|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2009
5.10.2009 7:27:27   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

Kok pa te kroge štejete od ss-ja , izgube user posted image , .... kr drogač bi bilo buljše, da ga ne pišem (že v letih se hudo sliši, kr na user posted image čakava že 10. let)user posted image user posted image
Od izgube user posted image bo to najin 20. krog!

Upam, da vama čimprej uspe in se obdrži.

Sem ti napisala kar 20 krog. Jaz imam zdaj tudi 1. po ss. 3 mesece sva morala počakat, zdaj pa lahko začneva.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 226
5.10.2009 8:21:20   
dysan
Teni- hvala, jaz tudi stiskam pestke zate, da čimprej prideš do user posted image in potem do user posted image

Za ostale tudi stiskam mučo, mučo, mučo user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 227
5.10.2009 8:28:06   
Anonimen
jaz štejem od takrat ko sva začela delat na 2. otroku, bom pa tudi jaz žal kmalu začela pisat v letih in ne več v mesecih oz. krogih. user posted image

dysan...upam, da vama bo sreča čimprej naklonjena! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
5.10.2009 9:36:13   
Inčika
Ojla punce!

No, da še vam povem mojo zgodbico. Včeraj zjutraj merim temperatura in je bila še zmeraj 37,1 - torej povišana. Ker sem firbčna sem seveda naredila test, ki je bil negativen. KMalu za tem opazim krvav izcedek na hlačkah in prepričana sem da nama tudi tokrat ni uspelo. Zvečer opazim, da sta na vložku le še kakšni dve kaplici krvi, zato si danes zjutraj ponovno izmerim temperaturo, ki je še vedno povišana - torej 37,1. Ponovno naredim test in prikaže se rahla druga črtica. Zdaj sem vsa zmedena in ne vem, kaj je prav - moja krvavitev ali res rahel test nosečnosti.
Poskušala bom prilepiti slikico v album, ampak se na sliki skoraj nič ne vidi. 

No, skratka zanima me, če je že katera imela podobne izkušnje in kako se je izšlo user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
5.10.2009 9:43:53   
tecnobica
Inčika, počakaj še par dni, pa ponovi test, če ne bo še user posted image . Dokler temperatura ne pade, ponavad pri meni nič ne priteče.

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 230
5.10.2009 9:58:32   
tecnobica
Inčika, sem šla gledat v tvoj album in kljub temu ,d aje slika slaba, jaz vidim dve črtici. Še enkrat pravi, da ponovi test čez par dni.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 231
5.10.2009 10:02:27   
milabe
ojla,
sodeč po O testih je bila včeraj potrjena, tako da upam da se prime od user posted image v četrtek in včeraj zjutraj user posted image ...
Bova pa seveda še nadaljevala....
Drugače pa sem bila pri G zaradi brisa, ki mi ga je ponovno vzela v potrditev da je vse ok... In sem ji omenila težave. Naredila je vaginalni ultrazvok in mi pojasnila da je vse ok, da se že vidi nastop ovulacije itd.... Ko sem slišala te besede se mi je kamen odvalil. Sej vemo, da dokler nam 'nekdo tretji' ne potrdi da je načeloma vse ok, smo mal nemirne.
In se mi zdi da sva zdej oba šla čisto sproščena v naslednji krog in samo še čakava 18 na user posted image user posted image user posted image ...
No če pa slučajno ne bo kaj, pa me bo G dala v nadaljnje preiskave, ko me bo klicala glede izvidov brisa...

Vsem želim veliko slončkanja, ljubezni in čim več 'pridelka' ;))))

Neposredna povezava do sporočila: 232
5.10.2009 10:08:04   
tejči28
Kar slabo vest imam ko vas berem ene kak dolgo se trudite za prvega dojenčka in kar ne gre.Jaz pa se pritožujem,ker delamo na drugem in nam ne uspe.Pa proti ostalim se še ne trudimo tak dolgo,zdaj bo 4.krog.

Držim pesti,da nas čimveč ugleda II v oktobru.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 233
5.10.2009 10:13:27   
ŽanaTaja
Zakaj pa se meri temperatura??????

Pri O razumem kakšno vezo pa ima temperatura z nosečnostjo.????????

