Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 8:19:26
|
|
|
|
itata
|
jutro, naša noč kr neki, jakob je skoz neki jamral. učke ma mal vnete, ampak nobene panike. sam ponoč se mu mal spopajo pa mal več ma zaspančkov čez dan. mal je prehlajen, kaj je blo pa druzga pa pojma nimam. drugač sem fajn. zaenkrat se je situacija pri mojmu v službi umirila. zdej bomo pa vidl kako bo. men se pa tud neke nove priložnosti kažejo, tko da... nikol se ne ve kam me zanese načeloma je pa moj moto do nadaljnega (še par mesecev): "učiti se učiti se in še enkrat učiti se" tko da neki jako zanimiva nisem. danes pridem okol pol petih na gibigib oz mercator center, če bo dež. tko da se vidimo in poklepetamo!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 8:21:23
|
|
|
|
itata
|
aja včeri sem šla mal prej iz službe in direkt v vrtec in sva bila z Jakobom na delavnicah - v okviru tedna otroka. je ful risal z voščenkami in se tam po enem poligonu preganjal. prav smešn je bilo. mali riše k norc. pa zraven razlaga kaj ti je narisal . zdej ga sprašujem kdo je fant in kdo punca ... pol pa ful razmišlja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 9:28:10
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Počasi verjemem, da bom res še do nedelje doma Sem začela po ne vem koliko mesecih tamalo dvigovat, pa ni efekta tako da... zgleda mu/ji je čist fajn še na toplem, naj pa bo, če že hoče bit Zdele šibava s tamalo na sprehod da se mal razmigava, potem pa standardni dan naprej, sva sami, moj ma danes fešto na šihtu, jo je le dočakal Sem pa poiskala slikce bušija iz 1. da mal primerjam in evo vam razliko To je buši pri Larisi-39t To pa danes, 39t2d Nič, šibava da se zbrihtam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 9:31:15
|
|
|
|
listek1
|
jutro, midva prideva cca. ob 17h. Itata kje pa so te delavnice? Bi šla mogoče mal čez vikend pogledat. Mi smo spali super, celo noč. Je pa mali taka faca ratal, je rekla varuška, da je ful priden, da velik je in ko poje kosilo, gre še k njenemu možu, se mu vsede v naročje in še pri njem potem je naprej. Ko da ne bi že prej pojedel dveh porcij kosila Komaj čakam danes, da poklepetamo . Pa GOSPA JENCILI tudi pride
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 9:31:46
|
|
|
|
Blacky*
|
dan, hitro pofočkanje mam full dela in to bo tako še cez cel vikend, končujem projekt, dead line je pa v četrtek... mah saj bo lep dan in naj hitro minejo te urice, da boste kmalu s svojimi šrkati in škratinjami
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 9:32:47
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Počasi verjemem, da bom res še do nedelje doma Sem začela po ne vem koliko mesecih tamalo dvigovat, pa ni efekta tako da... zgleda mu/ji je čist fajn še na toplem, naj pa bo, če že hoče bit Zdele šibava s tamalo na sprehod da se mal razmigava, potem pa standardni dan naprej, sva sami, moj ma danes fešto na šihtu, jo je le dočakal Sem pa poiskala slikce bušija iz 1. da mal primerjam in evo vam razliko To je buši pri Larisi-39t To pa danes, 39t2d Nič, šibava da se zbrihtam lep buši A mogoče prideš tudi ti danes naokoli?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 9:33:32
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 jutro, midva prideva cca. ob 17h. Itata kje pa so te delavnice? Bi šla mogoče mal čez vikend pogledat. Mi smo spali super, celo noč. Je pa mali taka faca ratal, je rekla varuška, da je ful priden, da velik je in ko poje kosilo, gre še k njenemu možu, se mu vsede v naročje in še pri njem potem je naprej. Ko da ne bi že prej pojedel dveh porcij kosila Komaj čakam danes, da poklepetamo . Pa GOSPA JENCILI tudi pride me veseli, da mu tako odgovarja v varstvu in da je tak jedec... najbolj pa seveda, da je zdrav
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 9:34:13
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Počasi verjemem, da bom res še do nedelje doma Sem začela po ne vem koliko mesecih tamalo dvigovat, pa ni efekta tako da... zgleda mu/ji je čist fajn še na toplem, naj pa bo, če že hoče bit Zdele šibava s tamalo na sprehod da se mal razmigava, potem pa standardni dan naprej, sva sami, moj ma danes fešto na šihtu, jo je le dočakal Sem pa poiskala slikce bušija iz 1. da mal primerjam in evo vam razliko To je buši pri Larisi-39t To pa danes, 39t2d Nič, šibava da se zbrihtam lep buši A mogoče prideš tudi ti danes naokoli? februarka , no pa si zdržala.... bravo.... še do nedelje pa bo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 9:35:47
