|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
6.10.2009 15:28:07   
gapii27
ojla babike

no mi smo nazaj... vsi organi in hrbtenica vredu...pri enem plodu je pa vidna bilateralna cista h.plexusa, ki pa bi naj izginila do 24 tednauser posted image
pravi da ni razloga za paniko ker to rado nastane pri hitro rastočih fantkih user posted image   in da ne ovira razvoja in nima veze z živčevjem ampak samo z tekočino v možganih... če ne zgine do rojstva pa ponavad po rojstvu..kontrolo imam v MB čez 3 tedne

sem že pogledla kaj pušenjak pravi, pa je tud napisal da ni razloga za skrbi....tak da me je malo pomirilo

hvala za pestke, caw

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 426
6.10.2009 17:22:08   
spelka12
bibekbond wiiii za prestolonaslednika user posted image .
gapii pa še tebi en velik plosk user posted image  za uspešen pregled. Bilat..... cista, pojma nimam, kaj je to ampak upam, da kmalu izgine user posted image user posted image pa če pravijo, da ni nič takega pol bo sigurno vse ok. No pa en veeeeeeeeeelik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za PUPOTA. Kaj ima/nima pa drugi med nogami? A bo parček?user posted image
zup dej sporoči, če boš dobila tablete prosim.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 427
6.10.2009 18:35:08   
gapii27
dva dedca bota... smo vsi full veseli... ati, pa dedi še najboljuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 428
6.10.2009 21:29:55   
Goldy
gapii - čestitke za 2 pjeba!!! Pa da cista čimprej izgine....

špelči - praviš, da dugi teden dihamo, kako že to gre?user posted image

bibabond - a prestolonaslednik??? Krasno!!! Čestitke!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 429
6.10.2009 21:42:17   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

dva dedca bota... smo vsi full veseli... ati, pa dedi še najboljuser posted image

ooo, tako kot pri podganci...user posted image user posted image user posted image četsitke za pobiča.....ola, a ima kdo stike z našo podganco??user posted image  A katera ve, kako je s tamalima???

bibek, itaaaaak da je tanartalepšejši, čestitke in veselo do konca user posted image user posted image user posted image

ostale nosečke, kako smo....ene kmalu dihat kot berem....ah, ene pa še dolgo ne.....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 430
7.10.2009 7:40:24   
zup2
Dobro jutro!

user posted image

user posted image Gapii za dva fantiča. To bo veselo!

Bibek itak da je najlepejši, kakšen pa če bit prestolonaslednik user posted image

Spelka hvala za tablete, sem jih včeraj dobila. Ti pa praviš, da boš šla že kmalu dihat. Vsekakor ti bomo tu pomagale user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 431
7.10.2009 7:59:12   
biba007
Helou punčice. Opa Zupek, danes je pa ekskluziven kofiuser posted image . Jah nič, grem posrfat za en ratlukuser posted image .... BRB 

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 432
7.10.2009 8:11:30   
biba007
Evo, ratluk
user posted image

Gapi, bravo za dva junaka. Ja, očka pa dedi......ju pobira od ponosa, kaj? No, akhem, pa mamico najbrž tudi, kajneuser posted image ? Lančica, pa res, a kaj vemo, kako je z našo Ratatujčico? A so z junakoma še v P? A, pa da ne pozabim, voziček je res šik. Sicer ga bom zdajle najbrž nosečniško pozabla, pa te porufam čez kakšnih 15 tednov, da me spomniš na model, pravuser posted image ?

Zupek, je bilo pa včeraj super...ker vem, da te čaka isto čez en tedenuser posted image . Super slikce prestolonaslednika, pa z rokicami že maha, ježešna, res za stajatuser posted image . In jap, G je bila febjules. Sem bila po tistih atovih kar-gor skoraj malo pod stresom, ko nisem takoj že iz čakalnice v troskoku skočila na mizouser posted image . Je pa prijetno, ko si vzamejo čas za sveže srečko nosečke. Prav resuser posted image .

Špelček
? Vse ok?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 433
7.10.2009 8:22:10   
zup2
Bibek super za temeljit pregled user posted image . Jaz sem se včasih pri svoji G čudila, kaj tolk časa počne z vsako pacientko, če Ata v tem času že 5 UZ naredi user posted image . Se bo treba navadit, da ne bo več kar hitro gor user posted image !
Jaz sem pa že vsa nestrpna in komaj čakam drug teden, da tudi jaz vidim našo pikico in dobim slikico, ki bo takoj romala na vidno mesto. Ponoči imam včasih take moreče sanje, da se čisto prešvicana zbudim in potem samo čakam, da kakšen nosečniški znakec prileti, da se pomirim. Res me je strah ponovnega ss.

