|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 12:24:51   
Tjašy
Še to:FLASK_A,jaz mislim,da si resnično reven človek ne more privoščiti počitnic nikjer,saj vsak evro obrne,da ima za osnovne stvariuser posted image .Mi smo bili na počitnicah ob naši obali pa se zato ne počutimo revni.user posted image

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 12:41:06   
kristinaj
kar se hrane tiče, kupim kar rabim in ne gledam na ceno, ker tudi če itak pozabim kaj koliko stane in ne me vprašat koliko stane liter alpskega ker ne vem, bog ne daj, da bi morala cene v različnih trgovinah primerjat.. kupujemo v mercatorju, če kaj zmanjka grem v tuš, ki ga imam pod blokom. to je mali marketek, kjer sem tudi odprla mojih 10 v akciji.

obleke kupujemo tja nekam srednja stvar, napisi na majci mi ne pomenijo nič, kar se vrhnjih oblačil in čevljev tiče pa raje odštejem kakšen euro več, ker se le pozna kvaliteta na materialu.

doma z vodo in elektriko ne šparam, ker pri dveh malih umazanih ritah si ne morem privoščiti, da jih ne bi umila.. zvečer smo pri nas kot na manhattnu.. gorijo vse luči, razen v kopalnici, wc-ju ne in v moji sobi..

avta sta oba stara 4 leta in nista kdo ve kaj, eden ima že 400 000 km, mojga imam pa za mularijo okoli šibat...

z denarjem ne razmetavamo, jaz sem za nakupe manj preračunljiva kot moj, tudi kaj kupim in potem nikoli ne nosim, gremo na morje, sedaj tudi na zimske počitnice, ko bosta večja, in tudi vmes bomo še kam pičili...

ne štejem se med bogate ampak med povprečne slovenke, ki mora včasih kaj za dušo kupiti.....

mislim, da smo vsi po duhovni plati bogatejši kot pa po materialni


_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 12:43:09   
TomTaylor
če se primerjam z bogatimi; torej tistimi, ki v dragi restavraciji jedo kaviar in imajo doma mercedeza (če ne že ravno maseratija) pred novo bajto (alpa vilo morda) sem revna.

Če se pa primerjam s tistimi, ki jim je edini vir prihodka državna socialna pomoč ...sem pa bogata.

Sem pa ravno zadnjič razmišljala o tem in sem sklenila takole: dokler imam toliko, da lahko odplačujem kredit za stanovanje, ki se še gradi, dokler imamo 2 solidna (predvsem pa vozna) avta pri hiši in dokler mi ni treba striktno gledat kaj od hrane dam v košaro in si poleg tega privoščim še kakšno kavico v baru in pico v piceriji, in predvsem; dokler imam streho nad glavo in stalno službo - sem bogata.




_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 12:43:34   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tjašy

Še to:FLASK_A,jaz mislim,da si resnično reven človek ne more privoščiti počitnic nikjer,saj vsak evro obrne,da ima za osnovne stvariuser posted image .Mi smo bili na počitnicah ob naši obali pa se zato ne počutimo revni.user posted image


A misliš, da si tudi malo ne vzamejo frej, da so doma? Kak dan za novo leto recimo? Tako sem jaz mislila.

Aja, mogoče je potreben prevod: počitnice doma kot počitnice doma pred hišo, ne počitnice doma kot počitnice doma v Slovenijiuser posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 5.10.2009 12:53:18 >


_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 12:45:30   
Raho
E, mi smo tudi ena taka srednja žalost - s prihodki nimamo težav, le odhodki so malce khmmmm...

Ampak je pa res, da zadnje čase gledam, kaj dam v nakupovalni voziček - smo imeli vedno za jesti vsega 3x peveč in potem to merkali, dokler se ni pokvarilo, da smo lahko zmetali vstran. Tega več ne počnemo. In naši stroški v trgovinah za špecerijo so se več kot prepolovili.
Drugače pa - eno tako lepo povprečje smo: imamo kredi za bajto, 2 rabljena avtomobila, 2 otroka, enega psa, vsak od naju svojo strast - jaz nakupovanje cot za maladva, tastar "naredi sam" manijo - ponavadi nas pride več kot če bi komu dali narediti...

