Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 7:27:27
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: dysan Kok pa te kroge štejete od ss-ja , izgube , .... kr drogač bi bilo buljše, da ga ne pišem (že v letih se hudo sliši, kr na čakava že 10. let) Od izgube bo to najin 20. krog! Upam, da vama čimprej uspe in se obdrži. Sem ti napisala kar 20 krog. Jaz imam zdaj tudi 1. po ss. 3 mesece sva morala počakat, zdaj pa lahko začneva.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 8:21:20
|
|
|
|
dysan
|
Teni- hvala, jaz tudi stiskam pestke zate, da čimprej prideš do in potem do Za ostale tudi stiskam mučo, mučo, mučo
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 8:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz štejem od takrat ko sva začela delat na 2. otroku, bom pa tudi jaz žal kmalu začela pisat v letih in ne več v mesecih oz. krogih. dysan...upam, da vama bo sreča čimprej naklonjena!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 9:36:13
|
|
|
|
Inčika
|
Ojla punce! No, da še vam povem mojo zgodbico. Včeraj zjutraj merim temperatura in je bila še zmeraj 37,1 - torej povišana. Ker sem firbčna sem seveda naredila test, ki je bil negativen. KMalu za tem opazim krvav izcedek na hlačkah in prepričana sem da nama tudi tokrat ni uspelo. Zvečer opazim, da sta na vložku le še kakšni dve kaplici krvi, zato si danes zjutraj ponovno izmerim temperaturo, ki je še vedno povišana - torej 37,1. Ponovno naredim test in prikaže se rahla druga črtica. Zdaj sem vsa zmedena in ne vem, kaj je prav - moja krvavitev ali res rahel test nosečnosti. Poskušala bom prilepiti slikico v album, ampak se na sliki skoraj nič ne vidi. No, skratka zanima me, če je že katera imela podobne izkušnje in kako se je izšlo
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 9:43:53
|
|
|
|
tecnobica
|
Inčika, počakaj še par dni, pa ponovi test, če ne bo še . Dokler temperatura ne pade, ponavad pri meni nič ne priteče.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 9:58:32
|
|
|
|
tecnobica
|
Inčika, sem šla gledat v tvoj album in kljub temu ,d aje slika slaba, jaz vidim dve črtici. Še enkrat pravi, da ponovi test čez par dni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 10:02:27
|
|
|
|
milabe
|
ojla, sodeč po O testih je bila včeraj potrjena, tako da upam da se prime od v četrtek in včeraj zjutraj ... Bova pa seveda še nadaljevala.... Drugače pa sem bila pri G zaradi brisa, ki mi ga je ponovno vzela v potrditev da je vse ok... In sem ji omenila težave. Naredila je vaginalni ultrazvok in mi pojasnila da je vse ok, da se že vidi nastop ovulacije itd.... Ko sem slišala te besede se mi je kamen odvalil. Sej vemo, da dokler nam 'nekdo tretji' ne potrdi da je načeloma vse ok, smo mal nemirne. In se mi zdi da sva zdej oba šla čisto sproščena v naslednji krog in samo še čakava 18 na ... No če pa slučajno ne bo kaj, pa me bo G dala v nadaljnje preiskave, ko me bo klicala glede izvidov brisa... Vsem želim veliko slončkanja, ljubezni in čim več 'pridelka' ;))))
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 10:08:04
|
|
|
|
tejči28
|
Kar slabo vest imam ko vas berem ene kak dolgo se trudite za prvega dojenčka in kar ne gre.Jaz pa se pritožujem,ker delamo na drugem in nam ne uspe.Pa proti ostalim se še ne trudimo tak dolgo,zdaj bo 4.krog. Držim pesti,da nas čimveč ugleda II v oktobru.
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 10:13:27
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Zakaj pa se meri temperatura?????? Pri O razumem kakšno vezo pa ima temperatura z nosečnostjo.???????? Men se vse bolj dozdeva, da nismo noč pričebelčkal....in mislim, da bo kar prišla M v četrtek.... Oh ja..ko sem delala prvega sončka ni bilo panike...pri tem ta drugem pa nam nekak ni dano...ne vem no Držim pesti za vse...da vas bo čimveč in da bo oktober v večino roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 10:13:32
|
|
|
|
Inčika
|
tečnobica, hvala ti ... sem mislila, da se mi že blede, da vidim črtico. No, bomo pa ga vsekakor ponovili in tako bomo vedeli pri čem smo. Samo čakanje, čakanje, čakanje ubija Pa tudi to bomo prestali. Vsem želim veselo slončkanje, če ste pa že pri koncu in v teh dneh ne pričakujete , pa naj vam čimprej mine do vidnih na testku.
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 10:15:13
|
|
|
|
Inčika
|
ŽanaTaja - temperatura pade, ko se ti najavi , v nasprotnem primeru temperatura ne pade še tako hitro in ostane povišana.
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 10:31:35
|
|
|
|
tecnobica
|
Temperatura v začetku cikla in do ovulacije je nizka (pri meni je okrog 36,4), nato pa se po ovulaciji zviša (pri meni 36,7). Če temperatura pade, se najavi menstra, če pa ne, pa to pomeni, da si lahko noseča, ali pa menstre pač ne bo še.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 10:53:03
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Grem med malco domov pa si jo bom šla merit Hvala vam punce Če je nad 37 pol je lahko nosečnost če pa pod pa bo prišla M...kolk pred M pa je to ok preverit..jaz bi jo naj dobila v četrtek... pa pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 10:56:30
|
|
|
|
Inčika
|
Ne, ne ŽanaTaja ... temperatura, ki se meri je bazalna temperatura in velja samo zjutraj, ko odpreš oči. Le takrat pokaže pravi razultat, v nasprotnem primeru, ko že kaj delaš to ni več bazalna temperatura ... tako da jutri zjutraj probaj ... vso srečo
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 10:58:11
|
|
|
|
Inčika
|
Aja, pa dobro si je to merit vsak dan ... mogoče je tvoja povišana temperatura že 36,9 ... ko končaš z ovulacijo se dvigne in v primeru nosečnosti tako tudi ostane.
