|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
28.9.2009 10:11:28   
aprilčica07
zalbi: imaš moj glasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
28.9.2009 10:23:07   
lilka
Hej, hoj...

zalbi: evo moj glas imaš

Mi smo bli pa včeraj v Škratovi deželi, Ožbeja je pa babi čuvala, ker je treba hoditi po gozdu in travniku in ne morem z vozičkom, pol smo šli pa še v mehiško na habice in smo se po dolgem času sami trije družili Tinka je bla ful srečna, fuuul je blo fajn in še nekaj slikc , da si boste predstavljale:
user posted image

user posted image

user posted image

Ožbej je zdej zaspal v vozičku na sončku, danes sem mu končno dala Ad3, mah sej piše da če jejo adaptirano mleko ni tako nujno, no pa sem vseeno začela...pa počistila sem že, ker čez vikend več ne delam tega, zdej ko imam čez teden čas, madona, ko se mi kopamo je pa res poplava in reka od kopalnice do spalnice ko mož bano prineseuser posted image , pol ko je Ožbej gotov pa še Tinka čofota, mah samo da uživajo, jaz pol že pobrišem...

Nič zdej pa šibam še perilo zrihtat, dokler moj princ še spi...pa pridem še kaj, če bo dolgo spaluser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
28.9.2009 13:35:41   
sabri
Zalbi: dala glas, a boste ta vikend tudi kaj na štajerskem? Mi gremo od petka do nedelje, pa se lahk kaj vidimo.
Lilka: fajn slikice, mi je všeč ta škratova dežela. Bo treba it malo.
Vprašanje za vas: Kupujeva veliko posteljo 90x200 za tamalo in nama je najbolj všeč od Princa taka, ko ima spodaj malo omaric, predale in samo dve stopnički na lojtrci. Naša je pa za plezat ful navdušena. Malo se pa cvikam, kako to zgleda, ko bo zaspana, ko bo sama plezala dol, sicer visoka pa ni dosti. Ne vem, kar nekaj kolebam. Čeprav zdaj tudi sama spleza čez ograjico na mali postelji. Bi bila pa fajn ta, ker imamo malo prostora v sobi in bi pridobili omarce. Kak se vam zdi?

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
28.9.2009 13:49:12   
aprilčica07
Da se na hitro oglasim, se Julija prebuja in bo kmalu sireno vključila, Jakob pa spi, in ne smem dopustit, da bi ga zbudila z njenim ljubkim visokim c-jem, ko čaka na flašo..user posted image

lilka: super zgleda bit v tej deželi.. mi smo tudi prejšnji četrtek bli cel popoldan skupaj, brez tamale.. smo šli v Italijo in je bil Jakob strašno zadovoljen, da je bil z nama, sam.. Julija pa pr tašči, bil ful priden in navdušen, meni je pa tudi pašalo, da sem se le z njim ukvarjala...
sabri: tudi mi gledamo za kašno posteljico za Jakoba, sem gledala tudi to kar ti praviš, pa mi lih azradi lestve ne gre v račun in se bojim to kupit, bomo raje pogledali še kaj drugega.... ampak to je moje mnenje, naš Jakob je precej neroden kadar je zaspan in če je po meni, ki sem nerodna zbujena in zaspana.. ne, si ne upam tvegat...
zalbi: glede investicij.. niti ne mislim, kaj vse moramo naštimat, ker me kr glava začne bolet... ma bomo že, bistveno, da smo zdraviuser posted image vedno, ko se začnemo pogajat o kašni investiciji, večji, vedno se sprašujemo kam nam gre ves dnar.. nimava nevem kako dobrih plač, ma tudi ne tako slabih, pa meni ne ostane praktično nič. ali ne znam ravnat z dnarjem, ali nevem kaj, ma kr naprej provam šparat pa nikoli nič ne pršparam.. user posted image

Grem, še kaj pospravit, pol pa bo itak Julija pokonci...

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
29.9.2009 8:23:11   
mojčca
Jutro

user posted image

Zalbi, kolk si luštna na sliki. Moj glas pa imaš, nič skrbeti.

Lilka, tudi tvoje slikce so super. Kje pa je Škratova dežela??

Se javim kasneje, ker imam celo pisarno strank.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
29.9.2009 10:11:55   
lilka
Hej, hoj...