Men se vse bolj dozdeva, da nismo noč pričebelčkal....in mislim, da bo kar prišla M v četrtek....

Oh ja..ko sem delala prvega sončka ni bilo panike...pri tem ta drugem pa nam nekak ni dano...ne vem nouser posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vse...da vas bo čimveč in da bo oktober v večino rozauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 234
5.10.2009 10:13:32   
Inčika
tečnobica, hvala ti ... sem mislila, da se mi že blede, da vidim črtico. No, bomo pa ga vsekakor ponovili in tako bomo vedeli pri čem smo. Samo čakanje, čakanje, čakanje ubija user posted image user posted image Pa tudi to bomo prestali.

Vsem želim veselo slončkanje, če ste pa že pri koncu in v teh dneh ne pričakujete user posted image , pa naj vam čimprej mine do vidnih user posted image na testku. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 235
5.10.2009 10:15:13   
Inčika
ŽanaTaja - temperatura pade, ko se ti najavi user posted image , v nasprotnem primeru temperatura ne pade še tako hitro in ostane povišana.

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 236
5.10.2009 10:31:35   
tecnobica
Temperatura v začetku cikla in do ovulacije je nizka (pri meni je okrog 36,4), nato pa se po ovulaciji zviša (pri meni 36,7). Če temperatura pade, se najavi menstra, če pa ne, pa to pomeni, da si lahko noseča, ali pa menstre pač ne bo še.

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 237
5.10.2009 10:53:03   
ŽanaTaja
Grem med malco domov pa si jo bom šla merituser posted image user posted image user posted image

Hvala vam punceuser posted image

Če je nad 37 pol je lahko nosečnost če pa pod pa bo prišla M...kolk pred M pa je to ok preverit..jaz bi jo naj dobila v četrtek...

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 238
5.10.2009 10:56:30   
Inčika
Ne, ne ŽanaTaja ... temperatura, ki se meri je bazalna temperatura in velja samo zjutraj, ko odpreš oči. Le takrat pokaže pravi razultat, v nasprotnem primeru, ko že kaj delaš to ni več bazalna temperatura ... tako da jutri zjutraj probaj ... vso srečo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 239
5.10.2009 10:58:11   
Inčika
Aja, pa dobro si je to merit vsak dan ... mogoče je tvoja povišana temperatura že 36,9 ... ko končaš z ovulacijo se dvigne in v primeru nosečnosti tako tudi ostane.

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 240
5.10.2009 11:39:49   
ŽanaTaja
Resnično vam hvala iz srca...bom jutr zjutri takoj zmerila...si bom termometer kar na nočno omarco nastavilauser posted image

Nisem pa vedela, da lahko povišana temperatura tudi pokaže nosečnost...user posted image

Hvalauser posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 241
5.10.2009 14:17:20   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

Resnično vam hvala iz srca...bom jutr zjutri takoj zmerila...si bom termometer kar na nočno omarco nastavilauser posted image

Nisem pa vedela, da lahko povišana temperatura tudi pokaže nosečnost...user posted image

Hvalauser posted image

ŽanaTaja, temperaturo si je potrebno meriti dalj časa, da spoznaš ritem tvojega telesa. Če boš samo jutri, ti ne bo kaj dosti povedalo.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 242
5.10.2009 14:39:24   
ŽanaTaja
A res al kaj?????

No pol bom pa tokrat še počakal do četrtka da pride M...pa bom naslednji mesec poskusilauser posted image
Naslednji mesec???Le koliko jih bo še...da bom končno spet srečka nosečka...ne vem, ampak sem vse bolj prepričana, da nama tudi tokrat ni uspelo.....user posted image

Punce hvala vam ker mi tako lepo svetujeteuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 243
5.10.2009 16:23:52   
Srčekgirll
Inčika - kera slikca? Jst vidm sam pr CBju + pr unem pa nič. Jst mislim da jeuser posted image user posted image user posted image Drgač pa ponovi ko ti bo zaostajala takrat bo verjetno bolš vidno. Srečno!user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 5.10.2009 16:25:49 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 244
5.10.2009 16:53:50   
katra55
Inčika jaz vidim rahlo črtico. Kateri test pa je to?

