Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.10.2009 12:47:27
|
|
|
|
katja_p
|
Vse najboljše, Tjaša moja
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.10.2009 12:48:36
|
|
|
|
katja_p
|
... imamo namreč 10m! Posvetovalnica: 70,5 cm 8300 g 45 cm obseg glavice A za v sredo velja? Planet, okol 10?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.10.2009 12:56:01
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Vse najboljše, Tjaša moja Tjaša!! Lupčka od mene in Eline! Pa glih danes se nič ne bomo vidli, buhuhu!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.10.2009 13:01:08
|
|
|
|
Bethany
|
Srečanje: VELJA!! Ob 10ih v Planetu, pa če bo ok vreme, smo lahko v onem kafiču zunaj, čeprav je parking zram, ampak vseeno boljše kot zaprt notri, ane? A do mesta pa ne bi prišle? Tam je tulk boljših placov za kofetkat... Zoprno pa je, ko ni nikjer za parkirat... vsaj ne zastonj. Pa tudi mestna plaža ne obratuje več. Smo jo zamudili z našim srečanjem... Edino pri bazenu na Ljubljanski? Parking velik in zastonj, zraven bazena pa je bil poleti odprt kafič z veliko prostora in tudi dobro kavo... sam ne vem, če je še odprt... Ah, nič ne komplicirajmo: Planet Tuš, ob 10ih, to sredo. Mesto zbora bo pa kje?? Pri tekočih stopnicah?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.10.2009 16:03:08
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Vse najboljše, Tjaša moja
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.10.2009 18:34:49
|
|
|
|
blue eye
|
naju na žalost v sredo ne bo, morm it delat, me je dans klicala šefica. Bom pa čist blizu vas (v Citiju) tako da se lepo imejte. Tjaša - vse naj naj zdj pa še ena slikca iz krsta mojga nečaka
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.10.2009 19:15:26
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye naju na žalost v sredo ne bo, morm it delat, me je dans klicala šefica. Bom pa čist blizu vas (v Citiju) tako da se lepo imejte. Tjaša - vse naj naj zdj pa še ena slikca iz krsta mojga nečaka fajni ste bili ni kaj
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.10.2009 19:35:57
|
|
|
|
Bethany
|
Blue eye... Škoda! Bi blo kul, da bi tudi ostale potrdile ali obvestile, če pridete ali ne... da ne bomo zastonj hodili v planet...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.10.2009 21:57:07
|
|
|
|
katja_p
|
Moje dete, ki trenutno lepo pančka, je dans dobila svoj 2. zobek Srečanje: mi2 prideva, ker je Bethany najin šofer ... in če gresta onidve ... greva mi2 tud
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.10.2009 22:12:25
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Moje dete, ki trenutno lepo pančka, je dans dobila svoj 2. zobek Srečanje: mi2 prideva, ker je Bethany najin šofer ... in če gresta onidve ... greva mi2 tud ZobeK: bravo!! Zdaj bojo pa kot po tekočem traku ven šibali, ko so tak dolgo spali, hehe. Srečanje: ... ja, ali pa zavijemo tudi drugam, hehe...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.10.2009 23:42:51
|
|
|
|
sahary
|
aloha za sredo: moj plan je, da pridem, mislim it še v pikapolonico al pa baby center po krstno oblekco.ja še zdaj je nimava,v soboto pa krst ampak saj veste, dokler nisem tam ni 100% bom vidla kako bova z mojim pa z avtoma mi ne paše njegovega peljat... bom se pa potrudla pridit, ja
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 8:20:16
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravljena. Midva prideva vas pogledat. Tjaša čestitke za 10 m in lepe mere v posvetovalnici. No naš Nik ima že 4 zobeke, pa mislim, da bodo zdej tud kr po tekočem traku ven hodili.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 8:30:28
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Srečanje potem pa midve tudi prideva, čeprav sem že mislila predlagat, da če bi Blue eye v četrtek lahk prišla, potem bi čet. se lahk dobili
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 8:44:27
|
|
|
|
urška13
|