In jaz priznam, da sem mahnjena na otroške coteuser posted image  Teh pa imamo definitivno ene 10x prevečuser posted image ... V starih dobrih časih so to bili čevlji zame.... Ampak časi se spreminjajouser posted image .

je pa vedno pač tako, da nekateri znajo delati z denarjem, drugi pa ne... In eni z manjšimi dohodki ustvarijo lepo premoženje, drugi pa ne...

< Sporočilo je popravil Raho -- 5.10.2009 12:46:33 >

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 12:51:07   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Vsak, ki ima več od mene je bogat.....tisti, ki pa ima manj od mene pa je reven.......


tole bi kar lahko bila definicija, ja  user posted image user posted image


_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 13:01:26   
Tjašy
FLASK_A oprosti,ker sem te narobe razumela.Resnično revni ljudje lahko o morju,izletih,........žal le sanjajo in počitnice preživljajo doma.user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 13:06:15   
Anonimen
pa še to se mi zdi, da se je rs blazno vse podražilo, pa dvignil standard itd., sam prihodki so pa kr glih skoz....včasih, če sem hotla kam it, mi je blo zadost, če sem mela 2000 sit v denarnici....5000 je blo pa sploh mega...dans se mi zdi, da če nimam 50€ je sploh brezveze hodituser posted image ( to mislim tko, da greš kam, na kak drink s frendi, al pa na pico....al pa zanč sma hotla it neke oldtajmerje pogledat, jst sem težila ja pejmo, sej sam pogledamo pa gremo domovuser posted image moj pa ne ni šans, takoj bo to pa ono, pa zagonmo 100€ kt bi mignil....pa še prov mauser posted image )

(odgovor članu Tjašy)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 13:22:04   
Kerensa*
Aja, pa da dodam še svoj piskerček k temu razmišljanju...

Za moje pojme sem revna. Zakaj?

Nimam lastne nepremičnine, nimam avtomobila, nimam službe. Po drugi strani pa nimam kreditov in leasingov. Spet po tretji strani nimam staršev ali sorodnikov, ki bi mi pomagali, ampak istočasno pa je tudi naš družinski dohodek nadpovprečen. Zaradi slabega ravnanja z denarjem nam resda nič ne ostane (raje zmanjka, kakor pa ostane user posted image ), ampak kljub temu si pa privoščim vse (in še več) od povprečnega Slovenca. V trgovini gledam na cene, vendar ne zato, ker ne bi imela 1€ za mleko, temveč zato, ker se mi zdi nesmiselno dati 1€ za mleko, če ga pa lahko dobim za 0,49€. Enako velja za oblačila in obutev (z redkimi izjemami, ko se zaljubim v kakšno torbico ali škornje user posted image ). Za dobre počitnice nimam denarja, imam pa denar za dopust (kar mi je bolj bistveno). Ne bom pa trdila, da ne bi šla za kakšen teden v Dubai user posted image .

Sem ljubosumna na tiste, ki imajo več od mene?

Ne. Brez problema priznam, da bi tudi jaz rada imela več in tudi delam na tem, da bi bilo čimprej tako, nikoli pa nisem ljubosumna na materialno imetje nekoga drugega. In to predvsem zato, ker sem spoznala premnogo ljudi, ki so za to materialno imetje plačali ceno, kakršne jaz ne bi nikoli. Ne trdim, da je pri vseh tako, dejstvo pa je, da bi jaz raje hodila na Karitas po hrano, kakor pa delala 16 ur na dan samo zato, da bi se potem lahko vozila v Mercedesu. Ne - trenutno si pravzaprav želim Fičkota (če katera ve za kakšnega, naj mi javi - resno! user posted image ). Svoje želje postavljam pred svoje potrebe (čeprav teh tudi ne zanikam), zato stvari kdaj pa kdaj preplačam, vendar mi je moje zadovoljstvo pomembnejše. Prav to je večinoma tudi razlog, da mi zmanjka denarja za marsikaj, kar je pomembno - a na koncu se vedno vse izide (vsaj do sedaj se je).



