|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
18.9.2009 10:55:39   
Tabali
Mateja super za šolo v Maribori user posted image user posted image user posted image - želim ti, da jih rasturiš kot lani Velenčaneuser posted image user posted image
Kolumbo - carske slike, Rok je pa itak svetovniuser posted image user posted image
Ej moram povedat, da se je naša punca čist v poroke padla - itak je najboljša risanka najina poroka, zadnjič mi je pa kar tko na lepem začela razlagati da se bi tudi ona poročila...
mislim.. ok ja pač enkrat se bošuser posted image Ma ne enkrat, hitro... ups, sem se kar malo zamislila... in pol jo prašam s kom pa - Z Majemuser posted image user posted image user posted image hahahahahahaha sem skor dol padla - Kolumbo prisežem, da ji nisem nič govorila o najinih planihuser posted image user posted image user posted image No in pol debata teče naprej, jaz pravim ja fino, kako pa to da si se tako odločila - Ker mi ja dal lubijauser posted image user posted image user posted image - dober razlog ni kajuser posted image user posted image tako da...user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 22:54:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 22:56:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1603
19.9.2009 2:02:37   
Tabali
Kolumbo čestitke za zmagouser posted image  user posted image user posted image - pr nas je itak zmaga ostala u družiniuser posted image user posted image user posted image
sm se zbudila in ne morm spatuser posted image zdele pa bluzim kle gor...

Neposredna povezava do sporočila: 1604
19.9.2009 8:28:03   
malecka_mateja
jutro!

a pride danes katera na največji družinski igralni center v sloveniji bumbar park danes se odpre. lahko pridete vabljeni zelo.

bravo za zmago našouser posted image user posted image

grem študirat kaj bomo kuhali.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
21.9.2009 20:57:52   
DanijelaNeli
Dober večer...

Nič se ne dogaja tukaj...

Se vse potepate med lepimi sončnimi dnevi...user posted image

Jaz pa se od včeraj tako slabo počutim.Trebuh me boli,vsi sklepi in mišice,in kar dam vase gre vse ven.Res ena slabost,da nevem opisat.Mogoče nova gripa,stara gripa al trebušna...nevemuser posted image
Danes sem komaj delala,nisem vidla ure,da končam.

Zdaj grem spat,ker moremo ob 6h vstat z Neli.

Kolumbo-slikice...sobica pa je res 1.liga!user posted image Ta mala dva pa sta tako cartkana!

Mateja...kako gre v službi? Jaz kar vztrajam,da grem v vojsko....kot sem ti že omenlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1606
22.9.2009 11:26:17   
malecka_mateja
jutro!

pa res kje ste vse???

danineli obišči zdravnika da res nebokaj. pa ti kr vztrajaj pri službiki si jo želiš sej enkrat bo boš videla.

jaz se spet za cesto kregam ker ese norca spet delajo iz nas mislim samo me zavajajo počasi mam vsega pun kr...in sedaj ko vidjo da pridem vsi bežijo ker se še samo derem ker še sam to zaleže in zdaj mogoče bo spet kaj pozitivnega mislim halooo. ker ma občina prste vmes sej če bi jaz take zbrke delal bi že kazn pa nevem kaj vse dobla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 15:53:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1608
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 15:57:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1609
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 16:36:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1610
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 19:00:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1611
22.9.2009 20:26:58   
Anonimen
Ooo kolumbo, hvala, hvala! user posted image Sem že učeri zvečer napisala cele litainje, pripopala slikice, pol pa sorry... Mah... Bom zdejle probala spet! user posted image

Aja - kar se tiče poroke - NOPE! user posted image Na hurmašice in baklavo si pa vseen vabljena! Pa tud ostale!

Js se trenutno ubadam s smrkavimi noski in tečnobo - sploh z Inajo. Bogica se mi joče po 15 ur na dan, ker ne more dihat in ne pomaga niiiič na tem svetu. Prej sm šla nabavit inhalator - ta električni in upam, da bo kej nucal. Pa še grozdje sm jedla, pa jo mal napenja. Se mi je prej pokakala do vratu. Mi je pa mal čudno, da je blato tako sluzasto... Bomo vidlo naslednjo kakico, kako bo... user posted image

Alen je ok, navajen vrtca in spet zaljubljen. Si je že na igralnih uricah ugledu eno mično punčko in ekola - za vsak sprehodek do igrišča se kr stepe s fantki, ki bi radi njegovo Alino peljali ven. user posted image Je učeri pršu s popraskanim vratom domov, pa ga uprašam, kaj je bilo. Mi je reku, da "je Žiga hotu Alino uzet, pa Alen ni dovolil in Žigata bum-bum u rokico." user posted image user posted image Ta mu je pa seveda vrnil s praskanjem.

