|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
9.10.2009 13:17:41   
BELA BUČA
Tropical, to tudi jaz ugotavljam. Za ziher sem naročila 42, nosim pa 38 al pa včasih 40, če je majčka ali srajca zelo ozka, ker me je čez prsi že vse življenje mal več. Mam pa komaj 158 cm, tko da upam, da je ne bom mela do kolen.user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
9.10.2009 14:19:33   
NATAŠA35
tropical jaz bi eno majico zamenjala in sicer oranžno z črnimi rokavi z črno na V izrez in 40 št, ne 42...jaz ponavadi nosim 38-40, pa sem raje vzela malo večje, sploh ker sušim v sušilcu, pa mi jo lahko skup pobereuser posted image user posted image

zgleda da mene križ matra, ker nosim spredaj in se mi kar orenk že pozna...

še malo pa grem damuser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
9.10.2009 14:39:48   
pupa*81
heeej bela buča, sva pa iste višine user posted image jst rečem da sm 'visoka' meter in pol pa en čevap user posted image  user posted image  user posted image bi  vseeno naročila 38 številko, sam se moram še izmerit, jah če bo do kolen bo pa k kikla, dodaš še en pas pa je user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
9.10.2009 14:49:28   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

aha, če nosiš spredaj te križ boli? Jaz sem pa bila sigurna da moraš nosit zadaj, ko te križ boli? boo, vsak dan pač nekaj novega izvem user posted image

ja ja, se danes mislim da tudi jaz pridružujem vsem, ki že čutite male brcike ... že cel dan tuhtam če je to to, pa kot zgleda je. user posted image Mene prav žgačka in se moram popraskat. user posted image Ma ke lepo ... vem da je to to ... jupppiiii

Nataša ... imaš prav, bom tudi jaz raje vzela št. 40 OBE, ker tudi mi sušimo v sušilcu in bo po vsej verjetnosti kmalu št. manjša. user posted image

Še 1. urco pa via casa ... juppi ... sam danes pa nisem naredila čisto nič pametnega ... sem non stop na netu user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
9.10.2009 14:57:55   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

še malo pa grem damuser posted image

A bo pupika Nataša.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
9.10.2009 15:02:29   
m83
živjo!

majčke:
1x črna, V-izrez, dolg rokav, št. 36
1x siva, V-izrez, dolg rokav, št. 36

Kar se tiče napisov, mi je najbl ušeč Pridem aprila....

A vas tut glava boli...mene že cel teden in noče nehat...

LP vsem

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
9.10.2009 15:15:55   
tatly
za tiste ki bi mele peg perego skatehttp://cgi.ebay.com/NEW-PEG-PEREGO-CARRIAGE-SKATE-STROLLER-BLACK-BUBBLES_W0QQitemZ260488625980QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3ca654ff3c

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu m83)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
9.10.2009 15:16:13   
tatly
http://cgi.ebay.com/NEW-PEG-PEREGO-CARRIAGE-SKATE-STROLLER-BLACK-BUBBLES_W0QQitemZ260488625980QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3ca654ff3c

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
9.10.2009 15:24:14   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem ok!
Jaz se mažem z oljem od eucerin imam pa strije še iz prve nosečnosti pa sem se tudi takrat mazala ampak sem očitno podvržena strijam tko da jih bom tokrat tudi kej dobila!

Jaz pa ne vem kako se morem zmerituser posted image user posted image user posted image večino majc imam L do XL sem visoka 170cm imam široka ramena in velike prsi!user posted image user posted image user posted image user posted image
Če ne bom izbrala prave številke me bo vse vleklo čez prsi in v zgornjem delu rok mi bo ozko!
A mi zna kera pomagat?user posted image user posted image
Aja pa trebuh bo vrjetno spet kar velik vsaj v prvi nosečnosti sem imela kar velikega!
A bi bla dvolj št. 40?

Danes pa odrinemo spet mal v hribe za vikend!user posted image

Drugi teden imam pa spet pregled!

