|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
8.10.2009 23:02:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

tam mam previjalno. klaro pa ne morem dat na vrh vsegaskupajuser posted image user posted image user posted image bomo očitno čakali na bajto user posted image user posted image

aja...Hmmmm...te pa previjalno kupite...pa boš lahko dala sušilca gor...user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
8.10.2009 23:02:28   
felix7

tam mam previjalno. klaro pa ne morem dat na vrh vsegaskupajuser posted image user posted image user posted image bomo očitno čakali na bajto user posted image user posted image

oz. počakaš, da bo Klara ven iz plenic user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 4302
8.10.2009 23:02:48   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

evo, moj mož je prišel za pol ure domov in šel nazaj v službo user posted image predvidevam, da ga ne bo domov do polnoči, kot je prvotno napovedal user posted image

pa joj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
8.10.2009 23:04:21   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
8.10.2009 23:04:46   
KOKICA32
Kam je pa Najaa brez pozdrava zginila?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
8.10.2009 23:04:48   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

aja...Hmmmm...te pa previjalno kupite...pa boš lahko dala sušilca gor...user posted image

aja, to pa ne bi bla niti tak slaba ideja. kaj bi mogoče ti lahko to mojemu predlagala. jaz ne upam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
8.10.2009 23:05:08   
MalaČebelica

kaj bo pač prej.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
8.10.2009 23:05:37   
KOKICA32

aja, to pa ne bi bla niti tak slaba ideja. kaj bi mogoče ti lahko to mojemu predlagala. jaz ne upam user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, komot...reči mu naj pride malo na RR! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4308
8.10.2009 23:05:41   
MalaČebelica

moogče spet Niki nagaja nosek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
8.10.2009 23:06:14   
KOKICA32

moogče spet Niki nagaja nosek user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4310
8.10.2009 23:06:19   
MalaČebelica

ja še to bi falilo. nič ne rabi sem hodit. ti lahko dam njegov mail user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
8.10.2009 23:06:44   
KOKICA32
Uuuuu,  budilka....Jaz grem ajat...

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
8.10.2009 23:07:17   
KOKICA32

ja še to bi falilo. nič ne rabi sem hodit. ti lahko dam njegov mail user posted image user posted image

daj, če upaš user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4313
8.10.2009 23:08:36   
felix7

evo, moj mož je prišel za pol ure domov in šel nazaj v službo user posted image predvidevam, da ga ne bo domov do polnoči, kot je prvotno napovedal user posted image

pa joj user posted image user posted image user posted image

pravi, da bo drug teden boljše, ampak to je rekel že prejšnji teden user posted image

ma, ne smem preveč neumnosti pisat, ker pol bodo začele opravljivke, ki spremljajo moje objave, govorit, da je cele noči zdoma in kdo ve, pri kateri spi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4314
8.10.2009 23:09:45   
felix7

Uuuuu,  budilka....Jaz grem ajat...

LAHKO NOČ! user posted image

zamujaš 6 minut user posted image
lahko noč!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
8.10.2009 23:17:35   
MalaČebelica
jaz tudi grem. moja se je zbudila že milijonkrat pa nima več smisla.

lahko noč

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
8.10.2009 23:22:30   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image
Najaa - samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

zakon si!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
8.10.2009 23:22:43   
Najaa

Nika je imela tehnične napake. Ne vem, kaj ji je, da se zbuja in se dere ko sraka. Mogoče zobek... Sem ji že skoraj calpol dala no zdej je pa zaspala.

A veš, da ne bi šla brez pozdrava! user posted image

Lahko noč vsem!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
9.10.2009 0:16:20   
Tulipan12
No, zdaj pa edina strašim tu goruser posted image

Hvala vsem za odgovore in vzpodbudne besede, Lia je dobila 2. zobek in danes bila fantastičnauser posted image  Tako da nisem šla do P in upam, da je bilo to to!

Malo sem vas brala, ampak kdo bi vse to lahko spremljaluser posted image user posted image user posted image , pa da malo pokomentiram:

MENSTRUACIJA: jaz sem jo dobila 2m po porodu, jo mam redno na 25 dni kot prej, edino kar je, ni niti malo boleča, prej pa so to bile kristusove muke (težek porod se za nekaj splačauser posted image ). Je pa Lia polno dojena, komaj prejšnji teden sem začela z uvajanjem GH, tak da to sploh ni povezano z dojenjem in poznam mamice, ki tudi po eno leto niso dobile. Smo pač različne, tak da se ne sekiraj!user posted image
OBSEG GLAVICE: Lia ima 44, na 64,5 cm velikosti in 7310 teže in pravi P, da ima super mere. Meni že zgleda okuser posted image
AD3 KAPLJICE: jaz full dostikrat pozabim, dajem pa ji po 5 zdaj, čeprav je P rekla, da naj dodajam počasi, da pridem na 7, ker je polno dojena. Sva ogromno zunaj in mislim, da ne bi smelo bit panike. Jutri ji dam 7, če se bom spomnilauser posted image