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 13:26:43   
Anonimen
Mi spadamo v povprečje. Mi je pa zanimivo in nefer, da je med nama z možem, ki imava oba faks, enako delovne dobe, s tem da je njegova služba mnogo težja od moje, 400 evrov razlike na koncu meseca v mojo korist.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 13:36:52   
water lily
Za moje pojme sem revna.


No....o tem sem pisala k sm omenjala kvazi reveže.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 13:39:19   
FLASK_A
Kerensa, ti nisi revna. Po mojih merilih. user posted image

_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 13:48:31   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Aja, pa da dodam še svoj piskerček k temu razmišljanju...

Za moje pojme sem revna. Zakaj?

Nimam lastne nepremičnine, nimam avtomobila, nimam službe. Po drugi strani pa nimam kreditov in leasingov. Spet po tretji strani nimam staršev ali sorodnikov, ki bi mi pomagali, ampak istočasno pa je tudi naš družinski dohodek nadpovprečen. Zaradi slabega ravnanja z denarjem nam resda nič ne ostane (raje zmanjka, kakor pa ostane user posted image ), ampak kljub temu si pa privoščim vse (in še več) od povprečnega Slovenca. V trgovini gledam na cene, vendar ne zato, ker ne bi imela 1€ za mleko, temveč zato, ker se mi zdi nesmiselno dati 1€ za mleko, če ga pa lahko dobim za 0,49€. Enako velja za oblačila in obutev (z redkimi izjemami, ko se zaljubim v kakšno torbico ali škornje user posted image ). Za dobre počitnice nimam denarja, imam pa denar za dopust (kar mi je bolj bistveno). Ne bom pa trdila, da ne bi šla za kakšen teden v Dubai user posted image .

Sem ljubosumna na tiste, ki imajo več od mene?

Ne. Brez problema priznam, da bi tudi jaz rada imela več in tudi delam na tem, da bi bilo čimprej tako, nikoli pa nisem ljubosumna na materialno imetje nekoga drugega. In to predvsem zato, ker sem spoznala premnogo ljudi, ki so za to materialno imetje plačali ceno, kakršne jaz ne bi nikoli. Ne trdim, da je pri vseh tako, dejstvo pa je, da bi jaz raje hodila na Karitas po hrano, kakor pa delala 16 ur na dan samo zato, da bi se potem lahko vozila v Mercedesu. Ne - trenutno si pravzaprav želim Fičkota (če katera ve za kakšnega, naj mi javi - resno! user posted image ). Svoje želje postavljam pred svoje potrebe (čeprav teh tudi ne zanikam), zato stvari kdaj pa kdaj preplačam, vendar mi je moje zadovoljstvo pomembnejše. Prav to je večinoma tudi razlog, da mi zmanjka denarja za marsikaj, kar je pomembno - a na koncu se vedno vse izide (vsaj do sedaj se je).





Punce, ne mešat biti reven in biti neodgovoren...
Z nadpovprečnim družinskim dohodkom nikakor ne moreš biti reven. Če grdo delaš z denarjem, si za moje pojme neodgovoren.


_____________________________



(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 13:55:03   
kalbo
Jest se imam za neizmerno bogatega. Imam ženo, ki me razume v vseh pogledih in ob kateri imam še vedno metuljčke v trebuhu. Skupaj imava tri prečudovite otroke,lahko rečem, da smo srečna družina. Ja, sem neizmerno bogat.

Finančno nam gre pa mnogo bolje kot veliko ljudem in se nad tem nimam za pritoževat. S tega vidika nisem ne bogat in ne reven.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 15:10:57   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: water lily
No....o tem sem pisala k sm omenjala kvazi reveže.