No lep vikend vam želim!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu m83)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
9.10.2009 16:29:42   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

neka_noč torej je upanje nekje tam! Jupiii... bom spravila moje najljubse cunjice, ki jih zdaj ne morem vec spraviti nase in jih bom mogoce se kdaj nosila user posted image

A si je mogoce katera ze kupila kaksno kremo za mazanje busija? Ker meni kar raste in raste user posted image . Pa ne bi imela strij, pa bi si kaksno kremico kupila. Samo kaj ko ne vem katera bi bila dobra? Kaj pa ve uporabljate?

Ojla 
Jaz uporabljam Korperoil od Eucerina ful dobro je, pa še lepo diši in potem ko se namažeš se hitro vpije.
Vsekakor pa se odloči za olje kr so bolša kod katere koli kreme , jih tud mi uporabljamo v službi tak da je preverjeno.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
9.10.2009 16:57:36   
Wannabemommy
Jaz bi tud mela dve majčki in sicer belo z rdečimi rokavi in modro s temno modrimi rokavi, št. ta bo pa huda kak te naj vem zaj nosim 38 kolk pa bom pol ???? Kaj so te majice dovolj raztegljive? Številke še nevem

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
9.10.2009 17:09:42   
tropical
MAJČKE       www.majcke.net

m83, št.36, 1x črna, V-izrez, dolg rokav, 1x siva, V-izrez, dolg rokav
aprilasemtu, št. 38 ,1x rdeča s črnimi rokavi, 1x svetlomodra s temnomodrimi rokavi  OZ. ŠE RAJE majčko za nosečnice V-izrez (črno)- dolg rokav vse
PUPA*81, št. 38,1X rdeča z črnimi rokavi, dolgi rokavi
babyloverka, št. 38, 1X   svetlo modro z  temno modrim kombinirano, 1X rdeče
črno  
nejanejc ŠT.381x majica z V izrezom v črni barvi,1x majica svetlomodra s temnomodrimi rokavi, obe dolg rokav
mamika25 št.38 temno modra barva - V izrez  
Wannabemommy,
št.38,1x belo z rdečimi rokavi , 1x modro s temno modrimi rokavi 
nincy29, 1x majica z V izrezom v črni barvi,dolg rokav , 1x majica svetlomodra s temnomodrimi rokavi,dolg rokav                 
Chi_Pita 
št. 40 1x bela z rdečimi rokavi -1X sv. s temnomodrimi rokavi
neka_noč št. 40 1x črno V izrez ,1x majčko št. 38 svetlomodra in temno modrimi rokavi. Obe dolg rokav.
BELA BUČA št.42 črno V-izrez dolg rokav in 1x rdečo s črnimi kratkimi rokavi
flora1983, št.42 1x svetlo modra  s temnomodrimi rokavi, 1x z V izrezom v sivi barvi
NATAŠA35, št. 42 (bom večjo vzela):1X  rdeča z črnimi rokavi,št. 40 1X oranžno z črnimi rokavi (če je št.)

Skupaj majčk: 24 kos

< Sporočilo je popravil tropical -- 9.10.2009 17:16:40 >

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
9.10.2009 17:32:51   
ema tiara
mene je tak cel teden kruž bolel,da sedet nisem mogla...sem pa prvo hčero čist zadaj nosla,se mi je komaj v 6m malo poznalo,drugo hčero pa čist spredaj,sem mela trebuh da so vsi mislili da bosta dva...tak da ne se preveč na to opirat pri ugibanju fantek al punčka... pa tudi oba fanta sem različno nosila...bomo videli...nočem ugibat...user posted image  

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
9.10.2009 19:07:16   
babyloverka
uh tatly meni je ta vozek tak lepi user posted image
ampak ne, ne bom ga še naročila, drugo leto.

ena je spraševala glede glavobolov: jaz sem bila danes taka kot kup nesreče ker me že celi teden glava boli, tablet nisem hotla jemat, danes je pa blo že nevzdržno ker sem bla že tečna in sem vzela lekadol pa z neko kitajsko mažo sem se namazala pa še sama sem doma in sem se že lepo skopala pa še vseeno ni ok. zgleda da zdaj ko ne bruham več vsaki dan, zdaj bom pa imela dnevne glavobole.

