|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
27.9.2009 12:58:30   
ajtak
Hejhej, takole pa mami razvaja svojega sončka in mu riše junake njegove priljubljene risanke :D

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=140717#imageShow

< Sporočilo je popravil ajtak -- 27.9.2009 13:00:09 >

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
27.9.2009 16:23:41   
Tanayya29
Sem na facebooku pravkar prebrala,da je Sonchek rodila Tilena.

iskrene čestitke vsej družinici,in veliki sestrici.....
poljubčki od najuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
27.9.2009 20:51:22   
mama11
Takole punce, Sonchek mi je sporočila:

"Danes smo ga spoznali, je veselo zajokal med nami. Tilen smo ga poimenovali in v sanje zazibali. Težek sem 2920 g, 48 cm! Mami in ata sta presrečna!"

user posted image user posted image user posted image  Bravo Sonchek, čestitke tudi očiju in sestrici Neli. Dobrodošel Tilen!

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image    PDP          pričakujemo   prihod                      ime
mama11     20.05.09   user posted image                     21.5. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea  30.05.09   user posted image                    30.5. user posted image (4.020, 53) Leja
ninočka       11.07.09   user posted image                    21.6.  user posted image (3.150, 51) Lian Neo   
barika         02.09.09   user posted image                     20.9. user posted image (3.700, 51) Tomaž
sonchek      27.09.09   user posted image                      27.9. user posted image  (2.920, 48) Tilen
manca         26.10.09   user posted image                                                                                               
zirafa76      15.02.10    user posted image
tintin           04/2010    user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
27.9.2009 20:54:45   
nicolina
ISKRENE ČESTITKE SONCHEK user posted image user posted image user posted image ,  VSEM TREM, POSBEJ ŠE SESTRICI NELI user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
27.9.2009 20:56:39   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Hejhej, takole pa mami razvaja svojega sončka in mu riše junake njegove priljubljene risanke :D

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=140717#imageShow

Ajtak, ti si pa ful umetnica. Jaz sem potem lahko kar vesela, da Tamara ne obrajta risank user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
27.9.2009 21:22:34   
Oranža
Ojla bejbe!

Evo mene po dolgem časuuser posted image . A se me še spomnite user posted image
Najprej Sonchek čestitke, potem pa še vsem ostalim ki sem vas zamudila(Barika, Ninočka, ....) in seveda še novopečenim mamicam Žirafa, Tintin.....čestitke.
Pri nas nič novega, smo še vedno aktivni 100/h, še vedno imamo samo 10 kg, čebljamo od jutra do večera non stop itd....tko kt pr vseh ostalih ane....v glavnem pogrešala sem vas in obljubim da se bom v bodoče mal bolj pogosto javila.
Brala za nazaj nisem nič, pa tud ne bom, brez zamere, ampak je preveč materiala, bom že sprot poskusla nadoknadit.
Aja s Scubo sva se srečali v arboretumu pa mislim da sem Dajico tud vidla od daleč ampak nisem 100%.
V glavnem fajn bodte pa se ''slišmo''.
Nočko!!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
27.9.2009 22:13:15   
barika
Sončkova, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
27.9.2009 22:20:37   
ajtak
user posted image sonček!! Iskrene čestitke za malega Tilna!

mama11, ti ne ves kok je fajn v nedeljo zjutraj ko prizgem tv in zlezem nazaj k mozu user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
28.9.2009 8:19:09   
tintin
Sonček še tu čestitke!!!!

Ja oranža iz naftalina - WB!!!
Tebe sem pa rressss pogrešala! Lahko bi šle kdaj na kak kofe!?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
28.9.2009 8:37:06   
ninocka
Sonchek, cestitke za sincka!!!! Cestitke tudi sestrici in ocku!!!