Nisem kvazi revež (vsaj ne po moji razlagi tega pojma). Revež sem v pogledu, da nimam nekaterih materialnih dobrin, ki so za večino Slovencev nekaj običajnega. Razlika je samo v tem, da jih jaz niti ne pogrešam. Prej bi pogrešala marsikaj drugega, kot to.
Tudi pojmov "revščina" in "neodgovornost" ne mešam. Zakaj se smatram za revno, sem napisala, da sem pa neodgovorna, sem napisala ločeno od tega. Če pa gledamo izključno na višino družinskega mesečnega budžeta, potem pa res nismo revni, ja. Vendar imam jaz za različne stvari različna merila. Predstavljajte si nekoga, ki ima plače 2.000€, istočasno ima pa 1.500€ stroškov. Je reven ali bogat? Za moje pojme je reven, ker si s tistimi 500€ težko privošči povprečje.

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 15:23:46   
pety78
Predstavljajte si nekoga, ki ima plače 2.000€, istočasno ima pa 1.500€ stroškov.
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: water lily
No....o tem sem pisala k sm omenjala kvazi reveže.

Nisem kvazi revež (vsaj ne po moji razlagi tega pojma). Revež sem v pogledu, da nimam nekaterih materialnih dobrin, ki so za večino Slovencev nekaj običajnega. Razlika je samo v tem, da jih jaz niti ne pogrešam. Prej bi pogrešala marsikaj drugega, kot to.
Tudi pojmov "revščina" in "neodgovornost" ne mešam. Zakaj se smatram za revno, sem napisala, da sem pa neodgovorna, sem napisala ločeno od tega. Če pa gledamo izključno na višino družinskega mesečnega budžeta, potem pa res nismo revni, ja. Vendar imam jaz za različne stvari različna merila. Predstavljajte si nekoga, ki ima plače 2.000€, istočasno ima pa 1.500€ stroškov. Je reven ali bogat? Za moje pojme je reven, ker si s tistimi 500€ težko privošči povprečje.



Zakaj pa tisti, ki imajo 500 EUR plače nimajo 1.500 EUR stroškov?
Pač si "privoščiš" takšne stroške, ki jih lahko plačaš. Sedaj boš ziher rekla, da na stroške ne moreš vplivati. No, na nekatere, kot so odvoz smeti, stanovanjski stroški, rezervni sklad, kurjava....res ne moreš... Lahko pa na veliko drugih.


_____________________________



(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 15:28:38   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Zakaj pa tisti, ki imajo 500 EUR plače nimajo 1.500 EUR stroškov?

Tudi takšni obstajajo. Ampak to pa so kvazi reveži, kakor omenja Water lily.
Sedaj boš ziher rekla, da na stroške ne moreš vplivati.

Nisem imela v planu tega napisati, ker to ni res.
No, na nekatere, kot so odvoz smeti, stanovanjski stroški, rezervni sklad, kurjava....res ne moreš

Tudi na te stroške lahko vplivaš.

Če pa sklepamo po tem, kar si ti napisala - nekdo, ki ima 500€ plače, si ne bo privoščil 1.500€ stroškov, ker ve, da jih nima od česa plačati, kajne? Tisti, ki ima pa 2.000€ plače, pa lahko plača 1.500€ stroškov. V končni fazi pa sta oba reveža, za moje pojme.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 15:29:49   
Anonimen
ki ima plače 2.000€, istočasno ima pa 1.500€ stroškov. Je reven ali bogat? Za moje pojme je reven, ker si s tistimi 500€ težko privošči povprečje.


zdej pa neumnosti govoriš user posted image

če ti 500 ostane čistega, pa če si sam, je to kar luksuz....500€ kr tko za zagont, za cunje, kavice, večerje...tud če sta dva, alpa familja in ma še tadrug plačio, pa se stroški porazdelijo in ostane še več...ma kak revež, lepo te prosim...

500€ je plača večina tistih, ki se smatrajo za povprečje....pa če ma tak "komi" 300€ stroškov, je na slabšem....

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 15:33:39   
pety78
Če pa sklepamo po tem, kar si ti napisala - nekdo, ki ima 500€ plače, si ne bo privoščil 1.500€ stroškov, ker ve, da jih nima od česa plačati, kajne? Tisti, ki ima pa 2.000€ plače, pa lahko plača 1.500€ stroškov. V končni fazi pa sta oba reveža, za moje pojme.


