|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
30.9.2009 14:04:56   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

živjo dolenjke!!

vidim, da ste kar pridne pri pogovoru, js se pa kar nekako ne morm vključit notr.... no mi smo ta teden delali nuhalno in je vse ok, mali pa je vidit zelo živ, me zanima kakšen bo po rojstvuuser posted image
kupila sem si prve nosečniške hlače in so prou super, končno lahko zadihamuser posted image
zdj bi si šla pa še kakšne majčke kupit pa vas sprašujem, če bodo nosečniške aktualne tudi po porodu? ker drugače si bom obične tunike kupila...
drugače pa tudi jaz že komaj čaka naslednje leto, ko se bom tudi jaz lahko pridružila mamicam na loki al pa pretorian je tudi super (poznam enga natakarja)user posted image

Lep dan še naprej!!

Tudi jaz mislim, da z majčkami ne gre petiravat. Sama si ne bom kupila nobene, saj mi te moje navadne čist ok grejo, sam kako dalšo spodnjo majčko tak da če mi lih gor zleze.
Mala princeska pri vas pa še kar trgate? Ste pa pridni, tod okol so vsi končali, tut mi ki imamo celih 5 m brajdeuser posted image user posted image user posted image . Smo sproti prešali user posted image .

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
30.9.2009 14:11:39   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

Tudi jaz mislim, da z majčkami ne gre petiravat. Sama si ne bom kupila nobene, saj mi te moje navadne čist ok grejo, sam kako dalšo spodnjo majčko tak da če mi lih gor zleze.
Mala princeska pri vas pa še kar trgate? Ste pa pridni, tod okol so vsi končali, tut mi ki imamo celih 5 m brajdeuser posted image user posted image user posted image . Smo sproti prešali user posted image .

Ja črnino danes trgajo - jaz jo pa rajši jem in pijem user posted image user posted image user posted image

Sem pozabila napisat, da sem danes pri štorčkih - zjutraj prekurila fen - se je kadilo in iskrilo ven iz njega user posted image , potem sem pa še kotliček pri wc školjki zlomila, pa je dragi nekak zalimal da lahko vsaj vodo potegnemo user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
30.9.2009 19:08:47   
Anonimen
Žalostna sem user posted image . Moja mami trpi. Zdej je bila 14 dni na bolniški, ker jo je močno zvilo v križu. Par dni je bila na inekcijah, pol pa na tabletah. V ponedeljek je začela ponovno delat in danes jo spet zvije. In to tako hudo, da je mogu oči po njo v službo (pa ima 1 min do službe - peš). Pa jo je peljal v ZD in spet inekcija. Pa prideta domov, mamici pa tako hudo rata, da obleži. Dobesedno. Pa oči kliče v ZD, da naj jo pride zdravnik pogledat, ker je obležala, pa frajerji nimajo časa. In jo oči komaj spravi do ZD, ji dajo še eno inekcijo. Zdej doma leži, hodi skor nič, ko pa že more( beri: WC), gre pa z berglami. Jutri ima slikanje hrbtenice, držte pesti, da je res sam križ in ne kaj več. Raje sploh ne razmišljam o tem, kako ji bo, ko inekciji popustita. Je pa oči reku, da jo bo odpeljal direkt v bolnico, če spet čist obleži. ZDRAVSTVO - bog ne daj, da se ti kaj zgodi, ker pol si pa res v k....

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4653
30.9.2009 19:31:09   
čebelica01
mogoče ima pa vnet živec naj gre po napotnico za nevrokirurgijo.

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
30.9.2009 19:54:45   
Alex01
jaknik - za tvojo mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

princesi - pridna Manca in mami user posted image user posted image user posted image

lenčy- za pregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
30.9.2009 20:53:06   
rea27
oj, jaknik..sej bo!!!veliiiko pozitivne energije pošiljam v vašo smer :)user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
30.9.2009 21:25:03   
valentinčica30
Jaknik glede našega zdravstva naj ti povem to. Totalno sranje. Zgodba moje mame, je bolnica z rakom. Pred 10 leti je na prsih odkrila bulo, testi so potrdili raka, vendar kot zakleto ni bilo frej postelje na onkološkem za operacijo. Ker je bila živčno že čist ubita in ji je to poleg vsega tudi vplivalo na zdravje, je ata enostavno beri plačal posteljo oziroma mesto, kupil je nekaj kar ji bi moglo pripadat, namesto čez tri tedne je bila sprejeta naslednji dan. Postelja se je takoj našla. Kaj pa če te možnosti ne bi bilo, bi morala zato umreti, kje je njihova morala, enostavno ni je, je samo in zgolj denar.