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
sonchek (bejz rodit user posted image ),

user posted image user posted image user posted image ..ne pa ne grem..hahahaaa

vidis, pa si vseeno sla user posted image user posted image user posted image

ajtak, sej to ni nate letelo

user posted image sej tud če bi sem prevečosebno vzela, včasih sem pač taka... user posted image

Noseca? user posted image user posted image user posted image

Mirena je vlka cca 2-3cm, taka žička. Čaki bom probala kako fotko najdt...

http://www.helligrath.de/pic_kon/mirena.JPG

aha, očitno 3-4cm user posted image , predlagam da pred vstavitvjo vzames kak naklofen. Sicer pa, sej si 3× rodila, zate bo tole mačji kašelj user posted image JA s CRjem, ko mi pa kdo spodaj sari, pa skor v nezavest na stolu padem...user posted image

Tannaya in ajtak, a vidve mata obedve mireno? A sta zadovoljne?

No, mene je tud hotu moj G zdej po 3 CRju sterilizirat (je kao doktrina), pa sem rekla da ne. Da bom mela mireno. Drugace pa tistim, ki imajo CR, ponavadi naredijo sterilizacijo takoj po CRju, da jih ne odpirajo se enkrat. Za ostale pa ne vem.

Zirafa, jst sem bla tdu v vseh treh nosecnostih najbolj navdusena nad temi manner napolitankami...so sle cele vrecke, ceprav drugace sladkarij niem skoraj nic jedla...

Nicolina, sem pogledala slikice, ful sta lepi s sestrico user posted image user posted image user posted image Pa sestra ma tud ful lepe fotke, kdo jo je pa slikal?
Za glivice / kaj pa tist nailrepair, svincnik za glivice? Sem vidla reklamo na TV in lekarni...
next, jst sem tud ze narocla...majo ful lepe in kvalitetne stvari user posted image user posted image

ajtak, glede bolniske - jst mislim, da gres lahko v trgovino. Jst sem tudi s tamalimi hodila ven, ce nista mela vrocine. Sej nikjer ne pise, da mora bit doma (se vedno prej posvetujem s P), ampak ker je bolan pac ne sme v vrtec. Svez zrak pa ne skodi, pa se prej bom nazaj v sluzbi, ker bo hitreje ozdravel.

Ena me je vprasal glede porocne obleke - jutri grem v Zalec k Maji Stamol, da se zmenim. Pa ne bo lih klasicna obleka, ker pol z njo nimam kaj za delat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Ja oranža iz naftalina - WB!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da vam povem, kaksno nama jo je zagodel Ruben v soboto, ko smo sli v trgovino. Sli smo pa v City park, v spar in se moj ustavi pri kavah, da bo eno kupil, Ruben pa vidi tisto mizico od WOWa, k majo igracke gor za igrat in da se bo igral. Moj je mogu se kavo zmlet, pa je eden kr not usul eno kavo in pustil. Pol je pa najdu vrecko, zmlel tisto kavo in jst sem pa rekla, da jo nesem na informacije, Ruben se je pa pri mizici igral. Ga se pogledam, grem do informacij (3 metre stran), jim dam kavo, na hitrco razlozim, pridem nazaj (cca 30 sek) in Rubna ni...user posted image ga zazcneva iskat, med igracami, nikjer, pol spara prehodiva ga ni...(niti mi ni blo jasno, kam bi lahlo tolk hitro sel), jst ze vsa panicna, da grem do varnostnikov, naj dajo obvestilo, ko ga opazim zunaj pri vozickih v tistmu avtovozicku. Frajer se je vsedel not in lepo vozil avto...user posted image user posted image user posted image ma ce nisem cist siva ratala ze zarad njega...user posted image user posted image user posted image sej ne vem, a naj ga dam na strik al kaj...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
28.9.2009 9:26:36   
soni
Sonchek  čestitamo!user posted image user posted image user posted image

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image    PDP          pričakujemo   prihod                      ime
mama11     20.05.09   user posted image                     21.5. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea  30.05.09   user posted image                    30.5. user posted image (4.020, 53) Leja
ninočka       11.07.09   user posted image                    21.6.  user posted image (3.150, 51) Lian Neo   
barika         02.09.09   user posted image                     20.9. user posted image (3.700, 51) Tomaž
sonchek      27.09.09   user posted image                      27.9. user posted image  (2.920, 48) Tilen
manca         26.10.09   user posted image                                                                                               
zirafa76      15.02.10    user posted image
soni             25.3.10      user posted image
tintin           04/2010    user posted image

