|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
9.10.2009 6:23:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober večer.Boge moje dame ,da ste tako  fertik.Jaz ,pa sem prav spočita ,nič ne počivam ,pa tudi želje nimam po počivanju mi je prav fajn tak,da skoz enga vlačim ,pa na pod ,pa na sedežno ,pa na stolček ,pa v posteljo ma res še kosila ne rabim kuhat ko je tako zabavno.Sedaj ,počasi ,pa itak dobita polirke na noge in roke ,pa jima bom dovolila ,da po celem stanovanju plazita.Res prav super nam je.

a še ti mojga pripeljem?user posted image user posted image user posted image
ma super si ti meniuser posted image
takle se kar zamislim,kolk smo nekatere zjamrane,pa imamo samo ENEGA bebija...
Persida, kapo doluser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
9.10.2009 6:23:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

o kokič, dober večer. kako?

Čer, Najič, sem še kar...glava me boli spet..joj, mene bo ta otrok čisto ožel, res...kak me zmatra čez dan...popolnoma nič ne morem narediti poleg njega, ko pa spi tistih 30 minut pa moram kosilo skuhati.

kok mi je to znano... samo da smo se pri nas skoraj nehal prehranjevat user posted image moža cele dneve ni (danes pride šele ob polnoči, če bo vse po sreči...), jaz pa jem kej na hitro, če ne pozabim user posted image za Jureta mam strog urnik hranjenja oz. itak ne morem pozabit, ker me glasno opomni, ko je lačen, nase pa dobesedno pozabim. In se potem šele zvečer spomnim, da sem jedla samo zajtrk in pol spila ene dva litra vode user posted image

tvoj način življenja bi meni kar ustrezal...jaz tudi ne rabim jesti oz. lahko zdržim z nečim kar tako na hitro ali s sladkarijami user posted image , moj pa ne vem, če bi glih bil zadovoljen, ko bi ob 16h prišel domov v bi bili prazni lonci...user posted image user posted image user posted image user posted image

tipično za moškeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
9.10.2009 6:23:48   
spps

evo, moj mož je prišel za pol ure domov in šel nazaj v službo user posted image predvidevam, da ga ne bo domov do polnoči, kot je prvotno napovedal user posted image
user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
9.10.2009 6:23:50   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

alooooo. kaj je zdaj to? kje ste vse????

jaz sem tu...sem cote iz sušilca zlagala...user posted image

men se tudi cunje sušijo v sušilcu in so notri ene hlače od Jureta, na naramnice in tiste kovinske zaponke tok ropotajo user posted image

jaz bi tudi imela sušilcaaaaa user posted image user posted image user posted image kokica pa ti pa vsaki dan vlačiš ven cote iz sušilca. kaj tolko perete al kaj user posted image user posted image user posted image

kaj pa misliš...moj otrok vsak dan umaže stvari, ki jih ima na sebi, pa potem je še tu moj dragi nemož, ki se kar umaže, ko kaj dela, pa jaz, pa cunje in brisače...tak, da ja, skoraj vsak dan perem...

jaz tud moram bolj intenzivno prat,ker je Marcel konec dneva tak kot pujsekuser posted image user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
9.10.2009 6:23:54   
spps

men se tudi cunje sušijo v sušilcu in so notri ene hlače od Jureta, na naramnice in tiste kovinske zaponke tok ropotajo user posted image

jaz bi tudi imela sušilcaaaaa user posted image user posted image user posted image kokica pa ti pa vsaki dan vlačiš ven cote iz sušilca. kaj tolko perete al kaj user posted image user posted image user posted image

ja, sušilc, pralni in pomivalni stroj - moji najbolš prjatli user posted image
tudi mojiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
9.10.2009 6:23:56   
spps

ja,sušioc je pa zakon- ne rabim pegleza gonit,ups likalnikauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
9.10.2009 6:23:58   
spps

user posted image
Najaa - samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma ista si bla, kot si zdaj user posted image user posted image
kk je ista, če je pa bla blonduser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
9.10.2009 6:24:00   
spps

a vam povem, kaj zdele delam (nekaj napol nezakonitega user posted image ): skeniram Veliko paparico user posted image
Mislim, kako lahko tako knjigo knjižnica izposoja samo za 3 tedne, če pa je notri 200 receptov? Tako knjigo bi moral sposojat za eno leto, da lahko jest Juretu vse to skuham user posted image
Samo so pa eni recepti ubitačni - Orada v pomarančni omaki... ja, itak, še seb ne grem kej tazga kuhat user posted image