Zato držim pesti za tvojo mami in kmalu naj ozdravi.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
1.10.2009 8:32:02   
Anonimen
jutro

Uh..kake to zgodbice berem tukaj!
Jaknikuser posted image user posted image za tvojo mami.
In Valentinčica - no comment res..če nimaš denarja, lahko kar "crkneš" grdo rečeno. Res groza, kam smo prišli.
Princeska - kaj si fen v kotliček metala?user posted image Si delala past zakoga al kako? Hehehe...Se zgodi. Jaz sem pa spet začela morijo nad kozarci...mam tudi take dneve.

Punce...držite se. SE še tipkamo kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4658
1.10.2009 8:57:22   
čebeli
Živijo!

Najbrž sem že pozabljena na tej temi...no okoli decembra sem pa precej tukej viselauser posted image . Sedaj je moja 9-mesečnica že kar aktivna, vsak čas mi bo shodila, kobacat pa mi noče. Zato sem razmišljala o kaki telovadbi in jo prijavila na plavanje. A hodi tudi katera od vas na bazen v Dolenjske Toplice?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
1.10.2009 9:49:40   
kaminek
oooo, živjo čebeli, kako si? kr nekam ste poniknileuser posted image user posted image user posted image . lepo, da si se spet oglasila.
kako user posted image ? ste zdravi?

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
1.10.2009 9:49:46   
kaminek
me smo pregled in cepljenje kr dober prestale, edin zvečer je blo kakšno urco zelooooo glasenga joka, smo jo komaj potolažli.

< Sporočilo je popravil kaminek -- 1.10.2009 9:51:46 >

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
1.10.2009 10:23:04   
valentinčica30
Punce uživajte dokler so vaši sončki mali, moji dve "veliki" samo patujeta in jamrata, da nimata kej za oblečt (Utotalni revi pri polni omari) , da bi s pustili komandirat pa lahko samo sanjam. Včasih si prov odahnem ko gresta v šolo (mal grdo slišat).
Ta mlajšo po malem prijamlejo vali ljubosumja ko za našo prihajajočouser posted image , samo kej pogledam kupit si sploh ne bi upala zraven nje.

Tiste, ki imate že mal večje, kako so sprejeli vaše nove člane?Moja najstarejšam ni bila ljubosumna, kaj bo pa z našo tamalo, ki že zdej umira pa sploh ne upam pomislit.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
1.10.2009 10:37:41   
Anonimen
Hvala, ka mislite na mojo mami, hvala za dobre besede, pozitivne misli in pozitivno energijo. user posted image  Mami je šla zjutraj na slikanje, pa me ni še nič klicala, tako da zaenkrat še ne vem nič. Valentinčica, upam, da je s tvojo mami zdej vse ok. Je tut moja mami pred dobrima dvema letoma zvedela, da ima raka na dojki in bila operirana takoj naslednjin danuser posted image . Je pa res, da je včasih delala v bolnici in ker jo pozna še  nekaj dohtarjev, so jo vzeli takoj. Zato ne vem, zakaj včeri ni hotla v bolnico, ker tam bi jo zihr resno obravnaval. Žal je v ZD pa sam nek nov kader, ki jih večinoma ne poznamo. Sam jst pravim, da če poznanstva so, jih je treba iskoristit, ker drugač se lahk pa stegnešuser posted image . No, zdej je menda v dobrih rokah.

Hja, pa prej mi je poštar prinesel Hotsling. Nooooooroooo!!! user posted image  user posted image  user posted image Zakaj ga nism že prej nabavla!!! Ko me moji kej pofotkajo, dam slikce gor. Daš pa malega res tako  simpl not, pa če ga dojiš, se nič ne vid...Lahko leži, lahko sedi... Zdej me pa še titst trak šmeka, ampak zaenkrat je dost zapravljanja, drugače me bo user posted image  po prstihuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4663
1.10.2009 10:56:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Tiste, ki imate že mal večje, kako so sprejeli vaše nove člane?Moja najstarejšam ni bila ljubosumna, kaj bo pa z našo tamalo, ki že zdej umira pa sploh ne upam pomislit.

