|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2009
5.10.2009 19:15:32   
ŽanaTaja
Martinčkauser posted image user posted image user posted image
Men se pri Žan Tai-u ni nič vonj spremenil...edino kar je bilo pri prvi nosečnosti so bile prsi...ki so me taaakkkooo bolele...drugega znaka pa nisem imela, niti lulat nisem pogosto hodila...
Tko da držim ti pesti, da je ta občutek ki ga imaš, tisti ta pravi in da boš junija zibala malega sončka ali pa sončnico...

Jaz pa sem si potihem zelo želela zanosit v septembru, ker bi potem rodila junija in to bi imela rok 17.6...tako da če bi pikec pohitel bi še lahko rodila na najino obletnico poroke..user posted image user posted image

Pa ne vem...me zmeraj bolj daje da ni nič...nobenega znaka, še te prsi ko sem mislila da me malo bolijo še od tega ni več nič....

Iimam občutek, da sem mi že vse pripravlja na M...oh joooj...

Lep večer vam želim in predvsem veliko user posted image user posted image

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 251
5.10.2009 19:22:50   
Teni_
user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   Oz. user posted image  PRIČAKUJEMO OKTOBRA 2009

user posted image     user posted image

XX.10. - lottyka
XX.10. - ribica81
XX.10. - lottyka (1.krog)
XX.10. - kago
XX.10. - tecnobica
XX.10. - barbi82
XX.10. - latka (26.krog)
XX.10. - Anonimna
XX.10. - chloe
XX.10. - dysan (20.krog)
04.10. - limonita (16.krog) user posted image
06.10. - katra55 (2.krog)
07.10. - Inčika
08.10. - ŽanaTaja (2.krog)
09.10. - Amoss
09.10. - Tejchy25
15.10. - S*  ( 12. krog, 1 ICSI )
13.10. - Anonimna user posted image  (23.krog)
13.10. - Martinčka
16.10. - baby1978 (14.krog)
18.10. - milabe (7. krog)
18.10. - tanjusi
18.10. - MalaRoža (4.krog)
21.10. - hanna80 (5.krog)
22.10. - DIANE
22.10. - BOSTINA
23.10. - mala biba (10.krog)
23.10. - Keri
24.10. - LeJo
25.10. - doloress (2.krog)
26.10. - Srčekgirll (3.krog)
26.10. - Teni RR (1.krog)
26.10. - anonimna user posted image  (8.krog)
26.10. - Tiki55
27.10. - Sonce81 ( 15.krog)
28.10. - TMS82 (5.krog)
28.10. - LUNA83 (10.krog)
29.10. - hrchy
30.10. - pilotina (27.krog)
30.10. - tejči28 (4.krog)
30.10. - sandra74 (25.krog)
31.10. - Lun1ca (3.krog)
31.10. - kammy (2.krog)
user posted image

user posted image

Oktoberk nas je 42
Od tega           XX srečk user posted image

user posted image

user posted image

ursa30
NATAŠA35
giotti
miklarom
ljupka
sonček85
Tiki55
spps
BEBIII
T.Z.
aqua77

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 252
5.10.2009 21:35:28   
Inčika
Oj punce!

Hvala za vspodbudne besede. Ja, test je FS - koliko se jim da zaupati sama ne bi vedela. Saj bo pa vsaj malo bolj jasno mogoče zjutraj ... sicer ne pričakujem veliko, že zaradi novemberskega CB, kjer je bil očiten plusek (hja, Srčekgirl, ta je bil lep ja, ampak ni pravi za gledat zdaj) in se ni obdržal, ampak upanje umre zadnje, a ne? user posted image

Zato ŽanaTaja, ti tudi, ne predaj se kr tako, dokler je ni, je še super - malo pozitivne energije  user posted image user posted image user posted image Jaz upam, da nam bo vsem uspelo zdaj in ostnemo skupaj v klepetu za junijke user posted image user posted image user posted image (zato seveda tudi navijamouser posted image user posted image user posted image ) - si si pa verjetno želela zanositi zdaj v oktobru, a ne?user posted image

Skratka, držim pesti za vseee - gremo pluski user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inčika -- 5.10.2009 21:36:06 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 253
6.10.2009 7:47:18   
Inčika
Jutro!

