Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 6:23:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer.Boge moje dame ,da ste tako fertik.Jaz ,pa sem prav spočita ,nič ne počivam ,pa tudi želje nimam po počivanju mi je prav fajn tak,da skoz enga vlačim ,pa na pod ,pa na sedežno ,pa na stolček ,pa v posteljo ma res še kosila ne rabim kuhat ko je tako zabavno.Sedaj ,počasi ,pa itak dobita polirke na noge in roke ,pa jima bom dovolila ,da po celem stanovanju plazita.Res prav super nam je. a še ti mojga pripeljem? ma super si ti meni takle se kar zamislim,kolk smo nekatere zjamrane,pa imamo samo ENEGA bebija... Persida, kapo dol
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 6:23:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa o kokič, dober večer. kako? Čer, Najič, sem še kar...glava me boli spet..joj, mene bo ta otrok čisto ožel, res...kak me zmatra čez dan...popolnoma nič ne morem narediti poleg njega, ko pa spi tistih 30 minut pa moram kosilo skuhati. kok mi je to znano... samo da smo se pri nas skoraj nehal prehranjevat moža cele dneve ni (danes pride šele ob polnoči, če bo vse po sreči...), jaz pa jem kej na hitro, če ne pozabim za Jureta mam strog urnik hranjenja oz. itak ne morem pozabit, ker me glasno opomni, ko je lačen, nase pa dobesedno pozabim. In se potem šele zvečer spomnim, da sem jedla samo zajtrk in pol spila ene dva litra vode tvoj način življenja bi meni kar ustrezal...jaz tudi ne rabim jesti oz. lahko zdržim z nečim kar tako na hitro ali s sladkarijami , moj pa ne vem, če bi glih bil zadovoljen, ko bi ob 16h prišel domov v bi bili prazni lonci... tipično za moške
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 6:23:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, moj mož je prišel za pol ure domov in šel nazaj v službo predvidevam, da ga ne bo domov do polnoči, kot je prvotno napovedal
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 6:23:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica alooooo. kaj je zdaj to? kje ste vse???? jaz sem tu...sem cote iz sušilca zlagala... men se tudi cunje sušijo v sušilcu in so notri ene hlače od Jureta, na naramnice in tiste kovinske zaponke tok ropotajo jaz bi tudi imela sušilcaaaaa kokica pa ti pa vsaki dan vlačiš ven cote iz sušilca. kaj tolko perete al kaj kaj pa misliš...moj otrok vsak dan umaže stvari, ki jih ima na sebi, pa potem je še tu moj dragi nemož, ki se kar umaže, ko kaj dela, pa jaz, pa cunje in brisače...tak, da ja, skoraj vsak dan perem... jaz tud moram bolj intenzivno prat,ker je Marcel konec dneva tak kot pujsek
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 6:23:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica alooooo. kaj je zdaj to? kje ste vse???? jaz sem tu...sem cote iz sušilca zlagala... men se tudi cunje sušijo v sušilcu in so notri ene hlače od Jureta, na naramnice in tiste kovinske zaponke tok ropotajo jaz bi tudi imela sušilcaaaaa kokica pa ti pa vsaki dan vlačiš ven cote iz sušilca. kaj tolko perete al kaj ja, sušilc, pralni in pomivalni stroj - moji najbolš prjatli tudi moji
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 6:23:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica alooooo. kaj je zdaj to? kje ste vse???? jaz sem tu...sem cote iz sušilca zlagala... men se tudi cunje sušijo v sušilcu in so notri ene hlače od Jureta, na naramnice in tiste kovinske zaponke tok ropotajo jaz bi tudi imela sušilcaaaaa kokica pa ti pa vsaki dan vlačiš ven cote iz sušilca. kaj tolko perete al kaj ja,sušioc je pa zakon- ne rabim pegleza gonit,ups likalnika
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 6:23:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - samo zate ma ista si bla, kot si zdaj kk je ista, če je pa bla blond
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 6:24:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a vam povem, kaj zdele delam (nekaj napol nezakonitega ): skeniram Veliko paparico Mislim, kako lahko tako knjigo knjižnica izposoja samo za 3 tedne, če pa je notri 200 receptov? Tako knjigo bi moral sposojat za eno leto, da lahko jest Juretu vse to skuham Samo so pa eni recepti ubitačni - Orada v pomarančni omaki... ja, itak, še seb ne grem kej tazga kuhat pri nas pa za 4 tedne...no en mesec pri nas tud 3, mam pa veze v knjižnici,sem imela knjigo tud 2 meseca brez dodatnih stroškov