Kako pa kaj ostale nosečkice?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 434
7.10.2009 8:23:06   
gapii27
jutro babe žabe

nas še kr razganja od veselja user posted image    lačna sem , pa moram biti tešča, ker imam uz črevesja kr sem tolk zaprtauser posted image
pa ginekologinjo morm poklicat za kontrolo mv, ker mi včiraj strahova ni mogla merit...ma v renovaciji vag.sondo-bo mela 3d

ja včiraj sma šle pol z babi v šoping...sma neki malga nakuple za naša dva fantička...pa sem bla kr razočarana nad izborom pajackov...nimajo nič z nogicami zaprtimiuser posted image ... sma bolj bodije, pa kapice, pa zokneke in kompletke kupleuser posted image

grem zdaj

cawci

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 435
7.10.2009 8:47:29   
biba007

jutro babe žabe
nas še kr razganja od veselja user posted image    lačna sem , pa moram biti tešča, ker imam uz črevesja kr sem tolk zaprtauser posted image
pa ginekologinjo morm poklicat za kontrolo mv, ker mi včiraj strahova ni mogla merit...ma v renovaciji vag.sondo-bo mela 3d

ja včiraj sma šle pol z babi v šoping...sma neki malga nakuple za naša dva fantička...pa sem bla kr razočarana nad izborom pajackov...nimajo nič z nogicami zaprtimiuser posted image ... sma bolj bodije, pa kapice, pa zokneke in kompletke kupleuser posted image

Gapi, dobro zrihtaj na UZjuuser posted image . Pa naj ne bo presitno. Hej, se mi pa zdi, da smo me res že zverzirane v UZjih....se spomnim, kako mi je bilo včasih sitno it h Gju....je bilo čisto zoper moč čut za zasebnost in osebno dostojanstvo. No, zdaj pa že v čakalnici odpenjam hlačeuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 436
7.10.2009 8:53:13   
gapii27
hvala biba, bomo zrihtali tak da bo vredi

pol pa še grem malo po rogaški pogledat za kake cotike za bebiceuser posted image .... konc mesca po vozičekuser posted image

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 437
7.10.2009 9:01:17   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Bibek super za temeljit pregled user posted image . Jaz sem se včasih pri svoji G čudila, kaj tolk časa počne z vsako pacientko, če Ata v tem času že 5 UZ naredi user posted image . Se bo treba navadit, da ne bo več kar hitro gor user posted image !
Jaz sem pa že vsa nestrpna in komaj čakam drug teden, da tudi jaz vidim našo pikico in dobim slikico, ki bo takoj romala na vidno mesto. Ponoči imam včasih take moreče sanje, da se čisto prešvicana zbudim in potem samo čakam, da kakšen nosečniški znakec prileti, da se pomirim. Res me je strah ponovnega ss.

Jejhata, Zupek dragi, a tebe tudi žre? Veš, se mi zdi, da nas kar vse....jaz sem zadnji teden parkrat sanjala o eni solatki z leglom toksoplazmoze...pa da ne bo več srčka....svašta, a ne? Pa saj je to najbrž čisto naravno....po vseh razočaranjih so negativne izkušnje del naše zgodbe, tako pač je. Jaz se tolažim, da je to nekaj najbolj naravnega, ker če se ne bi nič naučili iz izkušenj, bi kot vrsta itak že zdavnaj izumrli, ni res? Evo ti, Bibonov Darwinizen IVFjauser posted image . A ti imaš pa še en ss za sebojuser posted image ? Viš to me tudi skrbi....a mogoče lahko deliš, kaj se je zgodilo? Saj veš, lahko tudi na z.s.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 438
7.10.2009 9:02:41   
biba007

hvala biba, bomo zrihtali tak da bo vredi

pol pa še grem malo po rogaški pogledat za kake cotike za bebiceuser posted image .... konc mesca po vozičekuser posted image

user posted image

Opa, kaj pa je to zaena mašina? Ti, samo tole pa ni duplex, kaj?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 439
7.10.2009 9:04:33   
gapii27
je je...sam je prikazana še zraven košara....

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 440
7.10.2009 9:12:24   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Jejhata, Zupek dragi, a tebe tudi žre? Veš, se mi zdi, da nas kar vse....jaz sem zadnji teden parkrat sanjala o eni solatki z leglom toksoplazmoze...pa da ne bo več srčka....svašta, a ne? Pa saj je to najbrž čisto naravno....po vseh razočaranjih so negativne izkušnje del naše zgodbe, tako pač je. Jaz se tolažim, da je to nekaj najbolj naravnega, ker če se ne bi nič naučili iz izkušenj, bi kot vrsta itak že zdavnaj izumrli, ni res? Evo ti, Bibonov Darwinizen IVFjauser posted image . A ti imaš pa še en ss za sebojuser posted image ? Viš to me tudi skrbi....a mogoče lahko deliš, kaj se je zgodilo? Saj veš, lahko tudi na z.s.

