Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 11:40:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čakata p ? jop.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 13:15:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 A vaši tudi dvigujejo ritko ko ležijo na hrbtu ali pa na trebuhu kot da , no to je moj rekel, njem je prav smešen? naš še ne, je nasplošno bolj lene sorte
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 13:15:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober dan! Zadnje dni sem polno zaposlena. Se še komaj dohajam Sem mislila, da bo danes dan za počitek, pa sem ugotovila, da moram kupit dve darili za RD za ta vikend. Saj za eno imam vsaj idejo za drugo pa upam, da bom dobila navdih, ko bom že v trgovini Brin je užival na plavanju, veselo brcal in čofotal, tako da sem prav vesela, da sva šla. Danes bodo pa prvič bučke na Brinovem krožniku. Me zanima kako mu bodo teknile. Odkar je zvečer riževo kašico res spi boljše. Ni več prebujanja okoli pol enih do enih. Prvič se zbudi med drugo in tretjo pa še eno uro prej zaspi (torej ob 21h) kam že hodita na plavanje? Na DIF?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 13:15:49
|
|
|
|
felix7
|
Persida, ful dobre fotke!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 14:09:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Taša, kdo bolj uživa pri tem - ti al Lija? mmm, jaz (me pa ravno stalno razkrinkaš )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 15:50:06
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Nina - bravo za boljše spanje. pri nas še čakamo na to. koliko pa poje riževe kašice Brin zvečer? mi smo komaj pri enih 40ml, tak da to še zaenkrat nima efekta. smo pa napredovali toliko, da se več ne davi, če je bolj gosta kašica tak da zdaj poje namesto 40ml obarvane vode, precej gostega rižolinota... Brinu naredim riževo kašico iz 60-90 ml mleka (pač odvisno od porcije v zmrzovalniku ali pa koliko si načrpam). Naredim pa kar gosto, ker, če naredim bolj tekočo, se pritožuje in na koncu poje manj. Poje vse pa včasih imam občutek, da bi še. Korenčkove in jabolčne kašice pa je pojedel skoraj 1 dcl. Z bučkami ga pa sedaj čakam, da se zbudi. Upam samo, da ne bo preveč lačen
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 15:51:14
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: yania Kapljice jaz drugače dajem med sadnim obrokom,,,na ene 4.žličko gor kapnem na žličko sadja, pa lepo poje...te italij.so tak čudnega okusa, tko slane.....imam pa še ene zaprte AD3 naše doma... kolk imate potem kapljic....Persida, kolk imaš ti? mi jih imamo 6 - AD3. jih pa dajem zjutraj pri oblačenju - mleko na žličko pa kapljice. al pa kar direkt v usta nakapam pa tudi gre... Mi imamo AD3 8 kapljic. Na žličko pred dojenjem. Mogoče boljše, da mu daš skupaj z zelenjavo kot s sadjem, če v zelenjavo že dodajaš olje.