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 11:39:49
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Resnično vam hvala iz srca...bom jutr zjutri takoj zmerila...si bom termometer kar na nočno omarco nastavila Nisem pa vedela, da lahko povišana temperatura tudi pokaže nosečnost... Hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 14:17:20
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja Resnično vam hvala iz srca...bom jutr zjutri takoj zmerila...si bom termometer kar na nočno omarco nastavila Nisem pa vedela, da lahko povišana temperatura tudi pokaže nosečnost... Hvala ŽanaTaja, temperaturo si je potrebno meriti dalj časa, da spoznaš ritem tvojega telesa. Če boš samo jutri, ti ne bo kaj dosti povedalo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 14:39:24
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
A res al kaj????? No pol bom pa tokrat še počakal do četrtka da pride M...pa bom naslednji mesec poskusila Naslednji mesec???Le koliko jih bo še...da bom končno spet srečka nosečka...ne vem, ampak sem vse bolj prepričana, da nama tudi tokrat ni uspelo..... Punce hvala vam ker mi tako lepo svetujete
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 16:23:52
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Inčika - kera slikca? Jst vidm sam pr CBju + pr unem pa nič. Jst mislim da je Drgač pa ponovi ko ti bo zaostajala takrat bo verjetno bolš vidno. Srečno!
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 5.10.2009 16:25:49 >
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 16:53:50
|
|
|
|
katra55
|
Inčika jaz vidim rahlo črtico. Kateri test pa je to? Jaz sem danes zjutraj naredila test BC mini, pa je bil negativen, tko da nam spet ni uspelo Pri prejšnjih dveh nosečnostih je ratalo v drugo, zdaj pa kar noče. Ne vem ali zaradi ss ali zaradi psihe.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 17:18:21
|
|
|
|
katra55
|
Inčika jaz vidim rahlo črtico. Kateri test pa je to? Ker FS je meni dvakrat pokazal tako črtico, pa ni bilo nič. Lahko pa je še zgodaj in ni dovolj hormona pa je črtica bolj švoh. Jaz upam da ti je uspelo. Jaz sem danes zjutraj naredila test BC mini, pa je bil negativen, tko da nam spet ni uspelo Pri prejšnjih dveh nosečnostih je ratalo v drugo, zdaj pa kar noče. Ne vem ali zaradi ss ali zaradi psihe.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 18:31:39
|
|
|
|
Martinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Tudi lačna nisem tako.. se zelo hitro nasitim vsega... pa imela sem zelo ampak res zelo rahlo krvavitev ki skoraj ni bila rdeča... nekaj med svetlo rjavo in roza:) haha... to sem opazila samo dvakrat isti dan ko sem se obrisala, tako da jo je bilo tako malo da niti na hačke ni prišla...vsake tolk časa me pa malo špika pri jajčnikih... ej a veš punca da imam zelo podobne znake kot ti, ki ne pričakujem 18. 10, s tem da meni se še moti zjutraj zelo, boma videli mogoče pa je ratalo tanjusi we will see.. držim pestke da bo kaj .... sam se mi zdi da mam vonj spet ok, ali pa še ni bilo kakšne takšne hrane v bližini.... ne vem no... več ne upam da bo že kar uspelo... bo pa drugi mesec in mi bo moj podaril za rojstni dan drug mesec mogoče dojenčeka .... bi bilo tudi luštno... če ne pa bo dedek mraz kaj prinesel... potem pa spet dolgo nič, pa bom jst marca mojemu dala za rojstni dan dojenčka če prej ne bo... tako da... kakorkoli... upam da do aprila kaj uspe... čne pa grem ginekologinji pojamrat če ne bom šla že prej ... ŽanaTaja bilo je saaaanjsko, nepozabno, čarobno super:) kot poročni dan! držim pestke za vse nas!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 18:36:31
|
|
|
|
malajka84
|
hej...se še jst mal oglašam..:) sm vsa čudna neki...a se še kateri zlo lušta mleko?:) jst ga sploh ne maram zdej ga pa liter na dan spijem:) moja psiha me je čist zmešala očitn..ker za kaj druzag bi blo še prehitr...se mi zdi no...uglavnem vse je neki čudn:) drugače pa upam, da nam uspe pridelat čimveč v tem mesecu.....res upam...pa počas že upam, da nama tud uspe....ker si že res tolk zlo želiva...pa zdele je vse...ma lih pravi čas bi bil:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 19:07:51
|
|
|
|
hanna80
|
Punce, prosim tudi mene na seznam! ne pričakujem 21.10!!! Uf...mojim kolegicam je to takoj uspelo.... Full bi si želela v juniju- juliju. Nevem več če kaj bo. Sicer je to najin 5.krog cca. Pa tudi ne glih tako pogosto. Vidim da ste ostale ful pridne.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 5.10.2009 19:13:43
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja A res al kaj????? No pol bom pa tokrat še počakal do četrtka da pride M...pa bom naslednji mesec poskusila Naslednji mesec???Le koliko jih bo še...da bom končno spet srečka nosečka...ne vem, ampak sem vse bolj prepričana, da nama tudi tokrat ni uspelo..... Punce hvala vam ker mi tako lepo svetujete Merit lahko začneš že takoj jutri, samo potem meri vsak dan ob isti uri če se da in si delaj neko tabelo. Lahko tudi se registriraš na fertilityfriend.com, kjer ti potem tudi graf riše.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?