pri nas pa za 4 tedne...no en mesecuser posted image user posted image

pri nas tud 3, mam pa veze v knjižnici,sem imela knjigo tud 2 meseca brez dodatnih stroškovuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
9.10.2009 6:24:02   
spps

feliša, nisem mogla kopirat slike zobka, zato sem kar napisala 1.ZOBEK. upam, da z Juretom nista huda? user posted image
te bo ugriznil,ko se srečate za kazenuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
9.10.2009 6:24:09   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

jao felix po pa nič čudnega da si tak suha.... ma vseeno je dobro enkrat na dan pojesti kaj toplega.... če ne druzga zaradi zdravja...resno, ne se špilat

ja... sej vem user posted image samo a veš, da če se tako neredno prehranjuješ, da se celo rediš? ker si telo dela zaloge za hude čase in pravilno hujšanje je tisto, ko imaš redne obroke. Ja, se bo treba v roke vzet in predvsem zmanjšat vnos sladkarij. Ampak ko je tako težko "ne kupovat" sladkarije. Ne vem, a se samo men zdi, da majo sladkarije najlepše embalaže v trgovini? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kot bi sebe poslušala... tk da TE ČIST RAZUMEM !!!! in se  poplnma strinjam s tabo!

smo že tri. user posted image

štiri user posted image

5- mi j že na rit udarlouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
9.10.2009 6:24:49   
spps
aja,pa dobro jutro vsemuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
9.10.2009 6:54:16   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ja,sušioc je pa zakon- ne rabim pegleza gonit,ups likalnikauser posted image

pod to se pa tudi jaz podpišem user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
9.10.2009 8:29:33   
tasa_m
Dobro jutro.
Pa kaj ste ve normalne kolk ste nakloftale?  user posted image user posted image   Sem brala 5 strani nazaj pa vidim da to še ni vse. Se je moj alarm oglaso tak da nimam časa več brat.

Čestitke Juretu za 1. zobek user posted image user posted image user posted image

Nič, greva midve mal na sprehod, dokler je še "lepo" vreme. Ampak danes se bova gibali bolj pri bloku, če naju kakšen dežek dobi, da lahko hitro pobegneva user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
9.10.2009 8:37:20   
MalaČebelica
dobro jutro. jaz mam pa taki škripec v levem zapestju da ne morem nič user posted image user posted image user posted image danes po moje sploh ne boma šle ven dokler moj ne pride, ker ne morem vozička nest dol user posted image user posted image sploh male ne morem prav dvignit. kar nekaj mi preskakuje notri... no pri tipkanju se to seveda nič ne pozna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
9.10.2009 8:41:33   
mediuhec
dobro jutrooo!
naš polh se je danes zbudil ob 7.00, norel do 8.15- sedaj pa spet spi? pa celo noč se je zbudil samo 2x, juhu!

kokica in mala čebelica: user posted image za malega in zapestje!

fajn se mejte, grem malemu pripravit sadno malco.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
9.10.2009 9:07:20   
Lolita23
Živjo!!!

Mi moj obljublja, da gremo danes v živalski vrt, pa no komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa za vse bolane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
9.10.2009 9:33:38   
Nina00
Dobro jutro!

Mi pa danes nismo samo dobro spali, ampak super! Brin je spal od 21h do pol petih, sem ga podojila in je spal še do pol sedmih. user posted image  Če bi vedla, ne bi šla šele ob polnoči spat user posted image  Ampak sem vseeno danes kot rožca, sveža in spočita.
Trenutno pa se zabava s plastično zajemalko z luknjicami iz otroške kuhinje. Ima veliko dela z njo user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
9.10.2009 9:34:56   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Tasa_m zakaj je pa patronažna prišla?
Prišla je malo pogledat Lijo. Sem mislila da bo kaj predavala ampak nič sva se pogovarjali koda sva stari prijateljici. user posted image
Lija je itak spala, ko pa se je zbudila, pa jo je malo pocartala pa malo sta se pogovorili in pocvilili, ter pogledala je kako sedi ipd.
Naslednjič pride, med Lijinim 10. in 11. mesecem.