Nik - mal ljubosumja je blo, še dans zna rečt, da je Jakob ,,dosadan,, ampak ga ma pa grozno rad.

Jakob - ljubosumen za znort, sicer že mal popušča, ampak imam pa realno gledano velik več dela z njim kot pa z Aljažem. Pa se tolažim s tem, da ga bo valda minil, ko Aljaž tolk zraste, da se bosta lahko tut kdaj skup poigralauser posted image .

Aljaž - bo pa ljubosumen takrat, ko bodo zrastli, pa bosta lahko Nik in Jakob dlje zunaj kot on.user posted image

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 1.10.2009 10:57:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 4664
1.10.2009 11:13:02   
ljupka
Živjo punce jaz bi vas samo nekaj vprašala!
A mogoče v NM na NS dobiš tudi na CD posneto,razmišljam ,da bi se naročila imam še slaba tri tedna časa!A veste kako je s tem?

Jaknik držim pesti za tvojo mamo,da bo vse OK!

Moje dve pikice so super rasteta velika sta že oba 38 mm,včeraj sem bila pri G noseča sem 10t in 4 dni!Moja otročka sta navdušena saj sta že pred nosečnostjo govorila gdaj bomo imeli dojenčka,Jaka je celo govoru ,da bi imel kr dva!Sem vstrajno razlagala,da se to ne da,pa je imel otrok prav ispolnila se mu je želja,res bosta dva!

Valentinčica kako se ti počutiš je kaj bolje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
1.10.2009 11:57:11   
kaminek
ljupka, lansko leto še niso posneli na cd, za letos pa ne vemuser posted image . pokliči v zd in vprašaj, bo info iz prve rokeuser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
1.10.2009 12:01:39   
kaminek
jaknik, držim pestke, da bo vse ok s tvojo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

o zdravstvu raje ne bi, ker je pereča tema. naj sam povem na kratko eno zgodbico, k se še odvija: od mamine prjatlce mož je imel bulo na lopatici. lansko leto so jo odstranil in bila je rakovega izvora. potem je blo kr ok, zdej je pa čedalje slabše, shujšal u nulo, so ga same kosti, kot da bi dahovga pršu. groza. in gresta k zdravniku in mu ta odvrne, da je še dost dolgo "zdržal".user posted image user posted image evo, tko rečejo. nimaš kej nardit. zato pa se je treba bunit, k greš k zdravniku, da sploh kej dosežeš, ne se dat.
zdej je doma, v bolnico ga ne sprejmejo, niti na dodatne preiskave, dobiva injekcije morfija in čakajo. umiranje na obroke. sej ne rečem, da bi v bolnici lahko kej več pomagal, sam bi lohk kej več dal od sebe, vsaj dodatne preiskave. tko pa mislijo, da je vse od buleuser posted image

ah, pustmo to, ker preveč boli.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
1.10.2009 12:52:25   
vaney
noče mi poslat dogovorauser posted image  

zato samo tole....mala princeska, imaš ZS

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
1.10.2009 13:21:45   
Mateja4
hej

no midve smo bile včeraj na pregledu in smo veliki 56,5cm in težki 4800g user posted image user posted image user posted image   Krčke smo tudi kar umirili tako da sedaj malo več spimouser posted image

aja pa če se boste zmenile še za kako pijačko bi se midve tud zraven povabile, če naju vzamete
user posted image

jaknik
user posted image user posted image user posted image user posted image za mami

rea user posted image user posted image user posted image za šolo user posted image

Lenčy user posted image za pregled, glede majčk pa ne pretiravej.. so navadne čist dobre pa občutnoo cenejše

pricesi upam da te je danes Štorček zapustu user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
1.10.2009 13:27:52   
Mateja4

********** OKTOBER **********

1. *chance*-----24.10.-----23----Nm-------

********** NOVEMBER **********

2. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

**********DECEMBER************

3. METULJ1----------- 30.12.----Nm---user posted image

************JANUAR 2010**********

4.  *zmajčica*  ------------06.01.----------user posted image

**********FEBRUAR 2010********

5. valentinčica30 -------10.02--- --- user posted image

6.   vaney  ----------------20.02----------user posted image

7.  *dotika* -----------------26.02------------user posted image

**************MAREC 2010*********

8.  lalena -----------------?----------------- user posted image

**********APRIL 2010

9.  ljupka -----------?--------------user posted image

10. lenčy  ------------?------------

********** PREGLEDI **********

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA
16. Fejči*********user posted image ********TIAN
17. Kaminek******user posted image ********PATRICIJA