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 6:24:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa feliša, nisem mogla kopirat slike zobka, zato sem kar napisala 1.ZOBEK. upam, da z Juretom nista huda? te bo ugriznil,ko se srečate za kazen
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 6:24:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady jao felix po pa nič čudnega da si tak suha.... ma vseeno je dobro enkrat na dan pojesti kaj toplega.... če ne druzga zaradi zdravja...resno, ne se špilat ja... sej vem samo a veš, da če se tako neredno prehranjuješ, da se celo rediš? ker si telo dela zaloge za hude čase in pravilno hujšanje je tisto, ko imaš redne obroke. Ja, se bo treba v roke vzet in predvsem zmanjšat vnos sladkarij. Ampak ko je tako težko "ne kupovat" sladkarije. Ne vem, a se samo men zdi, da majo sladkarije najlepše embalaže v trgovini? kot bi sebe poslušala... tk da TE ČIST RAZUMEM !!!! in se poplnma strinjam s tabo! smo že tri. štiri 5- mi j že na rit udarlo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 6:24:49
|
|
|
|
spps
|
aja,pa dobro jutro vsem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 6:54:16
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica alooooo. kaj je zdaj to? kje ste vse???? jaz sem tu...sem cote iz sušilca zlagala... men se tudi cunje sušijo v sušilcu in so notri ene hlače od Jureta, na naramnice in tiste kovinske zaponke tok ropotajo jaz bi tudi imela sušilcaaaaa kokica pa ti pa vsaki dan vlačiš ven cote iz sušilca. kaj tolko perete al kaj ja,sušioc je pa zakon- ne rabim pegleza gonit,ups likalnika pod to se pa tudi jaz podpišem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 8:29:33
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Pa kaj ste ve normalne kolk ste nakloftale? Sem brala 5 strani nazaj pa vidim da to še ni vse. Se je moj alarm oglaso tak da nimam časa več brat. Čestitke Juretu za 1. zobek Nič, greva midve mal na sprehod, dokler je še "lepo" vreme. Ampak danes se bova gibali bolj pri bloku, če naju kakšen dežek dobi, da lahko hitro pobegneva
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 8:37:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dobro jutro. jaz mam pa taki škripec v levem zapestju da ne morem nič danes po moje sploh ne boma šle ven dokler moj ne pride, ker ne morem vozička nest dol sploh male ne morem prav dvignit. kar nekaj mi preskakuje notri... no pri tipkanju se to seveda nič ne pozna
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 8:41:33
|
|
|
|
mediuhec
|
dobro jutrooo! naš polh se je danes zbudil ob 7.00, norel do 8.15- sedaj pa spet spi? pa celo noč se je zbudil samo 2x, juhu! kokica in mala čebelica: za malega in zapestje! fajn se mejte, grem malemu pripravit sadno malco.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 9:07:20
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Mi moj obljublja, da gremo danes v živalski vrt, pa no komaj čakam Drugače pa za vse bolane
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 9:33:38
|
|
|
|
Nina00
|
Dobro jutro! Mi pa danes nismo samo dobro spali, ampak super! Brin je spal od 21h do pol petih, sem ga podojila in je spal še do pol sedmih. Če bi vedla, ne bi šla šele ob polnoči spat Ampak sem vseeno danes kot rožca, sveža in spočita. Trenutno pa se zabava s plastično zajemalko z luknjicami iz otroške kuhinje. Ima veliko dela z njo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 9:34:56
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Tasa_m zakaj je pa patronažna prišla? Prišla je malo pogledat Lijo. Sem mislila da bo kaj predavala ampak nič sva se pogovarjali koda sva stari prijateljici. Lija je itak spala, ko pa se je zbudila, pa jo je malo pocartala pa malo sta se pogovorili in pocvilili, ter pogledala je kako sedi ipd. Naslednjič pride, med Lijinim 10. in 11. mesecem. To pa fino Pri nas hodi samo na začetku.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 9:37:30
