|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
6.10.2009 22:14:17   
sahary
aja še neki, nisem še bila na vrhu z vozičkom, saj majo lift? in kje?

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
6.10.2009 22:16:50   
katja_p
Torej srečanje BO user posted image

Sahary, če zamudiš - sej bo še ziher ktera zamudila ... - pojdi na vrh in boš nekje vidla velik vozekov, ja user posted image ni kaj za zgrešit user posted image

See U ju3! Grem ajat.

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
6.10.2009 22:17:41   
katja_p
Lahk katera še katero zraven pripelje, tud če ni na forumu.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
7.10.2009 6:42:10   
mamaKatrinN
sej ne morem vrjet, da sem tole spregledala...no, dase vam malo predstavim...poročena že 5 let, dva fantka, en je let pa pol, drug pa 6 mesecev, sicer nisem celjanka, žvim pa blizu in sem skoraj vsak dan v celju, drgač pa učiteljica razrednega pouka...
Sploh ne morem verjet, da sem tole temo zgrešila...jaz upam, da se bomo kje srečale in mal pokomantirale, potolažile itd...

Jaz sicer hodim na srečanja za malčke v Celju, pa danes grem na srečanje za Nosečnice od 10 do 12 (Eteos, na Gosposki 2), tam nas je tud nekaj mamic, ki prav pogresamo druzbo in se strinjamo, da je v Celju full premal ustanov, ki bi bile prilagojene za nas in vse premal ljudi, ki bi nam lahko dali strokovne nasvete...Tu na Eteosu pa dobimo kar dost, al pa se prevec informacij o vsem v zvezi z otroci, vzgojo, partnerjem itd. Če kteros zanima si naj podrobno pogleda na spletni www.eteos.si, al pa kr dans pride mim.

No me hodmo v Atrija, pa ostale...je še v Celju kak pameten lokal primeren za male zgagice?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
7.10.2009 8:22:52   
katja_p
mamaKatrinN: dobrodošla! user posted image

Lokali: ja ni kaj dost ... me smo čez poletje hodile na mestno plažo, zdaj zavijemo v občini na kavo ... se pa ukvarjamo s tem, kam it na kavo pozimi, da s bodo malčki lahko igrali ... In je ena enkrat že omenjala, da imajo v Atriju igrala. Je to res?

Škoda, da imaš danes tisto srečanje, bi lahko prišla na naše v Tuša. Pa ob kaki drugi priložnosti.

(odgovor članu mamaKatrinN)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
7.10.2009 9:07:54   
Lolita23
Živjo!!!

Upam, da nama uspe pridet na srečanje, tamala je zaspala zdajle zdej pa upam, da se zbudi, do pol 10ih, če se pa ne bo, pa naju žal tokrat ne bo, ese je pa ne upam, kar prestavit v avtosedež.user posted image user posted image

Če naju ne bo upam, da ne boste zamerile....Lepo se imejteuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
7.10.2009 9:19:03   
Naty*Taja
Lolita sej moj tudi spi zdejle - pa sej če malo zamudiš tudi ni panike, sej ne bomo kr ušle. Male pa definitivno ni treba zbujat. Še prehitro se bo zbudila! user posted image Upam, da se vseeno vidmo.

MONTIGNAC

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
7.10.2009 10:11:26   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Lolita sej moj tudi spi zdejle - pa sej če malo zamudiš tudi ni panike, sej ne bomo kr ušle. Male pa definitivno ni treba zbujat. Še prehitro se bo zbudila! user posted image Upam, da se vseeno vidmo.

Ah še kar spi, se pozna ko vstaja ob 6ih.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
7.10.2009 12:41:23   
katja_p
Srečanje uspelo user posted image  Škoda tiste, ki iz kakršnih koli razlogov niste mogle prit. Pa drugič user posted image  Saj ni blo zadnje user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
7.10.2009 12:52:34   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Srečanje uspelo user posted image  Škoda tiste, ki iz kakršnih koli razlogov niste mogle prit. Pa drugič user posted image  Saj ni blo zadnje user posted image

odlično je bilo... user posted image user posted image user posted image Grem js fotke pregledat, pa kako gor prilimat, Elina je zaspala, imam kako uro cajta, heh! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
7.10.2009 13:54:35   
Bethany
Dojenčki na srečanju:

user posted image

user posted image

kaj več pa, če želite na mejl (pošljite mi zs). Sicer nisem najbolj zadovoljna z njimi, ker je bila ful zoprna svetloba, ampak za spomin bojo. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
7.10.2009 14:52:10   
Pikica_82
Jup, fajn je blo, je blo lušno koga v CE spoznat user posted image Malčki so pa itak user posted image

Jaz mam kr precej slik, tak da jih bom na net dala. Katera želi, naj mi ZS pošlje pa ji bom link poslala, da si lahko slike dol vzame, čez par dni bom pa link zbrisala. Ker na mail jih ne bo šlo poslat, so prevelike.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
7.10.2009 15:32:05   
urška13
super,da vam je uspelo srečanjeuser posted image

Bethany nazadnje, ko smo se dobile, smo se pogovarjale, da ni v nobenem dm-u slinčkov za 1x uporabo. no, danes sem jih našla v dm-u v mestu, če katera rabi.

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
7.10.2009 21:45:43   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jup, fajn je blo, je blo lušno koga v CE spoznat user posted image Malčki so pa itak user posted image

Jaz mam kr precej slik, tak da jih bom na net dala. Katera želi, naj mi ZS pošlje pa ji bom link poslala, da si lahko slike dol vzame, čez par dni bom pa link zbrisala. Ker na mail jih ne bo šlo poslat, so prevelike.

ja ja, link je kul! user posted image Js nimam tulk fotk, vsaj ne takih, ki bi ble za uporabo... tak da jih lahko kr po mejlu pošljem... Pikica, ti sporočim svoj mejl, za link.

