukr mali... super... naš pa riše opico, pa slona, pa tigra... vse samo ene krace in črte... resen pa 100 na uro... se prav nasmejim user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
9.10.2009 9:42:19   
dolenjka
Dan user posted image

Vidim da ste pri otroškem ustvarjanu. Naša pa Lili iz telebajsov riše ponavad user posted image  Včeraj jih je gledala po res dolgem času in se ji je ful dogajal, drugač se zdaj velik z Lili igra (pliš), pa s Fifi in pol pleše z njimi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
9.10.2009 9:46:20   
itata
listek: to je vrtec od jakoba včeraj organiziral... tko da je čist interno blo. je kar dober res ta vrtec vidim - vsaj to, če je že tko drag. račun sem pa na Jakoba dobila... sem se prav smejat začela sem rekla, da ga nam plačala, pa naj njemu trgajo, ko bo star 18 letuser posted image šala se razume!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
9.10.2009 9:47:56   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dan user posted image

Vidim da ste pri otroškem ustvarjanu. Naša pa Lili iz telebajsov riše ponavad user posted image  Včeraj jih je gledala po res dolgem času in se ji je ful dogajal, drugač se zdaj velik z Lili igra (pliš), pa s Fifi in pol pleše z njimi user posted image

Faca mala user posted image user posted image  Kako je pa Maks?

Našga pa razne risanke sploh ne zanimajo. Riše samo neke čičke čačke, drugač so pa samo avtomobili, tovornjaki, pa da se neki vleče za sabo, toje pa zakon in se lahko igra sam tudi po uro in poluser posted image

Balcky

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
9.10.2009 9:48:36   
listek1
Blacky - ja najbolj od vsega sem pa vesela, da je zdrav in to že cel mesec. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
9.10.2009 9:50:35   
listek1

listek: to je vrtec od jakoba včeraj organiziral... tko da je čist interno blo. je kar dober res ta vrtec vidim - vsaj to, če je že tko drag. račun sem pa na Jakoba dobila... sem se prav smejat začela sem rekla, da ga nam plačala, pa naj njemu trgajo, ko bo star 18 letuser posted image šala se razume!!

To je blo tud men ful smešno user posted image user posted image  Je pa fajn ja v vrtcih, ko majo takole različne dejavnosti user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
9.10.2009 9:52:00   
dolenjka

Dan user posted image

Našga pa razne risanke sploh ne zanimajo. Riše samo neke čičke čačke, drugač so pa samo avtomobili, tovornjaki, pa da se neki vleče za sabo, toje pa zakon in se lahko igra sam tudi po uro in poluser posted image

Balcky

Dobro, hvala, samo leve še vedno ne potegne na noben način user posted image  Tko da še črpam. Sem se po strokovno poč obrnila na Zavod Tamala in so fenomenalno prijazni. Verjetno v ponedeljek pride ena njihova svetovalka - babca drugač, pa morda vseeno najdeva rešitev user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
9.10.2009 9:58:21   
listek1

Dan user posted image

Balcky

Dobro, hvala, samo leve še vedno ne potegne na noben način user posted image  Tko da še črpam. Sem se po strokovno poč obrnila na Zavod Tamala in so fenomenalno prijazni. Verjetno v ponedeljek pride ena njihova svetovalka - babca drugač, pa morda vseeno najdeva rešitev user posted image

to je pa ful dobr. Nisem vedla, da obstajajo take zadeve. DObr vedet za naprej user posted image  (pa nič ne dogaja)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
9.10.2009 10:16:10   
nizy
februarka- razlika je očitnauser posted image , zdaj ima user posted image več placa , ker je vse bilo že enkrat raztegnjeno , ko boš v 3.user posted image bo še večji user posted image user posted image user posted image

