Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.10.2009 15:10:24
|
|
|
|
Naska
|
Gigi, kaj je to za ena zadeva, ki si mi jo napisala, da grem kupit? Drugače je bil pa moj FSH pred kakšnim letom skoraj 20...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.10.2009 15:23:29
|
|
|
|
gigi1
|
Naska sedaj nič ne smeš. Dugače so pa to sestavine, ki jih priporočajo v nekaterih centrih za neplodnost v tujini. Spodaj imaš napisane linke. Strani so varne. Jaz sem že nekajkrat naročila. Maca http://www.biovea.net/product_detail.aspx?PID=1695&CID=0 Terapevtska doza je 1500mg/dan. Začne se piti prvi dan ciklusa in se pije 3 M pred postopkom. Če obstaja možnost, da zanosiš po naravni poti, potem jo piješ le do ovulacije. 7 keto dheahttp://www.biovea.net/product_detail.aspx?PID=420 za izboljšanje rezerve jajčnih celic in FSH . Maca vpliva tudi na boljši izkoristek dhea v organizmu. Terapevtska doza je 25-50 mg/dan. Pije se ravno tako 3 M pred postopkom. Ni važno kdaj v ciklusu se začne jemati. Cell defenceZa izboljšanje celic ravno tako priporočajo CELL DEFENCE. Terapevtska doza je 3 tbl/dan. Pije se ravno tako 3 M pred postopkom. Ni važno kdaj v ciklusu se začne jemati. Vse to se neha jemati ob punkciji. Jaz sem celo nehala takrat, ko sem dobila M pred kratkim postopkom, oz ob M v dolgem postopku.V primeru, da se katerakoli med vami odloči za zgoraj navedeno NE SME jemati drugih dodatkov in vitaminov. Lahko le folno kislino. Zgoraj navedene zadeve se seveda lahko med seboj kombinirajo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.10.2009 15:30:06
|
|
|
|
Naska
|
Hvala Gigi, bom vprašala še profesorja. Malo sem priznam obupana... Če bomo zdaj zaustavili in da se eventuelno odločimo za kasneje - samo nisem mislila tri mesece čakat - pa v bistvu je treba še na zdravilo čakat, bi morda to začela jemat. Mi je pa danes Lili - mikrobiologinja razlagala, da je dolgi postopek še nadgradnja temu kratkemu, ki ga imam jaz, da je kao močnejše. Bom tudi vprašala. Če nič ne uspe - pa ne vem... Ali naj bi vseeno poskusila z darovanim jajčecem (to je itak verjetno možno samo v tujini), ali bi poskusila posvojit, ali bi pustila vse skupaj. Saj grdo zveni, ampak sitno je, ker se ti vse v življenju vrti samo okoli tega in ker to ni ravno nekaj kar bi te spravljalo v dobro voljo in v srečo, temveč te ravno obratno, zafrustrira. Nisem toliko na forumih, da bi brala - vendar me zanima, kakšne občutke imate ve ob misli na darovane celice in vse ostale alternativne možnosti?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.10.2009 15:51:38
|
|
|
|
gigi1
|
Naska ne vem, če bo profesor kaj posebej navdušen. Mi2 sva jih veliko spraševala o tem, pa so vsi rekli kao da nič kaj dosti ne pomaga. Potem sem pa pogruntala, da se jim ne da ukvarjat s tem in se bojijo, ker nekatere punce jedo sve i svašta, da se ne predozirajo. Nekatere sestavine so v prevelikih odmerkih toksične. jaz sem res veliko študirala te zadeve zase in za mojega in uspela priti do te stopnje, da je je meni FSH bistveno izboljšal, pa tudi seme od mojega je bistveno boljše. No, do končnega rezultata pa še nisva prišla. Maco in 7 keto pošljejo kar hitro. mislim, da pride v 1 tednu. Cell defence je pa treba čakat 2-3 tedne. Jaz ti vseeno priporočam, da se tega lotiš pred naslednjim postopkom, če sedaj ne rata. Saj ni nujno, da jemlješ polne 3 M. Priporočljivo je. Ni mi čisto jasno kakšno nadgradnjo postopka mislijo? Takoj po kratkem dolg postopek ali kako? Glede darovanih celic. Ponavadi hodijo v Prago. Mislim, da je cena cca 3.000 EUR. Midva sva se pomenila o tem in ne greva v to. Tudi postopkov se ne bova šla v nedogled. Naslednji postopek bo najverjetneje zadnji. Mislim, da je to odločitev obeh partnerjev. Fajn morata premisliti kako naprej.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.10.2009 16:18:08
|
|
|
|
lana08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Glede darovanih celic. Ponavadi hodijo v Prago. Mislim, da je cena cca 3.000 EUR. Midva sva se pomenila o tem in ne greva v to. Tudi postopkov se ne bova šla v nedogled. Naslednji postopek bo najverjetneje zadnji. Mislim, da je to odločitev obeh partnerjev. Fajn morata premisliti kako naprej. Gigi potem pa mora ratat, čeprav vama želim, da tudi v primeru neuspeha ne izgubita volje in upanja.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.10.2009 17:40:53
