|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
3.10.2009 14:03:16   
veronikab
No jaz sem danes po pošti prejela knjigo Velika paparica za male papavčke, pol sem pa še takoj skočila do Merkurja in kupila cedilo za kuhanje na pari,

user posted image
tako da sedaj lahko počasi začnemo z uvajanjem GH. Knjiga mi je pa zelo všeč.
brigita23 hvala za nasvet!user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
3.10.2009 15:20:04   
nmagk
www.pediped.com  ful luškani čeveljčki,če katero zanima,naročijo pa se preko   info@minisvet.si,dostava v roku 10 dneh.
Kje si naročila to knjigo?Jaz bi jo tud mi je zmanjkalo idej kaj skuhat.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 1652
3.10.2009 15:25:09   
brigita23
halo punce

jst čist user posted image  me kuha 100/h, moja dva sončka sta malo bolje ozirom že kr zdrava, mene pa se je danes prijelo. Huuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa te viroze. UFFFF taka sem ko da bi me tramvaj povozil. Veronikab mmmmmmm kak dober zajtrk zopetuser posted image , super za paparico in posodo za parno kuhanje. No to moramo pa mi še nabavituser posted image , je baje super. Jst sem našemu malemu danes skuhala krompir in bučko, pa mu ni kaj preveč pasaluser posted image , nekak ma raje sadje kot zelenjavouser posted image , jah je bolj sladkouser posted image .
Kaj pa ve kaj počnete? Naša Junonca vem da se potepa po morju, mi je zjutraj pisala da grejo malo na izlet ko je lepo vremouser posted image .
user posted image Punce kaj mislite da lahko še enkrat pride ta viroza iz mene na Nika? Jst ko ga dojim pa previjam pa to ne morem met skos maske gor ko že itak ful težko diham k mam nos čist zamašenuser posted image .

sonček kako pa se ti kaj držišuser posted image ? Upam da ste dobro sej ko bom malček bolja te kaj pokličemuser posted image

Nič pridne bodite, pa se še javim kaj. Ojojjjjj kok me trese..brrrrrrrrr grem pod kovtreuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 1653
3.10.2009 15:34:54   
veronikab
Na www.paparica.si sem se včlanila v Klub Paparica, pol sem pa kar na njihovi spletni strani naročila knjgo z 10% popustom in v dveh dneh sem jo že dobila.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
3.10.2009 15:52:50   
veronikab
Zanimivi recepti se pa drugače najdejo tudi tukaj:

http://www.annabelkarmel.com/

http://www.blogcatalog.com/blog/simply-baby-food-recipes

http://www.wholesomebabyfood.com/

http://www.baby-ernaehrungstipps.de/babybrei-rezepte.htm

http://www.chefkoch.de/rs/s0g43/Babynahrung.html

http://de.peperita.com/themen/baby-beikost/kategorie/babybrei/

http://magazin.netmoms.de/baby/ernaehrung-beikost/karotten-brei-14139/

Neposredna povezava do sporočila: 1655
3.10.2009 15:58:32   
veronikab
Joj brigita23, upam da ta prehlad čimprej mine in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1656
3.10.2009 17:19:21   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Joj brigita23, upam da ta prehlad čimprej mine in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooooooo hvala user posted image ...pomaga vešuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1657
3.10.2009 17:24:53   
brigita23
evo moja dva mišeka lepo pančkatauser posted image , mami pa je inhalirala zdej pa mal na rruser posted image . Kje ste vse danes, vidim da sam veronikab kraljuje danes tuleuser posted image , jah jee lepo vreme pa ga boste iskoristileuser posted image , sej prav mi pa mormo bit not kjer je koncentracija virosov še večjauser posted image , eh pa bo že. Glavno da smo skupaj in da je Nikecu boljeuser posted image , je pa fora v tem da so ga pa zdej ful zobki začeli matratuser posted image , jah vrjetno posledica vročine. Sam men še zdej ni čist jasnuser posted image , jst sem mislila da je vročina zaradi zobkov je pa ravno obratnouser posted image . Me je zadnjič pediatrinja hitro popravila ko sem rekla da je Nikec dobil malo vročine ko so ga tako zobki matrali. Pa je rekla oooo to pa ne gospa ni vročine zaradi zobkov ampak kontra, vrjetno je Nikec kako virozo prebolel dobil vročino in posledično so ga začeli matrat zobkiuser posted image  Jah no zdej pa je istouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1658
3.10.2009 17:27:35   
brigita23
Aja a sem vm že povedala da mi imamo pa danes 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image , joj kok hitro teče čas, še mal pa bo konec porodniškeuser posted image , ja no nekatere ste pa že pohitele in naročile nove zakladkeuser posted image user posted image , bravo. Mi bi tudi če se ne bi ta porod tako zakompliciral. Bomo pa čez kako letouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1659
3.10.2009 17:29:59   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

www.pediped.com  ful luškani čeveljčki,če katero zanima,naročijo pa se preko   info@minisvet.si,dostava v roku 10 dneh.
Kje si naročila to knjigo?Jaz bi jo tud mi je zmanjkalo idej kaj skuhat.

kake luštne modele imajouser posted image , a si že naročevala preko tega? Pa imajo trdi ali mehek podplat?