Ožbej spet spančka v vozičku, mene je pa babi nabarvala, ker je danes fraj, da bom lepa za krst, medeno sem si dala gor upam, da bom vredu izpadlauser posted image
Mah kar urejam nekaj kar naprej, župnika sem klicala če še drži in če pride tudi na kosilo, pa tašča mi je nove prevleke za okrasne blazine na sedežni sešila, že pred dopustom sem jih končno danes dala gor, zdej morem it pa še moževo omaro prekopat, da najdem njegove rjave hlače, sploh ne vem kam sem jih sparvila, ker niso ravno za poletno vročino, pa malo jih bo treba odrezat, ker so mu predolge že skos, tak da bom mela res vse pripravljeno za obleč v nedeljouser posted image ...

Danes greva pa s Tinko malo naokoli, peljeva zibko nazaj k moževi teti, ker je Ožbej več ne rabi, pa gume zimske sva naročila ker jih nimava za avto, greva tiste dvignit, pol pa k prijateljici na obisk, sva na morju kupili verižici za njuni punčki moreva nest, bova meli žensko popoldne.

Zdej pa šibam hlače iskat, pa pridem še kaj če bom utegnila....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
29.9.2009 10:22:48   
zalbi
Hej!

Fulll hvala za glasove...!!!user posted image user posted image user posted image

sabri - joj še nč ne vem kaj bo čez vikend, sej veš moški, k more zadnji trenutek povedat al dela al ne, pa seveda je velik tut od vremena odvisno - bom sporočila, če bomo gor - če bo vreme kul, zakaj pa ne! Sara itak najbolj uživa če gremo gor, tko da se zarad nje najbolj gre.

lilka - kje je ta škratova dežela? Pa uživaj v "ženskem" popoldnevu!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
29.9.2009 10:30:58   
lilka
Aja nisem nič povedala: škratova dežela je pri nas na koroškem v Slovenj Gradcu:

Na Gmajni pri Slovenj Gradcu  pripravljajo  tradicionalno srečanje v Deželi škratov.

V času prireditve se bodo zvrstile številne delavnice ter šaljive in tekmovalne igre, namenjene predvsem najmlajšim, vsi obiskovalci pa se bodo lahko vključili v voden ogled škratovega gozda in poskusili škratove dobrote.

Srečanje v deželi škratov je pred sedmimi leti idejno zasnovala družina Kragelnik, dogodek pa se je v tem času razvil v množično obiskano prireditev, ki si jo je lani ogledalo okoli 4000 ljudi. Podoben obisk pričakujejo tudi letos, je za STA povedal Gregor Kragelnik.

Prvi dan dogajanja je namenjen predvsem najmlajšim, ki bodo  ob 11. uri pričeli z gradnjo škratje vasi na travniku na Zagmajškem vrhu. . V popoldanskem času se bodo gradnji škratje vasi pridružile tudi skupine tabornikov, skavtov in drugih. Škratova domovanja si bodo obiskovalci Zagmajškega vrha lahko ogledali tudi v nedeljo, ko bodo organizatorji poskrbeli še za zabavni program.

Škratov gozd pri Kragelnikovih je sicer na ogled vse leto, svoje mesto so v njem našla številna bajeslovna bitja. Obiskovalci lahko vidijo gozdne škrate, žitne škrate, ki so se jih na Koroškem v preteklosti bali, saj so odnašali žito, na Koroškem poznanega rudniškega škrata, imenovanega perkmandeljc, vile, ajdovsko deklico, povodnega moža in druga bajeslovna bitja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
29.9.2009 12:42:59   
*piškotek*
Punce, sorry, imela sem napisan cel roma, pa mi je ven vrglo in vse zbrisalo user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej pa res nima več časa vsega še enkrat pisat!!!!

Uglavnem, Nejc je imel danes kontrolo, pa ima še vedno zlomljeno, se še ni zacelila ključnica, tako da ima še vedno povito in imamo naslednji teden v torek spet kontrolo. Je pa živc in nič na miru, tako da se mu tudi pomoje zaradi tega počasneje celi.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
29.9.2009 12:44:13   
*piškotek*
Še to:

Zalbi: luštna nosečka in itak da imaš moj glas!!!! user posted image user posted image user posted image

Mojčca: hvala za slikoco in magnetke!!! Se priporočamo user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
30.9.2009 8:33:45   
sabri
zalbi: no če boste mi pa sms pošlji, ker tam nimam interneta.
Jaz sem pa dva dni nazaj dala naši plenico dol tudi ponoči, ker je bila večinoma suha zjutraj in glej ga šment, lulala obakrat. Zdaj pa ne vem, ali se splača vstrajat ali pa prehitevam. Čez dan ko spi je brez. Kako pa vaši? Lep dan.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
30.9.2009 8:43:57   
lilka
Hej, hoj...