Neposredna povezava do sporočila: 3589
7.10.2009 23:03:12   
sahary
Super da smo se spoznale
ne vem kako smo se našle same take z iber luštnimi pa pridnimi bejbiji user posted image

prideva ko bo spet, se bojim da bomo imele čedalje manj časa za čvek ker bomo naslednjo leto bolj v nizkem štartu ko bojo malčki kam odkorakali po svoje seveda user posted image user posted image

jutr pa javim kako nama je šlo z jernejčkom v Ljubljani...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
8.10.2009 7:06:52   
Lolita23
Jutro!!

mI smo pokonc kot vsako jutro od šestih, kaj moreš če je to njena ura.

Res mi je žal, da včeraj nismo prišle, ker vidim , da je bilo super, sam kaj moreš, če je mala spala do pol 11ih, potem pa še pol ure da kje priletiva, no malo prevečuser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
8.10.2009 7:09:26   
mamaKatrinN
No, bom pa drugič prišla, sam da ni sreda, ker ob sredah hodim na ta srečanja na ETEOS v mestu, na gosposki, mogoč že ktera kaj slišala...če ne, pa sam v grobem...bolj je izobraževalne narave...prv atem je bila Biti dober starš in vzgoja dojenčka, zdaj je bila poporodna depresija in samozavest matere...bodo še pa, dojenje in hranjanje, telovadba matere, kaj in kdaj mora otrok znati, utrujenost in spanje otroka...v glavnem vse kar mamico z dojenčkom muči...ker majo srečanja razdeljeni na sklope, nosečnice posebej, dojenčki posebej, malčki tudi in potem od 3 do 6 let - pa teme, kjer vsem staršem zagusti. Je 10 srečanj, ugodna cena, za otroke ta čas poskrbljeno...najmanjši so ob mamicah, oni mal bol večji pa jih pazi animatorka...možnost da jih previješ, nahraniš, podojiš...vse. Pa še kaj dobrga zveš...pridem pa na vaše naslednjič, če le ne bo sreda...

Atrij - res polno igrač in kotek, pa okrog mize tako, da mali ne morejo kam pobegnat...luštn v glavnem...

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
8.10.2009 8:44:15   
Naty*Taja
Fino je bilo spoznat tolk novih mamic in bebijev.
Ja, Sahary -potem je že skor brezveze imet srečanja, ker so tako zahtevni, pa ko jih imaš več pa vse skup pripelješ...je tako, kot da bi šel sam na igrala, ne pa na čvek! user posted image Se s celjankami iz druge teme kr raj zvečer, brez malih dobimo in načvekamo do onemoglosti - sej se morejo tudi atiji mal navadit sami z bebiji, pa evo, tole bi bilo zate. Sej prvvič je mal čudno, ko malega doma pustiš...ko pa vidiš, da vse lavfa, je pa ok.

A niso v Atriju igrala zunaj? Smo bile zadnjič tam,pa je kr na tistem vrtu vse skup. Pozimi verjetno tam ni ogrevano, ali pač? Pa nerodno je v mestu, ko ni parkplacev.
Ko bodo pa leteli, je pa tudi na igrišču v parku super, ko je ograjeno in lahko lavfajo okrog.

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 3593
8.10.2009 9:10:46   
Pikica_82
Link poslan. Upam, da bo delalo...

Neposredna povezava do sporočila: 3594
8.10.2009 13:13:36   
brkn83
a mi lahko pošljete slike od srečanja: dezela.prodaja@gmail.com

Drugače pa bilo včeraj super in upam, da še kdaj ponovimo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 3595
8.10.2009 22:29:54   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Link poslan. Upam, da bo delalo...

Dela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3596
9.10.2009 14:33:12   
mamaKatrinN
Ne vem kdaj si bila tam, ampak od kar hodim tja in je to od samega odprtja so igrala not, toboganček in gugalnica pa sta res bila nekaj časa vzunaj...ampak kolikor je lastnica rekla, bodo notri stvari spremenili, dali pečke itd. Vse je v okusu in kaj ti je bolj cool, tvoje ugodje, ali to, da otrok uživa...No, jaz sem veliko tam, ker lahko grem pred srečanji na Eteosu tja, kot po, je blizu, luštn, pa še Vila Malina je blizu, tko da...
V glavnem, če bo katera zainteresirana, se lahko v sredu vidimo na našem srečanju, kjer sicer ne govorimo skoz o vsakdanjih stavreh, ampak je vse bolj usmerjen k vzgoji otroka in boljši komunikaciji med partnerjema, okolico in predvsem z malo bebo. Bom naslednjič nesla poleg digitalc in pripnem kakšno fotko.

Neposredna povezava do sporočila: 3597
9.10.2009 15:15:32   
Bethany
Hej...

a katera ve, kako je zdaj s plavanjem dojenčkov v CE??? Smo že skoraj na sredini oktobra, pa se še nič ne ve. user posted image user posted image Pa je bilo rečeno, da bi se naj oktobra znova začelo... Js bi ful šla. So nas že aprila tak na hitro odslovili, se je bazen kar naenkrat zaprl... sredi tečaja. Čudno!

Neposredna povezava do sporočila: 3598
9.10.2009 15:17:06   
Bethany
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

...
jutr pa javim kako nama je šlo z jernejčkom v Ljubljani...

Sahary, kako je šlo??? user posted image user posted image user posted image Sta šla samo na obisk, ane?? user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
9.10.2009 15:17:42   
Pikica_82
Midva hodiva v MB... Da bi blo v CE nisem nikjer našla.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......