..............samo še sebe sem dodala, ker sem se nekje izgubila................

lep dan

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
28.9.2009 10:00:23   
manca
sonchek, iskrene čestitke celi tvoji družiniuser posted image
Tudi ena naša znanka je rodila včeraj ob 01:58 v Lj...morda sta pa celo skupaj v sobi.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
28.9.2009 10:00:35   
zirafa76
SONCHEK.......ISKRENE ČESTITKE....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
28.9.2009 13:02:38   
Mamathea
Sonchek iskrenen česttike za sinčka, pa seveda veliko sreče, zdravja, ljubezni in veselja želim celotni družinici. Uživajte.
Mi smo drugače kr ok, mali je nekaj "kuhal" v petek, ampak smo imeli zelo pester vikend in mu je zgleda popustilo od samega dogajanja. Naša pupi je pridna, še vedno veliko pančka, pa papca, pa pančka, pa papca, pa se smeje, pa se kdaj tudi joče.... skratka faca je.
Glede glivic na nohith je baje učinkovita krema Lamisil once, ki se je pa pri nas ne dobi, v Nemčiji, ali pa v Avstriji pa še tam se imenuje Lamisil forte in se samo enkrat na dan namaže, pa baje zelo, zelo učinkovito odpravlja glivice na nohith, js je še nisem sprobala, sem pa to izvedela in hranim kot dragoceno informacijo. Drugače pa pri nas ni nič posebej novega. Trenutno se odločam, kaj skuhati za kosilo.
Ful je fajn, ko je zunaj tako lepo vreme, tako da sem pretežno zunaj, če se le da.
Lep dan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
28.9.2009 13:30:20   
mama11
mama11, ti ne ves kok je fajn v nedeljo zjutraj ko prizgem tv in zlezem nazaj k mozu user posted image user posted image

user posted image  A je torej HB za Živžav pri vas doma user posted image . No, pri nas pa spimo do pol devetih, pa je tudi še kar OK.

Oranža WB, zdaj se pa res kaj bolj pogosto javi.

No, mene je tud hotu moj G zdej po 3 CRju sterilizirat (je kao doktrina), pa sem rekla da ne. Da bom mela mireno. Drugace pa tistim, ki imajo CR, ponavadi naredijo sterilizacijo takoj po CRju, da jih ne odpirajo se enkrat. Za ostale pa ne vem.

Ja, to sem pa tudi jaz slišala, da je doktrina, čeprav te lahko samo če se strinjaš. Imam sošolko iz srednje šole, ki je tudi imela 3 CR in so jo potem sterilizirali (je imela otroke precej mlajša kot jaz), pa jo je kakšnih 5 let zatem popadla želja še po enem otroku. Je šla na umetno oploditev, v drugo je uspelo in je marca letos spet zazibala user posted image . Če sicer nimaš problemov in imaš dovolj "razdalje" med otroki imaš lahko s CR tudi štiri.

Glede tega, kdo se bo steriliziral sem pa spraševala zato, ker je baje poseg in okrevanje po njem pri moškem ful lažje kot pri ženski.

IZVIRNO SPOROČILO: soni
..............samo še sebe sem dodala, ker sem se nekje izgubila................

Oprosti Soni, očitno sem snela en že zastarel seznam.

Danes smo imeli posvetovalnico pri 4 mesecih - Julija ima 6.810 in 65 cm, tokrat je šlo cepljenje HB mimo brez joka. Pa še Tamara ni zjutraj nič cmizala pred vrtcem user posted image .

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
28.9.2009 14:57:47   
GB
Najprej na cestitam Sonchku in njeni druzini za fantka Tilna . Zelimo vam veliko cartanja in veliko smeha in imejte se neskonco lepo.

Ninocka
: mene bi kap zadela in ko samo pomislim me strese. No samo,da se je vse dobro koncalo user posted image

Ajtak: lepe slikice ste nardili. Pri nas bi to vse na tleh koncalo, ker Tianna vse kar doseze trga in mece na tla user posted image user posted image .

