|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
9.10.2009 9:36:03   
tropical
MAJČKE       www.majcke.net

1. NATAŠA35, št. 42 (bom večjo vzela):1X  rdeča z črnimi rokavi,1X oranžno z črnimi rokavi (če je št.)
2. aprilasemtu, št. 38 ,1x rdeča s črnimi rokavi, 1x svetlomodra s temnomodrimi rokavi  OZ. ŠE RAJE majčko za nosečnice V-izrez (črno)- dolg rokav vse
3. PUPA*81, št. 38,1X rdeča z črnimi rokavi, dolgi rokavi
4. babyloverka, št. 38, 1X   svetlo modro z  temno modrim kombinirano, 1X rdeče črno             
5. nincy29 1x majica z V izrezom v črni barvi,dolg rokav , 1x majica svetlomodra s temnomodrimi rokavi,dolg rokav                 
6.

Skupaj majčk: 9 kos

< Sporočilo je popravil tropical -- 9.10.2009 9:50:47 >

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
9.10.2009 9:36:38   
nincy29
še jaz..

1x majica z V izrezom v črni barvi,dolg rokav
1x majica svetlomodra s temnomodrimi rokavi,dolg rokav

mere sporočim še naknadno ko se zmerim...
me pa zanima če bi se dalo imet dva napisa.glede na to da nas je veliko ki po 2 naročamo da bi 2 različna napisa naredile?

lp,nina

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
9.10.2009 9:42:51   
babyloverka
tropical jaz sem še na prejšnji strani user posted image

glede dveh napisov bi bilo luštno, če le ne bo preveč komplicirano user posted image

meni so še tiste luštne z štorkljo

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
9.10.2009 9:53:08   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
A si je mogoce katera ze kupila kaksno kremo za mazanje busija? Ker meni kar raste in raste user posted image . Pa ne bi imela strij, pa bi si kaksno kremico kupila. Samo kaj ko ne vem katera bi bila dobra? Kaj pa ve uporabljate?

oi, jaz si mažem celo telo z navadno kremo za telo od Nivee Q10 ... občasno pa uporabim tudi olje za telo za dojenčke ... ki namažeš na mokro kožo, takoj po tuširanju. Ne mislim  zapravljat denarja za neke extremno drage kremice proti strijam in bla bla bla, ker če si podvržen temu, jih vsekakor dobiš, drugače pa ne. V bistvu full pomaga, tudi proti celulitu (preverjeno) da si vsaj 1x na dan zmasiraš kremo po telesu oz občutljivih delih.

Punce, meni pa zdaj res nič ni jasno glede majčk: A morajo biti vse majčke iste barve ali to nima veze in še to glede napisa, a ni bilo rečeno, da mora biti isti napis na vseh majčkah?

jaz bom vzela:
- 1x BELA Z RDEČIMI ROKAVI
- 1X SV. MODRA S TEMNO MODRIMI ROKAVI

hm, problem je glede mojih mer user posted image ... pojma nimam kako naj se zmerim user posted image ... bom šla zdaj do sosede, ki je šivilja, pa me bo zmerla in vam javim user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
9.10.2009 9:55:12   
BELA BUČA
Tropical, jaz bi mela eno črno v-izrez dolg rokav in eno rdečo s črnimi kratkimi rokavi -- obe št. 42 (za vsak slučaj, če so številke majhne).
Se strnjam z nincy29 in babyloverko -- če se da PRIDEM APRILA in ŠTORKLJA ME PRINESE POMLADI.
Lep dan vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1830
9.10.2009 10:01:59   
nizy
country- no fino , upam , da se bova srečali ,... če si bila 28.9. na pregledu sva se verjetno srečali user posted image

glede majčk pa zj še razmišljam ,ker nisem ziher da mi bo čez 5m še provuser posted image , jaz bi si mogla majčko prvo ogledat user posted image ,.. kompliciram a ne  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
9.10.2009 10:04:30   
nejanejc
Jst bom ninchy kopirala:

1x majica z V izrezom v črni barvi,dolg rokav

za stevilko bi se pa tudi se zmerla, ceprav, ce so rez raztegljive, bi vzela kar 38.

Za napis pa mi tista, da me prinese štorklja ni vsec, Pridem aprila mi je bolj.

Lep dan!

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
9.10.2009 10:09:41   
nizy
jaz sem si eno majčko že včeraj naročila v našem podjetju , zj sm pa firbec kakšna je , sm jo vidla samo na sliki , je pa brezplačna ,ko jo dobim poslikam user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
9.10.2009 10:22:40   
natasaxy
Dan,

vidim da pogovori potekajo samo okoli majčka:):). No pri nas nič posebnega,....slabosti zdej res ni več, tako da je lažje dihati.

