|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
8.10.2009 12:13:26   
NATAŠA35
jaz sem vprejšnjih user posted image sanjala vedno, da nosim fantke in vedno sem rodila fantke...mogoče pa je spet punčka???

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
8.10.2009 12:23:35   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

jaz sem vprejšnjih user posted image sanjala vedno, da nosim fantke in vedno sem rodila fantke...mogoče pa je spet punčka???
joj ko bi le bla moj si  full zeli,no saj da je zdravo sam kaj ko ma vsak svoje zelje

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
8.10.2009 12:47:24   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: aprilasemtu

tropical jaz imam angelsounds in je krasna zadevca. Lepo je, ko slišiš utripe srčka, ker se malce bolj zavedaš, da je res nekdo v tebi. Pa fino je, ker ga lahko sliši tudi bodoči očka.

Hej. V katerem tednu pa si da lepo sliši srčka??

Moj dragi nekaj muti pa nevem če mi ga ni naročil, ker vsak dan kliče na pošto in čaka neko pošiljkouser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu aprilasemtu)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
8.10.2009 13:31:52   
aprilasemtu
kepica 83 sem natanko 14 tednov in 1 dan noseča, srček pa poslušam že več kot teden dni. Ponavadi se nahaja malo nad sramno kostjo (mogoče tudi malenkost v desno). Vedno rabim kakšno minutko, da ga najdem, sam pol se fajn sliši dokler se mali ne premakne (napravo vedno malce pritisnem na trebuh). To delam v polležečem položaju z veliko gela (jaz uporabljam aloe vera gel) za dobro prevodnost.

Se mi pa zdi, da je za kakovost zvoka, veliko odvisno tudi od položaja posteljice.

Za vse, ki ste že bile noseče, ali bolečine v križu pomenijo, da nosim otroka bolj "zadaj", ker trebuha še nimam.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
8.10.2009 13:33:53   
Kepica83
jupi user posted image user posted image  hvala ti. Jaz bom počasi v 16 tednu. Mogoče pa me res dragi presenti. Joj jaz imam take bolečine v križu da ko hodim komaj korake delam. Včasih me reže dol v levo nogo, včasih pa v desno. Kaj mislite da je to posledica nosečnosti??

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 1805
8.10.2009 13:43:24   
NATAŠA35
uh mene je tud začel matrat križuser posted image , pa glavoboli so tud prisotni in sem ugotovila, da zgleda, da premalo pijem...bo treba malo dozo povečat...jaz tudi nosim bolj spodaj in mogoče tudi zadaj, tako da se bojim, kako šele bo, ko bo velik trebuh, ker se mi že zdaj zelo pozna...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
8.10.2009 14:11:03   
tatly
mene pri stelli ni nic kriz bolel zdaj me re vcasih zelo zelo malo in vse mi gre v trebuh.mislim da so fantki v krizu saj od mojega bratranca punca ima fantka in se ji skor nic ne vidi in pravi da je cist v krizu

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
8.10.2009 14:28:21   
Chi_Pita
Oi ... vidim da vas pestijo bolečine v križu ... verjetno je to res posledica, da otročka nosite bolj zadaj ... jaz hrbet niti ne čutim, vem pa da se mi buši že lepo pozna. user posted image

Aha majčke ... jaz sem za eno ali pa mogoče dve (če lahko izberemo različne). Nisem pa šla gledati kakšne so? Če je možnost da vsaka izbere barvo po želji bom pogledala, drugače pa prepustim izbiro vam user posted image Pa upam, da so vsaj malo kvalitetne, ker res ne bi rada imela majčko iz Kika, ki se mi bo raztegnila po 1x nošenju. Napis pa naj bo karkoli, sam da bo v slovenščini! hm, velikost pa je problem ... vedno sem nosila small majčke - da so bile bolj oprijete, sam zdaj pa res ne vem ... sem sicer visoka ... se bom zmerla in vam javim user posted image
Čestitke za uspešne preglede ... user posted image samo da bušiji lepo in zdravo rastejo!

spet ne vem kaj sem hotela še pokomentirat ... jooj, me daje skleroza user posted image

aja, te ki so nam zaenkrat napovedali user posted image ... od dragega mislim da sestrična, je rodila par dni nazaj ... in so ji g. vedno na vsakem pregledu napovedovali punčko, rodila pa je fantka ... sam tako v vednost, da ne bomo na koncu malo presenečene, ker ona je kar v šoku ostala ...

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
8.10.2009 14:34:45   
ljupka
Men so prvič tud napovedal user posted image ,ampak nekak nisem verjela in sem zaupala svojem 6 čutu in je bil fantek,tak opčutek sem tudi imela!Drugič da bo punčka in sedaj imam opčutek da bosta oba fanta ,tako,da se pustimo presenetit,čeprav se ne obremenjujem s tem,bolj se bojim,če bosta zdrava pa do konca v trebuhu,da ne bo presenečenj in kakšen mesec prej ven!