OK, spet en jokec...

Neposredna povezava do sporočila: 1612
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 21:55:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 21:59:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1614
22.9.2009 22:42:38   
DanijelaNeli
Čer!
Jaz sem v peglanju..pa čakam,da se mi voda segreje...pokukam mal sem...Sploh se mi ne spi.

Mateja,a ti je prtisk zrazu na 200?user posted image ...saj bo,se bo poštimalo vse...
Ja,Kolumbo frizura pa je super...ful ti paše!user posted image user posted image Tale psiho pingvin pa si res trefla ta pravo frazo!user posted image

Ja,ta vojska me martra...samo kot medicinska sestra v vojašnici-ambulanti. Oooo,ne ne...ne mislim jaz tekat po poligonih in cela četa vojakov za menouser posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
   [Brisano sporočilo]
23.9.2009 7:28:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1616
23.9.2009 8:27:13   
Tabali
Danuser posted image
Jasna, Kolumbo full lepe fotke user posted image
hahaha - upam KOlumbo da enkrat pridem na tvojo dolžino lasuser posted image - me namreč neki seka da kao puščam lase, ne vem kok me bo držalo, glede na dosedanje izkušnje še kakšen teden user posted image
Aja, kdaj pride Majkl?user posted image - če slučajno jutri pol gre kr z nami k man domuuser posted image , bomo mel mal podaljšan vikenduser posted image
Mateja ne sekiri se za občino - praš mene ti odkrijem skrivnosti kako jih enkrat za vselej ugasnešuser posted image user posted image user posted image
grem zdele ker tele naši medicinci so kr neki skoz na speeduuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1617
23.9.2009 12:41:04   
malecka_mateja
dan!

včeraj sem mela pritiska 500 ampak danes sem že kul pa še vedno jezna ko user posted image  tabali tako da hitro povej skrivnostuser posted image user posted image user posted image

jasna in kolumbo čudovite slike

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
   [Brisano sporočilo]
23.9.2009 12:48:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1619
23.9.2009 14:11:26   
malecka_mateja
kolumbo a mialsiš da nisem? pa ne pomaga verjemi. sej bo že

nekaj slikic malo mešano sem vam naložla še od poroke ker  vam že tak dugo obljubljam.

zdajpa grem ker me nekaj rač j....

veš kolumbomogoče če bi plavo koverto  nesla pa not kaih par tisoč evrov bi verjetno blo amapk hmmm jaz bi jih tudi rabla pa ne gre.

Neposredna povezava do sporočila: 1620
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 20:51:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1621
25.9.2009 19:18:45   
barmaz
Pozdravljene!

Tukaj izgubljena duša. Malo lenobe za pisanje, nekaj pomanjkanja časa...

Vseeno sem se potrudila in dala nekaj slik v Moj album pod naslovom moji punci.
Upam, da ga boste lahko pogledale in vidle, da tudi moji punci rasteta, tako kot vaši malčki.

Drugače smo na srečo (za zdaj) še zdravi!

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1622
25.9.2009 20:02:57   
DeMer
Ojla!

Da se še jaz malo oglasim. KOmaj smo zaštartali, smo že na bolniški. Po 14 dneh sem dobilal virozo, da sem bila čist preč, za nikamor. Potem sem se komaj spravila k sebi in v pondeljek hotel aiti delat, me je pa tako v trebuhu začelo bolet, da se nisem mogla niti premikat, niti ležat. Sem šla k zdravniku in sem morala biti tam do srede. Kaj čisto točno je bilo ne vejo. Lahko močni krči, lahko raztezanje matrnice, prebava, ..... Skratka, sem mislila da se je odvrtelo celo leto k sem bila v bolnici. MOja dva sta se kr dobro rihtala doma. No, zdej sem trenuto na bolniški. Bomo vidli, kao naprej.