sabri:naša je suha že od junija, ne vem pri naši je tako gladko šlo to odvajanje od plenice, da prav ne vem, kako nam je ratalo, pa ni se polulala ponoči do zdej samo enkrat, zgleda je bila pač pripravljena al kaj naj rečem ne vem, ker je šlo samo od sebe brez vzpodbud in vsega, v vrtcu so jo ful dobro privajali, vsak otrok pa ni tak, od prijateljice ima še zdej tudi podnevi plenico, pa je 1 mesec starejša od naše, ne gre in ne gre, pač ni še zrela punčka za to, pa sej bo. Jaz sem pač našo pustila brez, v postlo sem dala podlogo in ker ni imela plenice se ni polulala, če jo je imela se pa je, ma kaj pa vem kako je najboljšeuser posted image

piškotek: ja bogi Nejc, ja sej ni enostavno bit bolj pri miru in pazit, si kar predsatavljam, zoprna zadeva, upam, da se vam čim prej poštimauser posted image

Naša je pa za enkrat kar vredu, s tem da Jemlje zjutraj Bronhomunal in zvečer Singolair, upam da ji bo vsa ta kemija pomagala, zdej, ko so tako bolani v vrtcu, mah mene je kar strah ko se malo prehladi, je pol kar vse narobe...

Ožbej jamra pridem nazaj....

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
30.9.2009 8:56:05   
lilka
Bova pa malo skupaj pisala, se hoče cartatuser posted image

V soboto bi naj šla z možem v velnes in na večerjo za moj roj. dan in se je že zapletlo pri varstvu.user posted image Moji mami je že peveč, da bi ga imela tiste par ur, ker ga je pazila v petek 2 uri ko sem šla jaz oblačila za krst kupovat, pa v nedeljo 3 ure ko smo bli mi v škratovi deželi in ji je blo zgleda že prevečuser posted image , včeraj sva s Tinko šli ob pol treh, mož je pa namesto malo čez tri prišel iz službe ob štirih ker ni mogel prej, pa je moja mami že nos vihala in njeni komentarji: zdej se pa hitro najej pol jaz morem to in to, mož je bil ful jezen, kot da je šel na pir in ne da je delal, pa ona vedno to dela, meni vedno govori pa pohiti, pa pohiti, madona sem včasih jezna kot da ne itak samo hitim.
Bova dala oba njegovim staršem, moja tašča je veliko bolj razumevajoča glede tega da rabiva midva 3 ure zase in bosta oba pazila. Ko bo moja mami vprašala, ji bom povedala svoje, da ne morem uživat nekje, če mi ona otroka pazi, ker imam skos občutek, da morem hitet in slabo vest, ker sem nekam šla, to ji bom rekla, pa ja nikamor ne grem no, pa ful malo jo prosim za varstvo, pa še to ji je zgleda preveč, sej reče nič ne, samo pa s svojimi dejanji in komentarji to pokaže, madona pa nej reče, da ga ne bo pazila, ne pa da pol nos viha.... No zdej sem se spihala...user posted image

Takole zdej pa šibam, pride moja noseča sestrična na obiks, morem malo skupaj spravit stvari zanjo, modrčke za dojenje, podloge in tako kar več ne rabim...

