|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
4.10.2009 19:58:51   
sonček33
Mismis ti pa si prijateljica in poluser posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
5.10.2009 8:15:38   
lana70
jutrooooooo, kako smo danes.........dan je malce turoben, kar pa ni ovira, da si ga sami ne polepšamo...user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
5.10.2009 8:26:12   
BarbiG
Dobro jutro.

Iiiiiiiiiiiiii, Lana user posted image user posted image user posted image  za metuljčkanje.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
5.10.2009 9:46:09   
gigi1
Jutro user posted image

Lana user posted image  user posted image  user posted image  za metuljčkanje user posted image . A imaš danes pregled, al je kaj službenga? Navijam v vsakem primeru user posted image  user posted image  user posted image

Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
5.10.2009 10:34:28   
kajsica
Pozdravljene in pozdravljen!

Aquica.......saj veš za vsakim dežjem posije sonce.....babika drži se....ej slikica ki si mi jo zadnjič poslala.....FANTAZIJA!!!!

Žižet moja.....saj veš da podpiram vse tvoje odločitve....bom pa zate šla še nekam svečko prižgat in prosit da ti naslednjič uspe....pa veš kaj to pomeni, da grem jaz v cerkev in prosit.....user posted image

Mišmiš......bravo za izpit......Važno je sodelovati...user posted image

Kruce.....fešta je prestavljena za cel mesec in sicer na april, ampak je fiksna, evo iz fore pa rata to...očitno sva rabila samo brco v rit....no ja bolj jaz.....datum nekje 24.4. naslednji teden greva rezervirat plac za fešto.....vse ostalo in vsako kriminalno dejanje ki bo prej in kdaj točno pa vas bom itak obvestila. Saj veš Mišmiš in jaz računava da bo november uspešen in da se ne bova potem kotalili tam naokol user posted image user posted image user posted image

Bemti...november nas bo pa toliko al kaj.....jaz tud računam da bo prva šika padla čist zadnje dni v oktobru ali pa prve v novembru......pa kratek postopek user posted image , pa samo 2 gonala....upam da bo dost...po treh je bilo preveč celic.....tako da fešte za žižule.....če ne bo prvo soboto v novembru......user posted image user posted image user posted image user posted image .....mene ne bo.....saj veste okol 15 računam na punkcijo ITD.....

Babike predvsem pa tiste ki jih nisem omenila.....želim en lep lep lep dan....

Rada vas mam. MWA

Lana......čestitam za metuljčke!!! Komaj čakam

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
5.10.2009 10:44:06   
Naska
Živijo,

pri meni slabi rezultati...
Prekinili smo postopek in zdaj bomo počakali na user posted image , potem grem preveriti FSH in če bo slab se lahko poslovimo od upanja, da bomo imeli otročka.
Odločila, sem se, da naredim vsaj dva pregleda FSH ali morda tri in da si postavim neko časovno obdobje v katerem si dam še možnost. V tem obdobju bi želela narediti maksimalno, da si FSH izboljšam. Torej - prosim vse ideje v zvezi s tem, da se "pomladim" in naredim čudež - jih bom vesela.
Hvala!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
5.10.2009 10:50:25   
Fidolina
Dan user posted image ,

user posted image kar za vse nas. Škodit ne more user posted image .

Naska - jaz se po tem postopku iz GK Lj ,selim k Rešu na postopek ali dva, potem pa tudi pohitim v Prago. Me čisto nič ne moti, da otroček ne bi imel mojih genov. Za posvoljitve sva najbrž že prestara (razen kje v eksotičnih deželah). Denarja privarčevanega ni, ker sva nekaj časa nazaj ravno uredila svojo hiško. Bomo se pa zakreditirali, sposodili, kaj prodali, .. ipd. Mora se najdet.
Moj, mislim, da vztraja samo zaradi mene. On se je že nekako pomiril. Ampak, ko vidi, kako ZELOOO je zame to pomembno, mi stoji ob strani. In kakor ga poznam, mi bo tudi še naprej.
Res ti želim, da se ti izide kar najbolje!

Ker sem sedaj v postopku in imam 12.10. prvi UZ po začetku jemanja Menopura,  se morda lahko še zgodi kakšno prijetno presenečenje zame. Ali pa tudi ne user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
5.10.2009 10:55:01   
Fidolina
Naska - ker sva hkrati pisali, tako, da nisem še prebrala tvojega sporočila.
Zelo mi je žal, da se ja tako izteklo. user posted image user posted image .

