|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
2.10.2009 15:10:24   
Naska
Gigi, kaj je to za ena zadeva, ki si mi jo napisala, da grem kupit? Drugače je bil pa moj FSH pred kakšnim letom skoraj 20... 

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
2.10.2009 15:23:29   
gigi1
Naska sedaj nič ne smeš.
Dugače so pa to sestavine, ki jih priporočajo v nekaterih centrih za neplodnost v tujini.
Spodaj imaš napisane linke. Strani so varne. Jaz sem že nekajkrat naročila.

Maca
http://www.biovea.net/product_detail.aspx?PID=1695&CID=0
Terapevtska doza je 1500mg/dan. Začne se piti prvi dan ciklusa in se pije 3 M pred postopkom. Če obstaja možnost, da zanosiš po naravni poti, potem jo piješ le do ovulacije.
7 keto dheahttp://www.biovea.net/product_detail.aspx?PID=420 za izboljšanje rezerve jajčnih celic in FSH . Maca vpliva tudi na boljši izkoristek dhea v organizmu. Terapevtska doza je 25-50 mg/dan. Pije se ravno tako 3 M pred postopkom. Ni važno kdaj v ciklusu se začne jemati.

Cell defence
Za izboljšanje celic ravno tako priporočajo CELL DEFENCE. Terapevtska doza je 3 tbl/dan. Pije se ravno tako 3 M pred postopkom. Ni važno kdaj v ciklusu se začne jemati.
 Vse to se neha jemati ob punkciji. Jaz sem celo nehala takrat, ko sem dobila M pred kratkim postopkom, oz ob M v dolgem postopku.V primeru, da se katerakoli med vami odloči za zgoraj navedeno NE SME jemati drugih dodatkov in vitaminov. Lahko le folno kislino. Zgoraj navedene zadeve se seveda lahko med seboj kombinirajo.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
2.10.2009 15:30:06   
Naska
Hvala Gigi,
bom vprašala še profesorja. Malo sem priznam obupana... Če bomo zdaj zaustavili in da se eventuelno odločimo za kasneje - samo nisem mislila tri mesece čakat - pa v bistvu je treba še na zdravilo čakat, bi morda to začela jemat. Mi je pa danes Lili - mikrobiologinja razlagala, da je dolgi postopek še nadgradnja temu kratkemu, ki ga imam jaz, da je kao močnejše. Bom tudi vprašala.
Če nič ne uspe - pa ne vem... Ali naj bi vseeno poskusila z darovanim jajčecem (to je itak verjetno možno samo v tujini), ali bi poskusila posvojit, ali bi pustila vse skupaj. Saj grdo zveni, ampak sitno je, ker se ti vse v življenju vrti samo okoli tega in ker to ni ravno nekaj kar bi te spravljalo v dobro voljo in v srečo, temveč te ravno obratno, zafrustrira. Nisem toliko na forumih, da bi brala - vendar me zanima, kakšne občutke imate ve ob misli na darovane celice in vse ostale alternativne možnosti?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
2.10.2009 15:51:38   
gigi1
Naska ne vem, če bo profesor kaj posebej navdušen. Mi2 sva jih veliko spraševala o tem, pa so vsi rekli kao da nič kaj dosti ne pomaga. Potem sem pa pogruntala, da se jim ne da ukvarjat s tem in se bojijo, ker nekatere punce jedo sve i svašta, da se ne predozirajo. Nekatere sestavine so v prevelikih odmerkih toksične.

jaz sem res veliko študirala te zadeve zase in za mojega in uspela priti do te stopnje, da je je meni FSH bistveno izboljšal, pa tudi seme od mojega je bistveno boljše. No, do končnega rezultata pa še nisva prišla.

Maco in 7 keto pošljejo kar hitro. mislim, da pride v 1 tednu. Cell defence je pa treba čakat 2-3 tedne.
Jaz ti vseeno priporočam, da se tega lotiš pred naslednjim postopkom, če sedaj ne rata. Saj ni nujno, da jemlješ polne 3 M. Priporočljivo je.

Ni mi čisto jasno kakšno nadgradnjo postopka mislijo? Takoj po kratkem dolg postopek ali kako?

