Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.10.2009 12:38:32
|
|
|
|
alpog
|
Hot!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.10.2009 13:42:01
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: alpog Hot! aha ;-) čakam na premiero drugega dela sage, napovednik za New moon je tudi hot
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.10.2009 14:59:15
|
|
|
|
barbara b
|
Na katerem koncu se pa bo odvijalo srečanje? Mi lahko zaupate kje?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.10.2009 16:11:44
|
|
|
|
Rakica_80
|
Seveda Barbara, v Kopru
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.10.2009 19:14:59
|
|
|
|
miklarom
|
Gigi - madona ne delaj mi luštov s temi dedci, se mi že sline cedijo , jaz pa še ne smem sexat pupike, jest bi tud prišla na žižole, če me sprejmete in sicer 21.11., bom se z mojim šefom zmenla da mi da fraj, a bojo vaši lubeki tudi zraven. Pa da vam povem, da zadnjič sploh nisem vedla kaj so to žižole in sem na net pogledala, zdaj pa vem, kaj čem sem blont pa emšo me daje, in sem malo butasta
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 7.10.2009 19:33:55
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
DOBRA DRUŽBA SE BO DOBILA NA OBALI Sobota 21.11.o9: Kruce Fiks & family - Lana & family
BEBIII & family BarbiG &? gigi1? mausikaa & family aqua77 - miklarom & family
.... če želiš probat žižole se pofočkaj na seznam pa pridi probat, ti nebo žal
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 7.10.2009 19:35:04 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 8:06:51
|
|
|
|
Goldy
|
BEBIII - jah, na Martinovem moramo bit, ker nastopamo. Imamo prireditve v tem zvezi... gigi - hvala za dobrodošlico! Alja ima fazo mamine roke so zakon. Jaz pa utrujeeeeena. Upam, da bo zdej kej boljš, ko je prišel mož domov in da bo malo doma, da bom lahko kaj naredila.... Drugač pa je dečva fletna, v petek, se pravi jutri bo imela že 4 mesece. Z njo ni nikoli dolgčas.... In ti deklica moja???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 12:00:10
|
|
|
|
gigi1
|
Jaz res srčno upam, da bom zaradi postopka lahko prišla k bo tolk fajn družba. Mikla tebe si pa prav ekstra želim spoznati v živo Barbara b a prideš? BarbiG pa ti? Goldy in Mausi upam, da tudi vama rata. Ostale žurerske sablje pa itak Je kdo obvestil BBpikico in Gretko? Pikica36 kaj pa ti? Saj je sobota. Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 12:39:54
|
|
|
|
BarbiG
|
Da vas še tuki pozdravim. Gigi, danes sem doma. Me je včeraj in ponoč nekaj zvilo, sem dobila vročino in sem danes lepo doma ostala. Sem skor cel dopoldan prespala in sem se zbudila skoraj kot prerojena. Jutri grem pa po municijo. Pa ti? Tudi tvoj postopek se hitro bliža, a ne? Kruce, če se mi bodo datumi poklopil glede postopka, bom na žižole verjetn prpelala samo svojo malenkost. Čeprav je pri nas tako, da se do zadnjega ne ve. Mogoče bosta hotla z mano moja sončka it in pol bo seveda tud moj zraven. Lohk bova pa, če se bom lahko spravla v motoristično obleko z mojim kar z motorjem pršla dol.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 13:16:23
|
|
|
|
miklarom
|
Gigi - pa vejžda pridem in tudi jest si te želim spoznati, pa vse ostale tudi, ti sam povej mi kak mate ta srečanja kaj morem s seboj prnest, da malo vem
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 14:01:46
|
|
|
|
barbara b
|
Mene resnično ima, da bi prišla, ampak to je takooooo daleč od mene. Sicer z mojim nekaj planirava dopust za 3 dni na morju, pa mogoče bova (beri: bom) splanirala ravno takrat in tako je dosti šans, da vas pridem pogledati še v živo. Če pa mi ne uspe, vas pa redno berem in navijam za vas
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 14:04:46
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b Mene resnično ima, da bi prišla, ampak to je takooooo daleč od mene. Sicer z mojim nekaj planirava dopust za 3 dni na morju, pa mogoče bova (beri: bom) splanirala ravno takrat in tako je dosti šans, da vas pridem pogledati še v živo. Če pa mi ne uspe, vas pa redno berem in navijam za vas hop na moped......... tudi mi jo bomo doli za 3 dni - wikend.
