Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.10.2009 19:58:51
|
|
|
|
sonček33
|
Mismis ti pa si prijateljica in pol
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 8:15:38
|
|
|
|
lana70
|
jutrooooooo, kako smo danes.........dan je malce turoben, kar pa ni ovira, da si ga sami ne polepšamo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 8:26:12
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Iiiiiiiiiiiiii, Lana za metuljčkanje.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 9:46:09
|
|
|
|
gigi1
|
Jutro Lana za metuljčkanje . A imaš danes pregled, al je kaj službenga? Navijam v vsakem primeru Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 10:34:28
|
|
|
|
kajsica
|
Pozdravljene in pozdravljen! Aquica.......saj veš za vsakim dežjem posije sonce.....babika drži se....ej slikica ki si mi jo zadnjič poslala.....FANTAZIJA!!!! Žižet moja.....saj veš da podpiram vse tvoje odločitve....bom pa zate šla še nekam svečko prižgat in prosit da ti naslednjič uspe....pa veš kaj to pomeni, da grem jaz v cerkev in prosit..... Mišmiš......bravo za izpit......Važno je sodelovati... Kruce.....fešta je prestavljena za cel mesec in sicer na april, ampak je fiksna, evo iz fore pa rata to...očitno sva rabila samo brco v rit....no ja bolj jaz.....datum nekje 24.4. naslednji teden greva rezervirat plac za fešto.....vse ostalo in vsako kriminalno dejanje ki bo prej in kdaj točno pa vas bom itak obvestila. Saj veš Mišmiš in jaz računava da bo november uspešen in da se ne bova potem kotalili tam naokol Bemti...november nas bo pa toliko al kaj.....jaz tud računam da bo prva šika padla čist zadnje dni v oktobru ali pa prve v novembru......pa kratek postopek , pa samo 2 gonala....upam da bo dost...po treh je bilo preveč celic.....tako da fešte za žižule.....če ne bo prvo soboto v novembru...... .....mene ne bo.....saj veste okol 15 računam na punkcijo ITD..... Babike predvsem pa tiste ki jih nisem omenila.....želim en lep lep lep dan.... Rada vas mam. MWA Lana......čestitam za metuljčke!!! Komaj čakam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 10:44:06
|
|
|
|
Naska
|
Živijo, pri meni slabi rezultati... Prekinili smo postopek in zdaj bomo počakali na , potem grem preveriti FSH in če bo slab se lahko poslovimo od upanja, da bomo imeli otročka. Odločila, sem se, da naredim vsaj dva pregleda FSH ali morda tri in da si postavim neko časovno obdobje v katerem si dam še možnost. V tem obdobju bi želela narediti maksimalno, da si FSH izboljšam. Torej - prosim vse ideje v zvezi s tem, da se "pomladim" in naredim čudež - jih bom vesela. Hvala!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 10:50:25
|
|
|
|
Fidolina
|
Dan , kar za vse nas. Škodit ne more . Naska - jaz se po tem postopku iz GK Lj ,selim k Rešu na postopek ali dva, potem pa tudi pohitim v Prago. Me čisto nič ne moti, da otroček ne bi imel mojih genov. Za posvoljitve sva najbrž že prestara (razen kje v eksotičnih deželah). Denarja privarčevanega ni, ker sva nekaj časa nazaj ravno uredila svojo hiško. Bomo se pa zakreditirali, sposodili, kaj prodali, .. ipd. Mora se najdet. Moj, mislim, da vztraja samo zaradi mene. On se je že nekako pomiril. Ampak, ko vidi, kako ZELOOO je zame to pomembno, mi stoji ob strani. In kakor ga poznam, mi bo tudi še naprej. Res ti želim, da se ti izide kar najbolje! Ker sem sedaj v postopku in imam 12.10. prvi UZ po začetku jemanja Menopura, se morda lahko še zgodi kakšno prijetno presenečenje zame. Ali pa tudi ne
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 10:55:01
|
|
|
|
Fidolina
|
Naska - ker sva hkrati pisali, tako, da nisem še prebrala tvojega sporočila. Zelo mi je žal, da se ja tako izteklo. . Hitro v nove boje. Jaz kar se FSH tiče, nisem stručko-ti bodo pa ostale bolj priskočile na pomoč.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 11:03:43
|
|
|
|
gigi1
|