Evo, danes sem delala ponovno test in se mi zdi, da se od včeraj črica ni kaj veliko spremeila ... mogoče malo temnejša user posted image Ah, ne vem več ...imam že pribliske user posted image No, slikice (rahla črtica 2) so v albumu, tako da lahko mogoče ve, kaj bolj presodite - še dobro, da vas imam in ste tako vse prijazne user posted image Roza ali svetlo rdečega Izcedka, ki sem ga imela  ni več niti malo - tako da še vedno čakamo - nestrpno seveda user posted image user posted image

Kako pa kaj ve? Počutje, zamujanje, karkoli? user posted image

Upam, da ste na dobri poti. Gremo borke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 254
6.10.2009 8:01:07   
tecnobica
Inčika, brezveze je delati test tako hitro. VSaj dva dni počakaj, če ne več. Škoda testkov, škoda tvojih živcev.

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 255
6.10.2009 8:03:08   
Inčika
Ma ja, saj sem sama sebi tudi rekla, da ga danes ne bom delala, pa kaj ... ni pomagalo user posted image user posted image user posted image Saj bo ... enkrat me bo minlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 256
6.10.2009 9:07:00   
kago
Pince živjo... jaz sem se kar malo oddaljila od forumov... na UZju: PCO-IO, številne drobne cistice... ni sledu, da bi bila že O (pa sem bila 28 dan ciklusa na UZju)... In me je kar malo potrlo. Vem, da bi sedaj mogla telovadit, ampak sploh nimam volje. Res ne... Priznam, da sem malo na tleh. Ker očitno ne blo šlo vse tako gladko.

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 257
6.10.2009 9:55:45   
NATAŠA35
kago drži se, ne obupaj...vem, da kmalu boš zagledala magični user posted image

inčika mislim, da ti je ratalo, samo vseeno počakaj kakšen dan in ponovi test....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 258
6.10.2009 11:26:09   
ŽanaTaja
Inčika - zdaj sem šla v tvoj album pogledat teste...jaz ne vem no, ampak glede na videno mislim da je to to!!!!

Pejt si kupit CB....za stoprocentno..čeprav so tudi ti ok testi...kdaj pa bi morala dobit M.....

Ne bom obupala..kje pa...treba  se bo trudit naprej..ampak me pa vsakič ko jo dobim potre...in sem žalostna...

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 259
6.10.2009 11:52:58   
Inčika
NATAŠA35 - jao, iz tvojih ust v božja ušesa user posted image
ŽanaTaja - user posted image imam na 24 dni, ampak sem se za ziher dala na seznamček za 27 dni, tako da še ni ne vem kako pozno. Sem pa v nedeljo točno na 24 dan dobila tisti izcedek, ki se je hitro končal - izgledalo je tako kot zadnji dan user posted image - brez sveže krvi ... ne vem ... bomo počakali. Testa CB pa si niti ne upam več kupit po lanskem razočaranju. FS in BC še mi nista nikoli pokazali dveh črtic, CB pa lep plusek, ki je bil očitno znak prihajajoče user posted image , ker g.ginekolog ni videl niti sledu o nosečnosti.

Smo pa vse potrte, ko nam iz mesca v mesec ne uspe, ampak je glavno, da vstrajamo in tudi naš sonček bo enkrat pokukal na svet user posted image

Kago - tudi jaz sem enkrat obupala, ampak mi je zdaj žal za vse mesece, ko nisem niti poskušala in skoraj že obupala. Drži se, me smo s teboj in seveda kot za vsako tukaj močno stiskamo pesti.user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 260
6.10.2009 14:11:15   
ŽanaTaja
Mogoče pa je bila vgnezditev, da si rahlo krvavela...resnično ti držim pesti in močno upam, da boš jutri rekla, da še ni nič in da ti test pokaže močen plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sva pa dokaj blizu...ti jutr jaz v četrtek...

Ampak mene kr špika v jajčnikih, mozolji se mi delajo..ne vem no...M prihaja...je točna kot ura...tko da v četrtek bom spet tttaaakkko žalostna...ampak potiho pa še zmeri upam, mogoče pa bo!!!!!!