Zame tisti, ki ima 2.000 EUR plače ni revež. Aja, a govoriva o neto ali bruto plači?user posted image




_____________________________



(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 15:34:06   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
če ti 500 ostane čistega, pa če si sam, je to kar luksuz

Vidiš, tukaj pa pridejo do izraza različna mnenja o tem, kdaj je kdo za koga revež. Ostanek plače 500€ za samsko osebo pomeni, da lahko na dan zapravi dobrih 16€. Toliko stane pizza, pivo, kava in škatlica cigaret (pa žeton za avtobus, da prideš do lokala). To je zame daleč stran od luksuza. Če pa govorimo o povprečni 4-članski družini, pa je to cca. 4€/dan/osebo. Da se preživeti, vendar je to prej vegetiranje, kakor človeka vredno življenje.
500€ je plača večina tistih, ki se smatrajo za povprečje

Dvomim. Takšna je minimalna plača v Sloveniji (pustimo razliko nekaj € ob strani, ker res ne naredi bistvene razlike). Povprečna plača naj bi bila nekje med 800€ in 900€ (ne vem točno, koliko - netto znesek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 15:39:11   
uškinamama
http://www.stat.si/indikatorji.asp?ID=29


922 EUR  NETO

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 15:39:18   
pety78
Toliko stane pizza, pivo, kava in škatlica cigaret (pa žeton za avtobus, da prideš do lokala). To je zame daleč stran od luksuza.


A vidiš? Itak, da si je tisti, ki ima tako plačo sam kriv, da mu več ne ostane. In ja, za nekatere je luksuz, da lahko vsak dan jedo v lokalu, pijejo pivo in kadijo, ker pravi revež si tega ne more privoščit.


_____________________________



(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 15:41:00   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Toliko stane pizza, pivo, kava in škatlica cigaret (pa žeton za avtobus, da prideš do lokala). To je zame daleč stran od luksuza.

A vidiš? Itak, da si je tisti, ki ima tako plačo sam kriv, da mu več ne ostane. In ja, za nekatere je luksuz, da lahko vsak dan jedo v lokalu, pijejo pivo in kadijo, ker pravi revež si tega ne more privoščit.

Marsikdaj te kosilo v restavraciji pride ceneje, kakor pa, če bi ga kuhal doma. Sploh za samske osebe ali pare brez otrok. Za družine je pa že bolj ekonomično, da kuhajo doma, res je.
Če je pa škatlica cigaret na dan luskuz, potem so pa vsi brezdomci bogati. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 15:41:13   
water lily
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Zakaj pa tisti, ki imajo 500 EUR plače nimajo 1.500 EUR stroškov?

Tudi takšni obstajajo. Ampak to pa so kvazi reveži, kakor omenja Water lily.
Sedaj boš ziher rekla, da na stroške ne moreš vplivati.

Nisem imela v planu tega napisati, ker to ni res.
No, na nekatere, kot so odvoz smeti, stanovanjski stroški, rezervni sklad, kurjava....res ne moreš

Tudi na te stroške lahko vplivaš.

Če pa sklepamo po tem, kar si ti napisala - nekdo, ki ima 500€ plače, si ne bo privoščil 1.500€ stroškov, ker ve, da jih nima od česa plačati, kajne? Tisti, ki ima pa 2.000€ plače, pa lahko plača 1.500€ stroškov. V končni fazi pa sta oba reveža, za moje pojme.



Nekdo z 500€ plače pač ni kvazi revež. Prej je že zelo zelo blizu revščini. Jo že ovohava. Če je samski, z otrokom, pa z nerešenim stanovanjskim problemom je pa že krepko v revščini.

Nekdo z 2.000€ plače mesečno, ki se ima za reveža je pa res revež. V glavi.


(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Kako revni/bogati ste?
5.10.2009 15:42:46   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: water lily
Nekdo z 2.000€ plače mesečno, ki se ima za reveža je pa res revež. V glavi.

Zna biti, da res marsikdo, zagotovo pa ne nekdo, ki ima doma ženo in dva otroka, poplave pa so mu uničile nezavarovano hišo, za katero ima še 10 let kredita.
Zato trdim, da sta revščina in bogastvo zelo relativen pojm in zato sprašujem, kako ostali gledate na to.

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?