Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 9.10.2009 8:43:56
|
|
|
|
Inčika
|
Joooj, saj sem šele zdaj vidla ... Katra55 in ŽanaTaja - škoda, da vama ni uspelo, ampak glavo pokonci, zbrani morata biti za naslednji krog in čimveč uživanja ob slončkanju in manj obremenjevanja - držim pesti
< Sporočilo je popravil Inčika -- 9.10.2009 8:46:23 >
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 9.10.2009 8:47:58
|
|
|
|
tecnobica
|
Inčika, fajn da si zdržala in nisi delala testka. Če temperatura ni še padla, potem tud menstre "še" ne bo. Tko da je možnost, da v naslednjih dneh zagledaš močni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 9.10.2009 9:55:30
|
|
|
|
Martinčka
|
oo inčika super! sam jaz mislim da če ti že zamuja in še rahla črtica da je to to... jaz bi že danes šla kr na krvi test pa je ziher:) jaz pa odštevam dneve.. joj kje je šele sreda... hahah.. ah sej bo... do ponedeljka bo hitro minilo... potem bom pa v torek nestrpna če bom dobila ali ne, in potem če je ne bo grem v sredo zjutraj v akcijo.. sicer pa imam znake kot pred M tako da nimam več kaj veliko optimizma trenutno... mam velik apetit in sladko mi diši:) kaj čmo... zdaj čakam še samo potrditev da ni M da lahko potem spet upam na november... ampak morda nas pa vendarle kaj preseneti v torek/sredo:) bomo videli!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 9.10.2009 10:01:19
|
|
|
|
S*
|
Dobbro jutro! Vidim, da se mesec ni prav dobro začel. No za bse, ki vas je obiskala Za vse tiste, ki ste v pričakovanju oz. pa močno stiskam pesti. Počasi se bljiža tudi moj dan D in vedno bolj me živčki dajejo. Znaki so izginili, taki in drugačni, le glavobol me daje. Bomo videli kaj bo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 10.10.2009 8:28:10
|
|
|
|
dini
|
Jutro, čestitke novim ostalim pa ful
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 10.10.2009 8:32:52
|
|
|
|
pilotina
|
Inčika...čakamo...daj nam javi močnega pluska
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 10.10.2009 12:48:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
No, kaj ni nobene več? Mi2 pridno delava na , rezultat bomo vidl šele konc mesca, je še daaaaalllleeeeečččččččč. Inčika, kj pol je oreng ? Upam, da je to to.
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 10.10.2009 13:29:10
|
|
|
|
tanjusi
|
No, kaj ni nobene user posted image v jaz se počutim če to šteje , ampak če je res kaj na tem pa sporočim čez par dni
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 10.10.2009 17:47:10
|
|
|
|
mala biba
|
DOBR dan oktoberke.....:) Zato, ker čas tako počasi mineva se vam malo javljam, da kiro rečemo....joj ne vem, ali sem spet preveč obremenjujem stem kaj bo ali ne bo.....sam kaj si morem če si pa tako želim biti . Pridni smo, slončkamo na polno....seveda na dva dni....če že tako priporočajo:).....na druga pa že skoraj nimamo vpliva ane?....samo smejim se, ko je dva dni naokoli in moj reče.....veš kaj na uro pa ne bom slončku.....ja to je žalostno ampak resnično.....po tolikem času si že res napsihiran in ti slončkanje ne predstavlja več takšnega užitka, kot seveda pred časom.....ker imaš v mislih ali bo ali ne bo....seveda mora biti....psiha res dela svoje....upam,da nas bo ta mesec čimmmm veeeččč in da bomo lahko govorile še o čem drugem....drage moje naj vam rata!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 10.10.2009 18:53:32
|
|
|
|
malajka84
|
Jst sm se tud pršla mal spovedat, čeprov se trudm mal al pa ne tuhtat..sam....tkle k sm sama pa ne morm pomagat sam pride u glavo.... No drgač mam pa dobr občutk za ta mesc....ne vem neki mi pravi d zdej pa bo.:) Sm optimist ratala:) Z mojo psiho bomo pa kmal kolegice:) Počas jo obvladujem...neki časa sm rabla...ampak počas bo...:) No po izračunih je moja O mimi...slončala sva pridno...ma to tk al tk...bomo vidli....mogoče je pa oktober najin....vaš...mesec. Držim pesti za vse nas...ki čakamo, da le zagledamo ...dobre misli baje pomagajo...tk pravjo,..bomo vidli.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 10.10.2009 19:10:51
|
|
|
|
mala biba
|
BOSTINA.....mislim,da sva kr na podobni situaciji.....že obvladujeva psiho, čeprav vidim, da včasih še vedno zmaga v določenih stvareh....sploh takrat ko vidim da je prišla tako nezaželjena in vse kakšne znake sem imela.....ki so bili le na bazi psihe....očitno..... Tako kot ti imam jaz ta mesec tak občutek da bo......ratalo seveda.....pustimo se presenetit.....naj bo to naš mesec in posledično junij - julij 2010....do mojega datuma 23.10. je še dolga.....ampak kaj je 10 mesecev proti 13 dnem:).....sej bo mimo kot bi mignil.....upajmo na najboljše.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 10.10.2009 20:38:57
|
|
|
|
DIANE
|
Čer, no mala biba midve mava podobne datume tako, da bove skupaj čakale. Moja zadna M je bila 28.9. imam pa na 24 dni. Tk da O nej bi bla 2 dni nazej ali včeraj. Slončkal smo tk tk bi rekla bl malo, pač sva se odločila da bova tedi ko bo nama pasalo pač z užitkom. Vseeno pa upam in si želim ta prelepi plusek in to želim vsem ki čakate na to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 10.10.2009 21:12:48
|
|
|
|
mala biba
|
Diane, fajn da je kira približno na isti datum, da bomo lahko ena drugo bodrile....vsi smo na enakem...vsi delamo eno....vsaka svojo pikico:).....pridno slončkajte in seveda tiste ki ste mimo O, pa čakajte brez živčkov.....če se le da seveda.....zastopim vas.....tistim ki pa ta mesec ni uspelo...zberite svoje moči in pogumno v naslednji mesec......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 10.10.2009 21:23:32
|
|
|
|
malajka84
|
Smo vse tri na kupu....bomo še čakale....ampak upam, da dočakamo najboljše možno. Pa seveda upam da nam uspe..vsem nam....da bo čimveč malih navihančkov julija 2010 prijokalo na svet!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 10.10.2009 21:29:28
|
|
|
|
mala biba
|
Naj bo mesec julij 2010 naš najlepši mesec v življenju.....mogoče že ima katerega (mesec mislim)....če že ima kakšnega .....zame bi bil to prvi najlepši, ker še nimamo nobenega .....mislim,da nas bo kar nekaj....upajmo .......res je BOSTINA.....še bomo čakale.....
