juniorka
|
sabri- evo me, se javljam se tu Sem mela eno tako krizno obdobje, mi je moj tezil, pa hormoni... zdaj je malo boljse. Ful cas bezi, se 5 tednov, jaz bi pa rada vse postimala doma, pa malo organizirala, kaj se kak dan nardi, da mi bo lazje po porodu in ne bo treba prevec razmisljat. Prvic sem komaj cakala, da grem rodit, zdaj bi pa se za par mescev prestavla plenice- mi smo jih zelo uspesno ukinili pred 2 tedni, v enem dnevu je skapiral, tudi v vrtcu ni problema, ampak ponoci pa ne, je zjutraj cist polna plenica... Sem pogruntala, da tocno ve, ko ima plenico, da lahk lula in nic ne rece, jo dans zjutraj kar ni hotu dol dat... lump mali. Kaka nesreca se sicer zgodi, ker se zaigra, pol pa zadnji moment rece, ampak sem kar zadovoljna s trenutnim stanjem. piskotek- upam, da se Nejcu kmalu zaceli tale kljucnica... si pa ne predstavljam, da v vrtcu niso opazli, moj bi znorel, ce bi se mu v vrtcu kaj takega zgodilo... lilka- ti pa kot da bi mojo mami opisovala... mi je isto zdaj, kot pa ce bi bla v isti bajti, kot pri Nelsonu. Zal pa se tasce ni in smo povsem brez varstva, sploh ne vem, kam bom dala malega, ce bo moj hotu bit pr porodu... No, eno kolegico mam, samo sred noci naprimer... ne vem, bom vidla, sem razmisljala, ce hocem kaksni vzgojiteljici rect... Kako pa Ozbej, a se imate krce? aprilcica07, kako pa Julija? Bom po moje nonstop kaj sprasevala, ker se mi zdi ze ful dolgo, kar so bli lumpi dojencki, se sploh handlinga ne spomnim vec... no, ko tu vidim mamice, kako otroke vlacijo vem, da je narobe . Drugace pa Nelson barv vecinoma ne pozna, razen pink ne zgresi , steje pa do 10, v anglescini seveda, vecinoma po anglesko govori, ceprav jaz pa po slovensko z njim, odgovori na vprasanje koliko je star in zraven pokaze, pa kako mu je ime... to je zdaj zacel, prej je blo vse me, mine, zdaj je pa Nelson. Velik je pa 98, sem ga zmerla vceraj, ima pa 16kg. Tolk na kratko, pa vsem pohvale za nove frizure, pa bolni cimprej ozdravite. Pridno pisite, da bom lahk brala, ko me mine do pospravljanja . Pozdravcek z otoka
|