lilka
|
Hej, hoj... Hvala za čestitke, ja staramo se, staramo , da sem že stara sem včeraj ugotovila, ko se mi je en fant, ki sem ga , meni se je zdelo nedavno nazaj, mela še majhnega pri tabornikih, zdej se mi je pa frajer že z avtom naproti pripeljal, mi sploh ni blo jasno, kdo me pozdravlja, ja takrat se zavem, da sem že stara aprilčica07: ma jaz imam dovolj časa, da čistim, Tinka gre ob pol sedmih v vrtec, jaz se takrat vstanem, Ožbej spi tam do osmih in jaz v tem času že vse porihtam, kuhat ne rabim ker babi nosi kosila iz službe in imam čas, da vse lepo postorim dopoldne, kaj bo pol ko bom šla v službo ne vem, takrat si bom pa koga res mogla najet, ker mi ne bo zneslo likanje in čiščenje pomoje...ker sem tako picajzlasta mi bo pomoje zmanjkalo časa. kazen: naši za enkrat zaleže time-out, jaz ji povem, da če ne bo nehala jo bom dala v sobo dokler se ne umiri in grem ven in to res najbolj zaleže, se stuli in strmari do konca in pol je mir. Ne vem jaz sem nekaj pri prijateljici opazila, da sta njeni dve že prav imuni na udarce in stresanje za lase in uho in podobno kar ona počenja, ker sta se že zgleda navadili in prav nič ne pomagajo več, ker je to počela res pogosto, ne pomaga in tudi nič nimata od tega ker jih za vsako figo malo stresa in jima je to že vsakdanje. To sem pač jaz opazila.Ne vem jaz sem pač taka, jaz Tinke nebi mogla povlečt za uho ali pa udarit, ne vem, pač nisem tak tip in ko vidim, da tudi v končni fazi sploh ne zaleže, pri nas pač druge metode palijo, čeprav me pa včasih prime, da bi jo, sploh ko je čisto histerična zaradi kakšne malenkosti....eh ta vzgoja.... No danes pa imamo ta športni dan z vrtcem, se že prav veselim, ob 16.00 se dobimo pred vrtcem in pol gremo do gradu. Bom vsej malo starše vidla, ker ne vozim Tinke jih sploh ne poznam, pa tako, da malo vidim kako in kaj in da oblečem mojo novo trenerko in športne copate , smo že včeraj malo vadili , smo šli vsi štirje in je Tinka kar lepo hodila... sabri: ja v takem trenutku bi jo verjetno tudi jaz po riti, ker to je pa afekt in če se ful ustrašiš pač tako odreagiraš, po moje bi jo tudi jaz. Grem dat v sušilca pa pridem še kaj....