Lep dan!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
30.9.2009 11:51:16   
juniorka
sabri- evo me, se javljam se tu user posted image
Sem mela eno tako krizno obdobje, mi je moj tezil, pa hormoni... zdaj je malo boljse. Ful cas bezi, se 5 tednov, jaz bi pa rada vse postimala doma, pa malo organizirala, kaj se kak dan nardi, da mi bo lazje po porodu in ne bo treba prevec razmisljat. Prvic sem komaj cakala, da grem rodit, zdaj bi pa se za par mescev prestavlauser posted image
plenice- mi smo jih zelo uspesno ukinili pred 2 tedni, v enem dnevu je skapiral, tudi v vrtcu ni problema, ampak ponoci pa ne, je zjutraj cist polna plenica... Sem pogruntala, da tocno ve, ko ima plenico, da lahk lula in nic ne rece, jo dans zjutraj kar ni hotu dol dat... lump mali. Kaka nesreca se sicer zgodi, ker se zaigra, pol pa zadnji moment rece, ampak sem kar zadovoljna s trenutnim stanjem.
piskotek- upam, da se Nejcu kmalu zaceli tale kljucnica... si pa ne predstavljam, da v vrtcu niso opazli, moj bi znorel, ce bi se mu v vrtcu kaj takega zgodilo...
lilka- ti pa kot da bi mojo mami opisovala... mi je isto zdaj, kot pa ce bi bla v isti bajti, kot pri Nelsonu. Zal pa se tasce ni in smo povsem brez varstva, sploh ne vem, kam bom dala malega, ce bo moj hotu bit pr porodu... No, eno kolegico mam, samo sred noci naprimer... ne vem, bom vidla, sem razmisljala, ce hocem kaksni vzgojiteljici rect...
Kako pa Ozbej, a se imate krce?
aprilcica07, kako pa Julija? Bom po moje nonstop kaj sprasevala, ker se mi zdi ze ful dolgo, kar so bli lumpi dojencki, se sploh handlinga ne spomnim vec... no, ko tu vidim mamice, kako otroke vlacijo vem, da je narobeuser posted image .
Drugace pa Nelson barv vecinoma ne pozna, razen pink ne zgresiuser posted image , steje pa do 10, v anglescini seveda, vecinoma po anglesko govori, ceprav jaz pa po slovensko z njim, odgovori na vprasanje koliko je star in zraven pokaze, pa kako mu je ime... to je zdaj zacel, prej je blo vse me, mine, zdaj je pa Nelson. Velik je pa 98, sem ga zmerla vceraj, ima pa 16kg.
Tolk na kratko, pa vsem pohvale za nove frizure, pa bolni cimprej ozdravite. Pridno pisite, da bom lahk brala, ko me mine do pospravljanjauser posted image .
Pozdravcek z otoka

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
30.9.2009 13:46:15   
aprilčica07
Ojla

lilka: saj zato so forumi, da se malo spihaš... user posted image je pol takoj bolše.. nam sicer kaj takega ni nardila ne mama in ne tašča, enkrat smo bli blizek tega (pr moji mami), pa sem ji povedala, da kadar ne more pazit naj lepo reče, da vse razumemo in tako dalje, pa je blo pol tako dobro.. zdaj če ne more pazit lepo pove, da si mi drgače organiziramo in zaenkrat ni problemov, ne z mamo in ne z taščo:):)
juniorka: Julija je pridna, za spat in za jest.. ritma nima še nobeneg pravega, en dan spi cel dan, drug dan nič, pol pa malo popoldan pa malo dopoldan, skratka je spanje bolj etapno, ampak čez noč pa pridno spi, se zbudi enkrat, je pa tudi že celo noč prespala.. dojimo se ne več, pije aptamil in je že prava baba, 4200 g ima, smo jo lih včeraj tehtali.... drgači je pa pestro, ker Jakob ni v vrtcu in smo vsi trije doma, pa si lahko predstavljaš kašen kaos je na trenutke, ampak zaenkrat lepo furamo....
hormoni ja, mene še kr neki daje.. se kr vsake tolko začnem cmerit, brez razloga, itak.. user posted image kolko je Jakob velik nimam pojma, ima pa 14 kg... glede plenic: je bil že priden in tudi vprašal za it lulat, ampak od rojstva tamale je na vse pozabil, trenutno ga niti ne silimo, ker nima smisla, počasi bomo že tudi iz pleničk ven šli...user posted image

Popoldan grem k zobozdravniku, me je že zdaj strah.... imam zlomljen zob, in ga je treba popravit... me zanima ob kolko euričev bom.. ah ja, to naše zdravstvo..

Grem, Julija je tle zraven in tečnari:):):)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
1.10.2009 8:44:40   
zalbi
user posted image

Joj - danes pa je meni zablokiralo - sem napisala... pa je neki zablokiralo.