Ste se kar razpisale včeraj. Ja country te razumem da te je malo "strah" it k Tratnjeku,.......jaz sicer še vedno hodim v kranj, na čiščenje sem pa šla k njemu in mi je bilo tako hudo takrat, da ne znam povedat,.......sej vsi pravijo, hvalabogu da si njega dobila je ful dober,......samo sorry z ženskami pa ne zna,.....takrat ko sem prišla k njemu ko sem krvavela, me je zafrkavu, ker nisem imela napotnice,.....pa valda še u kranj hodim,.....zakaj sem sem prišla,......skratka pri njem je res tako kot ima dan. Skratka želim ti da bi imel dober dan. Glede odnosa je pa odličen Serdanovič na Jesenicah. Mah jaz bom zaenkrat kar vztrajala v Kranju, nimam namena še G menjat:):).

Danes sem bila pa prvič na mlekomatu,.......sem šla poizkusit kakšno mleko imajo,......pa se mi zdi odlično,........veliko bolje kot kupljeno. Jaz ga kar prekuham, za otroke je sigurno bolj zdrav, edino pokvari se hitreje:)

Danes bom za kosilo naredila kanelone,.....tako sem si jih zaželela,....jih že dolgo nisem delala.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
9.10.2009 10:35:25   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: natasaxy

Danes sem bila pa prvič na mlekomatu,.......sem šla poizkusit kakšno mleko imajo,......pa se mi zdi odlično,........veliko bolje kot kupljeno. Jaz ga kar prekuham, za otroke je sigurno bolj zdrav, edino pokvari se hitreje:)

Danes bom za kosilo naredila kanelone,.....tako sem si jih zaželela,....jih že dolgo nisem delala.

Ah dej, ne mi že zjutraj guštov delat ... mmmm jaz bi tudi kanelone user posted image ... dokler pridem jaz domov bo že 16.30, do takrat pa bom na mandarinah in jabolkah user posted image ... pa kakšnem jogurtu

Mleko iz mlekomata, pa mora viti super, seveda, saj je domače. sem zasledila, da so ga postavili v Postojni ... to je zaenkrat meni najbližji kraj, je pa pol ure vožnje, tako da samo po mleko se mi v Po ne da. user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
9.10.2009 10:41:10   
nizy
ah punce moje Tratnjeka nč bat user posted image user posted image , je karšn je , ne smeš se ga ustrašit ali pa mu dovolit , da te v jok spravi user posted image , drugače se mu pa lahko prilagodiš pa zganjaš na isti način kot on , to jaz delam , ga kar nazaj nahecam in je tiho user posted image user posted image user posted image , me je pa samo enkrat spravu v jok , ko je rekel , da moram v 22t ostai v bolnici zaradi vnetja mehurja , takrat so se mi solze ulile , pa ga prosim , da grem domov iskat vse potrebno za bolnico , pa pravi pa cel kup še doma popedenat , da ne smem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
9.10.2009 11:02:46   
Chi_Pita
Evo sem dobila mero za majčko, št.40 bom vzela (sem visoka 179cm in me je strah, da mi bo majčka ko bo trebušček večji kar gor skočila, jaz pa hočem, da mi pride do pol riti, pa dolge roke imam)
A mi ve katera pomagat, prosim, ker ta soseda mi je predlagala 40 oz 42, jaz se pa bolj nagibam 38 oz 40. 

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
9.10.2009 11:12:27   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

Evo sem dobila mero za majčko, št.40 bom vzela (sem visoka 179cm in me je strah, da mi bo majčka ko bo trebušček večji kar gor skočila, jaz pa hočem, da mi pride do pol riti, pa dolge roke imam)
A mi ve katera pomagat, prosim, ker ta soseda mi je predlagala 40 oz 42, jaz se pa bolj nagibam 38 oz 40. 

to mene tudi skrbi , da bi jo potem imela do polovice trebuha user posted image al da bi se kj skrčla user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
9.10.2009 11:19:23   
Getreal
Dobro jutro punce!user posted image

No ja, v bistvu je že dober dan, samo jz sem malček potegnila danes ta moj spanec, ker me je včeraj takooo bolela glava in danes skoraj celo noč nisem upala spat..

Včerej sva bla z mojim lubijem na NS!!user posted image user posted image user posted image Jeeej kako je blo fajn!!! Dr Strah je taka nežna dušica, pa vse nama je pokazala in razkazala, nama posnela CD s filmčki in slikicami, pa še uni moji nerodi je nardila eno slikico, tko da je bil vsa počaščen, da ima tudi on vlogo pr vsemu skupej  user posted image user posted image user posted image Sva vidla kako se najin bučko preteguje, pa maha in na sploh mu blazno dogaja user posted image Pa rok mi je potrdila na 13.4 in mi povedala, da sm noseča v nulo točno 13t2d user posted image Drugače pa imam tveganje 1:8900 za DS tko da baje je to super izvid. Samo upam, da ne padem med unih 20% lažno negativnih testov..user posted image
Aja pa še za pulz me malo zanima kako ste druge kej dobile? Mojmu bučku bije srček 153bpm.