Oranza: WB in upam,da se bom kej bolj pogosto javila in seveda tudi vse druge, ki so nas zal pozabile user posted image user posted image , ali pa so toliko zasede da nimajo casa za RR. user posted image user posted image

No jest sem se kar bolniski , in nimam pojma kdaj bom sla nazaj delat, ker hrbet se kar boli - pa tudi neda se mi it nazaj delat user posted image .
Ze tri dni iscemo vrtce in so vsi zasedeni in se cene so tako nore ,da nimam pojma kako bomo to resili. Jutri in pojutrisnjem imamo ogled dveh vrtcev in upam,da mi bojo vsec. Cena enega dneva je 35 funtov in to mi mesecno nanese 800 funtov user posted image ( nekje 900 evrov ) o boh pomagaj .

Grem si skuhat eno kavo,da se mal sprostim od te financne dileme user posted image . LEp dan

< Sporočilo je popravil GB -- 28.9.2009 14:58:35 >

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
28.9.2009 16:27:20   
Dajica
čestitke tudi tukaj SONCHEK, tebi, malemu Tilnu, očku in sestrici Neli!!!user posted image user posted image user posted image Veliko crkljanja!

Oranža-wb.... Ja, smo bili v arburetumu. Zakaj nas nisi prisla pocukat za rokav??user posted image No, sej zdej pa spet gremo na tobogane  v arburetum. Lep dan vsem!!!

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
28.9.2009 17:36:25   
nicolina
Ojla,

ninočka hvala za pohvale, fotograf je bil Dobran Laznik, dela fenomenalne fotke, je iz Koroške, res je profesionalen, ima še asistenta in en je bil pri ženinu, on pa pri nas doma, od 12 do 2 zjutraj. Ima tud internetno stran, dela pa skupaj še z enim fotografom. user posted image   A ta tvoja šivilja h kateri boš šla dela prav svečane obleke?

Mama11, bom dala še sm gor kakšno slikco, obljubim.user posted image  Pa super za pregled, bravo Julija.

Ajtak, lepe slikce.......drugače pa mama11 in ajtak, jaz rečem HB za popoldansko spanje....še posebej med vikendi user posted image user posted image user posted image

GB, a so oni normalni, tolk stane vrtec?????  user posted image user posted image user posted image za tebe, da čimprej ozdraviš. user posted image

Mamathea, Lamisil se da dobit tud pri nas, ampak men nč ne pomaga. Hvala ostalim za nasvete.....ma zgleda da so se mi razpasle na enem nohtu in to na roki, bom poskusla še s tistin svinčnikom Nail Repair, sm je 30 EUR????

Oranža WB, res smo te pogrešale, pa dej večkrat se javi.......pa ostale tud. To so vse samo izgovori, da ne najdete časa user posted image user posted image , če hočeš, se zmeraj 5 minut najde za nas novembrke.....user posted image , a ni tko? Kolk časa smo že skupaj tle gor......naši sončki bodo kmalu 2 let iin smo dale že veliko skupaj čez, od dobrega do slabega, do novih nosečk in rojstev.....user posted image user posted image

Šibam še kaj nardit, sem sama doma.... pa pa

< Sporočilo je popravil nicolina -- 28.9.2009 17:38:42 >

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
28.9.2009 18:48:28   
tabi
Sonchek iskrene čestitke za Tilna,seveda tudi očiju in sestrici Neliuser posted image user posted image

Oranža,Skubi,Dajica tudi mi smo bili pop. v arburetumuuser posted image pa nisem nobenega znanega obraza videlauser posted image se bo treba drugič kej zmenit

Pri nas nič novegauser posted image sam vsi štirje imamo novo frizurcouser posted image user posted image ,aja pa od zdej naprej nisem več jst taglavna ampak Nika.Jo karaš pa mi s prstom pokaže ti-ti-ti-tiuser posted image

šibam ker tut tipkovnico ne vidim večuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
28.9.2009 19:22:17   
barika
helow, mi smo super, za 1x, ko je še ati doma  in NE, Martin ne gre  v vrtecuser posted image user posted image

nicolina, za gljivice je najboljš it do dermatologa, drugače se pa zadeva zdravi do 6 mesecevuser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
29.9.2009 12:25:32   
sonchek
Hvala vsem za cestitke!midva se pocutiva odlicno!upam da greva jutri domov :-)

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
29.9.2009 14:23:01   
kanarka
Še ena izmed poznih, ki vedno vse zamudi.