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata aja včeri sem šla mal prej iz službe in direkt v vrtec in sva bila z Jakobom na delavnicah - v okviru tedna otroka. je ful risal z voščenkami in se tam po enem poligonu preganjal. prav smešn je bilo. mali riše k norc. pa zraven razlaga kaj ti je narisal . zdej ga sprašujem kdo je fant in kdo punca ... pol pa ful razmišlja ja cukr mali... super... naš pa riše opico, pa slona, pa tigra... vse samo ene krace in črte... resen pa 100 na uro... se prav nasmejim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 9:42:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Vidim da ste pri otroškem ustvarjanu. Naša pa Lili iz telebajsov riše ponavad Včeraj jih je gledala po res dolgem času in se ji je ful dogajal, drugač se zdaj velik z Lili igra (pliš), pa s Fifi in pol pleše z njimi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 9:46:20
|
|
|
|
itata
|
listek: to je vrtec od jakoba včeraj organiziral... tko da je čist interno blo. je kar dober res ta vrtec vidim - vsaj to, če je že tko drag. račun sem pa na Jakoba dobila... sem se prav smejat začela sem rekla, da ga nam plačala, pa naj njemu trgajo, ko bo star 18 let šala se razume!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 9:47:56
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Vidim da ste pri otroškem ustvarjanu. Naša pa Lili iz telebajsov riše ponavad Včeraj jih je gledala po res dolgem času in se ji je ful dogajal, drugač se zdaj velik z Lili igra (pliš), pa s Fifi in pol pleše z njimi Faca mala Kako je pa Maks? Našga pa razne risanke sploh ne zanimajo. Riše samo neke čičke čačke, drugač so pa samo avtomobili, tovornjaki, pa da se neki vleče za sabo, toje pa zakon in se lahko igra sam tudi po uro in pol Balcky
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 9:48:36
|
|
|
|
listek1
|
Blacky - ja najbolj od vsega sem pa vesela, da je zdrav in to že cel mesec.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 9:50:35
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata listek: to je vrtec od jakoba včeraj organiziral... tko da je čist interno blo. je kar dober res ta vrtec vidim - vsaj to, če je že tko drag. račun sem pa na Jakoba dobila... sem se prav smejat začela sem rekla, da ga nam plačala, pa naj njemu trgajo, ko bo star 18 let šala se razume!! To je blo tud men ful smešno Je pa fajn ja v vrtcih, ko majo takole različne dejavnosti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 9:52:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Vidim da ste pri otroškem ustvarjanu. Naša pa Lili iz telebajsov riše ponavad Včeraj jih je gledala po res dolgem času in se ji je ful dogajal, drugač se zdaj velik z Lili igra (pliš), pa s Fifi in pol pleše z njimi Faca mala Kako je pa Maks? Našga pa razne risanke sploh ne zanimajo. Riše samo neke čičke čačke, drugač so pa samo avtomobili, tovornjaki, pa da se neki vleče za sabo, toje pa zakon in se lahko igra sam tudi po uro in pol Balcky Dobro, hvala, samo leve še vedno ne potegne na noben način Tko da še črpam. Sem se po strokovno poč obrnila na Zavod Tamala in so fenomenalno prijazni. Verjetno v ponedeljek pride ena njihova svetovalka - babca drugač, pa morda vseeno najdeva rešitev
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 9:58:21
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Vidim da ste pri otroškem ustvarjanu. Naša pa Lili iz telebajsov riše ponavad Včeraj jih je gledala po res dolgem času in se ji je ful dogajal, drugač se zdaj velik z Lili igra (pliš), pa s Fifi in pol pleše z njimi Faca mala Kako je pa Maks? Našga pa razne risanke sploh ne zanimajo. Riše samo neke čičke čačke, drugač so pa samo avtomobili, tovornjaki, pa da se neki vleče za sabo, toje pa zakon in se lahko igra sam tudi po uro in pol Balcky Dobro, hvala, samo leve še vedno ne potegne na noben način Tko da še črpam. Sem se po strokovno poč obrnila na Zavod Tamala in so fenomenalno prijazni. Verjetno v ponedeljek pride ena njihova svetovalka - babca drugač, pa morda vseeno najdeva rešitev to je pa ful dobr. Nisem vedla, da obstajajo take zadeve. DObr vedet za naprej (pa nič ne dogaja)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 10:16:10
|
|
|
|
nizy
|