Sicer pa si midva fuuul želiva zvedet spol, prou res naju firbec daje ne vem niti zakaj, sej itak važno, da je ta mali/a zdrav/a user posted image user posted image Ampak ni vidla nič.. user posted image   Je mel bučko lih popkovino med nogami, pa še ni se hotu obrnit.. Na momente me je kr držalo, da bi ji vzela iz roke uno mašino in kar sama malček pobrskala user posted image user posted image user posted image Ahhh ja... Punce ktere so že tiste metode od prababic za določanje spola? Jz mislm, da sm zej v fazi, ko bi se jih z veseljem mal posluževala in špekulirala user posted image Čeprav jz res mislim, da bo punca.. user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
9.10.2009 11:19:33   
babyloverka
punce pomojem da so to take majce da se ne ful krčijo. ker itak če so namenjene za nosečnice morejo bit raztegljive in prilagodljive user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
9.10.2009 11:49:49   
neka_noč
marjanaj v prejšnji user posted image sem se mazala z vsemi "živimi žavbami" - specialne iz lekarn, kupovala sem tudi zelo drage v trgovinah, pa sem vseeno dobila strije user posted image - v zadnjem tednu nosečnosti. Tako da menim, v kolikor si podvržen strijam, jih dobiš. Žal. Kar pa ne pomeni, da se zato sedaj ne bi mazala. Zdaj se mažem z olivnim oljem od Kancilije, všeč pa mi je vonj (vonje raznih krem velike večine ne prenesem - tudi pri tuširanju imam probleme z vonji tekočih miluser posted image ), ter všeč mi je, ker je na "špriclo" in lahko krasno nanesem na predele, ki jih je zaželjeno mazati.
Je pa res, da sem v prvi user posted image sina nosila zelo spredaj - so navadno mislili, da nosim dvojčke user posted image user posted image user posted image user posted image !

MAJČKE tudi sama naročam dve majčki. Problem je, ker še vedno ne morem odpreti linka, da bi videla kakšne sploh so... očitno niso iste kot jo že imam. (Iz trgovine Popek. Ta je odlična!)
Glede na to, da imam sedaj rdečo barvo, bi zato naročila eno črno V izrez št. 40 (user posted image pojma nimam glede št. - sem se merila a vseeno.... user posted image Problem vidim v tem, ker ne vem ali se kaj krčijo, ko jih bomo oprale. Namreč vse majčke, ki sem jih kupila v trgovini Kepica - so se skrčile po rokavih in dolžin. Bi lahko gospo Mojco vprašali ali je blago pred šivanjem majč oprano oz. ali se majčke kaj krčijo???!!!Prosim.)
In eno majčko št. 38 svetlomodra in temno modrimi rokavi. Obe majčki - dolg rokav.

Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1841
9.10.2009 12:03:51   
nincy29

MAJČKE       www.majcke.net

1. NATAŠA35, št. 42 (bom večjo vzela):1X  rdeča z črnimi rokavi,1X oranžno z črnimi rokavi (če je št.)
2. aprilasemtu, št. 38 ,1x rdeča s črnimi rokavi, 1x svetlomodra s temnomodrimi rokavi  OZ. ŠE RAJE majčko za nosečnice V-izrez (črno)- dolg rokav vse
3. PUPA*81, št. 38,1X rdeča z črnimi rokavi, dolgi rokavi
4. babyloverka, št. 38, 1X   svetlo modro z  temno modrim kombinirano, 1X rdeče črno             
5. nincy29 1x majica z V izrezom v črni barvi,dolg rokav , 1x majica svetlomodra s temnomodrimi rokavi,dolg rokav                 

6.Chi_Pita 1x BELA Z RDEČIMI ROKAVI
-1X SV. MODRA S TEMNO MODRIMI ROKAVI
7.BELA BUČA ŠT.42 črno v-izrez dolg rokav in eno rdečo s črnimi kratkimi rokavi
8.nejanejc ŠT.381x majica z V izrezom v črni barvi,dolg rokav
9.neka_noč eno črno V izrez št. 40,In eno majčko št. 38 svetlomodra in temno modrimi rokavi. Obe majčki - dolg rokav.
10.mamika25 št.38 temno modra barva - v izrez
Skupaj majčk: 18 kos

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 9.10.2009 12:06:38 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
9.10.2009 12:04:28   
nincy29
če lahko bom malo tropical pomagala user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
9.10.2009 12:04:29   
mamika25
Evo mene, naročila bi majčko, velikost 38, temno modra barva - v izrez. Kako ste se dogovorile za napis? Po moje je najbolj enostavno in splošno pridem aprila, a ne?