Sonchek bravo in čestitke. Upam, da ti bo uspelo kaj počivati.

Oranža,...sem mogla dvakrat prebrat, če je res tvoje ime. No, glavno, da ste vsi ok in zdravi in se imate radi.

Glivice...sem jih tut jaz fasala na teh bazenih in res je, da si je treba mazati s kremo vsaj pol leta, durga ni nič.

papa

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
29.9.2009 20:45:12   
zirafa76
pozdravček..

samo na hitro..
morfologija končana, zaenkrat vse vredu, vsi organi kažejo dobro...ne vem povedati, kakšen kamen se mi je odvalil od srca..vem, da je do konca lahko še marsikaj, ampak sedaj o tem ne bom razmišljala..končno je čas za uživanje v nosečnosti....user posted image

kar na jok mi je šlo res....user posted image ...in še vedno je fantuser posted image ...smo fulll veseli....

to je res bilo na hitro.....sem hotela deliti tole z vamiuser posted image user posted image

pozdravček vsemuser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
30.9.2009 8:55:45   
soni
Žirafa76 user posted image user posted image user posted image

Mama11 nič hudega, saj se bolj malokrat javim, tako da sem malo tudi sama krivauser posted image .

Sonchek, crkljajte se in želim vam prijetno bivanje v domačem domu.

Punce uživajte!

Jaz sicer še ne morem tako močno, ker sem imela ponovno povečano nuhalno, potem pa je sledil poseg biopsije horionskih resic, sedaj pa čakam....................dolge tedne do rezultata.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
30.9.2009 9:46:36   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: soni
Jaz sicer še ne morem tako močno, ker sem imela ponovno povečano nuhalno, potem pa je sledil poseg biopsije horionskih resic, sedaj pa čakam....................dolge tedne do rezultata.

user posted image  Saj bo Soni, saj bo. Majhna tolažba je pa v tem, da boš z rezultatom v roki zagotovo vedela pri čem si, kar pri NS nisi. user posted image user posted image user posted image , da bo vse OK!

Žirafa, super, da je šla morfologija dobro, zdaj pa relax and enjoy, ker verjemi, v drugo ful hitro mine.

Sonchek, upam, da gresta danes s Tilnom domov, crkljat se na polno. Meni so bili tisti prvi dnevi doma v najožjem krogu ful lepi.

Tabi, nama dvema tudi ni jasno, kdaj je Tamara postala šefica. Zjutraj ji brišeš ritko, obenem ti pa s prstkom maha pred nosom in razlaga, da bodo danes za zajtrk palačinke user posted image

GB, sem mislila, da bodo meni oči iz glave padle, ko sem videla odločbo za 360 evrov. Mater smo bogati, da so nam toliko naračunali vrtec. Ti Britanci so pa tudi kuku. Ni čudno, da so tako zavrti, najbrž ostanejo v družbi odraslih do šole user posted image

No, Tamara gre ta teden bp v vrtec. Ga je pa začela srat z lulanjem. V petek se je 3x polulala v hlače user posted image , včeraj pa 2x. Mi ni jasno, ker smo imeli že po cel teden brez polulanih hlačk. Vzgojiteljica pravi, da je mogoče reakcija na vrtec... za vsak primer sem ji v njeno omarico dala kup oblačil. Bomo videli.

Aja, pa HB, po tistem dnevu nič več ne grize. Sem ful vesela, da je dolg pogovor tisto popoldne na to temo deloval user posted image . Peglezen kliče, grem delat, dokler imam še voljo.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Zobje
Nezy85

Ali bi šle med nosečnostjo(nekje v 8mesecu)na puljenje modrostnega zoba?

da (21%)

ne (79%)

Število vseh glasov: 369

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!