Glede darovanih celic. Ponavadi hodijo v Prago. Mislim, da je cena cca 3.000 EUR.
Midva sva se pomenila o tem in ne greva v to.  Tudi postopkov se ne bova šla v nedogled. Naslednji postopek bo najverjetneje zadnji.
Mislim, da je to odločitev obeh partnerjev. Fajn morata premisliti kako naprej.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
2.10.2009 16:18:08   
lana08
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Glede darovanih celic. Ponavadi hodijo v Prago. Mislim, da je cena cca 3.000 EUR.
Midva sva se pomenila o tem in ne greva v to.  Tudi postopkov se ne bova šla v nedogled. Naslednji postopek bo najverjetneje zadnji.

Gigi potem pa mora ratat, čeprav vama želim, da tudi v primeru neuspeha ne izgubita volje in upanja.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
2.10.2009 17:40:53   
Fidolina
Oh Gigi in Lana, hvala vama, da sta me tako nasmejali. Sem morala kar večkrat prebrati vajine včerajšnje "prepire". user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moj UZ pa je bil včeraj OK. Nikjer nič. Ne levo ne desno. To mi gre dobro od rokuser posted image  . Danes pade že druga doza Menopurja (štirje komadi). Nimam pa ne vem kako dobrega občutka to rundo. Kar  nekako se mi zdi,
da bo šlo kaj narobe. Morda je kriv ta ta dež danesuser posted image ?

Gigi, samo prosim, ne s takšnimi: bo naslednji postopek zadnji. Zdaj bom pa jaz tebe po riti!!user posted image  
Ma, da pridemo do user posted image ! Sicer bo pa itak tvoj naslednji uspešenuser posted image .

Vsem lep in miren konec tednauser posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
2.10.2009 23:01:00   
mismis
Been around the world, je nek citat...no jaz bil za knjigami user posted image user posted image

Žižek, ti veš in nekje globoko v srcu tudi jaz vem, tako da kakor sta se odločila, to naj velja. Ampak, veš pa tudi, da jaz tako močno navijam zate (bolj kot je ves forum držal danes pesti zame) in ker to nekaj (Upam) šteje, ima da rata. Zdaj je tvoj čas...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
3.10.2009 9:09:02   
lana08
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Been around the world, je nek citat...no jaz bil za knjigami user posted image user posted image

Žižek, ti veš in nekje globoko v srcu tudi jaz vem, tako da kakor sta se odločila, to naj velja. Ampak, veš pa tudi, da jaz tako močno navijam zate (bolj kot je ves forum držal danes pesti zame) in ker to nekaj (Upam) šteje, ima da rata. Zdaj je tvoj čas...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se strinjam, ampak verjemi Mismis da so bili tudi zate členki čisto beli. Kako je pa šlo?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
3.10.2009 10:15:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Naska ne vem, če bo profesor kaj posebej navdušen. Mi2 sva jih veliko spraševala o tem, pa so vsi rekli kao da nič kaj dosti ne pomaga. Potem sem pa pogruntala, da se jim ne da ukvarjat s tem in se bojijo, ker nekatere punce jedo sve i svašta, da se ne predozirajo. Nekatere sestavine so v prevelikih odmerkih toksične.

jaz sem res veliko študirala te zadeve zase in za mojega in uspela priti do te stopnje, da je je meni FSH bistveno izboljšal, pa tudi seme od mojega je bistveno boljše. No, do končnega rezultata pa še nisva prišla.

Maco in 7 keto pošljejo kar hitro. mislim, da pride v 1 tednu. Cell defence je pa treba čakat 2-3 tedne.
Jaz ti vseeno priporočam, da se tega lotiš pred naslednjim postopkom, če sedaj ne rata. Saj ni nujno, da jemlješ polne 3 M. Priporočljivo je.

Ni mi čisto jasno kakšno nadgradnjo postopka mislijo? Takoj po kratkem dolg postopek ali kako?

Cena darovane celice je 3.800€. To je brez zdravil.Zraven računaj še nekaj nočitev v Pragi, ki niso poceni.Če skupaj vržemo vse skupaj, rabiš okrog 4.300 za en postopek.