grem si čaj naredit in upam da ne bo kot je bilo z včerajšnjim čokoladnim mlekom ki sem ga z užitkom pila, danes zjutraj pa z muko ven spravla user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
9.10.2009 20:18:20   
katy83
pozdravček aprilčice!

se vam oglašam samo toliko, da vam za majčke javim, da ne bom prepozna

- črna, V-izrez za nosečnice, št.40, dolg rokav
- bela z rdečimi rokavi, št.40, kratek rokav

Mah ne vem, ponavadi imam 36 številko, mislim, da bo 40 kar ok. Hope so.user posted image

nič, se vam kaj jutri bolj javim

uživajte, čao, Katy

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
9.10.2009 20:47:09   
Kepica83
Punce??
vidim da ene že čutite brcike. Jaz še nič ne čutim. 14t5duser posted image . V ponedeljek imam pregled in me je taaako strah. user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
9.10.2009 21:01:10   
neka_noč
Kepica83 v kolikor pričakuješ prvega user posted image je normalno, da boš začutila "brcike" nekoliko kasneje. Sama sem jih v prvi user posted image začutila v 16-em tednu - kar je bilo kar kmalu. Sedaj pa še toliko prej - no, ne prave brcike , temveč kot bi imela v trebuščku Radensko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Podobno krilatim mehurčkom - metuljeva krila.... Sedaj ga čutim že veliko bolj konkretno, a še vedno ne prave in poštene brcike. Te še pridejo.
Toliko v vednost, da se ne boš preveč sekirala. Itak boš začutila. Ne skrbi. Mene je sin v prvi user posted image enkrat tako zelo brcnil, da mi je padel krožnik iz rok - dobila sem brco direktno v mehur, ko sem ravno s pulta nesla poln krožnik šmorna na mizo. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
9.10.2009 21:06:45   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Kepica83 v kolikor pričakuješ prvega user posted image je normalno, da boš začutila "brcike" nekoliko kasneje. Sama sem jih v prvi user posted image začutila v 16-em tednu - kar je bilo kar kmalu. Sedaj pa še toliko prej - no, ne prave brcike , temveč kot bi imela v trebuščku Radensko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Podobno krilatim mehurčkom - metuljeva krila.... Sedaj ga čutim že veliko bolj konkretno, a še vedno ne prave in poštene brcike. Te še pridejo.
Toliko v vednost, da se ne boš preveč sekirala. Itak boš začutila. Ne skrbi. Mene je sin v prvi user posted image enkrat tako zelo brcnil, da mi je padel krožnik iz rok - dobila sem brco direktno v mehur, ko sem ravno s pulta nesla poln krožnik šmorna na mizo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  mali kickeruser posted image .
Hvala ker si me malo pomirla. Vsaka tolažba pride prav, ker se mi že meša ob tem čakanju na pregled.user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
9.10.2009 21:19:23   
Di_Di
Čer user posted image
No pa se tudi jaz končno dočakala NS. Z najino bebico je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image na začetku je sladko ninala, pol ga je mal pobzal po domače povedano nakar je začel mahat se odrivat z nogicami in zganjat norčije, prav nasmejala sem se  user posted image user posted image user posted image    Skratka veliki smo 6cm, tveganje za DS je minimalno user posted image user posted image user posted image s pikico je vse ok, žal pa nismo zvedli spola... je reku g. da je še prekmalu pa še popkovnica je ravno tam tko da morda kdaj drugič in če ne bo pač user posted image .

A ja šla sem k dr. Lovšinu kr tu pri nas v bolnico Izola in je tip full ok, si res vzame čas in ti vse razloži, pove kaj te zanima, itd... pred mano so ble še dve prva je bla 45 min not druga pol ure, mi smo bli hitri, očitno nismo imeli dovolj vprašanj, nama je pa posvetu 20 min.

marjanaj jaz mam od L'Occitane balzam za masažo otroka in mamice ki je iz karterjevega in kokosovega masla. Jaz sicer še nimam velikega bušija ma si ga vsak dan po tuširanju namažem. Mam pa kr probleme s strijami od prej sam sam na nogah k sem se na hitro zrastla...

Kar se tiče majčk bi pa jaz mela eno rdečo s črnimi rokavi (dolg rokav seveda) št. pa hmm... no ja mislim da bo 38 kr ok.