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 10.10.2009 21:38:31
|
|
|
|
DIANE
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Smo vse tri na kupu....bomo še čakale....ampak upam, da dočakamo najboljše možno. Pa seveda upam da nam uspe..vsem nam....da bo čimveč malih navihančkov julija 2010 prijokalo na svet!! Se strinjam. Ker smo kar tri na kupu bo nam uspelo. Triperesna deteljica hehehe vrjetn še katera ima isti datum bo pa mnogoperesna hehe mal heca, mal pa tut resnice, ki si jo tak močno želimo. Lep vikend punce, gremo k možičkom se gret.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 11.10.2009 10:10:24
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, kje ste? Imam eno vprašanje za tiste ki že imate :kako so se vaši fantje (možje) spremenili, glede obnašanja, so se kej bolj zresnli al so ostali isti al bolj otročji?
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 11.10.2009 11:56:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ojla punce, kje ste? Imam eno vprašanje za tiste ki že imate :kako so se vaši fantje (možje) spremenili, glede obnašanja, so se kej bolj zresnli al so ostali isti al bolj otročji? Postal je še bolj odgovoren. Otročji pa postal v tem smislu, da se znjim igra kot sovrstnik: se je plazil skupaj z jim pod mizo, igra se skrivalnice, domišljiske igre. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 11.10.2009 12:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej punce! Za vse, ki vas je obiskala tečka, najprej en topel objem tanjusi...upam, da te občutek ne vara in da si res . ostale, ki nestrpno pričakujete, pa upam, da se vam bo izpolnila želje, in da vam bo kmalu "slabo" Moje M v torek zihr ne bo, ker predznakov tipičnih za M nimam (boleče prsi 1 teden prej), tak da se mi je spet občutno zamaknil cikel . Žal. Noseča pa nisem. Poznam znake, ker že imam enega škratka doma. In tudi ta n-ti mesec ne bo uspelo Lepo nedeljo Vam želim, anonima
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 11.10.2009 12:24:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ojla punce, kje ste? Imam eno vprašanje za tiste ki že imate :kako so se vaši fantje (možje) spremenili, glede obnašanja, so se kej bolj zresnli al so ostali isti al bolj otročji? Men je moj enak k prej.
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 11.10.2009 12:48:41
|
|
|
|
Martinčka
|
ah jst pa nisemm zdržala pa sem spet delala test.. seveda je bil negativen.. ampak piše na njem da ga lahko delaš 4 dni pred M... Kakorkoli najprej se mi je že bledlo da se dela črtica pa se vendarle ni delala tako da grem očitno v drug krogec... seveda bo pa vse 100% v sredo... držim pesti za vse!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 11.10.2009 17:57:38
|
|
|
|
tejči28
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ojla punce, kje ste? Imam eno vprašanje za tiste ki že imate :kako so se vaši fantje (možje) spremenili, glede obnašanja, so se kej bolj zresnli al so ostali isti al bolj otročji? Moj je ostal enak kot prej.Edino da se ful igra z malim,se plazi z njim,se igra z njegovimi igračami, brca žogo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 12.10.2009 8:42:50
|
|
|
|
Martinčka
|
hihi kok je lepo slišat kakšni so potem naši možeki... mene prav zanima kakšen bo moj pa kako bo kaj kompliciral že med nosečnostjo... haha.. zadnjič k je blo 10 dni po ovulaciji, sem nekaj dignila težjega in je reku da naj neham ker kaj če sem slučajno nosečka... hahahaha.. skratka sem se nasmejala da joj...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 12.10.2009 9:14:42
|
|
|
|
Inčika
|
Ojla punce! Se opravičujem, da se nisem nič javla, ampak sma bila na 2 dnevnih počitnicah, tako da nisem imela računalnika, da bi poročala. Skratka, no nič skratka ... V soboto sem naredila test, ki je bil pozitiven ... v nedeljo si zjutraj izmerim BT, ki je bila še zmeraj precej visoka, nakar se mi čez dve uri vsa v svoji veličini ulije Sem še vedno pozitivna, gremo v nove boje - ITAK Ampak ... mislim, glede na to, da se mi je že dvakrat zgodilo, da sem zagledala plusek, prvič zelo močen, nakar se mi je v kar velikem zaostanku ulila, da sem močno potrebna obiska ginekologa. Sumim, da mora biti nekaj narobe z menoj, saj se po moje ne more dobro vgnezditi. Kaj mogoče ve katera za kakšen podoben primer, kaj bi lahko bilo narobe - kakšna pregrada ali se to pač dogaja? Selim se v november, ampak seveda močno držim pesti za vse vas, ki še čakate tukaj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?