veronikab
|
matcar lepo, da je z Maksovo učko vedno bolje in bolje Tebi pa , da se čimprej pocajtaš. zanchy tudi mi menjamo dlako, zanimivo pa je, da sem naenkrat tui ful osivela . A je tudi katera od vas opazila podoben pojav? Saj res, da je jesem .... samo vseeno cveta28- jupi za super dopust in Lauro, ki je tako uživala malcekvita bravo za uspešno selitev. Nas še čaka. lili82 - se zgodi mnogim. Tudi jaz sem se iz vozička vrgla, ko smo bili na sprehodu, moj je v trgovini tašči pri nogah jokal, medtem, ko se je še ona zgražala, kakšna neki mama je to, ki svojega otroka puti takole jokati... JA naši škratki so z dneva v dan bolj živahni. robčki - mi uporabljamo Pampers sensitive, pa če maljo bolje pomislim, imajo res en hecen vonj. Sicer jih pa uporabim le če je nujno - ko smo na poti ali pa ko res orng napolni pleničko , drugače pa prakticirama kar umivaje rite z navadno vodo in bombažnimi krpicami. štorkljica sem ti še dolžna odgovor za uspavanko - La Le Lu je nemška uspavanka, ki sem jo slišala v enem filmu, že dolgo tega, pa mi je ostala v spominu, zato sem jo poskušala sedaj poiskati in morem povedati, da je našemu Jakobu zelooooo všeč. A si v NKD-ju našla kaj pametnega? kpmk želim vam izredno lep dopust. Jaz bi tudi.... brigita23 - super za pikico in pogumnega Iana Upam, da se tvoji sončki čimprej pozdravijo. FB - tudi sama imam odprt profil na FB, vendar sem vseeno želela deliti tole zgodbo z vami. Bratrancu je nekdo (še ndase ne ve kdo, verjetno je pa bil kakšen njegov bivši podrejeni podelavec) vdrl v account in ker je imel tudi geslo na gmailu isto, mu je tudi tega okupiral. Geslo je seveda spemenil, tako da bratranec do obojega več ni imel vstopa, pol pa mu je začel delati kažin, da še sama nisem mogla verjeti (z maila, ki je seveda bil imepriimek@gmail.com je bivšim sodelavcem pisal v njegovem imenu, v sedajšnjo službo, ki jo je nastopil šele pred kratkim, mu je poslal pismeno odpoved, na koncu mu je grozil, da bo njegain njegovo družino ubil, saj tako ali tako ve, kje stanujejo...). Zadeva je seveda pristala pri policiji, vendar se do danes še ni razrešila. Zato pa mogoče malce več previdnosti in zasebnosti niti ni tako slabo. nalini si mi že enkrat sama rekla, da se ti včasih zdi, kot da jaz pišem o tvojem Alekseju - tudi meni se zdi, da pišeš o mojem fantuču. Tudi mi imamo že nekaj časa novo uro za vstajanje: 6:30. Aleksej bo pa mogoče pisatelj????? nenalena - zanimivo, da ti kakec od Ele ne smrdi, meni od Jakoba pa še kako. Enkrat si napisala naslov ene knjige (nekaj kar bereta ob z možem - da bolje razumeta svojo lastno samopodobo itd....) - a bi lahko še enkrat napisala, se mi ne da iskat za nazaj. Drugače pa super post glede tašč. BE - kok lepe fotke. Se vidi, da ste res uživali. Pa tudi fotke od srečanja z-majčic niso švoh Mogoče se bi vam pa lahko kdaj pridružila ... menzes - mi ga še nimamo. detelja - upam, da se to bruhanje neha. Mogoče bi pa vseeno poklical P in malce omenila zadevo. nmagk in Pat74 - bravo za srečanje in prijazen klepet sonček85 - si v naših mislih. Lepo da si se oglasila. tinaaja - za 3. cepljenje in lepe mere. Pa 3x hura za novo prevozno sredstvo.... klavdyk - mene je kar malce strah, ko bo Jakob prvič zbolel in imel zamašen nosek. Si kar ne predstavljam .... Se pa midva tudi še vedno polno dojiva.