Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 1.11.2009 19:59:20
|
|
|
|
listek1
|
čer, tejči - mal si zamešala, ker pri nas ni +. Je pa danes končno pršla teta , da jo damo čez, potem pa veselo v nove boje . Pilotina - čestitam , vse bo ok in naslednje leto boš pestvala svojega sončka. No jest se pa selim k novemberkam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 2.11.2009 6:08:30
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina lidik hvala ampak sva z dragim ševedno v strahu, ker ta rjavi izcedek noče izginiti...se ne upava veseliti, ampak misliva pozitivno ja pilotina te čisto razumem, da sta v strahu....ampak mislita pozitivno, jaz pa držim pesti, da bo vse vredu in da bo tudi ta rjavi izcedek kmalu izginil..... v glavnem jaz sem pa zdaj že čisto zmešana in sploh ne vem kaj se dogaja pri meni...... mojo sem dobila v torek in je v petek že ni bilo skoraj nič več.....v soboto pa ni bilo nobenega znaka o več....tako da sva rekla da bova pridno začela in upala da nama uspe v drugo....v glavnem včeraj po pa se meni spet prikaže vse krvavo spodaj, bolelo in špikalo me je kot da bi spet prišla .....tako da mi zdaj ni nič več jasno....hlačke sem imela sicer čisto čiste, ampak zdaj zjutraj ko sem bila na wc-ju je bilo spet vse krvavo.....pa ne kakšne rjave ali roza barve, ampak prav rdeče zdaj pa sploh ne vem kaj bi to lahko bilo....ali je mogoče da menstruacija še ni čisto šla, ali je kaj narobe....aja naj pa povem, da se mi je to prvič naredilo....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 2.11.2009 7:44:45
|
|
|
|
doloress
|
Pozdravljene pupe, tudi pri nas je danes prisla v vsem svojem sijaju. Tako da se selimo direktno v december, november bomo videt preskocili. Drim pesti za vse osale, tudi novemberke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 2.11.2009 8:43:26
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik v glavnem jaz sem pa zdaj že čisto zmešana in sploh ne vem kaj se dogaja pri meni...... mojo sem dobila v torek in je v petek že ni bilo skoraj nič več.....v soboto pa ni bilo nobenega znaka o več....tako da sva rekla da bova pridno začela in upala da nama uspe v drugo....v glavnem včeraj po pa se meni spet prikaže vse krvavo spodaj, bolelo in špikalo me je kot da bi spet prišla .....tako da mi zdaj ni nič več jasno....hlačke sem imela sicer čisto čiste, ampak zdaj zjutraj ko sem bila na wc-ju je bilo spet vse krvavo.....pa ne kakšne rjave ali roza barve, ampak prav rdeče zdaj pa sploh ne vem kaj bi to lahko bilo....ali je mogoče da menstruacija še ni čisto šla, ali je kaj narobe....aja naj pa povem, da se mi je to prvič naredilo.... joj lidik , kako mi je žal, da se ti to dogaja...ne znam ti povedat zakaj se ti je to zgodilo, povem pa ti moj primer...lani malo po M sva in se mi je po tuširanju ulilo kot prvi dan M...ta krvavitev je trajala 3 dni in pol nič več oz. nikoli več...glede na to kar sem prebrala na internetu sem sklepala, da je to "kontakntna krvavitev"...baje to pride po , če je maternični vrat malo bolj občutljiv...če bi se to po večkrat dogajalo pa le pejdi na pregled možno je tudi, da M še ni čisto šla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 2.11.2009 9:01:21
|
|
|
|
lidik
|
možno je tudi, da M še ni čisto šla ja sej to sem tudi jaz razmišljala....samo mi je pa čudno, da je dva dni ni bilo na spregled, potem pa spet..... no sej bom videla...sem mojemu že danes povedala, da se kr naj lepo pripravi na da vidimo ali se bo spet ponovilo, ali bo končno zdaj vse vredu. in pilotina kako se počutiš? je še vedno kaj rjavkasto ali se je zdaj že kaj izboljšalo? ej veš kako zelo sem vesela za tebe res.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 2.11.2009 9:28:48
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik in pilotina kako se počutiš? je še vedno kaj rjavkasto ali se je zdaj že kaj izboljšalo? ej veš kako zelo sem vesela za tebe res..... počutim se dobro, sam izcedek pa še imam sej vem, da nimam druge kot čakati na prvi pregled...in tudi vem, da sta možni le dve varianti in upam, da tokrat ostane pri meni in ga z dragim končno objameva hvala
< Sporočilo je popravil pilotina -- 2.11.2009 9:29:19 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 2.11.2009 9:34:11
