Rakica_80
|
Daaaan Aqua, bom še tebi poslala slikico kako si mi kej ti, sem vesela, da si se pobrala in da greš naprej v nove boje Sprememba res paše, še posebej po kakšnem neuspehu upam, da nam prinese nov začetek lepega..... Mislim nate Suzi, ne mi zamerit, ampak sem pozabila, kaj ti nimaš svoje redne Ker če imaš, je boljše, po moje, da počakaš na tvojo tapravo in za tem greš v postopek.Ne glede na to, ti želim, da čim prej ti priteče in da se vidimo v LJ IN NE SKRBI S* in Cukica, držim močno pestke, da bo belina še 8 mescev Še navijam za vsako posebej, ne bom naštevala, ker nas je res preveč Sedaj spet o meni da ne razlagam vsaki posebej, jaz sem super- ODLIČNO-boljše se čuje . Res, nemorem verjet, da po neuspešnem postopku pingvinčka, me je razpoloženje obrnilo na pozitivno Ok super ne, gremo dalje, tako želim enako vsem, ki doživijo razočaranje Kadar nam je sojeno, se bo zgodilo, rinit z glavo skozi zid ne gre Imam pa eno vprašanje za izkušene, se pravi Mismis, Gigi,..... Jaz sem dobila 8 dan po transferju rjav izcedek, 9 dan mi je pritekla in trajala samo 2 dni, govorim o pravi , 4 spet izcedek, pol pa se je umirilo, danes je točno 15 dan po transferju in imam na papirčku ko se obrišem, spet nek rahel izcedek A mi znate samo povedat, če je to normalno,če se še vedno čistim, ali ne rabim skrbet, HVALA Lana70, kjeee si tovarišicaaaa Mislim na vas, pa pa