Drugače so pa tud men všeč une s štorkljo... sam če bi zamenjali napis in maesto "štorklja me prinese pomladi"... dali napisat  "štorklja me prinese aprila" user posted image

Nč lepo vas pozdravljam. Pridno božajte svvoje bušije in pazite nase ter na svoje pikice, šibam jaz ninat.

Nočko

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
10.10.2009 8:25:27   
moci
gledam majčke, ampak jaz bi nujno v izrez, a barva je pa samo črna in siva? bi kakšno bolj veselouser posted image

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
10.10.2009 9:09:24   
čebelca25
Da se spet malo javimuser posted image
Kako ste kaj? Vidim, da veselo debatirate o majčkah. Tudi jaz bi naročila, čeprav nisem sigurna o velikosti pa vseeno!
Št. 40, 1x rdeča s črnimi dogimi rokavi.

Drugače smo pa tudi mi dali čez NS in je bilo full lušten. Baby je ok, velik 51mm, srček mu pa bije 169 udarcev/min.Možnost DS je 6.900, kar je v redu. Lahko pa dodate tudi user posted image ,saj G.misli da bo (ni 100%), jaz pa vem da bouser posted image . Čeprav nama je vseeno, samo da bo zdrav/a.

Tudi jaz se mažem, 2x dnevno, ker me trebuh res srbi. Uporabila sem že olje od Bubchna, trenutno imam od Mullerja, vendar me moti vonj..rada bi dobila nekaj brez vonja, ker me ob mazanju grozno sili na bruhanje.

Punce, lepo se imejte in čuvajte babyje!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
10.10.2009 9:11:25   
Chi_Pita
Na hitro še tukaj malo pozdravim user posted image

Punce kako smo kaj, na tak deževen dan ... meni so taki dnevi zelo zelo všeč- pravi za doma kaj postorit, sam ne smem bit na delovnem mestu, ker mi drugače dežek pokvari razpoloženje ...
user posted image za taki lepi seznamček za majčke.

user posted image za pregled Di_Di
Punce spet jaz z mojimi vprašanji: a res zna bit kaj narobe, če ima fant 0- krvno skupino? Jaz mislim, da ne, ker me niti g. ni vprašala kakšno skupino ima on, ampak samo mene, ki pa imam A ali B + ... moji so me malo prestrašli, pa sem rekla, da vas bom vprašala?

jooj, kepica83 nisem te hotela prestrašit glede brcik, samo pohvalit sem se hotela. user posted image Boš videla, da bo, vse ob svojem času. Dosti je odvisno od strukture ženskega telesa in od lege pikice - to sem prebrala, tako, da boš videla kmalu bo, piše pa tudi, da ponavadi prvorodke prvič začutijo  nekje v 18.-20. tednu. Jaz sem po začutila v 15. oz 16. tednu, odvisno kateri PDP gledam. user posted image

Lep vikend user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
10.10.2009 9:28:24   
tatly
oj
vceraj sem izvedela da je umrl moj sososolec ki se je od maja ze boril za zivlenje -od prometneuser posted image user posted image user posted image se kar nemorem verjet da je tako mlad in ga ni vec med nami

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
10.10.2009 10:45:35   
flora1983
Kepica83 jaz sem v prvi nosečnosti začutila gibanje oz. brcike šele v 19. tednu, zdaj pa že v 14. tako da nič se bat, vse to še pride. Res pa je, da ko se ti to prvič dogaja ne veš niti na kaj bit pozoren in tudi zato verjetno to kasneje opaziš in občutiš. Tako, da nič se bat in se sekirat, saj nekatere ne občutijo premikov vse tja do 22. tedna in še dlje. Kot je že ena prej napisala je to odvisno od lege otroka in konstitucije ženskega telesa. Prav tako vse, ki so prvič noseče tako ponavadi kasneje začutijo gibanje.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
10.10.2009 11:37:10   
tatly
kepica ti si enkrat  imela ss?vem da je ena kolegica imela izven maternicno nosecnost prvic inje mela ss in je drugic ze v 12 tednu cutila brcike saj to je kot da si drugic nosec

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?