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 261
6.10.2009 14:55:35   
malajka84
Inčika držim pesti, da je to to! Res upam, da bo močna črta oziroma plus in da je to to!!!user posted image user posted image

ŽanaTaja držim pesti tud zate...dokler se ne ulije je treba bit optimist!!! Mogoče pa le ne bo user posted image .user posted image user posted image

Kar se pa mene tiče....ne vem dva dni že pijem mleko za žejo:) se ga sploh ne nasitim, ne vem kaj me je prjel, kr drugač ga sploh ne maram....to so neke čudne ideje moje psihe vrjetn.....je pa še to d se mi dans cel dan že kr vrti u glavi pa mi je slabo...sam....moja psiha je pokazala že 100 različnih obrazov..mogoče je to pač še en več....ne vem...lepo bi blo mislit, da nama tokrt uspeva...ma bomo vidli....22.okt je še dalč..

dejte mi še neki glede ovulacije povedat....zdej sm mela tri dni temperaturo 36.0,36.1, dans pa 36.5....torej je zdej nastopla ovulacija?
Neumno vprašanje..d mi še zdej ni čist jasn to...sam vrjamem da ve veste...

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 262
6.10.2009 15:32:55   
Anonimen
Hej punce!

Vidim, da je pri nekaterih puncah kr napeto stanje in upam da boste kmalu "kričale" tu po RR, da ste noseče! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Navijam in stiskam pesti.

Jaz sem čist OK, nič preveč upajoča, da bo, glede na to, da že tok mescev ni in ni. Me pa jezijo dolge čakalne vrste v neplodnostni, ker vsak pregled, vsaka preiskava, pa se dva meseca obrne vmes. Groza res, tako da upam, da Vam ne bo treba it čez to in da boste zanosile hitro in brez pomoci "belih halj". Nama ocitno naravno ni vec usojeno user posted image  Si bo treba pomagat z zdravstvom.

Želim vam lep preostanek tega sončnega torka in se že veselim roza novičk.

Lp Tina

(odgovor članu malajka84)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
6.10.2009 17:06:19   
Inčika
BOSTINA - Ovulacija se vedno zgodi preden naraste BT, od 1 do 2 dni pred narastkom. Takrat, ko BT naraste je za zanositev v večini primerih že prepozno. Skratka, z BT ni možno napovedati ovulacije, veš lahko samo, da je bila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
6.10.2009 18:26:36   
ŽanaTaja
Pozdravček punce...user posted image

Sem si kupila test FS pa mi ni nič pokazal...tako da ni nič ta mesec...no sam še tetko moramo počakat da bo potrjenouser posted image user posted image user posted image

Ah...ko hočeš ravno ni...a ko nisem želela, sem med kontracepcijskimi tabletkami zanosila, tako da so mi jih manjali za močnejšeuser posted image

Držim in mislim na vse vas, ki še čakate...dajmo punceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 265
6.10.2009 20:48:57   
tanjusi
Pozdravček punce...user posted image

Sem si kupila test FS pa mi ni nič pokazal...tako da ni nič ta mesec...no sam še tetko moramo počakat da bo potrjenouser posted image user posted image user posted image

Ah...ko hočeš ravno ni...a ko nisem želela, sem med kontracepcijskimi tabletkami zanosila, tako da so mi jih manjali za močnejšeuser posted image

Držim in mislim na vse vas, ki še čakate...dajmo punceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčik

počakaj na  user posted image mogoče je pa ne bo, saj mislim da je tudi test najbolje delat po izostanku...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 266
7.10.2009 8:24:26   
Inčika
ŽanaTaja - poskusi raje tudi z jutranjim urinom ...

Ok, punce, verjetno me imate že za obsedeno, ampak danes sem napravila test z Clearblue-jem - ni mi dalo miru, ker sem toliko prebrala o FS in lažnih črticah - skratka, rezulat je isti - rahla črtica ...

http://www.moj-album.com/slike/7652735/H6IGhElX6PvqO8Pq.v.jpg

Jutri pa obljubim, da ga ne bom delala in počakala vsaj dva dni - najprej v petek, če bom dovolj močna v soboto user posted image user posted image user posted image - dovolj se že živciram  ... grrrrrr ...