18. Mala_princeska*******user posted image ******* MANCA

19. Zaspančka**********user posted image ********TJAŠ
20. Nemka *************user posted image *********LINDA NEJA
21. PETRA2008************user posted image **********NINA
22. JAKNIK01
*************user posted image *********ALJAŽ

23. ALEX01***************user posted image *************NEJC
24. MATEJA4************ user posted image **********TAJA
25. nya ************user posted image ******** LUKA PATRIK
26. cukr07************user posted image ********** LENART
27. _melody ************user posted image ************* SARA

16 user posted image   : 12 user posted image

Navijačice:
Čebelica01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
1.10.2009 14:16:12   
valentinčica30
Ljubka ne posnamejo ti cd. Sicer sem pa ko vreme enkrat super in ko že mislim da zdej bo šlo pa vse ok me total zvije in spet smo na začetku.
Naslednji torek mam morfologij, študiram da bi za spol vprašala pa je moj dragi proti, pravi da naj bo presenečenje, sam ne vem če bo moja babja radovednost zdržalauser posted image user posted image .

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
1.10.2009 17:05:21   
Anonimen
Mateja4 - lepo, da si nam spet mal seznamček nalepla. Bi te pa prosila, če me daš lahko med navijačice, sej zdej sam še navijamuser posted image  user posted image .

Mami je bla dans slikana, mogla bi ostat v bolnici, pa se ji je uspel zment, da bo patronažna k njej hodila zdej en teden, pol bojo pa izvidi, pa bomo vidl.

Neposredna povezava do sporočila: 4672
1.10.2009 17:19:28   
rea27
hoj

evo še mene, danes..

Kar se tiče našega sestanka: VSE vabljene, tudi navijačice, tudi bodoče mamice in vsi otročki :)
Dejmo se zmenit za naslednji teden kak pon ali torek dopoldan - odvisno od vremena. Pa da ne bom zdaj vsaki posebej pisala, če bo vreme lepo se kar dobimo, ok? Ura pa tam okoli 10h. Saj si lahko zimenjamo telefonske številke oz. jih v glavnem že imate in se tam dobimo? Ok? Lahko pa zaradi mene tudi v čajarni..imajo spodaj zdaj neke prostore za otroke kot je že čebeli omenila :)

UPAM, DA SEDITE: mi smo noseči :) :) user posted image držite pesti, da zdržimo 3 mesece. Zadevica je čiiiistoooo frišna, tako da upam, da preguram čez najhujše :)
Naš očka je pa takoooo vesel :), da hodi po oblakih že cel dan :) Pričakujemo pa kao 6.6.2010...Rabim vso vašo pozitivno energijo ki jo premorete oddati :)

poljubček od mene...

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
1.10.2009 18:43:56   
Mateja4
rea:  waaaaaaw ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
1.10.2009 18:44:22   
Mateja4

********** OKTOBER **********

1. *chance*-----24.10.-----23----Nm-------

********** NOVEMBER **********

2. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

**********DECEMBER************

3. METULJ1----------- 30.12.----Nm---user posted image

************JANUAR 2010**********

4.  *zmajčica*  ------------06.01.----------user posted image

**********FEBRUAR 2010********

5. valentinčica30 -------10.02--- --- user posted image

6.   vaney  ----------------20.02----------user posted image

7.  *dotika* -----------------26.02------------user posted image

**************MAREC 2010*********

8.  lalena -----------------?----------------- user posted image

**********APRIL 2010

9.  ljupka -----------?--------------user posted image

10. lenčy  ------------?------------

********** PREGLEDI **********

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA
16. Fejči*********user posted image ********TIAN
17. Kaminek******user posted image ********PATRICIJA

18. Mala_princeska*******user posted image ******* MANCA

19. Zaspančka**********user posted image ********TJAŠ
20. Nemka *************user posted image *********LINDA NEJA
21. PETRA2008************user posted image **********NINA
22. JAKNIK01
*************user posted image *********ALJAŽ

23. ALEX01***************user posted image *************NEJC
24. MATEJA4************ user posted image **********TAJA
25. nya ************user posted image ******** LUKA PATRIK
26. cukr07************user posted image ********** LENART
27. _melody ************user posted image ************* SARA

16 user posted image   : 12 user posted image

N A V I J A Č I C E :

Čebelica01     user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaknik             user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......