Kajši . Ma, ga bomo feštali . Upam, da bomo takrat vse kot žogice. Zgleda bova imeli punkcijo približno isti čas Naska . Glede izboljšanja FSH sem ti napisala vse kar vem 1 strran nazaj. Gretki pošlji ZS, da ti pošlje tisto kar ima ona, da lahko začneš takoj jemati. FSH se meri 3-5 dan ciklusa. Kasneje tudi, le podatki so različni. Tisti, ki je za nas relevanten je na začetku ciklusa. Fidolina bodi pozitivna že v tem postopku, pliiiz
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 11:54:22
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Fidolina bodi pozitivna že v tem postopku, pliiiz OK Gigi, naj ti bo, ko že tolk tišiš . Kruce - se dobro štimate? Kako kaj družinica? Spet, kot vedno, ti moram malo potežit s paradajzki. Tolikooooo mi jih je še ostalo na rastlinah (večina čisto zelenih), da se mi zdi res škoda. Kakšen teden bo (po yahoo) še lepo vreme, potem pa kar nekaj dežja. Postrigla sem vse odvečno šavje, tako, da so več ali manj le še plodeki. - Naj jih poležim po tleh (cele rastline), pod tisto streho, kjer je rasel in spodaj podložim kakšen luknjičast stiropor? - Naj jih poberem in zorim na okenski polici? zavijem v papir? obesim? - Naj jih še malo pustim, tako kot so zdaj in čakam - Naj ti neham težiti . Nisem jaz kriva, da si ti takšen stručko .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 12:49:27
|
|
|
|
lana70
|
fidolina in naska in vse ostale ki se vztrajno borite za otročka, tako mi je težko, ko preberem kaj takega, res......kot kaže sem jaz imela eno veliko srečo, podobno sedmici na lotu....držim pesti za vse in da bi imele še naprej vsaj toliko energije, da bi pozitivno gledale naprej žižet, danes pride tista skripta v poštev ;-))), misli name....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 13:22:08
|
|
|
|
aqua77
|
lanči tudi jaz mislim nate!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 13:42:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo! Se opravičujem, da sem vskočila v temo, ampak me zanima, če mi ve katera na hitro svetovati. Imela sem ogromno pregrado, ki so mi jo odstranili (hsc). Iz bolnišnice odpuščena še isti dan, zdaj pa me zanima, kdaj lahko grem normalno v službo? Če slučajno ne smem dvigovati teže in če se to samo od sebe lepo zaceli ali lahko pride tudi do kakšnih težav??? Hvala za odgovor!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 14:57:09
|
|
|
|
lana08
|
Anonimna jaz sem po tej operaciji kar precej krvavela in sem bila en teden doma. Sem se zelo pazila, da ne bi prišlo do kakšnega vnetja. 14 dni se izogibaj spolnim odnosom in kopanju.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 15:23:44
|
|
|
|
gigi1
|
Lanči mislim nate Sploh ne dvomim, da boš dobro opravila. Anonimna jaz sem bila po tej operaciji kar 14 dni v bolniški. Napihnjena sem bila več kot 7 dni. Dvigovat pa nisem smela 1 mesec. Pa sem imela relativno majhno pregrado (2cm). Kaj gre lahko narobe? Ne razmišljaj o tem, da bi lahko šlo kaj narobe. Počivaj in ne dviguj težjih bremen. Ne smeš se kopati in imeti spolnih odnosov 14 dni kot ti je že Lana08 napisala (zaradi možnosti infekcije). Paziti se je treba predvsem, če planirata . Brazgotina se lahko grdo zaraste in je problem, ker maternica tam ni dovolj prožna.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 15:29:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vam! Se bojim, da sem že kaj narobe naredila, ko sem danes že cel dan hodila sem ter tja, zdaj kar čutim, da je toplo in malo boli. Prav bojim se, ker sem imela res ekstremno pregrado, skoraj 5 cm. Res se bojim, počutim pa se prav napihnjeno. Danes je tretji dan in tudi krvavim.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 15:35:38
|
|
|
|
gigi1
|
Napihnjena si ker si te med operacijo napihnili. Traja nekaj časa, da gre to ven. Mene je to zelo motilo oz bolelo. S časom mine. Jaz sem tudi direktno iz bolnice letala okoli, ker ni bilo druge. Pa se je potem lepo zaraslo. Le pazi nase in čimveč počivaj.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 19:23:50