uuufffff kakšna bom šele jaz na koncu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se mi zdi  da je  dolenjka  imela ful big buši zdaj user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
9.10.2009 10:55:16   
itata
dolenjka: men je moja babca rekla k se je jakob tud raj na eno dojil kot na drugo (pa zdej ne vem ktera je bla), da eni si pač "izberejo" eno, ki jim bolj odgovarja al pa se pač na eno stran bolš "uštimata" in mu je bolj fino, kot na drugo stran... sej ne da imam kakšno pametno rešitev, sam povem, da včasih je razlog lahko čist banalen. tko kot raj ležiš recimo na levem boku, ne pa na desnem, pa ni nobenega posebnega razlogauser posted image tko da sem mu jaz uno k mu je bila manj ljuba ponoč več dajala k je bil bolj nepriseben... se mi je dostrkrat dogajal, da tud če sem mela čist polno,d a čez dan ni blo šanse da prime uno k mu ni odgovarjala, tko da sem ga dala spet na isto, ta drugo pa pumpala. bi lahk nafutrala celo ulicouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
9.10.2009 11:03:33   
blaža
Februarka, a ti si pa kar še doma?user posted image

No Pina me je uvalla na FB in zdej si tam malo slikice urejam, pa vidim, da ste danes precej zgovorne.user posted image

Februarka, lep buši maš.user posted image še malo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
9.10.2009 11:31:37   
dolenjka
Ja Nizy, kar big mamma sem bla spet, res je user posted image  Tkole sem bla dobre 3 ure preden sem rodila user posted image , frišno sklistirana user posted image

user posted image

Aja, pa mislim, da sem tik pred tem slikanjem še z Ello govorila user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 9.10.2009 11:32:14 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
9.10.2009 11:33:02   
Janey
živjo

hvala za čestitke, nisem prej utegnila sem imela malega bolanegauser posted image spet. ampak pomoje je bilo tokrat od zobkov, je bilo hitro mimouser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
9.10.2009 11:33:25   
Janey

Ja Nizy, kar big mamma sem bla spet, res je user posted image  Tkole sem bla dobre 3 ure preden sem rodila user posted image , frišno sklistirana user posted image

user posted image

Aja, pa mislim, da sem tik pred tem slikanjem še z Ello govorila user posted image

lepotičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
9.10.2009 11:36:33   
dolenjka

dolenjka: men je moja babca rekla k se je jakob tud raj na eno dojil kot na drugo (pa zdej ne vem ktera je bla), da eni si pač "izberejo" eno, ki jim bolj odgovarja al pa se pač na eno stran bolš "uštimata" in mu je bolj fino, kot na drugo stran... sej ne da imam kakšno pametno rešitev, sam povem, da včasih je razlog lahko čist banalen. tko kot raj ležiš recimo na levem boku, ne pa na desnem, pa ni nobenega posebnega razlogauser posted image tko da sem mu jaz uno k mu je bila manj ljuba ponoč več dajala k je bil bolj nepriseben... se mi je dostrkrat dogajal, da tud če sem mela čist polno,d a čez dan ni blo šanse da prime uno k mu ni odgovarjala, tko da sem ga dala spet na isto, ta drugo pa pumpala. bi lahk nafutrala celo ulicouser posted image

Itata žal tudi ponoči ni uspeha, pa če ga kontra pristavim, kakor da bi mu desno ponujala tut ne, tko da zdaj mirno rečem, da sem probala vse kar je kje napisano ..... bo že...enkrat user posted image

Je pa nekaj res. Misliš da bo lažje, ker si 1x že dal skozi, pa NI in na to bodite pripravljene vse, ki tega še niste čez dale. Tara se je lepo pristavljala in dojila, pa mal pojedla in velik spala, tko da mleka je blo glih za glih, pa mastitisi.... Pri Maksu pa mleka za celo vas, poje ga tudi, pa čist 3 problem..... Še dobr da smo zaključili s podmladkom user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
9.10.2009 11:37:06   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

user posted image

lepotičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O hvala, kaj piješ user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
9.10.2009 12:02:49   
Februarka08
Dolenjka, res si čisto sproščena in nasmejana, prav luštnauser posted image sam tele ogromne halje mi ne delujejo glihuser posted image user posted image
Listek, jaaaaa, bi prišla... pa nimam šoferjauser posted image kje sem pa mislila, da bom danes še 2v1user posted image user posted image moj ima žurko, pa ravno v tistem času bodo prišli mlaj za njega postavljat, ma tega pa res ne mislim zamudit, če že zarad mene to delajouser posted image si to ful želi in sem šla po skrivnem v napaduser posted image bom pa v mislih z vamiuser posted image

Pa hvala za pohvaleuser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 9.10.2009 12:03:21 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......