|
|
|
|
Fidolina
|
Oh Gigi in Lana, hvala vama, da sta me tako nasmejali. Sem morala kar večkrat prebrati vajine včerajšnje "prepire". . Moj UZ pa je bil včeraj OK. Nikjer nič. Ne levo ne desno. To mi gre dobro od rok . Danes pade že druga doza Menopurja (štirje komadi). Nimam pa ne vem kako dobrega občutka to rundo. Kar nekako se mi zdi, da bo šlo kaj narobe. Morda je kriv ta ta dež danes ? Gigi, samo prosim, ne s takšnimi: bo naslednji postopek zadnji. Zdaj bom pa jaz tebe po riti!! Ma, da pridemo do ! Sicer bo pa itak tvoj naslednji uspešen . Vsem lep in miren konec tedna
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.10.2009 23:01:00
|
|
|
|
mismis
|
Been around the world, je nek citat...no jaz bil za knjigami Žižek, ti veš in nekje globoko v srcu tudi jaz vem, tako da kakor sta se odločila, to naj velja. Ampak, veš pa tudi, da jaz tako močno navijam zate (bolj kot je ves forum držal danes pesti zame) in ker to nekaj (Upam) šteje, ima da rata. Zdaj je tvoj čas...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.10.2009 9:09:02
|
|
|
|
lana08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Been around the world, je nek citat...no jaz bil za knjigami Žižek, ti veš in nekje globoko v srcu tudi jaz vem, tako da kakor sta se odločila, to naj velja. Ampak, veš pa tudi, da jaz tako močno navijam zate (bolj kot je ves forum držal danes pesti zame) in ker to nekaj (Upam) šteje, ima da rata. Zdaj je tvoj čas... se strinjam, ampak verjemi Mismis da so bili tudi zate členki čisto beli. Kako je pa šlo?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.10.2009 10:15:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Naska ne vem, če bo profesor kaj posebej navdušen. Mi2 sva jih veliko spraševala o tem, pa so vsi rekli kao da nič kaj dosti ne pomaga. Potem sem pa pogruntala, da se jim ne da ukvarjat s tem in se bojijo, ker nekatere punce jedo sve i svašta, da se ne predozirajo. Nekatere sestavine so v prevelikih odmerkih toksične. jaz sem res veliko študirala te zadeve zase in za mojega in uspela priti do te stopnje, da je je meni FSH bistveno izboljšal, pa tudi seme od mojega je bistveno boljše. No, do končnega rezultata pa še nisva prišla. Maco in 7 keto pošljejo kar hitro. mislim, da pride v 1 tednu. Cell defence je pa treba čakat 2-3 tedne. Jaz ti vseeno priporočam, da se tega lotiš pred naslednjim postopkom, če sedaj ne rata. Saj ni nujno, da jemlješ polne 3 M. Priporočljivo je. Ni mi čisto jasno kakšno nadgradnjo postopka mislijo? Takoj po kratkem dolg postopek ali kako? Glede darovanih celic. Ponavadi hodijo v Prago. Mislim, da je cena cca 3.000 EUR. Midva sva se pomenila o tem in ne greva v to. Tudi postopkov se ne bova šla v nedogled. Naslednji postopek bo najverjetneje zadnji. Mislim, da je to odločitev obeh partnerjev. Fajn morata premisliti kako naprej. Cena darovane celice je 3.800€. To je brez zdravil.Zraven računaj še nekaj nočitev v Pragi, ki niso poceni.Če skupaj vržemo vse skupaj, rabiš okrog 4.300 za en postopek.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.10.2009 11:18:52
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj pupike Madoniš ste se obesle za zadnji postopek . To še ne pomeni, da bova vrgla puško v koruzo. Samo postopkov se ne bova več šla. Kaj pa če rata po naravni poti? Saj veste...samo sprostit se je treba, pa bo . Lana08 hvala za lepe besede Fidolina super za čisto 0 na obeh straneh . Zdaj pa pirček in jajčka, da frnikolce lepo rastejo. In ššššcc slabe misli. Upanje nič ne boli in ne košta. Gremo, gas do konca . Kdaj imaš naslednji UZ? In hvala tudi tebi, da me spodbujaš Mišmišu itak . Navijam za čimvišjo oceno. Pa saj vseeno kakša je. Važno, da si naredila Anonimna hvala za info. Če se tej cifri dodajo še zdravila je kar hudo visoka. Morda bi bilo bolje se pozanimati kako je v Grazu. Mislim, da bi bila na koncu celo nižja cena tam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.10.2009 11:48:00
