lilka
|
Hej, hoj... Ja kar zgrozim se , če pomisim, da bi Tinko takole pičila osa, še danes imam zelo otečeno nogo , samo že lahko hodim, včeraj pa zvečer nisem mogla več stopit na nogo tako otečen sem mela cel gleženj, ful je hecno zgledalo če sem dala obe nogi skupaj, mah sej bo kmalu boljše zdej srbi ko svinja.... aprilčica07:ja nakupi res pašejo, mi imamo pa zdej varčevalne ukrepe, tako da nekaj časa nič nakupovanja, sploh ne grem niti blizu trgovin, tale peč mi je nesla 1.800 evrov in še avto sva mela prvi servis in zdej bo treba malo varčevat, sicer imam pa itak novo bundo, mož tudi, Tinka tudi, tako da smo priskrbljeni. Gužve so pa res, jaz ko nisem tip za šopinge, sem prav penasta bla zadnjič, gužva za kabino, gužva na blagajni, joj, že na parkingu je blo ful avtov, kakšna recesija neki . ja le izpolni vloge no, vsak evrček prav pride, jaz zdej dobim 100 evrov za oba in pol gre takoj za vsakega 50 na njune račune, za hude čase Popoldne pa pride tašča na obisk, je zdej cel teden ni blo, je bla na nekem seminarju tri dni in pol še na nekem izletu 3 dni...ja kar naj pride malo vnučka pogledat.... Ožbej je zaspal na igralni blazini, jaz čakam, da dam cunje v sušilec, spet mam cel pralni stroj plenic in tega, smo se kopali včeraj. Še malo do 22. pa Ožbeja neham široko povijat, ker bo 3M , pa upam, da se bodo tudi krči nehali, včeraj ga je ful dajalo zvečer, joj ko tako pomislim že 3M bo star, ful hitro mine.... Nič, mislim da je mašina oprala, grem dat sušit, pa na en čik, pol bom pa vidla, če se bo kej sonce prikazalo, da bi z mojim princem šla malo ven, sem že zjutraj počistila, tako da sem zdej fraj.... Lep dan vam želim, pa še pridem....