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 8.10.2009 15:52:03 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 15:55:33
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nina00 -kdaj,pa te bom imela čast spoznat? A se kdaj pripeljete do LJ? Se lahko zmenimo. Pa če bo kako srečanje med tednom dopoldne vsaj malo bližje LJ, tako da še vedno lahko pridem pravi čas po starejšega v vrtec. Vikendi so pa pri nas jeseni precej zasedeni z RD-ji
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 16:02:05
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kam že hodita na plavanje? Na DIF? Ja . Imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 16:13:23
|
|
|
|
tasa_m
|
Midve pa uporabljava D3 kapljice. Imava jih po 3 kapljice. Ampak sem glih danes patronažni rekla, da jaz to pozabim dat in da sem si jih zdaj na mizo nastavla, da jih dobi vsako jutro pri zajtrku. Pa ji je probala glavico pa je rekla da je vredu da nima nič preveč mehko..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 16:14:51
|
|
|
|
Nina00
|
Tasa_m zakaj je pa patronažna prišla?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 16:20:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Tasa_m zakaj je pa patronažna prišla? Prišla je malo pogledat Lijo. Sem mislila da bo kaj predavala ampak nič sva se pogovarjali koda sva stari prijateljici. Lija je itak spala, ko pa se je zbudila, pa jo je malo pocartala pa malo sta se pogovorili in pocvilili, ter pogledala je kako sedi ipd. Naslednjič pride, med Lijinim 10. in 11. mesecem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 16:37:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Taša, kdo bolj uživa pri tem - ti al Lija? mmm, jaz (me pa ravno stalno razkrinkaš ) nekam predvidljiva si ti men zadnje čase
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 16:38:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kam že hodita na plavanje? Na DIF? Ja . Imaš ZS. hvala bom še malo razmislila in se z možem pogovorila, kot sem že rekla, mi je mal sitno vsak teden se v Lj vozit, pa vajina ura je za naju mal neugodna, ker Jure takrat ravno je.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 19:43:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Taša, kdo bolj uživa pri tem - ti al Lija? mmm, jaz (me pa ravno stalno razkrinkaš ) nekam predvidljiva si ti men zadnje čase
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 20:40:33
|
|
|
|
spps
|
alo,kaj dogaja? spet sem skor 2uri ponoč spala,mali je kr neki jokal,dans je boljš,upam,da bo tudi noč...ne vem al bo zbolel,al je sam kaj prehodnega grem pa počas spat tak,da sem prišla vas sam mal pozdravit nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 20:49:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Kokica, kaj imaš ti budilko naštimano ko greš vedno ob 23 v mižule??? te pa lahko nočko...pa naj bo doooolgaaaaa.... ja, res je...tisto v glavi....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 20:49:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dobro jutro. Da še vam malo popestrim dan. Tako pri nas guncamo afne,no mami je pobudnik . Tako ,pa zgleda naš bunker ko vseka bomba . ful dobre fotke, Persida, druga mi je pa The Best! Bunker pa niti ne zgleda hudo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 20:49:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve pa uporabljava D3 kapljice. Imava jih po 3 kapljice. Ampak sem glih danes patronažni rekla, da jaz to pozabim dat in da sem si jih zdaj na mizo nastavla, da jih dobi vsako jutro pri zajtrku. Pa ji je probala glavico pa je rekla da je vredu da nima nič preveč mehko.. Midva tudi...Vsako jutro (pa čeprav so v hladilniku se spomnim nanje) mu jih dam na žličko z mojim mlekom.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 20:53:40
|
|
|
|
Najaa
|
o kokič, dober večer. kako?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 20:56:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa o kokič, dober večer. kako? Čer, Najič, sem še kar...glava me boli spet..joj, mene bo ta otrok čisto ožel, res...kak me zmatra čez dan...popolnoma nič ne morem narediti poleg njega, ko pa spi tistih 30 minut pa moram kosilo skuhati.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 20:56:16
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps alo,kaj dogaja? spet sem skor 2uri ponoč spala,mali je kr neki jokal,dans je boljš,upam,da bo tudi noč...ne vem al bo zbolel,al je sam kaj prehodnega grem pa počas spat tak,da sem prišla vas sam mal pozdravit nočko lepo se naspi ... držim pesti da bo noč mirna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 20:56:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: spps alo,kaj dogaja? spet sem skor 2uri ponoč spala,mali je kr neki jokal,dans je boljš,upam,da bo tudi noč...ne vem al bo zbolel,al je sam kaj prehodnega grem pa počas spat tak,da sem prišla vas sam mal pozdravit nočko lepo se naspi ... držim pesti da bo noč mirna se podpišem
|
|
|
ime za julijske otročke 2.delkatrinkapiščančki (
14%)
princi in princeze (
10%)
poletne žabice (
29%)
morski ježki in zvezdice (
27%)
bombončki (
20%)
Število vseh glasov: 254Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!