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
8.10.2009 14:58:28   
NATAŠA35
jaz pa nosim sedaj bolj spredaj, ker se mi že dobro pozna, pa upam na pupo...zdaj na UZ se ni videlo, ker je bil narobe obrnjenuser posted image , tako da čakam, še en teden NS, pa upam, da se bo kaj videlo...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
8.10.2009 16:48:42   
BELA BUČA
Majčke sem si ogledala in so mi všeč.
Mela bi črno z V-izrezom z dolgimi rokavi in eno s kratkimi - vseeno kakšno.
Zanima me, kako je z velikostjo, ker mi širina spodaj ni najbolj jasna, res pa je, da nisem "standardnih mer". Če mi bo dovolj dolga, mi bo preozka ... So št. majhne oz. boste naročile večje št., kot ste nosile konfekcijo?

Pazite nase. lp

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
8.10.2009 16:57:43   
tropical
Jaz se nisem odločila za majčko. Kaj vem zdaj je zima,če bi mela čez poletje bi bi jo kupla.
Vidim da govorite o sanjanju. Jaz sem sanjala da bom mela lepo malo punčko. O ko bi bile sanje resnične. Skratka pa je vseeno kaj je sam da bo zdravo

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
8.10.2009 17:15:12   
tatly
mene pa danes tak noge bolijo saj ni cudno ce sma venda prepesacili 10km te se pa cudim da se se nisem nic zredila pri stelli pa v  takem casu ze 2kg

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
8.10.2009 17:19:40   
tropical
Jaz niham z kg en dan je +1 drugičko se tehtam mam pa spet normalno.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
8.10.2009 18:45:44   
aprilasemtu
grem počasi iz službe...uff 

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
8.10.2009 20:53:46   
marjanaj
neka_noč torej je upanje nekje tam! Jupiii... bom spravila moje najljubse cunjice, ki jih zdaj ne morem vec spraviti nase in jih bom mogoce se kdaj nosila user posted image

A si je mogoce katera ze kupila kaksno kremo za mazanje busija? Ker meni kar raste in raste user posted image . Pa ne bi imela strij, pa bi si kaksno kremico kupila. Samo kaj ko ne vem katera bi bila dobra? Kaj pa ve uporabljate?

Neposredna povezava do sporočila: 1816
8.10.2009 21:39:19   
nejanejc
Ojla. Dober vecer :)

grejo hitro dnevi....

ja kaj sem sanjala... se nic svojega, sanjala sem puncko od prjatlce od prjatlce, kije se nikol nisem vidla, da sem jo peljala v vrtec in to dan za dnem...

pravijo, da se mi ne pozna veliko trebuh, pol pomeni,da mam bolj odzadi in bo fantek?

moj prvi feeling je bil mogoce fantek, ma vsi drugi o puncki sanjajo :)

sam da bo zdravo,kot smo ze rekle :)

jst sem kupla kremo sanosan za strije, zaenkrat je ok....
mal sem se zredila, ma pravi sodelavka, da sem samo k sebi prsla, da se mi se nic pozna, sicer meni se zdi da mam za mal baloncka... Sej bo kmal, se prekmal :)

ma majcke bi pa vezla, sej bi se jih dalo ponosit, za napis mi je vseeno, sam se strinjam, da naj bo neki slovenskega :)

prej sem probala mal pilatesa s knjige delat, ker mi nikakor ne uspe prit do kake vadbe... prevec opravkov... Ma bo tudi za to cas upam.

Lahko noc

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
8.10.2009 21:43:02   
tropical
marjanaj jaz uporabljam mandljevo olje in mi je super.
nejanejc jaz mam tud eno knjigo za nosečnice pol delam mal vaj, sam se mi ne ljubi prou.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
9.10.2009 7:22:15   
country
Jutro, punce!

Da se oglasim še malo po dolgem času.
Čestitke za preglede! Mene pa čaka v torek in sem kar živčna, ker grem h Tratnjeku. Sicer vem, da je najboljši, samo nikoli ne veš kakšne volje bo... Upam, da bo vse v redu.

Slabo mi je še vedno, ampak vedno manj.

Kar se pa strij tiče, pa je v bistvu vseeno s čim se mažemo, važno da je mastno in da koži odgovarja. Jaz sem po eni kremi kar pike dobila. Pa ne se mazat samo po trebuhu, tudi po stegnih, pa nad ritjo in po prsih... Posvod tam sem jaz dobila strije, pa čeprav sem se mazala. No, zadaj se pa nisem, dokler mi ni dragi povedal da imam strije, samo potem je blo že prepozno.

Nizy v torek se pa vidiva - imam uro pred tabo!

Zdaj je pa tamala vstala, pa moram it.