Vglavnem... mi smo ok, še dobr da je že četrtek, em je danes ponoči tolk zagrabil krč v nogo, da sploh nisem mogla spat in se posledično zdele čist povožena...

sabri - glede na to da bo po vsej verjetnosti moj user posted image  delala v soboto, obstaja velika verjetnost da grem na štajersko, pa če še vreme ne bo najlepše bova s Saro se šli sigurno potepat po Ceju, tako da se lahko kaj dobimo... Vsekakor ti javim po sms-ju kdaj bom gor.

piškotek - o joj, upam, da se nejcu čim prej zaceli, sliši se grozno...

juinorka - ti imaš 5 tednov, jaz pa 10... hi hi... hitro bo, a ne...

plenice - Sara ej bla že čist suha ponoči, pol na morju in po morju pa je kr začela lulat spet, tako da zdej je več ali manj polulana plenica... nevem, mogoče pa bi ji mogla dat enostavno dol.... bom še malo počakal...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 4216
1.10.2009 8:49:48   
lilka
Hej, hoj...

junijorka: u lepo , da si se javilauser posted image , Ožbej je vredu hvala, krčki že zelo pojenjujejo, no dva dni nazaj smo spet trpeli ker sem mu AD3 dala, pa mu ne bom večuser posted image , je blo tu mač. Drugače je pa zelo zelo priden dojenček nimam kaj rečt.
Ej, sej hedndlinga se boš takoj spomnila, ko bo otroček zunaj, tudi meni se je zdelo da sem vse pozabila, pa nisem...user posted image , drugače pa kar vprašaj,bomo skupaj nagruntale, tudi jaz sem ogromno pozabila, sploh kar se razvoja tiče kdaj naj bi kaj znal in take...

Naš Ožbej nikakor noče dude in včeraj je našel PALČEK in zdej že ful obvlada in ga zna takoj dat nazaj, tudi, če mu ga ven potegujem, pa nej gre nekam nouser posted image , palček mi je 100 krat hujši od dude, Tinko smo od dude tako lepo odvadili, Ožbej je pa sploh noče in zdej sem mu rokavčke čez potenila, je že cele poslinil preden je zaspal, sej ne vem kaj naj, zdej morem to ustavit, preden bo prepozno, samo ga tudi zvečer slišim, da cmoka pa nimam energije da bi se vstala....ima katera kakšen nasvetuser posted image , od kolegice bo punčka že štiti stara počasi pa ga še zdej včasih vleče mislim to mi pa res ni no, da bi se tako končalo, upam, da se zdej še da ustavituser posted image

junijorka: Nelson je itak v prednosti, ker bo znal oba jezika, to se mi ful fajn zdi, le glej da ga ne boš slovensko pozabila učituser posted image , od moje tete nečakinja ne zna več kot tri besede jo mami ni učila slovensko ker so živeli v nemčiji, to se mi zdi ful narobe, da otrok ne zna materinega jezika.

Ožbej pa že kar ima ritem, jeva na 4 ure 120 Aptamila, ponoči spi prvo rudno od 20.00-1.30, pol do okoli petih in pol do osmih, podnevi imava pa že cel teden 8.00-12.00, 12.00-16.00 in 16.00-20.00 se mi fuuul fajn zdi, da nam ratuje, upam, da bo tako ostalo.

Nič, šibam malo polikat, pa pridem še kaj, da ns nimam nekaj preveč za delat, pa tudi da se mi ne...