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
3.10.2009 17:38:06   
brigita23
evo punce za vas ko mam čas malo kostanjevih dobrot in moštauser posted image , Nikec časti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1661
3.10.2009 18:17:11   
veronikab
... o, zdaj si mi pa lušte naredila. Za košček teh dobrot bi kar user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1662
3.10.2009 20:30:12   
nmagk
Brigita23  nisem še naročevala,dobila sem mail od minisveta,bom pa ker so tako cortkani čeveljčki,tam kjer piše flex ti so prožni vendar s trdim podplatom ostali so z mehkim.Upam,da se čimpreje pozdravišuser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 1663
4.10.2009 10:32:32   
brigita23
pozdravljene

evo za mano neprespana noč, me je kuhal kot
že kakih 10 let neuser posted image . Vročina mi niti zjutri ni
padlauser posted image , zej me je pa ful strah za maleg, da ne
dobi kaj. Je začel ful kašljat, zej pa
ne vem ali je to posledica prehlada in zamašenega
noska ali kaj druga, je pa res da vročine nimauser posted image
Ta boleznuser posted image  kok nas je položla. Pa ko nič ne moreš,
ne pospravljat, ne kuhat še Nika grem komi prevituser posted image .
Jo upam da bo bolje.

lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
4.10.2009 10:56:48   
akina
brigita23, upam, da se boste čimprej pozdravili. Mi smo tudi čist zboleli. Je tudi še mene doletelo, me tak grlo v ušesa boli, da joj. Mož je sicer že bolje. Samuel pa vsak dan bolj čudne zvoke spušča, ko da je hripav in bi se mogo izkašljat. Pa še trebušček ga vedno muči. Je večer bil tak mirn in žalostno je gledal, da se mi je kar srce trgalo, ker je drugače sam smehec.

Neposredna povezava do sporočila: 1665
4.10.2009 11:14:54   
veronikab
Punce, upam, da se čimprej pozdravite.

Lepo nedeljo želim!

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
4.10.2009 11:50:06   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: akina

brigita23, upam, da se boste čimprej pozdravili. Mi smo tudi čist zboleli. Je tudi še mene doletelo, me tak grlo v ušesa boli, da joj. Mož je sicer že bolje. Samuel pa vsak dan bolj čudne zvoke spušča, ko da je hripav in bi se mogo izkašljat. Pa še trebušček ga vedno muči. Je večer bil tak mirn in žalostno je gledal, da se mi je kar srce trgalo, ker je drugače sam smehec.

a vi ste tudi  tak bogi al kajuser posted image user posted image ...joj ta bolezen, tudi vam čimprejšnje okrevanjeuser posted image

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
4.10.2009 13:46:41   
detelja
ojla...kako ste kaj? zunaj je ful lep dan, ampak se že pozna, da se bliža zima...jutra so ful hladna že kar mrzla...moja majči je pa nekam čudna...ponoči mi je kar spala, ampak non stop jamra, tk da bi jo kaj bolelo...sam pol mislim, da bi jokala tudi...ne vem...čudno mi je tudi to, da se včasih ponoči zbudi in ne rabi ne vode, ne mleka ampak mamicine rokice...pol jo vzamem iz postelje jo stisnem k sebi oz ona se kar sama stisne k meni in nazaj zaspi, ko jo hočem položit v postelko je takoj budna...pa ne vem kaj to pomeni...sicer tudi zvečer se čedalje bolj stiska k meni...pomanjkanje pozornosti, ljubezni, nežnosti...ne more bit...ker ko je budna se skoz z njo ukvarjam, sem skoz z njo, jo nosim, cartam, se z njo igram, zabavam,...v bistvu sva skoz skup, ker oči itak skoz dela...pa še ko je doma, če jo ima oče jamra tako dolgo, da pride v moje rokeuser posted image user posted image mogoče pa da jo kaj "črviči" kak virus...prehlad...neki časa si že ful čudno nateguje uho...pa neki jo prdenje ful matra...no, sicer pa sem včerja srečala par mamic pa so rekle, da je pri njih isto...joj, je pa tako lep občutek, ko se otrok tako stiska k tebi, ampak mi je ful hudo, ko ne vem, če jo kaj boli ali če je kaj narobe...mogoče pa tudi kaj podoživlja, ker sva zdaj že 2 dni hodili po novih poteh, kjer se ful dogaja...