čestitke Tjaši za 10 mesecev in drugi zobek Bethany, prejšnji teden, ko smo se sprehajali mimo bazena, smo videli, da je vse zaprto, tudi tisti luštni barček z igrali blue eye luštna slikca s krsta jaz pa kar ne morem verjeti, kako čas beži, čez en teden bo naš sine star že 7 mesecev!! zadnje dneve je zelo priden, so ga zgleda mal nehal zobeki matrat. vmes je bilo pa kar hudo, tako s spanjem, slinjenjem kot na splošno z razpoloženjem. aja, ima pa že nekaj časa dve spodnji enkici. upam, da ga v prihodnje ne bo tako bolelo. sem brala, da lahko potem manj boli. upam, da bo med temi srečneži, ki jih boli samo na začetku lepo se imejte na srečanju. mi ob tej uri spančkamo, tako da žal ne gre
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 8:48:52
|
|
|
|
Pikica_82
|
Oj! Vidim, da se za srečanje dogovarjate; midva bi tud prišla.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 13:34:41
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Oj! Vidim, da se za srečanje dogovarjate; midva bi tud prišla. Le pridita! Ker če bomo same že znane, ni tak zanimivo ... Pa bi blo fajn, če spoznamo še kakšno mamico z otročkom! Torej: ju3 velja! Pridemo: katja_p, Bethany, Lolita, brkn83, pikica_82, sagary ?, naty ?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 17:30:02
|
|
|
|
brkn83
|
super, da se jutri vidimo. Komaj čakam da vas spoznam. Kje točno pa se dobimo?????
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 18:29:08
|
|
|
|
katja_p
|
Mesto srečanja: glede na to , da je obveljala ideja, da gremo v Planet Tuš (sicer lahk točni lokal še kasnej zberemo - al noter al pa zuni) ... js predlagam, da se dobimo pri bankomatu pri tekočih stopnicah za na vrh. A je to OK? Tam je dost placa za nas in za vozeke.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 18:59:25
|
|
|
|
Pikica_82
|
To je tam ko je cvetličarna? Midva načeloma prideva, razen če bo deževalo naju ne bo, ker prideva peš.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 19:48:04
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja, midva prideva. Kr tam se dobimo al pa na vrhu...jaz sem misla na vrhu, ko je bolj mir, nni tolk ljudi dopoldan pa se lahko v miru pogovarjamo. Smo se s prejšnjo rundo celjank tam dobivvale.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 20:05:08
|
|
|
|
brkn83
|
OK: se dobimo v planetu pri tekočih stopnicah jutri okol desetih. Zdej grem pa nika skopat in ga spat spravit. Potem se grem pa še js mal razvajat, grem si eno kopel privoščit pa potem še mal crkljat k mojmu
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 20:40:34
|
|
|
|
Bethany
|
No, super, da je uspelo se zmenit za srečanje! PA kr lepa udeležba se obeta, fino fino!! Dežja pa menda jutri še ne bo, obeta se še en lep krasen jesenski dan... ko bi bilo čimveč takšnih!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 21:27:02
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Srečanje potem pa midve tudi prideva, čeprav sem že mislila predlagat, da če bi Blue eye v četrtek lahk prišla, potem bi čet. se lahk dobili joj kok mi je žal da ne morm prit z jernejem, mogoč se oglasim na hitro kavico, ker bom tako blizu in si bom vzela malo prej pavzo, ker tako ali tako delam 10 ur. Da vas malo spet vidm. Upam da se bote mele čim lepše in boste uživale v druženju. Mogoč se vidmo!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 21:29:37
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Moje dete, ki trenutno lepo pančka, je dans dobila svoj 2. zobek Srečanje: mi2 prideva, ker je Bethany najin šofer ... in če gresta onidve ... greva mi2 tud ZobeK: bravo!! Zdaj bojo pa kot po tekočem traku ven šibali, ko so tak dolgo spali, hehe. ja mi smo tud misnal da bo to po tekočem traku, prva dva je dobil pri šestih mesecih v razmaku 2 tednov, pol je blo pa 2 meseca samga joka in slinjenja, zdj pa ni ne duha ne sluha o zobkih, slinjenju ali kaj podobnega kar bi kazalo na zobke....kr ni jih
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 22:13:36
|
|
|
|
sahary
|
Ja super jaz tudi pridem upam da se mi oprosti če bom malo zamudila (upam da ne ) sam upam da vas najdem če ne bom točno ob 10h tam? se bom potrudla in bom iskala gručo vozekov pa čvekaste babnce
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......