Neposredna povezava do sporočila: 4217
1.10.2009 9:26:26   
hariba
Vsem aprilčicam po dolgem času želim dobro jutro. Doma in v službi imam norišnico. Stalno je nekaj, sicer nič posebnega, vendar nikoli ni miru, vedno je kaj nepredvidenega in se potem vse planirano poruši.
piškotek O tole pa res ni prijetno. pa user posted image je ker si mali razgrajači ne dajo dopovedat, da je mirovanje za nje koristno. Sanja se jim ne o morebitnih posledicah. Pa saj bo vse o.k boš videla
sabri Zoja je čez dan že pol leta suha, tudi nesreča se že zelo dolgo ni zgodila, kar sama od sebe že gre na wc. Čez dan spi brez plenice, ponoči pa jo mora še obvezno imeti, še ni dozorela, očitno tako trdno spi. Vsakih toliko časa, ko kakšno noč pustim brez plenice, a je zmeraj poplava. Nazadnje sem to storila pred 14 dnevi, obe noči zapored se je polulala. Tako, da je brez veze meni, da bi vztrajala brez, ker se potem sredi noči običajno dere, da je mokra, pa še Laro s katero sobo delta zbudi in mi še ona teži, jaz pa moram sredi noči posteljnino menjavat in Zojo spreoblečt. Tavelik  je do 4 let bil ponoči v plenicah, pa še potem mu je kdaj ušlo.
Zoja pozna osnovne barve in je prav hecna, ko jo kdaj vprašam kakšne barve je kaj in reče: lumena kot sonce, ldeca kot kli ali bela kot sneg  zelena kot tlava. Smo jo tako učili. Tu pa tam se gremo igirco kaj je kakšne barve. Vseh še ne pozna, saj za barve je še čas. Šteje do 5.
A rišejo mislim čečkajo že kaj vaši? Naša najraje tam kjer se ne sme. Sicer pa barvice drži kot kol, tako močno jih stiska, se boji, da ji ne bi kdo vzel user posted image . Zelo rada pa ksače po trampolinu in divja skolesom spomožnimi koleščki. Ful hitro goni. Pri umivanju las pa tuli kot, da bi je iz kože dali, kaj si le sosedi mislijo kaj počnemo z njo, ko ji glavo umivam.
Zoja ima tudi posteljo s stopnicami, ni nobenega problema, saj ima zaščitno ograjico.
aprilčica Kar se tiče šparanja denarja, sva že 2, če ti je kaj v tolažbo. Jaz tudi zmeraj govorim, da bom nekaj prihranila, a s te moke ni nikoli kruha. Zmeraj se pojavi kak nepredviden izdatek.
lilka A te razumem. Moja mama je vsega skupaj v 14 letih točno 5 krat čuvala otroke. Res je, da je 35 km proč od me doma in za kakšne krajše opravke se mi je res ni splačalo k njej voziti. Pa še takrat, ko je čuvala ji je bilo težko. Nazadnje je Zojo imela 2 uri in je že po 1 uri me klicala iz svojega mobitela  kdaj pridem. Sicer ona iz gsm ne kliče, pravi, da ne vidi in ne zna, no takrat je pa šlo user posted image . Je pa babica od mafije že nekaj krat čuvala Zojo do dveh ur, pa sploh ni njena vnukinja, sama se je ponudila, pa pri njima je bila 1 teden na morju na vikendu, ko se je sama zraven povabila, ko je tast prišel po Laro in denisa, pa je začela jokat, da gre zraven in mi je tašča rekla naj hitro spakiram še za njo, meni je bilo pa prav nerodno, ampak pasalo pa je.
Zojina babica po njegovi starni tudi kaj dosti boljša od moje mame, no saj jo ima zelo rada, vendar ima vzgojne metode in nazore izpred 50 let.
Ma saj vem, da smo mi odgovorni za svoje otroke, da so naši starši že svoje spravili h kruhu in zdaj smo mi na vrsti, toda kdaj babica servis tako prav pride.
Zdaj pa grem po Laro všolo ima ponovni sistematski pregled, ne vem kaj je bilo narobe z njo na njem, da je dobila ponovno vabilo.

Neposredna povezava do sporočila: 4218
1.10.2009 9:50:31   
lilka
Hej, hoj...

O hariba, lepo da si se oglasila....jah sej včasih ne vem ali od babic preveč pričakujemo, samo, ko ene starše gledam jim pa stari starši ful pazijo otroke, no jaz svoje pazim sama, samo kdaj pa kdaj bi pa res lahko no...

Jaz sem bla zdej v pralnici in kopala za Ožbejevimi cotkami, morem malo večje že pripravit, joj, kolko imam te robeuser posted image , moževe sodelavke pridno dostavljajo vrečke s cotkami za fantke, joj ko bi mi še kdo za Tinko kaj dostavil, morem it v nakup hlač, ker jih res nima za zdej...

Kako kej oblačite zdej vaše lumpke za v vrtec, pa a dajete hlače al trenerke, jaz sem malo zgubljena, ker v jaslih so jih preoblačili v njihove hlače, zdej pa valda ne več, ko je v večji skupini in kar ne vem kaj ji naj gor dam, da ji bo udobno in da bo tudi nekako zgldalo, bi mogla do H&M tam majo fajn hlače na široko elastiko in so ful udobne...
Jaz ji dam, sp. majčko in majčko na dolge rokave in potem jakno čez, spodaj pa hlače in nogavice, take prehodne hlače imam samo 3...