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 8.10.2009 14:07:10 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 14:21:05
|
|
|
|
aqua77
|
Oj, oj, banda...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 15:05:00
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Kruce, če se mi bodo datumi poklopil glede postopka, bom na žižole verjetn prpelala samo svojo malenkost. Čeprav je pri nas tako, da se do zadnjega ne ve. Mogoče bosta hotla z mano moja sončka it in pol bo seveda tud moj zraven. Lohk bova pa, če se bom lahko spravla v motoristično obleko z mojim kar z motorjem pršla dol. ...ne verjamem, da bo šlo...a še niste dali motorja na klocne, halo, asfalt se že ohlaja....govorimo o novembru...konec novembru
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 15:41:37
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Kruce, če se mi bodo datumi poklopil glede postopka, bom na žižole verjetn prpelala samo svojo malenkost. Čeprav je pri nas tako, da se do zadnjega ne ve. Mogoče bosta hotla z mano moja sončka it in pol bo seveda tud moj zraven. Lohk bova pa, če se bom lahko spravla v motoristično obleko z mojim kar z motorjem pršla dol. ...ne verjamem, da bo šlo...a še niste dali motorja na klocne, halo, asfalt se že ohlaja....govorimo o novembru...konec novembru Ja in? Sej sva bla na motorju tud že januarja. Sicer zebe za po.pi.zd.it, ampak gre.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 16:17:11
|
|
|
|
alpog
|
Bolj ko vas berem, bolj se tudi meni gre na vašo fešto!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 16:31:29
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Kruce, če se mi bodo datumi poklopil glede postopka, bom na žižole verjetn prpelala samo svojo malenkost. Čeprav je pri nas tako, da se do zadnjega ne ve. Mogoče bosta hotla z mano moja sončka it in pol bo seveda tud moj zraven. Lohk bova pa, če se bom lahko spravla v motoristično obleko z mojim kar z motorjem pršla dol. ...ne verjamem, da bo šlo...a še niste dali motorja na klocne, halo, asfalt se že ohlaja....govorimo o novembru...konec novembru Ja in? Sej sva bla na motorju tud že januarja. Sicer zebe za po.pi.zd.it, ampak gre. norca , pa zmrzni, no ja, žižole te bodo segrele
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 16:35:37
|
|
|
|
lana70
|
Kruce, ali pa ktera ki ve....z eno smo bile skupi na AC, njo so danes klicali, da je vse ok, mene nič.. , a so izvidi vsi naenkrat, al različno???? zdej sm pa prow na trnih..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 16:48:06
|
|
|
|
pogum
|
Ojla, pozdravljene, sem se končno spet prikazala.. Pozdravljene!! No, v ponedeljek bila v MB, v začetku leta začnem spet s postopkom. Sem vas malo brala, pa vidim, da se je mnogo vmes zgodilo, ja super. Kakšne super fotke dedcev ste dale gor- so res hudi, ja, ja... Se beremo, Veliko uspeha vsem,
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 17:52:41
|
|
|
|
Grethy
|
Uh uh helou vsem skupaj ... meni pa zna bit tale datum zaenkrat še fulllllll daleč ... ker iz dneva v dan ne vem kako bo pri naši hiši, oba namreč delava v "najboljšejših in najuspešnejših" firmah naše držauce, pa za jutr skor ne vem kako bomo delal ... tko se zmišljujejo, dons so ble v desetih minutah tri različne komande, tko da ne vemo več kdo se iz kerga norca dela ... ma če bo vse kot mora bit ... evo nas ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 18:07:37
|
|
|
|
gigi1
|
Lana ne vem točno po kerem ključu gredo, vendar izvidi niso vsi naenkrat. Nekaj je pa sigurno, če je kaj narobe tiste prve kličejo. Tako da...srce kar mirno. Se mi zdi, da dalj časa ko čakaš na izvide, bolj je ziher, da je vse OK
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 18:20:03
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lana ne vem točno po kerem ključu gredo, vendar izvidi niso vsi naenkrat. Nekaj je pa sigurno, če je kaj narobe tiste prve kličejo. Tako da...srce kar mirno. Se mi zdi, da dalj časa ko čakaš na izvide, bolj je ziher, da je vse OK misliš da res , upam, da je res temu tako, oziroma bi se najraje obesila na tvoje besede...sicer mi pomaga že to, da niso vsi izvidi naenkrat....kot praviš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 18:20:07
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lana ne vem točno po kerem ključu gredo, vendar izvidi niso vsi naenkrat. Nekaj je pa sigurno, če je kaj narobe tiste prve kličejo. Tako da...srce kar mirno. Se mi zdi, da dalj časa ko čakaš na izvide, bolj je ziher, da je vse OK Bo držal, če pa te skrbi so takih tam vajeni in jih lahko komot pokličeš pa pobaraš kak da je frendica že dobila.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 8.10.2009 18:22:28
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lana ne vem točno po kerem ključu gredo, vendar izvidi niso vsi naenkrat. Nekaj je pa sigurno, če je kaj narobe tiste prve kličejo. Tako da...srce kar mirno. Se mi zdi, da dalj časa ko čakaš na izvide, bolj je ziher, da je vse OK Bo držal, če pa te skrbi so takih tam vajeni in jih lahko komot pokličeš pa pobaraš kak da je frendica že dobila....... hmmm, viš, tega pa nikoli ne delam, vdano čakam, kličem pa ne nikoli nikamor , tako da..... sicer pa never say never a...lahko pa da še bom.....
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?