Vem da sem hotla še nekaj komentirat, pa se več ne spomnim kajuser posted image
Bom pa zdaj večkrat prišla gor pogledat kaj dogaja, ker mi ta GH ni najbolj jasna, pa ti obroki, sem se lepo razvadila z dojenjem, zdaj pa je treba domov, pa kuhat, pa merit, pa opazovatuser posted image user posted image  še dobro, da bo zima, da ne bo  tolko zdomauser posted image

No, pa lahko noč tudi z moje strani ali pa kr:

DOBRO JUTRO DOBER DAN, NI LEPO ČE SI ZASPAN!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
9.10.2009 6:23:17   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: spps

alo,kaj dogaja?
spet sem skor 2uri ponoč spala,mali je kr neki jokal,dans je boljš,upam,da bo tudi noč...ne vem al bo zbolel,al je sam kaj prehodnegauser posted image

grem pa počas spatuser posted image user posted image tak,da sem prišla vas sam mal pozdravituser posted image
nočkouser posted image

lepo se naspi ... držim pesti da bo noč mirnauser posted image user posted image
ponoči je mali spet zakuhal. bomo šli do zdravnika, da vidimo kaj bo rekel. je pa fora, ker ima tako sluzasto slino-mogoč ima grlo vneto. sem mu pa dala včeraj zvečer iz kozarca za pit, pa je zažvenketalo,tak,da možno,da je kak zob na pohodu,sam vidla pa nisem-ima pa na zgornji dlesni tako belo pikico,pa ne vem je to al ne...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
9.10.2009 6:23:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

spps, želim ti eno dolgo in mirno noč. user posted image

trinity, jaz sem podobno kot kokica... ožeta do amena. čakajo me pa še trije "krvavi" dnevi. user posted image

user posted image user posted image izžetih je pa menda kr nekaj marčevskih mamic se mi zdiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
9.10.2009 6:23:28   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

js pa moram Marušo pohvalit...je že ful navajena, da gre po kosilu spat v posteljco in ponavadi spi nekje 2 uri, včasih tudi več user posted image user posted image v tem času pa se že da marsikaj naredit....če ne drugega zraven nje zadremat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj bi jaz dala za ta čas!? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image sweet dreamsuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
9.10.2009 6:23:31   
spps

dober večer

čer...še tu...

Kako?

gre gre user posted image vidim, da danes pa tebe glava boli user posted image meni je pa danes malo boljše kot včeraj. kaj sta bla danes na plavanju? sta že zdrava?

ne, nisva šla...ima kar hud nahod...pa sem napisala sms, da bom drugič nadoknadila manjkajočo uro...ne bi rada, da še kaj faše zraven ali da se stanje še poslabša...

Punce:
Kot sem že napisala je Valentin dobil AB Hiconcil 3,5ml/12h, pa ima od včeraj popoldne neke rdeče fleke po obrazu in čelu. A je možno, da je to reakcija na AB? Ker sem brala v navodilih, da je izpuščaj možna stranska reakcija. Ima katera podobne izkušnje? Kdaj izpuščaji izginejo?

če ne bo boljše idi nazadj do zdravnika in naj ti menja AB. kak pa zgledajo ti flekci? take lise?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
9.10.2009 6:23:36   
spps

o kokič, dober večer. kako?

Čer, Najič, sem še kar...glava me boli spet..joj, mene bo ta otrok čisto ožel, res...kak me zmatra čez dan...popolnoma nič ne morem narediti poleg njega, ko pa spi tistih 30 minut pa moram kosilo skuhati.

a sam 30 minut spi v celem dnevu?
drugače te pa dobro razumem, ja...user posted image

ne, zjutraj, ko sva na sprehodu še 30, pa ob 17.30 še 30 minut. in to je to..user posted image

Marcel ima tudi težave s spanjem čez dan- eno uro se matr,da zaspi- spi pa pol 15min,stanovanje imam tako,kot,da bi bompa padla- ni variante,da kaj naredimuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
9.10.2009 6:23:39   
spps

aja, pri nas je pa danes prvi zobek pokukal na plano user posted image zjutraj me je spet nekaj grizel (strašno rad si v usta tlači moje prste) in sem zatipala, da nekaj ne štima čisto - pol pa pogledam in vidim, da je dlesen malce "presekana" user posted image
user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Začetek maja je idealen za daljse izlete in dopuste
maca83 RR

Ste izkoristili kombinacijo praznikov in sli kam na lepse?

na daljsi dopust gremo raje poleti (43%)

na daljsi dopust gremo raje pozimi (0%)

ne planiramo, ker je maja se premraz (2%)

maj je super, ne prehladno, ne premrzlo (30%)

kaj je to dopust? (20%)

imamo kolektivca, sef doloci kdaj gremo na izlete :( (6%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!