Mark je pogruntal sistem in ni nobenih problemov. Se počasi odvajamo od pleničk, čeprav za kakt mi noče povedat in se vsakič v gatke. V vrtcu je pa suh.

Grem počivat, ker me vreme neki dol prtiska!

LP

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
27.9.2009 21:56:07   
partizanka1
Čer!

Kako smo kej punce? Skoz vas berem, ampak zdej si pa ne morem več, da vam ne bi odpisala. Tko no, partizani smo prou fajn. user posted image . Poletje je za nami in s tem tudi dopust, ampak se že veselimo zime in smučarije. Junija smo bli na Sardiniji (smo kampiral) en teden, in v začetku septembra smo bli en teden na Korčuli, pri istem stricu kot lani. Blo je božansko. "Mala partizanka" raste, tko da jo komej dohajamo. Obleke ji kupujemo 104-110. Je dolga pa suha, tko k že skoz, od štarta user posted image .

Najprej user posted image DeMer. Sej ko smo se srečal v Merkurju se mi je kr mal zdel, ker je ful shujšala, ampak buši se je pa že mal vidu (pa še jest, k sem mal bl smotana glede tega, da nč ne opazim user posted image ). A sta se z mojo prjatlco (sej veš katero) zmenile, da bosta skup vozičkaleuser posted image ?
Glede plenic pa ne skrbi, bo že. Mi smo imel kr srečo, je od aprila suha ponoč in po dnev.

Sem vesela tud za Tabali družinico, da bodo kmal pod svojo streho. Sem se pa smejala vodi na špagi. Madonca, pr nas so tud take izjave, da me kdaj pa kdaj kr glava boli. V petek sta bli z varuško pr enem sosedu in ji je reku, da ji bo glavo odšraufou....ja itak, tamala pa prau njemu nazaj, zakaj, sej maš svojo user posted image .

Kolumbo fotka z bodijem čez pižamco pa zmaga user posted image user posted image user posted image . O teli naši moški....z njimi je težko, brez njih pa nemogoče.

Jasna81 me veseli, da Inaja raste. Sem zlo vesela, da Alen nima težav v vrtcu. Mala partizanka letos še ne gre v vrtec, je še pri isti varuški. Ful se ima fajn. Gre pa na Cicibanove urice v vrtec, 2x na teden po 2 uri popoldan. Komej čaka, jest pa tud user posted image .

malecka_mateja super za šolo. Kako je v službi? A si zadovoljna? Jest bom tud mogoče kmal bolj zadovoljna, kej več vam zaenkrat tukej ne smem napisat glede tega.

DanijelaNeli kr počas dihej....sem povedala to ravnateljici našega vrtca in je rekla "no comment"! Kr zbunite se, sploh če Neli ni OK.

Mala partizanka je od konca junija v svoji sobici. Ful uživa in morm rečt, da s selitvijo nismo imel nobenih težav. Vam ob priliki na mail pošljem slikce. Predno gre spat ji morm zalaufat CD s pesmicami od Melite Osojni. Ma ene 5 CD-jev in ogromno pesmic že zna.

Zdele mi pa tko iz kuhne diši....sem spekla rogljičke z marmelado, da ma tamala zjutrej zajtrk.

Drugač smo pa ta teden nabiral gobe, pa kostanj....Včerej smo nabral košaro jurčkov, pa dons spet...tko da mam zdej v skrinji en predal čist poln jurčkov in jih bomo letos jedl na 1001 način user posted image .

Tko, zdej se morm pa še mal polepšat. Obrvi sem si glih pobarvala in populila, pa nohte sem mal zrihtala, zdej je pa še bikini predel na vrsti user posted image .

Ajde bejbe cao

p.s.- ne pozabte....partizanka!

< Sporočilo je popravil partizanka1 -- 27.9.2009 21:59:10 >

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
28.9.2009 7:24:27   
DeMer
O, partizanka! Lepo pozdravljena!
user posted image s prijateljico se nismo nč zmenili, ampak že drugič jih bomo imeli zelo skupaj. Sej smo se mejali.

No sobo pa le prpopi gor, da vidim, kako ste pobarvali. Ker mislim, da smo se srečali, ko s ta barve kupovali.

No, kje ste vse ostale februarčice?

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu partizanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.