Meni se je začel 16. teden, kako čas beži. Včeri mi je spet blo mal slabo, ma je hitro minilo. Nič posebnega. Malega malo čutim, malo ne. Ne vem, nisem čisto prepričana če je to to. Samo proti večeru, to je pa skoraj nemogoče. Al ja?

No, lep dan...

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
9.10.2009 12:27:41   
Chi_Pita
hmm, sem vidla, da kr vse po vrsti naročate velikost 38. A vas lahko vprašam če ste visoke in suhe, ali ste bolj majhne rasti? Upam, da vas nisem s tem vprašala preveč osebno stvar, sam jaz res ne vem katero št. vzet.

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
9.10.2009 12:50:03   
nejanejc
jst sem visoka 166, velik manj kot ti, suha glih nisem, sam debela pa tud ne, zdej sem nosila 36-38.. pa bi mela boljoprijete majcke, da mam lahko se kaj cez, ce me bo zeblo, ker sem primorka na gorenjskem :) po novem

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
9.10.2009 12:56:27   
flora1983
Da se vam še jaz malo javim. Še vedno sem na bolniški zaradi vnetja in še kar čakam na rezultate testov, da vidijo kakšne bakterije so. Občutek imam da mi je šlo naprej na ledvice, ker me full bolijo. Drugače pa je danes pri nas tak zaspan dan, sma šla prej dopoldne s tamalim v trgovino po igrače, pa sem ga pol sploh komi ven dobla. Zdaj mu je ful zanimivo gledat tudi dojenčke, vsakemu maha in ga gleda in hoče vozičke furat okrog. Je ful posrečen glede tega. Trebušček se mi že zelooo pozna, pa tudi pri Cirilu je blo tako.

user posted image brcike sem začutila že prejšnji teden (13 tednov in 3 dni - torej v 14. tednu) in jihsedaj čutim še zelo fajn tudi čez dan.

Zanima me kako ste kaj zadovoljne z angelsoundom, mene mika da bi ga naročala preko ebaya.

Glede majčk, bi tudi jaz imela 2:
  • svetlo modra s temnomodrimi rokavi št. 42
  • z V izrezom v sivi barvi št. 42.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
9.10.2009 12:57:18   
Chi_Pita
aha, hvala. Si mi full pomagala s podatkom glede višine. Bom kar pri eni majčki vzela št. 38, drugo pa št. 40. Pa ni vrag, da zdaj ne zadanem user posted image
E ja, mi primorci čim gremo naprej od Črnega kala moramo še eno majco več oblečt user posted image user posted image user posted image ... jaz živim v Izoli, delam pa na Kozini in se mi tle vsi smejejo kako sem oblečena ... Njim vroče, a mene zebe ... user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
9.10.2009 12:58:40   
tropical
Tu ste pa vse suhice, če maste  38 številko. Čestitke. Jaz sem proti vam zelo okrogla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
9.10.2009 13:07:54   
neka_noč
Končno sem lahko pristala na strani z majčkami in si jih ogledala...
To niso iste majčke kot jo imam iz trgovnine Popek, tako da pojma nimam kakšne so za nosit. Upam, da bomo zadovoljne. user posted image

Tropical , ker tudi sama nisem bila prepričana glede velikosti, sem si tudi raje naročila dve velikosti, ker vem, da se bom še zredila, čeprav sem trenutno še vedno v minusu s kg. user posted image user posted image user posted image user posted image
Trenutno so mi vse nosečniške  zadeve prevelike, pa imam različne št. - od S do L oz. 36 - 40 . Resnično je problem, ko se neke stvari pri pranju skrčijo - četudi vpoštevaš navodila glede temperature pranja... Tako da - upam, da bomo zadovoljne.
Sama sem vajena; Nimam toliko denarja, da bi poceni kupovala... Če me razumete. Raje dam več denarja, pa da sem potem zadovoljna, sem pa vesela, da se tako zbiramo za nakup majčk in bomo tako profitirale. user posted image   Upamo lahko le, da bomo tudi zadovoljne. Namreč, skrbi me malo obseg spodaj (tam pa se trebušček širi, ne???!!!!). Upam, da je dovolj elastena. Piše, da 3% - ni to malo malo user posted image
Samo razmišljam naglas - upam, da ne zamerite. Sem pa itak že naročila dve majčki, pa bo kar bo.

Lep dan vam želim vsem!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?