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Been around the world, je nek citat...no jaz bil za knjigami Žižek, ti veš in nekje globoko v srcu tudi jaz vem, tako da kakor sta se odločila, to naj velja. Ampak, veš pa tudi, da jaz tako močno navijam zate (bolj kot je ves forum držal danes pesti zame) in ker to nekaj (Upam) šteje, ima da rata. Zdaj je tvoj čas... Tako lepo napisano, da se moram podpisat PUNCE, BO BO IN BO USPELO
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.10.2009 14:52:58
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mismis Been around the world, je nek citat...no jaz bil za knjigami Žižek, ti veš in nekje globoko v srcu tudi jaz vem, tako da kakor sta se odločila, to naj velja. Ampak, veš pa tudi, da jaz tako močno navijam zate (bolj kot je ves forum držal danes pesti zame) in ker to nekaj (Upam) šteje, ima da rata. Zdaj je tvoj čas... Tako lepo napisano, da se moram podpisat PUNCE, BO BO IN BO USPELO ja res je lepo napisano in žižet moj, strinjam se z vsako mismisino besedo....bom pa spešl mislna nate takrat, pa kakšno svečko pržgala (v te sveče se vedno zatečem, ko mi voda teče v grlo)
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.10.2009 14:53:50
|
|
|
|
lana70
|
aja, pa še to: danes sem prvič in to nedvoumno začutila vztrajno metuljčkanje , sem bila čist vzhičena
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.10.2009 16:58:39
|
|
|
|
Grethy
|
Naska in Gigi ... vidim da imata tabletkasto debatko ... če keri kaj prav pride, jaz imam doma še zapakirane 3 škatlice Cell defence in eno 7-keto ... zatorej če bi jih kera rabla jih lahko odprodam
< Sporočilo je popravil Grethy -- 3.10.2009 16:59:02 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.10.2009 17:14:10
|
|
|
|
Grethy
|
Lana jupiiii za metuljčkanje ... zlom si nogo v pondelk ... to je simultan dobesedni prevod iz angleščine anede , da ne bi kdo mislu da sem zlobna ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.10.2009 17:55:46
|
|
|
|
sonček33
|
Gretka kako si mi?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.10.2009 20:28:08
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Lana jupiiii za metuljčkanje ... zlom si nogo v pondelk ... to je simultan dobesedni prevod iz angleščine anede , da ne bi kdo mislu da sem zlobna ... gretka draga in to se je dogajalo, ko sva se nehali pogovarjat po telefonu, kar nisem mogla verjet ....veš da komi čakam pondelk
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.10.2009 23:18:51
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Pišuka, spet sm neki falil! Kaj bo v pondelk?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.10.2009 10:25:18
|
|
|
|
aqua77
|
Živjo kaveljci in korenine...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.10.2009 10:29:10
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Živjo kaveljci in korenine... Čao bjonda! Danes pa malce v naravo, gobe, žar....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.10.2009 10:45:40
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Živjo kaveljci in korenine... Čao bjonda! Danes pa malce v naravo, gobe, žar.... Fajn se sliši! Eni smo pa na šihtu...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.10.2009 14:42:53
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Živjo kaveljci in korenine... Čao bjonda! Danes pa malce v naravo, gobe, žar.... Fajn se sliši! Eni smo pa na šihtu... božček , pa taka lepa nedelja, prekrasna...... ...a kostanje se že nabira??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.10.2009 15:11:30
|
|
|
|
barbara b
|
Kostanji so že. Tut uni ta veliki, sam ne smem povedati kje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.10.2009 16:49:46
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b Kostanji so že. Tut uni ta veliki, sam ne smem povedati kje lumpa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 4.10.2009 19:58:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: barbara b Kostanji so že. Tut uni ta veliki, sam ne smem povedati kje lumpa kostanjev kukr češ, sem jih ravno danes nabrala polno vrečo za Hedvigo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?