Hitro v nove boje. Jaz kar se FSH tiče, nisem stručko-ti bodo pa ostale bolj priskočile na pomoč.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
5.10.2009 11:03:43   
gigi1
Kajši user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Ma, ga bomo feštali  user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da bomo takrat vse kot žogice. Zgleda bova imeli punkcijo približno isti čas user posted image

Naska user posted image user posted image user posted image . Glede izboljšanja FSH sem ti napisala vse kar vem 1 strran nazaj. Gretki pošlji ZS, da ti pošlje tisto kar ima ona, da lahko začneš takoj jemati.
FSH se meri 3-5 dan ciklusa. Kasneje tudi, le podatki so različni. Tisti, ki je za nas relevanten je na začetku ciklusa.

Fidolina bodi pozitivna že v tem postopku, pliiiz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
5.10.2009 11:54:22   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Fidolina bodi pozitivna že v tem postopku, pliiiz user posted image user posted image user posted image

OK Gigi, naj ti bo, ko že tolk tišiš user posted image user posted image .

Kruce - se dobro štimate? Kako kaj družinica?
Spet, kot vedno, ti moram malo potežit s paradajzki.
Tolikooooo mi jih je še ostalo na rastlinah (večina čisto zelenih), da se mi zdi res škoda. Kakšen teden bo (po yahoo) še lepo vreme, potem pa kar nekaj dežja.
Postrigla sem vse odvečno šavje, tako, da so več ali manj  le še plodeki.
- Naj jih poležim po tleh (cele rastline), pod tisto streho, kjer je rasel in spodaj podložim kakšen luknjičast stiropor?
- Naj jih poberem in zorim na okenski polici? zavijem v papir? obesim?
- Naj jih še malo pustim, tako kot so zdaj in čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- Naj ti neham težiti user posted image .

Nisem jaz kriva, da si ti takšen stručkouser posted image .

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
5.10.2009 12:49:27   
lana70
fidolina in naska user posted image user posted image  in vse ostale ki se vztrajno borite za otročka, tako mi je težko, ko preberem kaj takega, res......kot kaže sem jaz imela eno veliko srečo, podobno sedmici na lotu....držim pesti za vse in da bi imele še naprej vsaj toliko energije, da bi pozitivno gledale naprej user posted image user posted image user posted image

žižet, danes pride tista skripta v poštev ;-))), misli name....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
5.10.2009 13:22:08   
aqua77
lanči tudi jaz mislim nate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
5.10.2009 13:42:39   
Anonimen
Zdravo!

Se opravičujem, da sem vskočila v temo, ampak me zanima, če mi ve katera na hitro svetovati. Imela sem ogromno pregrado, ki so mi jo odstranili (hsc). Iz bolnišnice odpuščena še isti dan, zdaj pa me zanima, kdaj lahko grem normalno v službo? Če slučajno ne smem dvigovati teže in če se to samo od sebe lepo zaceli ali lahko pride tudi do kakšnih težav???

Hvala za odgovor!

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3988
5.10.2009 14:57:09   
lana08
Anonimna jaz sem po tej operaciji kar precej krvavela in sem bila en teden doma. Sem se zelo pazila, da ne bi prišlo do kakšnega vnetja. 14 dni se izogibaj spolnim odnosom in kopanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
5.10.2009 15:23:44   
gigi1
Lanči mislim nate user posted image  user posted image user posted image user posted image  Sploh ne dvomim, da boš dobro opravila.

Anonimna jaz sem bila po tej operaciji kar 14 dni v bolniški. Napihnjena sem bila več kot 7 dni. Dvigovat pa nisem smela 1 mesec. Pa sem imela relativno majhno pregrado (2cm).
Kaj gre lahko narobe? Ne razmišljaj o tem, da bi lahko šlo kaj narobe. Počivaj in ne dviguj težjih bremen. Ne smeš se kopati in imeti spolnih odnosov 14 dni kot ti je že Lana08 napisala (zaradi možnosti infekcije).
Paziti se je treba predvsem, če planirata user posted image . Brazgotina se lahko grdo zaraste in je problem, ker maternica tam ni dovolj prožna.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
5.10.2009 15:29:01   
Anonimen
Hvala vam! Se bojim, da sem že kaj narobe naredila, ko sem danes že cel dan hodila sem ter tja, zdaj kar čutim, da je toplo in malo boli. Prav bojim se, ker sem imela res ekstremno pregrado, skoraj 5 cm. Res se bojim, počutim pa se prav napihnjeno. Danes je tretji dan in tudi krvavim.