Jaz sem danes zjutraj naredila test BC mini, pa je bil negativen, tko da nam spet ni uspelouser posted image
Pri prejšnjih dveh nosečnostih je ratalo v drugo, zdaj pa kar noče. Ne vem ali zaradi ss ali zaradi psihe.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 245
5.10.2009 17:18:21   
katra55
Inčika jaz vidim rahlo črtico. Kateri test pa je to? Ker FS je meni dvakrat pokazal tako črtico, pa ni bilo nič.
Lahko pa je še zgodaj in ni dovolj hormona pa je črtica bolj švoh.
Jaz upam da ti je uspelo.user posted image

Jaz sem danes zjutraj naredila test BC mini, pa je bil negativen, tko da nam spet ni uspelouser posted image
Pri prejšnjih dveh nosečnostih je ratalo v drugo, zdaj pa kar noče. Ne vem ali zaradi ss ali zaradi psihe.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 246
5.10.2009 18:31:39   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Tudi lačna nisem tako.. se zelo hitro nasitim vsega...
pa imela sem zelo ampak res zelo rahlo krvavitev ki skoraj ni bila rdeča... nekaj med svetlo rjavo in roza:) haha... to sem opazila samo dvakrat isti dan ko sem se obrisala, tako da jo je bilo tako malo da niti na hačke ni prišla...vsake tolk časa me pa malo špika pri jajčnikih...

ej a veš punca da imam zelo podobne znake kot ti, ki user posted image ne pričakujem 18. 10, s tem da meni se še moti zjutraj zelo, boma videli mogoče pa je ratalouser posted image

tanjusi we will see.. držim pestke da bo kajuser posted image .... sam se mi zdi da mam vonj spet ok, ali pa še ni bilo kakšne takšne hrane v bližini.... ne vem no... več ne upam da bo že kar uspelo... bo pa drugi mesec in mi bo moj podaril za rojstni dan drug mesec mogoče dojenčekauser posted image .... bi bilo tudi luštno... če ne pa bo dedek mraz kaj prinesel... potem pa spet dolgo nič, pa bom jst marca mojemu dala za rojstni dan dojenčka če prej ne bo... tako da... kakorkoli... upam da do aprila kaj uspe... čne pa grem ginekologinji pojamrat če ne bom šla že prejuser posted image ...

ŽanaTaja bilo je saaaanjsko, nepozabno, čarobno super:) kot poročni dan!

držim pestke za vse nas!!!!!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 247
5.10.2009 18:36:31   
malajka84
hej...se še jst mal oglašam..:)
sm vsa čudna neki...a se še kateri zlo lušta mleko?:)
jst ga sploh ne maram zdej ga pa liter na dan spijem:) moja psiha me je čist zmešala očitn..ker za kaj druzag bi blo še prehitr...se mi zdi no...uglavnem vse je neki čudn:)

drugače pa upam, da nam uspe pridelat čimvečuser posted image v tem mesecu.....res upam...pa počas že upam, da nama tud uspe....ker si že res tolk zlo želiva...pa zdele je vse...ma lih pravi čas bi bil:)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 248
5.10.2009 19:07:51   
hanna80
Punce, prosim tudi mene na seznam! user posted image ne pričakujem 21.10!!! Uf...mojim kolegicam je to takoj uspelo.... user posted image Full bi si želela user posted image v juniju- juliju. Nevem več če kaj bo. Sicer je to najin 5.krog cca. Pa tudi user posted image ne glih tako pogosto. Vidim da ste ostale ful pridne. 

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 249
5.10.2009 19:13:43   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

A res al kaj?????

No pol bom pa tokrat še počakal do četrtka da pride M...pa bom naslednji mesec poskusilauser posted image
Naslednji mesec???Le koliko jih bo še...da bom končno spet srečka nosečka...ne vem, ampak sem vse bolj prepričana, da nama tudi tokrat ni uspelo.....user posted image

Punce hvala vam ker mi tako lepo svetujeteuser posted image user posted image

Merit lahko začneš že takoj jutri, samo potem meri vsak dan ob isti uri če se da in si delaj neko tabelo. Lahko tudi se registriraš na fertilityfriend.com, kjer ti potem tudi graf riše.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Izguba zaposlitve
FORZA

Ste zaradi nosečnosti izgubile zaposlitev in se znašle na socialni pomoči?

DA (25%)

NE (75%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!