To pa fino user posted image  Pri nas hodi samo na začetku.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
9.10.2009 9:37:30   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

user posted image user posted image user posted image kam že hodita na plavanje? Na DIF?
  Ja user posted image .
Imaš ZS.

hvala user posted image bom še malo razmislila in se z možem pogovorila, kot sem že rekla, mi je mal sitno vsak teden se v Lj vozit, pa vajina ura je za naju mal neugodna, ker Jure takrat ravno je.
Saj verjetno je še kak drug termin prost, če vama ta ne paše. Mogoče vprašaj, če lahko prideš enkrat pogledat in se potem odločiš. Če bo Jure tako užival kot Brin, se boš z veseljem vsak teden vozila v Lj user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
9.10.2009 9:40:42   
Nina00

o kokič, dober večer. kako?

Čer, Najič, sem še kar...glava me boli spet..joj, mene bo ta otrok čisto ožel, res...kak me zmatra čez dan...popolnoma nič ne morem narediti poleg njega, ko pa spi tistih 30 minut pa moram kosilo skuhati.

ole mi pa zelo znano zveni. Pri prvem sem bila vesela, če sem si ob njem uspela kosilo skuhat. Sedaj pa tudi, če imam oba doma, uspem skuhat, oba porihtat, se s ta starejšim še kaj igrat pa še kaj naredit user posted image  Spi pa Brin čez dan tudi samo 3x po pol ure, le kak dan udari eno rundo celo uro.  To samo malo v spodbudo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 9.10.2009 9:42:47 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
9.10.2009 9:48:52   
Nina00

aja, pri nas je pa danes prvi zobek pokukal na plano user posted image zjutraj me je spet nekaj grizel (strašno rad si v usta tlači moje prste) in sem zatipala, da nekaj ne štima čisto - pol pa pogledam in vidim, da je dlesen malce "presekana" user posted image

user posted image user posted image user posted image  za zobek!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
9.10.2009 9:50:04   
Nina00

Dober večer.Boge moje dame ,da ste tako  fertik.Jaz ,pa sem prav spočita ,nič ne počivam ,pa tudi želje nimam po počivanju mi je prav fajn tak,da skoz enga vlačim ,pa na pod ,pa na sedežno ,pa na stolček ,pa v posteljo ma res še kosila ne rabim kuhat ko je tako zabavno.Sedaj ,počasi ,pa itak dobita polirke na noge in roke ,pa jima bom dovolila ,da po celem stanovanju plazita.Res prav super nam je.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
9.10.2009 10:56:55   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

alo,kaj dogaja?
spet sem skor 2uri ponoč spala,mali je kr neki jokal,dans je boljš,upam,da bo tudi noč...ne vem al bo zbolel,al je sam kaj prehodnegauser posted image

grem pa počas spatuser posted image user posted image tak,da sem prišla vas sam mal pozdravituser posted image
nočkouser posted image

lepo se naspi ... držim pesti da bo noč mirnauser posted image user posted image
ponoči je mali spet zakuhal. bomo šli do zdravnika, da vidimo kaj bo rekel. je pa fora, ker ima tako sluzasto slino-mogoč ima grlo vneto. sem mu pa dala včeraj zvečer iz kozarca za pit, pa je zažvenketalo,tak,da možno,da je kak zob na pohodu,sam vidla pa nisem-ima pa na zgornji dlesni tako belo pikico,pa ne vem je to al ne...

user posted image za Marcela.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
9.10.2009 10:57:46   
Najaa

spps, želim ti eno dolgo in mirno noč. user posted image

trinity, jaz sem podobno kot kokica... ožeta do amena. čakajo me pa še trije "krvavi" dnevi. user posted image

user posted image user posted image izžetih je pa menda kr nekaj marčevskih mamic se mi zdiuser posted image user posted image

ma nemoj, s res>=?user posted image user posted image user posted image sem misla, da sem edina. user posted image user posted image user posted image pa kaj si mene našla zafrkavat!!! user posted image

spps, kaj ti maš samo enega? al Larise ne šteješ več, ko je že taka velika punca...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
9.10.2009 10:59:48   
Najaa
dan...

se odpravlamo ven že dve ure. user posted image
Niki se je zgleda odprla GH, ker je danes jedla kašico korenček-jabolko, ki je zadnjič skor pogledat ni hotla. pojedla je pa okol 100ml. ne vem, jaz tega ne merim tak natančno.user posted image

yania ja, skuta je včeri šla cela.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ime za punčko
Ajra RR

Se ne moreva odločiti za ime za punčko. Katero od teh treh ti je najbolj všeč?

Tinkara (31%)

Julija (38%)

Sofija (31%)

Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!