februarka- razlika je očitna , zdaj ima več placa , ker je vse bilo že enkrat raztegnjeno , ko boš v 3. bo še večji uuufffff kakšna bom šele jaz na koncu se mi zdi da je dolenjka imela ful big buši zdaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 10:55:16
|
|
|
|
itata
|
dolenjka: men je moja babca rekla k se je jakob tud raj na eno dojil kot na drugo (pa zdej ne vem ktera je bla), da eni si pač "izberejo" eno, ki jim bolj odgovarja al pa se pač na eno stran bolš "uštimata" in mu je bolj fino, kot na drugo stran... sej ne da imam kakšno pametno rešitev, sam povem, da včasih je razlog lahko čist banalen. tko kot raj ležiš recimo na levem boku, ne pa na desnem, pa ni nobenega posebnega razloga tko da sem mu jaz uno k mu je bila manj ljuba ponoč več dajala k je bil bolj nepriseben... se mi je dostrkrat dogajal, da tud če sem mela čist polno,d a čez dan ni blo šanse da prime uno k mu ni odgovarjala, tko da sem ga dala spet na isto, ta drugo pa pumpala. bi lahk nafutrala celo ulico
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 11:03:33
|
|
|
|
blaža
|
Februarka, a ti si pa kar še doma? No Pina me je uvalla na FB in zdej si tam malo slikice urejam, pa vidim, da ste danes precej zgovorne. Februarka, lep buši maš. še malo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 11:31:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja Nizy, kar big mamma sem bla spet, res je Tkole sem bla dobre 3 ure preden sem rodila , frišno sklistirana Aja, pa mislim, da sem tik pred tem slikanjem še z Ello govorila
< Sporočilo je popravil dolenjka -- 9.10.2009 11:32:14 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 11:33:02
|
|
|
|
Janey
|
živjo hvala za čestitke, nisem prej utegnila sem imela malega bolanega spet. ampak pomoje je bilo tokrat od zobkov, je bilo hitro mimo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 11:33:25
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Nizy, kar big mamma sem bla spet, res je Tkole sem bla dobre 3 ure preden sem rodila , frišno sklistirana Aja, pa mislim, da sem tik pred tem slikanjem še z Ello govorila lepotička
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 11:36:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata dolenjka: men je moja babca rekla k se je jakob tud raj na eno dojil kot na drugo (pa zdej ne vem ktera je bla), da eni si pač "izberejo" eno, ki jim bolj odgovarja al pa se pač na eno stran bolš "uštimata" in mu je bolj fino, kot na drugo stran... sej ne da imam kakšno pametno rešitev, sam povem, da včasih je razlog lahko čist banalen. tko kot raj ležiš recimo na levem boku, ne pa na desnem, pa ni nobenega posebnega razloga tko da sem mu jaz uno k mu je bila manj ljuba ponoč več dajala k je bil bolj nepriseben... se mi je dostrkrat dogajal, da tud če sem mela čist polno,d a čez dan ni blo šanse da prime uno k mu ni odgovarjala, tko da sem ga dala spet na isto, ta drugo pa pumpala. bi lahk nafutrala celo ulico Itata žal tudi ponoči ni uspeha, pa če ga kontra pristavim, kakor da bi mu desno ponujala tut ne, tko da zdaj mirno rečem, da sem probala vse kar je kje napisano ..... bo že...enkrat Je pa nekaj res. Misliš da bo lažje, ker si 1x že dal skozi, pa NI in na to bodite pripravljene vse, ki tega še niste čez dale. Tara se je lepo pristavljala in dojila, pa mal pojedla in velik spala, tko da mleka je blo glih za glih, pa mastitisi.... Pri Maksu pa mleka za celo vas, poje ga tudi, pa čist 3 problem..... Še dobr da smo zaključili s podmladkom
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 11:37:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Nizy, kar big mamma sem bla spet, res je Tkole sem bla dobre 3 ure preden sem rodila , frišno sklistirana Aja, pa mislim, da sem tik pred tem slikanjem še z Ello govorila lepotička O hvala, kaj piješ
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 9.10.2009 12:02:49
|
|
|
|
Februarka08
|
Dolenjka, res si čisto sproščena in nasmejana, prav luštna sam tele ogromne halje mi ne delujejo glih Listek, jaaaaa, bi prišla... pa nimam šoferja kje sem pa mislila, da bom danes še 2v1 moj ima žurko, pa ravno v tistem času bodo prišli mlaj za njega postavljat, ma tega pa res ne mislim zamudit, če že zarad mene to delajo si to ful želi in sem šla po skrivnem v napad bom pa v mislih z vami Pa hvala za pohvale
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 9.10.2009 12:03:21 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinski sestanek - Družinske novoletne z...S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......