A veste kaj me že nekaj časa prijemlje, da bi si naredila piersing na obrazu in sicer črni uhanček kroglico na prostor med nosom in ustnico, če veste kako mislim, mislim da ga ima pevka od Tabu tam nekje, ma ne vem kaj mi je, ko sem Tinko rodila, sem si dala biserček na zob, zdej bi pa spet nekaj, pa si pol mislim, da bom v nedeljo stara 32 let, imam 2 otroka, sem vodja v službi in ne vem, če gre to ravno zraven, če pa ne morem iz moje rock duše...user posted image , jah nekaj me res meša, še sreča da pri nas tega ne delajo, ker bi ga verjetno že melauser posted image

Se vidi, da nimam kaj delat, samo čvekam...user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
1.10.2009 10:25:06   
hariba
Jaz Zojo oblačim najpogosteje v trenirko ali pa kake pajkice, pa ene kavboje ima ful rada, so samo na gumico, nič na gumbe iz zadrgo, tako, da se lahko sama sleče ko gre na wc. Stvari na gumice se mi zdijo najbolj praktične za take male.  Sem ji včeraj dvojne hlače na gumico v Kiku kupla.Tudi sicer ji nobenih bluzic na gumbke na oblačim. Pod hlače ji zaenkrat še nič ne oblačim, ker je notri itak toplo, do takrat ko grejo ven se pa ogreje. Le 2 krat sem ji dala najtanjše pegice, ko je bilo bolj hladno, nahrbtnik pa zokne in so ji enkrat slekli, ko se je ogrelo. Dam ji pa spodnjo majčko majčko s kratkimi rokavi, čez kakšno tanjšo z dolgimi, pa flis jopico ali jaknico za vzunaj.
Lilka glede palca pa ne vem kaj naj svetujem. Saj ni nujno, da bo že kar v navado to preraslo, lahko pa. Od sestre mul je star 12 let in se še kar kdaj spozabi in ga da v usta, tamala je 5 in tudi obvezno pred spanjem, čeprav je bilo nekaj časa bolje ji je sestra ga namazala s tekočino, ki je proti grizenju nohtov. Zdaj ga pa ne pusti namazat, če ji pa na silo pa leti sprat.
zalbi jaz sem tudi zate glasovala

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
1.10.2009 11:43:39   
aprilčica07
Ojla

lilka: ma prav nič ni narobe s tabo, jst bi si tudi dala uhan v nos (me prijemlje že dolgo cajta), pa nam v službi ne pustijo, tako, da ta ideja odpade.. si bom pa ška nardit nov tatoo, imam že enga, ampak bom nardila še enga, malo večjega...user posted image
hariba: ja, šparanje.. madona, meni ne rata in ne rata.. ampak enkrat bo že:):) (sanja svinja o koruzi)user posted image user posted image se strinjam, da smo mi dogovorni za svoje otroke, ampak kot si napisala, vsake tolko paše babi servis.. in super, da Zojo počuva tudi babica, ki dejansko ni njena babica.. bravouser posted image
zalbi: a piješ magnezij? mene je tudi trgalo od krčev, pa mi je pomagalo edino to, da sem se nalivala z donatom in pil magnesol tablete...

Julija trenutno spi, včeraj ni spala cel dan nič, nič ni.. No. je spala ponoči, ampak, da je bla od 6 do 23 zvečer v akciji, mi tudi ni lih normalno za tako malo dete.. Ali je nanjo vplivalo vreme, nimam pojma, ma je bla budna cel ljubi dan.. Bomo vidli kako bo danes, ker je drugi dan in drugo vreme, pa zdaj spi v vozičku že en lep cajt..

Včeraj bla pr zobotu, popravilo bo stalo 250 eur (boli glava), ampak naj bi blo tako najbolše in upam, da res ne bo treba rit kar je še ostalo do zoba.. Pol pa šparaj, ja..user posted image user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
1.10.2009 13:14:15   
katja pv
Pozdravljene!

Sedaj se pa res zelo dolgo nisem nič oglasila, še prebirat vas nisem nič uspela.

ana je septembra začela vrtec in je bila njena začetna kriza bistveno manjša od Matijeve. Jokanja sva imeli le prvi teden, v vrtcu se je odlično vključila, dala sem jo kar brez plenice in so zadeve stekle kot po maslu. Največje veselje pa ji je, ko jo pridem iskat in mi steče v objem. Z Matijem jo morava obvezno zjutraj pospremiti skupaj do učilnice, nato pospremim še Matija v njegovo učilnico in dirkam v službo, ker sta zjutraj "začuda" oba "zelo zaspana in se vlečeta kot megla". Če jaz nisem urejena in oblečena preden ju zbudim in spravim pokonci zamudim sigurno 10-20 minut v službo, in potem poslušam levite s strani direktorice ali namestnice, da je vse v glavi in naj se že enkrat odvadim zamujanja user posted image , pri tem da imam višek ur ampak težava ni v višku ampak v zakonski določbi, da se delovni čas začne najkasneje ob 8:00! Se pa trudim in danes mi je celo uspelo priti v službo z 10 minutnim viškom in to brez teka. Prejšnje dni sem pa imela vsako jutro športne aktivnosti - tek v visokih petkah. Od vrtca potrebujem cca. 4 minute teka do službe.

