Tulipan12
|
No, zdaj pa edina strašim tu gor Hvala vsem za odgovore in vzpodbudne besede, Lia je dobila 2. zobek in danes bila fantastična Tako da nisem šla do P in upam, da je bilo to to! Malo sem vas brala, ampak kdo bi vse to lahko spremljal , pa da malo pokomentiram: MENSTRUACIJA: jaz sem jo dobila 2m po porodu, jo mam redno na 25 dni kot prej, edino kar je, ni niti malo boleča, prej pa so to bile kristusove muke (težek porod se za nekaj splača ). Je pa Lia polno dojena, komaj prejšnji teden sem začela z uvajanjem GH, tak da to sploh ni povezano z dojenjem in poznam mamice, ki tudi po eno leto niso dobile. Smo pač različne, tak da se ne sekiraj! OBSEG GLAVICE: Lia ima 44, na 64,5 cm velikosti in 7310 teže in pravi P, da ima super mere. Meni že zgleda ok AD3 KAPLJICE: jaz full dostikrat pozabim, dajem pa ji po 5 zdaj, čeprav je P rekla, da naj dodajam počasi, da pridem na 7, ker je polno dojena. Sva ogromno zunaj in mislim, da ne bi smelo bit panike. Jutri ji dam 7, če se bom spomnila Vem da sem hotla še nekaj komentirat, pa se več ne spomnim kaj Bom pa zdaj večkrat prišla gor pogledat kaj dogaja, ker mi ta GH ni najbolj jasna, pa ti obroki, sem se lepo razvadila z dojenjem, zdaj pa je treba domov, pa kuhat, pa merit, pa opazovat še dobro, da bo zima, da ne bo tolko zdoma No, pa lahko noč tudi z moje strani ali pa kr: DOBRO JUTRO DOBER DAN, NI LEPO ČE SI ZASPAN!
|