Nikomur nisem še povedala o mojih "črticah", zato je fajn, da se lahko vsaj nekomu zaupam ...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 267
7.10.2009 9:09:41   
pilotina
Inčika user posted image jaz vidim lep rahel plus user posted image ...po mojem je to to, samo še hormon mora malo narasti pa bo še izdrazitejši...jupiii user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 268
7.10.2009 9:12:09   
Martinčka
inčika tudi jaz vidim črticouser posted image user posted image user posted image .... mislim da se boš kar lepo prestavila med srečke nosečke!!! za vsak slučaj pa še pokaj dva dni ja da preveriš...
joj jaz pa šele drugo sredo... kje je šele to... ampak stiskam pesti da sem na pravi poti čeprav so vsi znaki ki so prej bili zdaj zginili (vonj, brez apetita).. no sam občasno me še v jajčnikih špika in med ovulacijo sem imela maaaajhno svetlo krvavitev in to je to... upam na vgnezditev:) haha...

poročam torej drugo sredo kaj bo testek pokazal na vsezgodaj zjutri in seveda se najprej javim tukaj, no prej pa sporočim možeku:) hihi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nas za veliko sreče user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 269
7.10.2009 9:12:55   
ŽanaTaja
Jutro punce...

Inčika - na testu CB ti piše in kaže, da če je takšen rezultat, da si nosečuser posted image user posted image user posted image

Jaz skočim do plafona, da se mi tako pokaže..ne vem no...men je v mesecu avgustu tudi tak pokazalo še bolj rahlo pa sem bila noseča, sam se mi žal ni izteklo tako kot bi moglo in je moja pikca odšlauser posted image user posted image user posted image

Bomo vidli jutri..ko je dan da nastopi gospa M....

Sem se odločila, da gremo v nove boje...1x že bomo, kako bi pa bilo, da se nebi rabili nič potrudit..

Bomo pa imeli julija ali pa avgustauser posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 270
7.10.2009 9:40:32   
malajka84
Inčika jst mislim, da je to to!!!! Jst vidm plu..tk k verjetno vse ostale!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 271
7.10.2009 11:50:55   
Inčika
Hvala punce - jaz tudi srčno upam, da je to to ... hvalabogu, da imam vas in mi ta rahel plusek še kdo drug potrdi, drugače bi mislila, da se mi že bledeuser posted image user posted image user posted image Znakecov pa nobenih posebnih, razen rahlo špikanje in povečan tok. Prsi pa nič ne bolijo, le napete so ... tak da bomo vidli.

Jaz upam, da vas bo čimveč nosečk v oktobru, saj če bo meni ta mesec res uspelo, si še bolj želim da ostanete ve z mano naprej v klepetu, ker ste res fajn družba user posted image
Skratka, Martinčka ... sreda bo prej tukaj kot si sploh lahko misliš in me se bomo ob plusku veselile s teboj user posted image user posted image user posted image
ŽanaTaja - ti pa ne vrzi puške kar tako v koruzo, dokler je ni, je vse ok user posted image user posted image user posted image Dajte punce malce optimizma ... smeh in pozitivno razmišljanje je pol zdravjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 272
7.10.2009 12:10:16   
ŽanaTaja
Od zdaj naprej sam še pozitivno - obljubimuser posted image

Tudi jaz navijam za vse nas, da nas bo čimveč obarvanih v rozauser posted image user posted image

Inčika- a nebi ti danes morala dobit M...
Sam tudi jaz imam ful močen tok in čutim špikanje v jajčnikih....user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 273
7.10.2009 12:21:54   
Inčika
Ja, ŽanaTaja ... jaz sem imela user posted image zdaj dva meseca na 24 dni, ampak sem na seznamčku za danes, ker sem raje za ziher dodala 3 dni ... Test pa sem delala prej zaradi tiste krvavitve in povišane temperature kar mi nikakor ni šlo skupaj. Tako da še bomo tudi iskali več hormonov testu čez dva, tri dni ...

In ja ... ne pozabi ... obljuba dela dolg user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 274
7.10.2009 15:09:48   
kago
napovedujejo se nove user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image supeer :)

Ne nisem obupala... še :) ... pa sedaj je že bolje,kakšen dan ali dva sem pa bila malo na tleh spet. Sem vesela da sva se prej odločla za naraščaj. Imava sedaj malo "fore" vsaj kar se let tiče :) Tako, da nekako upam, da do 30ga nama pa že uspe user posted image user posted image

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Obutev za po hiši
muška

kakšno obutev nosite poleti za po hiši/stanovanju

copate (51%)

crocse (10%)

japonke oz. natikače (11%)

bosa noga (25%)

nogavice (4%)

Število vseh glasov: 518

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!