Glede mer: Ana je visoka cca. 92 cm, težka 13,5 kg, obleke 86 in 92 (če ji niso v pasu preširoke).

Sedaj pa moram šibat. Se slišimo.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
2.10.2009 8:44:45   
lilka
Hej, hoj...

hariba:sem bla zadnjič v Kiku in dobila hlače na elastiko samo ene vijolične, ostalo so ble samo kavbojke, bom mogla še it pogledat... 

Tinka je prinesla vabilo, da imamo v torek športni dan popoldneuser posted image s pohodom na grad(mimo naše hiše, ker živimo pod gradomuser posted image ) in jaz v omaro med moje trenerke, katastrofa vse nekaj poflekano, sprano, prekratko, pa sem si 2 v Mani kupila, pa mata že fleke gor in ker smo šli včeraj k župniku, smo se ustavili še v športni trgovini in sem si nabavila Nike trenerko(za 80) in športne copate, teh pa sploh nimam, za v škratovo ko smo šli sem si od mami sposodila, tako da sem zdej opremljena, mož ima ker hodi na babinton, jaz ne ne športam prav nič, za doma so pa cenejše trenerke čisto vredu, no zdej pa imam, sem čisto hepi, ko pa na račun pogledam me pa kap, ker ne vem kje bom dobila, ko mi bodo račun za peč izstavili, mah, bom pa malo v minusuuser posted image

katjapv:si kar predsatavljam kako bomo mi drugo leto zjutraj hiteli, že Tinko nama je komaj ratalo pravočasno zrihtat, zdej bosta pa dvauser posted image

Ožbej me kliče...

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
2.10.2009 10:19:02   
lilka
Ožbej je zaspal, jaz sem pa šla in komarnike na oknih gor povlekla, da bo malo bolj svetlo, pol sem pa mela, ker se je vidlo, kako so okna umazana, ker več kot dvakrat letno jih ponavadi ne čistimuser posted image  in pol sem jih mogla in ker sem samo tiste 3 s komarniki se je vidlo da ostale nisem in sem mogla še tisteuser posted image , no zdej imam mir do pomladiuser posted image

aprilčicao7:hvala za spodbudo, pa sej jaz tudi ne morem zradi službe met uhan sredi face ne paše k funkciji in delovnem mestu nikakor ne, tako da lahko samo bluzim....user posted image

Zdej je pa Ožbej lačeeeennnn...

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
2.10.2009 11:49:59   
zalbi
Helouuu!

Uhh sem vesela d aje petek, sem zutri vidla kaka tema je, bi kr spala dalje... mi sploh ni blo za vstat, ker je bilo tako turobno vreme, no pa sej zdej ni nič kaj bolje, no malo bolj svetlo je...

lilka - berem da si bla že pridna... jst sem zadnjič tut mojmu user posted image  naročila naj pomije okna - pri nas ej problem, ker je mimo hiše makedam in so okna, ko jih pomiješ naslednji dan že spet grozna... ampak kaj čmo, to pa res mormo večlrat pomit... mi je tudi rekel, za letos smo jih omili, pa lih nisem bla najbolj navdušena:).

aprilčica - pijem donat, pa posebej magnezij, nevem kja ej blo to včeri z nogo, ej me je bolela čist cel dan.

Včeraj sem začela s plesnimi, no smo meli samo sestanek in sem se zmenla da bom hodila naprej... tako da imam ob sredah plesne, da bom zdej bolj u izi, pol pa na polno...

hlače - zgleda da imamo vse iste probleme, jst nimam kaj sari oblečt - ta vikend moram nujno v nabavo, res ima par trenirk, ampak so vse tako debele, da ji je zdej prou prevroče, sploh pa notri imajo tolo in je vse preveč kar jo oblečem...

hhh - zdej pa grem na malico, jeee,... sem tolk lačna...

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Število otrok!
Alter_ego

Koliko otrok imate?

0 (16%)

1 (41%)

2 (28%)

3 (9%)

4 (3%)

več (2%)

Število vseh glasov: 457

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!