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Kruce - se dobro štimate? Kako kaj družinica? Spet, kot vedno, ti moram malo potežit s paradajzki. Tolikooooo mi jih je še ostalo na rastlinah (večina čisto zelenih), da se mi zdi res škoda. Kakšen teden bo (po yahoo) še lepo vreme, potem pa kar nekaj dežja. Postrigla sem vse odvečno šavje, tako, da so več ali manj le še plodeki. - Naj jih poležim po tleh (cele rastline), pod tisto streho, kjer je rasel in spodaj podložim kakšen luknjičast stiropor? - Naj jih poberem in zorim na okenski polici? zavijem v papir? obesim? - Naj jih še malo pustim, tako kot so zdaj in čakam - Naj ti neham težiti . Nisem jaz kriva, da si ti takšen stručko . Res dozorijo, če celo (zdravo) rastlino prenesemo v prostor s srednjo toploto 10 - 20 °C , nekam obesimo, ali položimo na seno/slamo. Svetloba niti ni pomembna. Preizkušeno, dozorevjo do sredine decembra. A je Lana že zdrdrala skripto?
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 5.10.2009 19:28:47 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 19:28:08
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zdravo! Se opravičujem, da sem vskočila v temo, ampak me zanima, če mi ve katera na hitro svetovati. Imela sem ogromno pregrado, ki so mi jo odstranili (hsc). Iz bolnišnice odpuščena še isti dan, zdaj pa me zanima, kdaj lahko grem normalno v službo? Če slučajno ne smem dvigovati teže in če se to samo od sebe lepo zaceli ali lahko pride tudi do kakšnih težav??? Hvala za odgovor! Kje pa so te to cimprali da ti niso dali napotil za domov? Ponavadi na odpustnici z bolnice jasno piše kako in kaj in z njo greš po bolniško k osebnem zdravniku,,,
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.10.2009 20:41:18
|
|
|
|
lana70
|
evo mene......zakon! So prav carski, gretka nobene nosečke ni bilo, morda pri sosedovih
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.10.2009 8:08:46
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro vsem skupaj, evo včeraj se mi je uspelo naročiti na genetske preiskave in to v MB, v Ljubljani namreč naročajo za januar...ah ja, čas pa kar teče...no mogoče nama pa po nevemkakšnisreči uspe kaj scoprati na stari klasični način "ata na mamo"
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.10.2009 8:52:56
|
|
|
|
Naska
|
Jutro vsem skupaj, evo Gretki sem naročila tablete... Je še kaj, kar lahko naredim - morda hrana, gibanje - itak da to premalo pazim... Kaj bo pa s temi folikli, ki jih imam zdaj notri - predvidevam, da če ne rastejo itak ne bo nič z njimi? čao vsem skupaj. bolj ko je brezupna situacija, bolj se oprijemaš vsake bilke in upaš...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.10.2009 10:25:10
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.10.2009 10:40:38
|
|
|
|
gigi1
|
Lana Mausi . Super za zmenek v MB. Kdaj bosta pa tam na vrsti? Naska jaz imam e-knjigo "Kako zanositi po 40tem" (v angleščini). Sem jo pred časom dobila od Dajamaje (hvala srce ). Sem jo že nekajkrat ponujala tukaj gor. Torej vse tiste, ki jo želite mi pošljite mail na ZS. V knjigi je kar nekaj koristnih napotkov glede hrane, vitaminov in ostalih substanc pa tudi kako različni Eji v hrani in določene zadeve v čistilih, milih, šamponih in deodorantih slabo uplivajo na naše in moške celice za reprodukcijo. Vsem želim lep dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.10.2009 11:22:33
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi . Super za zmenek v MB. Kdaj bosta pa tam na vrsti? 7.12. če bi čakala na Lj pa 18.1.2010 in na konzilij menda šele ko dobim izvide kot kaže mam več možosti biti stara mama kot pa še enkrat mama...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
avto motometalord666ali zbirate avto moto?da (
17%)
ne (
83%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!