Papa

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
9.10.2009 7:56:02   
3Sonček3
Dobro jutro punce!
Js sm iz foruma marčevk2010 oglašam pa se zaradi majčk in sicer, vidm da se lepo naroča, ampak nism pa seznama zasledila. Dala bi namreč en predlog, če se bo tut gospa Mojca stinjala sm morm najprej vas vprašat. Nas se je nabralo 26 in mislm da nebo nobene več, če mate tut ve probleme s številom (kar kr mal dvomm sej ste večinoma po dve naročale) bi predlagala da združmo sezname in jim pošlemo naročilo, use bo ostalo enako sm isto naročilo bo in bomo upam tko dosegle 50 kosov. Bom vprašala še Mojco kaj pravi, če se bo strinjala s tem. Zasledila sm tut da ena od vas ne najde srčnega utripa z AS, bom vas mal potolažla, tut js sm si ga kupla v 14. tednu in sm mogla kr mal bl prtisnt da sm kej slišala kr je biu user posted image glih tko postavln, zdej se je pa neki naprej vrgu (in je posledično tut buši večji) pa AS samo prslonm zravn pa se ga sliši, tko da punce, če ste si kuple AS zato da se boste sekerale ga takoj stran vršte, sej razumm da vas skrbi, ampak skrb ni dobra za dojenčka sej to veste, pa še ena je enkrat rekla, ko se nap. user posted image začne dušit s popkovino to nebomo zaznale in mu itak ne bomo mogle pomagat. Punce čim manj slabih misli pa lepo uživejte. Za majčke se mi pa lahko javi tista k ma to čez tut na ZS mi je useeno.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
9.10.2009 8:21:32   
NATAŠA35
3sonček3 super za informacijo...seznama še nimamo, ker smo šele ta teden dobile, kakšne majčke so...se bomo pa potrudile in čimprej seznam naredile in potem lahko združimo sezname, da pridejo majčke malo ceneje...

evo najbolje da začnemo s seznamom za majčke - tropical ti znaš delat seznamčke, pa se malo pozabavaj še s tem, če se ti dauser posted image

1. NATAŠA35, št. 42 (bom večjo vzela), 2 majčki:  rdeča z črnimi rokavi, oranžno z črnimi rokavi (če je št.)

drugače pa se mi pozna, da sem noseča, ne morem več skrivatuser posted image in zgledam, ko da sem v 6-tem mesecu, ne pa da grem v 4tega...user posted image komaj čakam naslednji teden NSuser posted image , si bom kar dopust vzela, pa šla skupaj z mojim...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
9.10.2009 8:36:14   
ela24
Jutro!
Super za majčke in da bo seznamček. Jaz se moram še malo premerit, da mi ne bo čez mesec, dva premajhnauser posted image  Sploh, ker sem rada bolj na komotuser posted image
Danes pa pakiram za na morje, malo oddiha do nedeljeuser posted image  Saj tak ni nič pametnega, pa hladno bo, ampak bo pa vseeno fajn malo izklopit reči od doma. Tak je pri nas s.p., še ko ne delaš ali si bolan si z glavo v službiuser posted image  Razen ko sem na morjuuser posted image  No, lepo čvekajte cel vikend. Za majčke bi jaz tudi imela dve, številke še pa moram zračunat, kot sem rekla. Se pa že veselim, da bom na morju spoznala dojenčico od sosede, konec avgusta se je rodila. Da se malo pocartamauser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
9.10.2009 9:04:21   
aprilasemtu
jst se tudi priporočam za 2 majčki, in sicer

1x rdeča s črnimi rokavi (št. 38)
1x svetlomodra s temnomodrimi rokavi (št. 38) OZ. ŠE RAJE majčko za nosečnice V-izrez (črno)- št. 38

Vse z dolgimi rokavi.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
9.10.2009 9:12:05   
pupa*81
Hojla user posted image !

ja super za majčke, sam če sm prav prebrala, mora bit napis na majčki za isto naročilo isti user posted image jaz bi naročila eno, za seznamček če bo:

PUPA*81, št. 38 (zaenkrat, se moram še zmerit), 1 majčka: rdeča z črnimi rokavi, dolgi rokavi

marjanaj jst se mažem že od začetka, najprej sm se samo ko sm se spomnila, recimo enkrat na teden, zdaj se moram pa že skoraj vsak dan ker čutim kako mi kožo razteguje in me pol srbi. Najprej sem imela baby olje od nuk (ne vem če še prodajajo), zdaj imam pa od Eucerina olje (ne tuš olje!) in sm ful zadovoljna, pa tudi lepo diši user posted image dobiš ga pa v lekarni. drugače je pa kolegica pohvalila Wella olje (Muleller al dm user posted image ). Pa glavno da je nekaj kar ti vlaži kožo, da je bolj elastična. pa kot je napisala country: mažte se povsod (trebuh, boki, ritka, prsa,...) sej vam user posted image lahko pomaga user posted image .

nataša35 mene tudi ta user posted image od križa matra: poskusi bit bolj pazljiva kako vstajaš iz postelje, če se zakotalim na bok in se od strani vsedem in šele pol vstanem mi je ok, drugače pa tišči cel dan. bo pa treba kej začet migat ja, čene bomo zarjavele do poroda user posted image

no punce z sončki, uživajte!

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 9.10.2009 9:13:10 >

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
9.10.2009 9:26:20   
babyloverka
hej punce še jaz še jaz user posted image

eno majčko št. 38 svetlo modro z  temno modrim kombinirano, eno majčko pa št.38 rdeče črno

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?