ta teden pa je teden otrok...

danes sem skuhala maji polento, tako faco je naredila, da me je kar zmrazilouser posted image user posted image tk, da jo je kar mami pojedlauser posted image sicer mami tud ni glih nekaj ekstra dišalauser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 1668
4.10.2009 14:00:39   
detelja
evo detelja vam pošilja lepe pozdrave ter pomočnike, da boste čim prej premagale te viroze, vročino itd...upam, da bodo moji pomočniki v korist...če ne pa jim dam odpoved!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
4.10.2009 16:40:23   
klavdyk
hojla,
mi smo ravnokar z Zoo-ja. bom poročala jutri, ker me čaka ogrooooooooooooooomno umazanih cot.user posted image user posted image

pa-pa

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
4.10.2009 20:18:17   
Nalini
ojla

mi smo ok ....mali je zasapl jaz sem pa tudi kot cota....
včeraj bili v šopingu ... IKEAuser posted image user posted image user posted image user posted image  (nabavili stolček za hranjenje in še nekaj malenkosti za malega, mamico in atijauser posted image ), te še pa šli v Seiersberg po nekaj cotik .....
danes se nam je pa tudi cel dan dogajalo .... user posted image

upiranje pri oblačenju - a še ima katera tak problem .... kaka dva tedna nazaj se je začelo dogajat, cvili, vrešči, tečka, naredi trde roke ..... mene je kar grozauser posted image  ... ko samo vidi, da ga bom oblačila se začne njegov šovuser posted image  ....najhuje so rokavi ..... pa bognedaj da ga kdo prima za rokice in mu popravlja rokaveuser posted image .......  ma kak bo šele pozimi ...user posted image
kak nasvet .....user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja .... kdaj se vidimo .... user posted image user posted image
meni se lušta kakšna dobra tortica z diane ali pa kostanjev pire ....user posted image
moj dragi mi je danes cel dan tečkaluser posted image zaradi kostanjevega pireja, tak da bomo ziher en dan šli v MS ....

veronika ... a mi zaupaš recept za spanjeuser posted image user posted image user posted image  .... mi  ponoči v snu fehtamo zizo na 2-3 ure.... če mu vtaknem dudo pa protestira ....

brigita23 ... upam, da ste že boljšeuser posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
4.10.2009 20:33:44   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

upiranje pri oblačenju - a še ima katera tak problem .... kaka dva tedna nazaj se je začelo dogajat, cvili, vrešči, tečka, naredi trde roke ..... mene je kar grozauser posted image  ... ko samo vidi, da ga bom oblačila se začne njegov šovuser posted image  ....najhuje so rokavi ..... pa bognedaj da ga kdo prima za rokice in mu popravlja rokaveuser posted image .......  ma kak bo šele pozimi ...user posted image
kak nasvet .....user posted image user posted image user posted image user posted image

oj joj joj moj tudi user posted image user posted image  tak zdnje par dni, prej je blo pa čist ok

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
4.10.2009 20:34:45   
kpmk
user posted image user posted image user posted image a še kateri? Naš sploh noče več pit mleka, samo na žlico bi jedu ( lahko je tudi mlečna kašica ) iz flaške sploh ne , samo na žlico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
4.10.2009 21:38:19   
veronikab
Ojla punce!

Danes je za nami en zeloooooo lep dan. Končno smo zmigali svoje rite in se podali malce izven LJ. In bilo je super. V LJ je itak megla za pouser posted image . Imam že občutek, da se mi vleče v kosti in se mi že počasi začne poznati vpliv EMŠO.
Na poti v Velike Lašče se je naš mišek v lupinici orng pokakal in jaz sem se odločila, da ga previjem kar v avtomobilu na zadnjih sedežih. Napaka!!! Jakob je bil namreč pokakan do vratuuser posted image user posted image user posted image . Samo saj si predstavljate, ko ga imaš že enkrat razpakiranega na zadnjem sedežu, kakec vsepovsod, enostavno moreš nadaljevati. Njemu se je pa to itak zdelo carsko. Mu je bil pravi žur, da se je lahko malce nag povalal v avtomobilu, je kar vriskal in žgolel. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo prvič probali riževo kašico. Kupila sem seveda uno od Milupe, sam sem šele pozneje videla, da vsebuje orng cukrauser posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image  A mogoče kera ve za kakšno, ki vsebuje manj sladkorja? Pa morala bo biti kar una z že dodanim mlekom, saj jaz s pumpico ne spravim ven niti 10ml. Se včasih kar sprašujem, kako je Jakob lahko le na mojih joških splh kaj zrasel.