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kam že hodita na plavanje? Na DIF? Ja . Imaš ZS. hvala bom še malo razmislila in se z možem pogovorila, kot sem že rekla, mi je mal sitno vsak teden se v Lj vozit, pa vajina ura je za naju mal neugodna, ker Jure takrat ravno je. Saj verjetno je še kak drug termin prost, če vama ta ne paše. Mogoče vprašaj, če lahko prideš enkrat pogledat in se potem odločiš. Če bo Jure tako užival kot Brin, se boš z veseljem vsak teden vozila v Lj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 9:40:42
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa o kokič, dober večer. kako? Čer, Najič, sem še kar...glava me boli spet..joj, mene bo ta otrok čisto ožel, res...kak me zmatra čez dan...popolnoma nič ne morem narediti poleg njega, ko pa spi tistih 30 minut pa moram kosilo skuhati. ole mi pa zelo znano zveni. Pri prvem sem bila vesela, če sem si ob njem uspela kosilo skuhat. Sedaj pa tudi, če imam oba doma, uspem skuhat, oba porihtat, se s ta starejšim še kaj igrat pa še kaj naredit Spi pa Brin čez dan tudi samo 3x po pol ure, le kak dan udari eno rundo celo uro. To samo malo v spodbudo
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 9.10.2009 9:42:47 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 9:48:52
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, pri nas je pa danes prvi zobek pokukal na plano zjutraj me je spet nekaj grizel (strašno rad si v usta tlači moje prste) in sem zatipala, da nekaj ne štima čisto - pol pa pogledam in vidim, da je dlesen malce "presekana" za zobek!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 9:50:04
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer.Boge moje dame ,da ste tako fertik.Jaz ,pa sem prav spočita ,nič ne počivam ,pa tudi želje nimam po počivanju mi je prav fajn tak,da skoz enga vlačim ,pa na pod ,pa na sedežno ,pa na stolček ,pa v posteljo ma res še kosila ne rabim kuhat ko je tako zabavno.Sedaj ,počasi ,pa itak dobita polirke na noge in roke ,pa jima bom dovolila ,da po celem stanovanju plazita.Res prav super nam je.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 10:56:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps alo,kaj dogaja? spet sem skor 2uri ponoč spala,mali je kr neki jokal,dans je boljš,upam,da bo tudi noč...ne vem al bo zbolel,al je sam kaj prehodnega grem pa počas spat tak,da sem prišla vas sam mal pozdravit nočko lepo se naspi ... držim pesti da bo noč mirna ponoči je mali spet zakuhal. bomo šli do zdravnika, da vidimo kaj bo rekel. je pa fora, ker ima tako sluzasto slino-mogoč ima grlo vneto. sem mu pa dala včeraj zvečer iz kozarca za pit, pa je zažvenketalo,tak,da možno,da je kak zob na pohodu,sam vidla pa nisem-ima pa na zgornji dlesni tako belo pikico,pa ne vem je to al ne... za Marcela.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 10:57:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, želim ti eno dolgo in mirno noč. trinity, jaz sem podobno kot kokica... ožeta do amena. čakajo me pa še trije "krvavi" dnevi. izžetih je pa menda kr nekaj marčevskih mamic se mi zdi ma nemoj, s res>=? sem misla, da sem edina. pa kaj si mene našla zafrkavat!!! spps, kaj ti maš samo enega? al Larise ne šteješ več, ko je že taka velika punca...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 10:59:48
|
|
|
|
Najaa
|
dan... se odpravlamo ven že dve ure. Niki se je zgleda odprla GH, ker je danes jedla kašico korenček-jabolko, ki je zadnjič skor pogledat ni hotla. pojedla je pa okol 100ml. ne vem, jaz tega ne merim tak natančno. yania ja, skuta je včeri šla cela.
|
|
|
velika nočLelly28 RRAli boste letos veliko noč praznovali klasično (s pirihi, potico in vsemi drugimi dobrotami) ali boste malce omejili hrano, zaradi kornavirusa?klasično (
41%)
malce drugače (
53%)
ne vem še (
6%)
Število vseh glasov: 34Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!