Veš, da me žre, od pozitivnega testa naprej. Najprej ful veselje, pol pa začnejo delat živčki 100/h do prvega pregleda, pa zdaj do drugega. Bomo že pregurali tud to, kaj nam pa drugega preostane. Lansko leto sem imela pa ss, s tem da mi ni nič falilo. Vsa vesela sem šla na drugi pregled, ko moja vrla G začne zmajevat z glavo, da se nič več ne vidi, da je plodu nehal biti srček in da naj grem k Rešu po napotnico za abrazijo. Vsa nesrečna grem k njemu, dobim napotnico, drug dan pa čiščenje. Potem so se pa začele komplikacije, ko sem po 4-ih dneh dobila ful vročine in sem mogla it nazaj. Tam pa najprej sploh niso vedel kaj mi je in so me hoteli še enkrat sčistit. Še dobro, da me niso, ker so drug dan ugotovili, da imam vnetje maternice. Tako sem ostala 5 dni v bolnici na antibiotikih. No, in zdaj nam je po enem letu in pol končno spet uspelo zagledat user posted image , strah pa seveda ostaja.

Upam, da nisem katere preveč zamorila, samo včasij pride kak dan ko si čisto zamorjen. Bo pa seveda kmalu spet bolje in bom čist pozitivno gledala naprej. Ker zdaj je pa čas, da nam rata user posted image !

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 441
7.10.2009 9:13:47   
biba007
Opa, Gapi, se Bibon pardonirauser posted image . Viš, jaz bi tudi kaj takšnega. Evo ti, se lahko prec po balkansko zdilava: mi najprej zrihtamo prestolonaslednika, potem pa hop nemudoma k Reškotu še po dva, da ti odkupim duplex. Pri vas boste do takrat ravno zaključili, bi reklauser posted image  

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 442
7.10.2009 9:14:54   
gapii27
onda nema problema user posted image  

zdej pa res šibam, caw

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 443
7.10.2009 9:23:05   
lana70

je je...sam je prikazana še zraven košara....

user posted image

madonca kakšna makina!!!! Ja jest tut skočim še po dva...tko da gapi, ne boš imela problema z odkupom...user posted image user posted image

zup2, tudi jest sm skozi v strahu, preveč berem, in to je tisto...držim pesti za vse nosečke tukaj, da se na enem pikniku dobimo IVF-jevke s svojimi bebicami user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 444
7.10.2009 9:35:48   
a.jrad1
Hojla nosečkice!

Jaz bi samo pripomnila Lani70,da bi bila res dobra ideja za piknik IVF-jevk......user posted image user posted image   Jaz sem takoj za!

lep dan vsem

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 445
7.10.2009 12:59:27   
gapii27
jes tudi piknik, jes tudi....

no uz mimo, črevesja se sploh ne vidi, ker je maternica prevelikauser posted image ... je pa vse to od nosečnosti ko stiska čreva

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 446
7.10.2009 15:14:40   
spelka12
gapiii wauuuuuuuuw kakšen vozek user posted image user posted image . Zelo, zelo lep. To boste šmekal po pločnikih user posted image .
biba ratluk mnjamy. Ni ga več user posted image .
piknik - user posted image user posted image user posted image  jah no nama ne bo zneslo prit v enem kosu.user posted image Bova pršla naslednje leto z vozekom. AMpak ve se morte pa nujno dobit pa kake slikce prosim, da dobijo besede obraz.

Evo danes sem preživela. Mal krvavim sicer ampak upam, da se kmal ustavi. Pa ctg je pokazal rahle popadke, jutri pa spet ctg. Odprta sem pa 2 cm in res upam, da grem kmalu v Rim.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 447
7.10.2009 17:24:56   
Reby
špelček - to bomo pa že kmal dihal, super user posted image  

Vas ne morem brat, ker je preveč, časa pa premalo, vsem želim še naprej lepo in mirno nosečnost! user posted image

podganca in tamalčka dva so ok, pridno rasteta user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 448
8.10.2009 0:01:37   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Evo danes sem preživela. Mal krvavim sicer ampak upam, da se kmal ustavi. Pa ctg je pokazal rahle popadke, jutri pa spet ctg. Odprta sem pa 2 cm in res upam, da grem kmalu v Rim.

Ja, super user posted image  Bravo Špelči user posted image   Tokle sem bila jaz odprta po 10 urah v porodni sobi user posted image   Jaz bom že kar malo dihala, za vsak slučaj user posted image

Mamice z IVF otročki te čakamo user posted image

... pa vse ostale nosečke tudi, da ne bo pomote user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 449
8.10.2009 7:10:22   
Reby
Vidim, da ste še brez kavice. Da vas malo pocartam user posted image

user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?