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3991
5.10.2009 15:35:38   
gigi1
Napihnjena si ker si te med operacijo napihnili. Traja nekaj časa, da gre to ven. Mene je to zelo motilo oz bolelo. S časom mine. Jaz sem tudi direktno iz bolnice letala okoli, ker ni bilo druge. Pa se je potem lepo zaraslo. Le pazi nase in čimveč počivaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
5.10.2009 19:23:50   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Kruce - se dobro štimate? Kako kaj družinica?
Spet, kot vedno, ti moram malo potežit s paradajzki.
Tolikooooo mi jih je še ostalo na rastlinah (večina čisto zelenih), da se mi zdi res škoda. Kakšen teden bo (po yahoo) še lepo vreme, potem pa kar nekaj dežja.
Postrigla sem vse odvečno šavje, tako, da so več ali manj  le še plodeki.
- Naj jih poležim po tleh (cele rastline), pod tisto streho, kjer je rasel in spodaj podložim kakšen luknjičast stiropor?
- Naj jih poberem in zorim na okenski polici? zavijem v papir? obesim?
- Naj jih še malo pustim, tako kot so zdaj in čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- Naj ti neham težiti user posted image .

Nisem jaz kriva, da si ti takšen stručkouser posted image .

user posted image

Res dozorijo, če celo (zdravo) rastlino prenesemo v prostor s srednjo toploto 10 - 20 °C , nekam obesimo, ali položimo na seno/slamo. Svetloba niti ni pomembna. Preizkušeno, dozorevjo do sredine decembra.

A je Lana že zdrdrala skripto?

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 5.10.2009 19:28:47 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
5.10.2009 19:28:08   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdravo!

Se opravičujem, da sem vskočila v temo, ampak me zanima, če mi ve katera na hitro svetovati. Imela sem ogromno pregrado, ki so mi jo odstranili (hsc). Iz bolnišnice odpuščena še isti dan, zdaj pa me zanima, kdaj lahko grem normalno v službo? Če slučajno ne smem dvigovati teže in če se to samo od sebe lepo zaceli ali lahko pride tudi do kakšnih težav???

Hvala za odgovor!

Kje pa so te to cimprali da ti niso dali napotil za domov?
Ponavadi na odpustnici z bolnice jasno piše kako in kaj in z njo greš po bolniško k osebnem zdravniku,,,

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
5.10.2009 20:41:18   
lana70
evo mene......zakon! So prav carski, gretka nobene nosečke ni bilo, morda pri sosedovih user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
6.10.2009 8:08:46   
mausikaa
dobro jutro vsem skupaj,

evo včeraj se mi je uspelo naročiti na genetske preiskave in to v MB, v Ljubljani namreč naročajo za januar...ah ja, čas pa kar teče...no mogoče nama pa po nevemkakšnisreči uspe kaj scoprati na stari klasični način "ata na mamo" user posted image  

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
6.10.2009 8:52:56   
Naska
Jutro vsem skupaj,
evo Gretki sem naročila tablete...
Je še kaj, kar lahko naredim - morda hrana, gibanje - itak da to premalo pazim... Kaj bo pa s temi folikli, ki jih imam zdaj notri - predvidevam, da če ne rastejo itak ne bo nič z njimi?
čao vsem skupaj. bolj ko je brezupna situacija, bolj se oprijemaš vsake bilke in upaš...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
6.10.2009 10:25:10   
aqua77
Morgen!!!! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
6.10.2009 10:40:38   
gigi1
Lana user posted image  user posted image  user posted image

Mausi user posted image  user posted image  user posted image . Super za zmenek v MB. Kdaj bosta pa tam na vrsti?

Naska jaz imam e-knjigo "Kako zanositi po 40tem" (v angleščini). Sem jo pred časom dobila od Dajamaje (hvala srce user posted image ). Sem jo že nekajkrat ponujala tukaj gor. Torej vse tiste, ki jo želite mi pošljite mail na ZS.

V knjigi je kar nekaj koristnih napotkov glede hrane, vitaminov in ostalih substanc pa tudi kako različni Eji v hrani in določene zadeve v čistilih, milih, šamponih in deodorantih slabo uplivajo na naše in moške celice za reprodukcijo.

Vsem želim lep dan user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
6.10.2009 11:22:33   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mausi user posted image  user posted image  user posted image . Super za zmenek v MB. Kdaj bosta pa tam na vrsti?

7.12. če bi čakala na Lj pa 18.1.2010
in na konzilij menda šele ko dobim izvide user posted image   kot kaže mam več možosti biti stara mama kot pa še enkrat mama...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

avto moto
metalord666

ali zbirate avto moto?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!