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3959
3.10.2009 11:18:52   
gigi1
Ahoj pupike user posted image

Madoniš ste se obesle za zadnji postopek user posted image . To še ne pomeni, da bova vrgla puško v koruzo. Samo postopkov se ne bova več šla. Kaj pa če rata po naravni poti? Saj veste...samo sprostit se je treba, pa bo user posted image  user posted image  user posted image .

Lana08 hvala za lepe besede user posted image

Fidolina super za čisto 0 na obeh straneh user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj pa pirček in jajčka, da frnikolce lepo rastejo. In ššššcc slabe misli. Upanje nič ne boli in ne košta. Gremo, gas do konca user posted image  user posted image  user posted image . Kdaj imaš naslednji UZ?
In hvala tudi tebi, da me spodbujaš user posted image

Mišmišu itak user posted image . Navijam za čimvišjo oceno. Pa saj vseeno kakša je. Važno, da si naredila user posted image  user posted image  user posted image

Anonimna hvala za info. Če se tej cifri dodajo še zdravila je kar hudo visoka. Morda bi bilo bolje se pozanimati kako je v Grazu. Mislim, da bi bila na koncu celo nižja cena tam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
3.10.2009 11:48:00   
Rakica_80

Tako lepo napisano, da se moram podpisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PUNCE, BO BO IN BO USPELOuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
3.10.2009 14:52:58   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Tako lepo napisano, da se moram podpisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PUNCE, BO BO IN BO USPELOuser posted image

ja res je lepo napisano in žižet moj, strinjam se z vsako mismisino besedo....bom pa spešl mislna nate takrat, pa kakšno svečko pržgala (v te sveče se vedno zatečem, ko mi voda teče v grlo)

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
3.10.2009 14:53:50   
lana70
aja, pa še to: danes sem prvič in to nedvoumno začutila vztrajno metuljčkanje user posted image user posted image user posted image , sem bila čist vzhičena

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
3.10.2009 16:58:39   
Grethy
Naska in Gigi ... vidim da imata tabletkasto debatko ... če keri kaj prav pride, jaz imam doma še zapakirane 3 škatlice Cell defence in eno 7-keto ... zatorej če bi jih kera rabla jih lahko odprodam

< Sporočilo je popravil Grethy -- 3.10.2009 16:59:02 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
3.10.2009 17:14:10   
Grethy
Lana jupiiii za metuljčkanje ... user posted image user posted image user posted image user posted image zlom si nogo v pondelk ... to je simultan dobesedni prevod iz angleščine anede user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne bi kdo mislu da sem zlobna ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
3.10.2009 17:55:46   
sonček33
Gretka kako si mi?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
3.10.2009 20:28:08   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Lana jupiiii za metuljčkanje ... user posted image user posted image user posted image user posted image zlom si nogo v pondelk ... to je simultan dobesedni prevod iz angleščine anede user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne bi kdo mislu da sem zlobna ...

gretka draga in to se je dogajalo, ko sva se nehali pogovarjat po telefonu, kar nisem mogla verjet user posted image user posted image ....veš da komi čakam pondelk user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
3.10.2009 23:18:51   
Kruce Fiks
Pišuka, spet sm neki falil! Kaj bo v pondelk?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
4.10.2009 10:25:18   
aqua77
Živjo kaveljci in korenine... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
4.10.2009 10:29:10   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Živjo kaveljci in korenine... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Čao bjonda!user posted image

Danes pa malce v naravo, gobe, žar....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
4.10.2009 10:45:40   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Fajn se sliši! Eni smo pa na šihtu... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
4.10.2009 14:42:53   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Fajn se sliši! Eni smo pa na šihtu... user posted image user posted image user posted image

božček user posted image , pa taka lepa nedelja, prekrasna......

...a kostanje se že nabira??user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
4.10.2009 15:11:30   
barbara b
Kostanji so že. Tut uni ta veliki, sam ne smem povedati kje user posted image  

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
4.10.2009 16:49:46   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: barbara b

user posted image  lumpa

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
4.10.2009 19:58:02   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: barbara b

user posted image  lumpa

kostanjev kukr češ, sem jih ravno danes nabrala polno vrečo za Hedvigo user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Dobrodelnost
Uredništvo RR

Ali veste, da Ringaraja izvaja tudi družbeno odgovorne in dobrodelne akcije?

Da (49%)

Ne (51%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!