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina [/quote] počutim se dobro, sam izcedek pa še imam sej vem, da nimam druge kot čakati na prvi pregled...in tudi vem, da sta možni le dve varianti in upam, da tokrat ostane pri meni in ga z dragim končno objameva hvala [/quote] tudi jaz upam da bo tokrat vse vredu in da bosta končno lahko carkljala malo štručko..... poskusi pa dati živčke čimbolj na hladno, ker tudi živčki veliko pripomorejo k situacijam, ki se nam zgodijo....tako da pilotinca moja držim pesti za tebe in se veselim s tabo, da bi tokrat bilo le vse po sreči.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 2.11.2009 9:39:13
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik tako da pilotinca moja držim pesti za tebe in se veselim s tabo, da bi tokrat bilo le vse po sreči..... saj vem, čeprav težko odmislim že zaradi izcedka, ki me vsakič opomne, ampak ker sva že dala marsikaj skozi tudi vem, da proti temu ne morem nič in se bo zgodilo kar se bo moralo zgoditi...seveda pa upam, da vse dobro ta čas dokler čakam na prvi pregled pa močno stiskam pesti zate in za vse punce, ki čakate na
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 2.11.2009 9:56:07
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina IZVIRNO SPOROČILO: lidik tako da pilotinca moja držim pesti za tebe in se veselim s tabo, da bi tokrat bilo le vse po sreči..... saj vem, čeprav težko odmislim že zaradi izcedka, ki me vsakič opomne, ampak ker sva že dala marsikaj skozi tudi vem, da proti temu ne morem nič in se bo zgodilo kar se bo moralo zgoditi...seveda pa upam, da vse dobro ta čas dokler čakam na prvi pregled pa močno stiskam pesti zate in za vse punce, ki čakate na ti čisto verjamem da je hudo ja....kdaj imaš torej pregled? ma se mi zdi, da sem nekje že zasledila kdaj imaš pregled in nekako se mi je svita datum 23.11., samo ne najdem več kje si to napisala, tako da zdaj ne vem, ali sem si ta datum kr zmislila, ali sem si zapomnila in videla prav
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 2.11.2009 10:01:48
|
|
|
|
lidik
|
joj pilotina sedaj sem najdla tam pri novembru, da ga imaš 12.11. ma joj sem smotana, prej sem ga očitno spregedala ali kaj..... no v glavnem upam, da se ti vse uredi in da 12.11. prideš z super dobro novičko do računalnika in nam jo seveda takoj sporočiš....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 2.11.2009 10:05:48
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik joj pilotina sedaj sem najdla tam pri novembru, da ga imaš 12.11. ma joj sem smotana, prej sem ga očitno spregedala ali kaj..... no v glavnem upam, da se ti vse uredi in da 12.11. prideš z super dobro novičko do računalnika in nam jo seveda takoj sporočiš.... lidik moja, ti pa res nisi smotana no ...pravo nasprotje si, ceu sonček...hvala, ker me opogumljaš in misliš name ja ja 12.11.09 imam prvi pregled pri dr. Rešu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 2.11.2009 10:06:59
|
|
|
|
tejči28
|
Listek1 oprosti tolko sem brala te poste različne,da sem bla na koncu čisto zmešana in sem mislila,da imaš ti tudi plusek. Bo pa zato prišel novembra,boš videla.
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 2.11.2009 10:14:06
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina IZVIRNO SPOROČILO: lidik joj pilotina sedaj sem najdla tam pri novembru, da ga imaš 12.11. ma joj sem smotana, prej sem ga očitno spregedala ali kaj..... no v glavnem upam, da se ti vse uredi in da 12.11. prideš z super dobro novičko do računalnika in nam jo seveda takoj sporočiš.... lidik moja, ti pa res nisi smotana no ...pravo nasprotje si, ceu sonček...hvala, ker me opogumljaš in misliš name ja ja 12.11.09 imam prvi pregled pri dr. Rešu pilotina hvala....in ja seveda mislim na tebe in si želim da vama uspe....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 2.11.2009 22:03:51
|
|
|
|
kammy
|
Mi smo zagledali II!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 3.11.2009 7:17:18
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: kammy Mi smo zagledali II!!! kammyyyyyyyy čestitke
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?