yania
|
oJ...sam da se javim, da ne boste mislile, da sem pozabila na vas Danes smo preživeli en lep dooolllggggg dan v parku, v arboretumu-V.POTOK...ful je bilo lepo, pa toplo, pa otroci (_taveliki) so se naigrali...ma super je bilo, res. Smo še izkoristili dan, pa še jutri ga moramo, če bo potem res zima Najaa, je šla skutka skozi?... Naš je bil danes tako smešen ko se je plazil...ma ga bom prav posnela jutri , pa video gor dala, kot en tjulenj se premika, roke naprej in na bušija, pa roke in na bušija...noge kar vleče za sabo...no včasih jih uporabi, ampak ne vedno...haha..upam da mu ne bo to preveč všeč ratala, ker potem bo težko popravljati... Ne vem kaj v bistvu dogaja, samo pohvalim slikico na zadnji strani od Taja,ma super je...Persida, ti pa si itak fenomenalna....luštna fotka, lepa mama Nič, moj pravi-danes ti pa ne bom pustil za rač.viset, ampak greva skup v postlo! ---hm, bom ubogala, tako da lahko nočko moje drage, pa se slišimo..jutri...sej danes sem že ob 5.oo brala novice na 24 ur, pa nobene ni bilo gor...ma sem kašljala, pa nisem mogla spati, pa buditi vse v spalnici Lepe sanje......