No noč zaradi tega ni bila nič boljša, kvečjemo slabša - mali jazbeček se je zbujal na 2h, se vedno polno dojil in posledično bil že ob 3h polulan tudi čez pižamo. Ko sem ga pa enkrat previla in preoblekla, pa je bilo konec z user posted image .

Sedaj pa že 1 h spi kot top. Ga je lepo vreme zmatralo, pa še kosilo, ki si ga je mamica privoščila, je bilo orng nasitno.user posted image user posted image user posted image

brigita23 in akina - a ste že kaj bolje?????

detelja - mogoče pa ima botra luna kaj prste vmes. Danes je orng okrogla. Verjetno je pa le faza, ki bo tudi minila, je pa dobro, da ko se zbudi, da ne joče. Za polento bi se pa jaz priporočila, no samo če bi bilo še kaj meseka zdraven, se tudi ne bi branila user posted image
Tile pomočniki so pa njami.

nalini - super za uspešen nakup. IKEA je zakon. Kar se pa oblačenja tiče, pa pri nas za enkrat laufa vse po maslu. Razen občasnih malih eskapad, ki so pa verjetno normalne, mi Jakob glede tega ne dela glih sivih las. Naš le ko ga previjam dela trde nogice, jih čisto stegne, kot da ne bi hotel,  da mu pleničko dam gor. Sam ga pol včasih malce podkupim in mu dam pleničko prej malce v roke, da si jo ogleda, pa je zadovoljen. Upam, da ti bo katera znala bolje svetovati kot jaz.
Glede nočnega hranjenja sem pa jaz pri našem mišku ugotovila, da mora imeti red čez dan (pogosto hranjenje in spanjen na ure), pol je tudi ponoči OK. Če pa npr. čez dan kakšen podoj izpustiva, ker smo po nakupih ali na obisku, se pa to pozna ponočiuser posted image .

kpmk - glede pitja mleka se je pred 1 mesecem enako zgodilo punci od bratranca - mala iz enega dneva na drugega ni več hotela piti mleka (beri: ne dojiti, ne izpumpano mamino mleko, ne umetno melko). Le GH na žlico ji tekne.
Mogoče je le faza pa bo minila, ti le pazi, da bo dobil dovolj tekočine, mleko mu pa vsake toliko spet ponudi, no vsaj jaz bi tako naredila.

Vsem želim lepo in mirno nočko!
user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
4.10.2009 22:15:58   
brigita23
čer

evo sam tok da se javim, pri nas je stanje še kar kriznouser posted image , no malo bolje je , sam se pa bojim kakšna bo noč. Nikec je dobro je danes 2,5h pančkal popoldan z mamico, zdej pa že pančka pridnouser posted image . Še vedno malo kašlja tako da bom jutri poklicala na pediatrijo in vprašala ali ga naj peljem tja ali še počakamuser posted image  
Moj dragi še tudi bogi, upam da bo jutri bolje in da ne bo vročine, da lahko gremo kaj venuser posted image .
detelja...hvala za tele pomočnike, morda pa bodo pomagaliuser posted image . Kar pa se Maje tiče pa to ni nič takega, tudi mi Niku nudimo vso pozornost in ljubezen tega sveta pa se ponoči prav rad stisne k mamici in potem ga včasih kar pustim pri sebiuser posted image . Ja je pa res lepo se takole cartatuser posted image z našimi sončki.
nalini...super za nakup in super izlet ob enemuser posted image . Tale polenta me pa spominja na včerajšnje kosilo ki sem ga pripravila Nikuuser posted image  bučko s krompirjemuser posted image , mu ni nič dišalouser posted image
kpmk...mi je ravno zadnjič razlagala ena za svojega malega da ko mu je dala prvič frutek ni več maral mlekauser posted image , potem je do 3. leta jedel samo fruteke. No lahko da je to pri vas le trenutno ali pa so zobkiuser posted image
veronikab...tole s kakanjem in avtom mi je znanouser posted image , pa kok fajn se jim zdi ko so tako posračkani pol jih pa razviješ in se zmrduješ zravenuser posted image . Ja tile lumpi naši rastejo pa vedno bolj kakajouser posted image . Super za današnji lep danuser posted image .

TELEVIZIJA...punce neki me zanima, naš Nik non stop hoče gledat TV. Midva sveda z dragim ne pustiva, sam kaj ko včasih se v igralnem centru tako na hitrco da še midva ne opazva in pol ga pogledava zakaj je tako tiho on pa z največjim zanimanjem gleda TV. Ali lahko to fejst vpliva na učke, možgane??? Ne vem no, kako se ve s tem spopadate, so vaši user posted image tudi taki firbčkiuser posted image ?

Lahko nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

ime
Erin

Ime Nastja vam je bolj

dekliško ime (84%)

moško ime (5%)

ime za oba spola (11%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!